کدام API برای کدام Console ?!

بابا به خدا همین بهزاد و یا من طرفدار سر سخت 360 هستیم و اگر خواستیم کنسول بخریم در خرید 360 شک نمی کنیم ولی این دلیل نمی شه چون آدم به چیزی علاقه داره هی بیاد اون چیزو بزرگش کنه و بخواد نظرشو همه جا اعلام و به دیگران ثابت کنه! اونم نظراتی که اکثرا شخصیه!
ولی زمانی که نسل سوم بازی های این کنسول اومد (FARCRY، DOOM3 ،HALO 2 ،RIDDICK)
دیدیم که شدنی شد
این بازی ها در XBOX به هیچ وجه گرافیکی که در PC داشتند را نداشتند و پایینتر بودند از همه لحاظ!
با یه پنتیوم 3 سلرون 733
کارت گرافیکی GEFORCE3 64MB (تازه اون 64MB توی XBOX 1 فقط برای حافظه ی گرافیک نبود ، در واقع حافظه ی کل دستگاه به حساب میومد
در مورد قدرت سخت افزاری مخصوصا CPU اصلا نمی شه کنسول را با PC مقایسه کرد چون کاری CPU در PC انجام می ده بسیار زیادتر و بیشتر و به نحوی متفاوت از کاری است که CPU در کنسول انجام می ده. بنابراین یک CPU PIII که سلرون هم باشه برای اجرای بازی ها کافی هم هست. (البته بازی های نسل خودشو می گم نه الانو!) در مورد حافظه کارت گرافیک هم به همین شکل عمل می شه. در این زمینه واقعا کنسول های نسل جدید بسیار قوی هستند و با وجود این CPU های بسیار قدرتمندی که دارند حالا حالا می تونند در میدان باقی بمانند!
بله اونا تکنولوژی جدید میارند با خودشون ولی همراه با قدرت کم(البته در ابتدای کار)
حتما 5200 را یادتون هست ؟
5200 دایرکت 10 کجا
GEFORCE 4 TI 4600 که دایرکت 8 بود کجا
4600 نزدیک به 2 برابر 5200 قدرت داشت
این مثال اشتباه چرا چون اونا تکنولوژی را میارن ولی با قیمت متفاوت! قبل از اینکه کارت 5200 که پایین ترین قیمت و قدرت را در سری FX داره به بازار بیاد کارت 5800 ultra وارد بازار شد که بسیار قوتی تر از حتی 4800Ti بود و اولین کارت Nvidia بود که به طور رسمی از DX9.0 استفاده می کرد. پس نمی شه در اینجا 5200 را که یک کارت رده پایین از همون روز اول بوده را با یک high-end سری قبلیش مقایسه کرد و گفت که در ابتدای تکنولوژی جدید، قدرت کمه!
اقا همين را بگو چطور xbox1 وقتي وارد بازار شد از directx8 استفاده ميكرد و با ورود directx9 تونست از ان پشتيباني كنه .
XBOX1 به هیچ وجه از نظر سخت افزاری DX9 را پشتیبانی نمی کنه! دیگه در مورد یه کنسول قدیمی که تمام جونش برای همه برملاس من نمی دونم چرا استدلال های بیخودی میارید!
ودر ضمن اقاي behzad اصلا هم اين طور نيست مايكروسافت بيشترين سود را بين كنسولها رقيب (سوني و نينتندو ) به دست اورده . سوني با كنسول ps2 با 100 ميليون عدد از اين كنسول فقط 2 ميليارد دلار سود خاص كرده ولي مايكروسافت با فروش 20 ميليون عدد xbox1 سودي بيش از 4 ميليارد دلار داشته . يكي از اين دلايل شبكه ي انلاين قدرتمند ان هست كه خواهان زيادي داره .
مدرک لطفا!!!!

حتما 5200 را یادتون هست ؟
5200 دایرکت 10 کجا
GEFORCE 4 TI 4600 که دایرکت 8 بود کجا
4600 نزدیک به 2 برابر 5200 قدرت داشت

همانطور که اشکان جان گفت این مقایسه صحیح نیست

چون برعکس مدل TI 4600 که برای بازی کردن ساخته شده بود کارت گرافیک 5200 یک مدل ارزان قیمت بود که صرفا برای مصارف Bussiness و شخصی ساخته شده و نه بازی ...

اگر بخواهیم کارت TI 4600 را با کارتی از سری بعدش مقایسه کنیم باید با 5600 و 5700 و یا R 9600 مقایسه کنیم...

