کدام Evil بهتر بود

کدام Resident Evil را دوست دارید

• Resident Evil 1 یا Remake

رای‌ها: 28 19.0%
  • Resident Evil 2

رای‌ها: 56 38.1%
  • Resident Evil 3

رای‌ها: 53 36.1%
  • Resident Evil Code Veronica

رای‌ها: 13 8.8%
  • Resident Evil Umbrela chro

رای‌ها: 2 1.4%
  • Resident Evil Out Break

رای‌ها: 4 2.7%
  • Resident Evil Dead Aim

رای‌ها: 3 2.0%
  • Resident Evil 4

رای‌ها: 61 41.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
رزیدنت ایول شماره 1 و بعد از اون 2.
شماره 1 بهترین بود هم از نظر فضاسازی و هم موسیقی و صداگذاری و ... مخصوصاً یه نسخه Director's Cut داشت که زاویه دید دوربین ها عوض شده بود و بازی سخت تر شده بود و جای ایتم ها هم فرق کرده بود. من دیوونه این بودم و اینقدر بازی کردم که حد نداره.
شماره 2 هم انصافاً خیلی خوب بود و چیز زیادی از 1 کم نداشت.
شماره 3 خوب بود اما جنبه های اکشنش زیاد بود اما اون حس ترس و دلهره ای که هر لحظه ممکن بود Nemesis سر برسه و حالتو بگیره خیلی جذاب بود مثل اون حس شماره 2 و اون غول بیابونی با پالتو بلندش میمونه که تو سناریو سری B پیداش میشد.
کد ورونیکا خوب بود اما با قبلی ها قابل مقایسه نبود.
اون چند نسخه PS2 که اصلا ارزش بحث ندارن!
بدترین شماره هم شماره 4 بود که حتی به اندازه یک ابسیلون به عنوان رزیدنت ایول قبولش ندارم ! :sick:
البته به احتمال زیاد این عنوان بدترین سری رو شماره 5 با عرضه شدنش در آینده نزدیک از آن خودش میکنه ! ;)

راستی با عرض پوزش از دوستان من یادم رفت Resident Evil Zero
رو هم قرار بدهم که به علت این که این بازی فقط باری GameCube بوده فکر کنم تعداد زیادی از دوستان آن روبازی نکرده اند و یا زیاد راضی نبوده اند .
باتشکر.

بابا RE4 که خیلی قشنگ بود!! چرا میگید بد بود؟

مخصوصا لیان با ان تیپ و استیل خاصش!:love: من که عشقش شدم و برای اولین بار یک همچین بازی(منظور بازی که توش تفنگ هست!!!!) رو 50 بار تا اخرش رفتم!(با کمی و در واقع خیلی بزرگ نمایی!!)

RE4

من بشخصه RE4 روخیلی خیلی دوست دارم و بدون بزرگ نمایی از اون موقعی که بازی عرضه
شده تا الان شاید 20 بار تمومش کرده باشم.در کل با همه چیش حال میکنم.در ضمن به هیچ
وجه از اون دست بازی هایی نبود که بشه آخرشو حدس زد.البته کاملا قبول دارم که خیلی
ترسناک نبود؛حداقل منو که نترسوند!

اگه عنوان تاپیک انتخاب بهترین گیم بازی شده تا به حال هم بود ، جواب من RE2 بود .

به نظر من هم re4 با اینکه بازی فوق العاده ای بود اما فاصله زیادی از سبک اصلی re گرفته بود، در کل به نظر میرسه action - adventure به مفهوم "ایولی" رو به نابودیه.

بابا RE4 که خیلی قشنگ بود!! چرا میگید بد بود؟
ماکان در قشنگ بودن و کم نقص بودن RE4 در همه زمینه ها ( گیم پلی , گرافیک و ... ) هیچ حرفی نیست ولی همون طور که توی یه تاپیک دیگه هم بحث شد این بازی مهمترین فاکتور سری RE یعنی ترس و دلهره رو نداشت و بیشتر یه بازی اکشن بود تا Survival Horror .

تا به حال نظر سنجی ها نشان دهندیه اینه که سبک کلاسیک همچنان بیشتر علاقه مند داره
البته این نتیجه گیری هنوز به حد خوبی نرسیده که بشه به صورت جدی روش صحبت کرد
شاید تعداد بیشتری در آخر به Evil4 رای بدهند

آخرین ویرایش:
حرف شما درست است

خودم به شخصه شماره ی 4 ش روی خیلی دوست دارم شماره های 1 تا 3 به نظرم خیلی شبیه هم بودن!!

ولی آیا بازیها که مردم بیشتر آن ها رو دوست دارند نباید در یک چهارچوب خاصی باشند مانند مکس پین Gta و.....
حتا در فیلم ها هم این چنین است
البته این نظر شماست و قابل احترام

دوست عزیز خوشحال میشم دلیل های جزئی تری بیاورید
با تشکر.

سلام دوستان
اولین اویلی که بازی کردم شماره دومش بود که واقعا زمان خودش یک شاهکار بود ولی وقتی نسخه سوم عرضه شد همه متوجه شباهت بیش از حد به نسخه دوم شدیم ولی باز هم یکی از بهترین ها بود ولی با ظهور نسخه چهارم و تغییر کلی Gameplay بازی و یه تحول اساسی در بازی ما شاهد موفقیت بیشتر اون نسبت به نسخه های پیشین بودیم از نظر خودم Re4 بهترین این سری بود.
تمرکز نسخه های پیشین بیشتر روی حل معما ها بود تا یه بازی ترسناک البته حس ترس به خوبی به بازیکن القا می شد البته در نسخه 4 حس ترس خیلی کمتر از نسخه های پیشین کار شده بود ولی به خاطر گرافیک پردازی عالی , گیم پلی فوق العاده , صداگذاری عالی و همچنین داستان بسیار درگیر کننده موفقیت های بیشتری نسبت به نسخه های پیشینش داشت;)

تا به حال نظر سنجی ها نشان دهندیه اینه که سبک کلاسیک همچنان بیشتر علاقه مند داره
البته این نتیجه گیری هنوز به حد خوبی نرسیده که بشه به صورت جدی روش صحبت کرد
شاید تعداد بیشتری در آخر به Evil4 رای بدهند
با دو راي فاصله نميشه گفت كه هنوز همه به سبك كلاسيك اين سري علاقمند هستند.

من خودم شديدا به RE4 حال كردم و به نظرم اوج سري بازي هاي RE در RE4 بود و خورشيد سري RE دوباره طلوع كرد در حالي كه داشت غروب ميكرد :p

اون استيل ليان ، اون داستان ، اون گيم پلي بي نظير توي كدوم سري از RE ها بوده؟ بايد فراموش نكنيم كه يا بايد كنترل كلاسيك رو تحمل مي كرديم و فضاي ترسناك يا كنترل جديد و فضاي كمتر ترسناك ...

ولی آیا بازیها که مردم بیشتر آن ها رو دوست دارند نباید در یک چهارچوب خاصی باشند مانند مکس پین Gta و.....
حتا در فیلم ها هم این چنین است
البته این نظر شماست و قابل احترام

دوست عزیز خوشحال میشم دلیل های جزئی تری بیاورید
با تشکر.

سلام
درست ولی دیدین که در شماره ی 4 خیلی چیزها عوض شد نسبت به 3 شماره ی قبل ولی طرفدارهای بازی اصلا ناراحت نشدن و حتی خیلی ها 4 رو بهتر از همه میدونن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or