کدام Evil بهتر بود

کدام Resident Evil را دوست دارید

• Resident Evil 1 یا Remake

رای‌ها: 28 19.0%
  • Resident Evil 2

رای‌ها: 56 38.1%
  • Resident Evil 3

رای‌ها: 53 36.1%
  • Resident Evil Code Veronica

رای‌ها: 13 8.8%
  • Resident Evil Umbrela chro

رای‌ها: 2 1.4%
  • Resident Evil Out Break

رای‌ها: 4 2.7%
  • Resident Evil Dead Aim

رای‌ها: 3 2.0%
  • Resident Evil 4

رای‌ها: 61 41.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
RE3

کلا از لحاظ داستانی رزیدنت ایول 1 و 2 بهتر بودند. رزیدنت ایول 1 به دلیل اینکه اولین شماره بود در خودش چیز های گنگ زیادی داشت. نقطه ی قوت re3 هم گرافیک و همون نمسیس هست که واقعا ترس رو تو آدم دیکته میکرد. :D
از لحاظ معمایی هم RE1 بهتر بود. شاید یکی از جالب ترین معما ها تو RE1 بود.( همون مرتب کردن تابلوها )
من خودم RE3 رو بیشتر دوست داشتم. چون از لحاظ تنوع بین 1/2/3 از همشون بیشتر بود.

از همه لحاظ به جز گرافیک (که البته اون هم در زمان خودش خوب بود) RE2 :love:. خیلی باحال بود به خصوص تغییر شخصیتهای بازی که توی RE های بعدی کمتر دیده می شد .
از لحاظ گرافیک و اسلحه ها RE4 خیلی عالی بود ولی خدایی داستان مذخرفی داشت!:sick:

من هيچ كدوم از پستهاي قبلي رو نخوندم واسه اينكه نميخواستم رو نظرم تاثير بزاره !!;)

, من نميدونم دقيقا , فكر كنم evil 1 , همون كه تو راكون سيتي هستش كلي هم مسئله

واسه حل كردن داشت و اون غول! اصليه از اينور اونور يه حو ظاهر ميشد, خيلي باحال بود

خيلي .... البته به نظر من هيچ كدوم از resident evil ها بد نبود , ولي اوني كه گفتم با اينكه

گرافيكه بالايي نداشت به نظر من فوق العاده بود....

ولي به نظرم تو اويل 4 مسئله ها كم شده بود و غول آخر از غولهاي قبلي آسون تر بود!!:confused:

درباره اويل 5 هم چون ps3 و xbox ندارم :(نميدونم چه جوري شده , ولي به نظرم اويل

متاسفانه سير نزولي داره :(,

البته نه از نظر گرافيك , از نظر داستان و كم شدن مسئله هاي بازي و ايجاد ترس .....

وااااي همون اويلي كه گفتم چقدر بعضي جاهاش ميترسيدم , چه حالي ميداد .......:eek::confused::-":biggrin1:

باورتون نميشه هنوز كه هنوزه , چند وقت يه بار بازيشو رو pc نصب ميكنم و از اول تا آخر ميرم.....

آخرین ویرایش:
فکر نکنم اینجور درست باشه که ییکی رو انتخاب کرد.هر نسخه تو جای خودش عالی بود.هر کی هم با یکدوم خاطره داره.

ما هم چون شبهای زیادی خواب نمیسیس رو دیدیم re3 رو اول میدونم.اما منظورم این نیست که بقیه کمتر از این هستن.

رزیدنت ایول شماره 1 و بعد از اون 2.
شماره 1 بهترین بود هم از نظر فضاسازی و هم موسیقی و صداگذاری و ... مخصوصاً یه نسخه Director's Cut داشت که زاویه دید دوربین ها عوض شده بود و بازی سخت تر شده بود و جای ایتم ها هم فرق کرده بود. من دیوونه این بودم و اینقدر بازی کردم که حد نداره.
شماره 2 هم انصافاً خیلی خوب بود و چیز زیادی از 1 کم نداشت.
شماره 3 خوب بود اما جنبه های اکشنش زیاد بود اما اون حس ترس و دلهره ای که هر لحظه ممکن بود Nemesis سر برسه و حالتو بگیره خیلی جذاب بود مثل اون حس شماره 2 و اون غول بیابونی با پالتو بلندش میمونه که تو سناریو سری B پیداش میشد.
کد ورونیکا خوب بود اما با قبلی ها قابل مقایسه نبود.
اون چند نسخه PS2 که اصلا ارزش بحث ندارن!
بدترین شماره هم شماره 4 بود که حتی به اندازه یک ابسیلون به عنوان رزیدنت ایول قبولش ندارم ! :sick:
البته به احتمال زیاد این عنوان بدترین سری رو شماره 5 با عرضه شدنش در آینده نزدیک از آن خودش میکنه ! ;)

الان كه تقريبا يه نگاهي به پستهاي دوستان انداختم , ياده يه چيزه فوق العاده كه دوستمون

گفتن افتادم , همون اويلي كه گفتم (فكر كنم 1 ) , چه موسيقي فوق العاده اي داشت ,

فوق العاده بود , حرف نداشت خدايي......

Resident 1-2-3 100$%

Resident 4 ham 30%

u ---code 40%

تونستن نظر منو جلب کنن

5 هم گندی بود فراموش نشدنی

یه خبر خوشحال کننده هم بدم

اونم اینکه پس از گندهای زده شده توست کپکام این شرکت میخواد شماره 2وم از این بازی رو 100% کلونی برای کنسول های نسل حاضر بسازه.

البته هیچکدومتون Resident Evil 0 رو نگفتید :evil: شاید به خاطر اینکه بازیش نکردید .
به نظر من RE 0,Remake,2,3 اینا بهترینان(کلاً اویل های کلاسیک :cheesygri).
بخصوص RE 0 , Remake که در عین کلاسیک بودن گرافیک بسیار بالایی هم دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or