همینطور که هم اکنون مقایسه ی قدرت کارت 7200 با 6600 کار درستی نیست و کاملا مشخصه که مدل 6600 از قدرت بیشتری برخوردار هست..

البته کلا سری FX 5XXX برای Nvidia به هبچوجه تجربه ی خوبی نبود و در آن زمان سبب پیشی گرفتن ATI شد ...

ولی زمانی که نسل سوم بازی های این کنسول اومد (FARCRY، DOOM3 ،HALO 2 ،RIDDICK)
دیدیم که شدنی شد
از طرفی کی میتونست با یه PC با این مشخصات این بازی ها را اجرا کنه ؟

این نکته را هم باید توجه داشت که افکت ها و جلوه هایی که در نسخه ی PC این بازی ها استفاده شده بود بمراتب بیشتر و بالاتر از نسخه ی Xbox بود

نمونه ی واضحش هم بازی Riddic هست که گرافیک نسخه ی PC نسبت به Xbox بمراتب دارای پردازش سنگین تری است

اگه نسخه های Xbox این بازی ها بدون هیچ دستکاری برای PC پورت میشدند میدیدی که با بالاترین رزولوشن و کیفیت با بهترین فریم ریت روی کامپیوتر اجرا میشه

دیگه فکر نکنم هیچ کس شکی داشته باشه که قدرت PC بیش از کنسول ها است این تنها مساله قیمتشون هست که ارزش بیشتری به کنسول ها میده

در ضمن شایعه شده که مثلا سریه جدید کارت های که برای DX10 میاند قیمت خیلی بالایی نسبت به قدرتشون دارند

نه این شایعه صحت نداره...
قیمت ها دقیقا حول و حوش سری 7XXX خواهد بود و دارای سه سری Low End ، Mid Range و High End خواهد بود که البته در ابتدا به مانند همیشه مدل گرانقیمت یعنی High End به بازار خواهد آمد ..

اقا همين را بگو چطور xbox1 وقتي وارد بازار شد از directx8 استفاده ميكرد و با ورود directx9 تونست از ان پشتيباني كنه .

حالا فکر کنیم این درست اما مساله اینه که آیا Xbox 360 از تمامی ویژگی هایی که در دایرکس 10 وجود خواهد داشت پشتیبانی خواهد کرد..؟؟؟

جواب من به این سوال نه هست...

بدون شک Xbox 360 پیشرفته تر از دایرکس 9 هست اما قابلیت پشتیبانی کامل از دایرکس 10 را نخواهد داشت

ودر ضمن اقاي behzad اصلا هم اين طور نيست مايكروسافت بيشترين سود را بين كنسولها رقيب (سوني و نينتندو ) به دست اورده . سوني با كنسول ps2 با 100 ميليون عدد از اين كنسول فقط 2 ميليارد دلار سود خاص كرده ولي مايكروسافت با فروش 20 ميليون عدد xbox1 سودي بيش از 4 ميليارد دلار داشته . يكي از اين دلايل شبكه ي انلاين قدرتمند ان هست كه خواهان زيادي داره .

اگه یک منبع معتبر هم بدی ممنون میشم..

چون همین چند وقت پیش بود که خبری در گیم اسپات خوندم که مایکروسافت برای Xbox هنوز داره ضرر میده ...;)

بدون شک برنده ی اصلی در کنسول های نسل قبل کنسول Sony بود..

ولی به اعتقاد بسیاری از کارشناسان کنسول های نسل آینده با موفقیت کنسول های نسل قبل مواجه نخواهند شد ...و این کنسول ها (Xbox 360 و PS3) در بلند مدت برنده ای قاطع نخواهند داشت...;)

تا بعد

آخرین ویرایش:

MS روی XBOX سودی که نکرد هیچی ، کلی هم ضرر داد
اینو دیگه حتی توی Fan Site های XBOX هم بری میتونی پیدا کنی !
نمیدونم از کجا خوندی که MS چهار میلیارد دلار روی XBOX سود کرده !!

البته رقم 4 میلیارد دلار درسته ولی این مبلغ ضرری بوده که MS در طول 4 سال روی XBOX داده نه سودش !

اگه منبع ميخواي ميدم بهتون من اين مطلب را از روزنامه عصر ارتباط خوندم ولي شمارش يادم نيست ولي بهتون اگه صبر كنيد ميدم .
وبعد شما يعني ميگيد مايكروسافت و ضرر ؟ اين امكان نداره .

و اقاي بهزاد شما از كجا ميگيد كه xbox360 پشتيباني كامل از directx10 نميكنه . اگه اينطور هست لطفا جواب بديد چطور xbox360 با تعجب همگان تونست از رزوليشن 1080p پشتيباني كنه .
مگه اصلا قرار هست كه مايكروسافت تمام مشخصات كنسول خودش را بده ؟

مايكروسافت قبل از اينكه xbox360 را بسازه 4 سال پيش داشت روي windows vista و directx10 كار ميكرد . حداقل من تو اين ضمينه خيلي اطالاعات دارم . و حداقل 100 تا كتاب كامپيوتر در مورد windows vista خوندم و از تمام حسن هاش خبر دارم .

حالا شما فكر ميكنيد كه xbox360 نميتونه از directx10 پشتيباني كنه ؟

اگه شما خودتون يك شركت داشتين و وقتي دو محصول را تقريبا همزمان ميساختين با هم ديگر سازگار نميكردين؟
مگه يادتون نيست كه مايكروسافت قبل از اين كه xbox360 را بده بيرون گفته بود كه xbox360 نميتونه از تمام عنوانهاي بازي xbox1 استفاده كنه . ولي حالا چي شد روز به رو داره به ليست بازي هاي كه xbox360 ميتونه از xbox1 استفاده كنه افزايش پيدا ميكنه . و خبر اين را داده كه در سال 2007 كنسول xbox360 ميتونه از تمام عناوين بازي هاي xbox استفاده كنه .
وحالا نوبت به directx10 ميرسه .
پس حالا چي فكر ميكنيد؟

من به شما قل صد در صد ميدم كه xbox360 پشتيباني كامل از directx10 ميكنه .فقط كافي تا موقع عرضه بازي halo3 صبر كنيد .
حالا شما ميگيد چه ربطي به اين بازي داره كه من بهتون ميگم .
قبل از اينكه كنسول xbox360 وارد بازار بشه مايكروسافت خبر اين را داده بود كه داره بازي halo2 را كه از directx10 استفاده ميكنه براي windows vista ميسازه . خوب فكر كنم اكثرا اين خبر را شما شنيديد .حداقل اين خبر را من 2 سال ميدونم .

خوب حالا به نظر شما halo3 از directx10 استفاده ميكنه يا نه ؟

به نظر شما مايكروسافت چرا گفته بازي halo3 يك پنجره ي نو در گرافيك باري ها خواهد بود .

چرا مايكروسافت اين همه اين بازي را محرمانه نگه داشته ولي بدون هيچ دليل و فقط اطالاعات بسيار اندكي در نمايشگاه e32006 داد و تريلري كه از اين بازي نشون داده شد همه را خيره به گرافيك بي نظيرش كرده بود . فقط كافي توجه به دود هايي كه از اجسام بلند ميشد را بكنيد تا به منظور من پي بباريد .

مايكروسافت گفته كه فقط چند روز به موقع عرضه ي ps3 مانده خبر هاي بسيار زيادي از اين بازي ميده .

همين بازي halo3 به تنهايي قادر هست با ps3 مبارزه كنه .و اين بازي محبوبترين بازي امريكاست و بازي halo2 با يك فروش استثنايي و دور از تصور تونست 20 ميليون نسخه فروش كنه و عنوان پر فروشترين بازي تازيخ را بدست بياره حتي گفته شده فيلم هاي هاليوودي هم نتونستن اين همه فروش داشته باشند .

مايكروسافت اعلام كرده اخرين تريلري كه از اين بازي نشون ميده همه را ميخكوب زمين ميكنه .
براي هر xbox360 يك بازي halo3 نياز است .

ولي تمام اين گفته ها ميخوام بگم كه من يكي مطمعن هستم كه xbox360 قادر هست از directx10 پشتيباني كنه .

در اخر بايد بگم كه تمام مطالب من منبع داره و منبع انها مجلات و روزنامه ها است كه همش يادم مونده و بهتون گفتم ولي اعلام كردن همه اين مجله ها با شماره ي اون سخته ولي اگه زياد اسرار كنيد بهتون ميگم . ولي فايده اي نداره چون پيدا كردن تك تك اونها براي شما كار سختي ولي ميل خودتون هست.
اگه از حرفام نارحت شديد منو ببخشيد.

چون آدم به چیزی علاقه داره هی بیاد اون چیزو بزرگش کنه و بخواد نظرشو همه جا اعلام و به دیگران ثابت کنه! اونم نظراتی که اکثرا شخصیه!
من چیا بزرگ کردم ؟
اینکه گفتم
من فکر میکنم XBOX360 و PS3 از زمان خودشون-نسبت به XBOX1 و PS2- خیلی موقعیت بهتری دارند
نکنه فکر میکنید من XBOX 360 را دارم بزرگ میکنم ؟
این بازی ها در XBOX به هیچ وجه گرافیکی که در PC داشتند را نداشتند و پایینتر بودند از همه لحاظ!
من منکرش نشدم
ولی شما هم منکر این نشید که گرافیکش قابل قبول بوده، و از حد تصور هم فراتر بوده
در مورد قدرت سخت افزاری مخصوصا CPU اصلا نمی شه کنسول را با PC مقایسه کرد
ولی من میگم میشه مقایسه کرد
اگر نمیشه مقایسه کرد پس داریم وقتتونا توی این تاپیک تلف میکنید
چون کاری CPU در PC انجام می ده بسیار زیادتر و بیشتر و به نحوی متفاوت از کاری است که CPU در کنسول انجام می ده. بنابراین یک CPU PIII که سلرون هم باشه برای اجرای بازی ها کافی هم هست. (البته بازی های نسل خودشو می گم نه الانو!) در مورد حافظه کارت گرافیک هم به همین شکل عمل می شه. در این زمینه واقعا کنسول های نسل جدید بسیار قوی هستند و با وجود این CPU های بسیار قدرتمندی که دارند حالا حالا می تونند در میدان باقی بمانند!
این قسمت تماما مفهوم صحبت های خودم بود
این مثال اشتباه چرا چون اونا تکنولوژی را میارن ولی با قیمت متفاوت! قبل از اینکه کارت 5200 که پایین ترین قیمت و قدرت را در سری FX داره به بازار بیاد کارت 5800 ultra وارد بازار شد که بسیار قوتی تر از حتی 4800Ti بود و اولین کارت Nvidia بود که به طور رسمی از DX9.0 استفاده می کرد. پس نمی شه در اینجا 5200 را که یک کارت رده پایین از همون روز اول بوده را با یک high-end سری قبلیش مقایسه کرد و گفت که در ابتدای تکنولوژی جدید، قدرت کمه!
1-من نگفتم 5200 اولین سریه این کارت بود ولی برای مقایسه ی یک کارت از نسل DX9 با اخرین محصولات NVIDIA همراه DX8 مثال خوبی بود برای شروع مقایسه ی یک سری از کارت های DX10 که از نسلی دیگه هستش

در حالی که این مثال کاملا اشتباه بود

اگر بخواهیم کارت TI 4600 را با کارتی از سری بعدش مقایسه کنیم باید با 5600 و 5700 و یا R 9600 مقایسه کنیم...

همینطور که هم اکنون مقایسه ی قدرت کارت 7200 با 6600 کار درستی نیست و کاملا مشخصه که مدل 6600 از قدرت بیشتری برخوردار هست
ایشون مثالی را زده که مقایسه بین 2 کارت گرافیک از 1 نسل (DX9) هستش
در این مورد حتما یه بنچ مارک میزارم تا موضوع مشخص بشه که 4800TI از 5600 قویتر بود
البته در مورد 5700 شک دارم
نه این شایعه صحت نداره...
OH MY...

من فکر میکنم XBOX360 و PS3 از زمان خودشون-نسبت به XBOX1 و PS2- خیلی موقعیت بهتری دارند
نکنه فکر میکنید من XBOX 360 را دارم بزرگ میکنم ؟
خیر این حرف کاملا صحیحه و و من اصلا در مورد این گفته شما نظری ندارم. حرف من اینکه اونچه که شواهد تا به الان نشون می ده اینه که 360 به طور کامل از DX10 پشتیبانی نمی کنه و تا زمانی که مایکروسافت نیاد و خیال همرو در این زمینه به طور کامل راحت کنه که آیا 100% ساپرت می کنه یا نه نمی شه در این مورد اظهار نظر کرد ولی خیلی ها همش می خوان با یسری استدلال بگن که شواهدی که الان وجود داره همش الکیه! که البته استدلال هاشونم از نظر منطقی می تونه درست باشه ولی تا زمانی که مایکروسافت چیزی را اعلام نکنه اینا همش می شه حدس و گمان! و چیزی که مهمه اینکه ما اینجا می خوایم اطلاعات درست و به روز را به دیگران منتقل کنیم نه حدس و گمان های خودمون (که ممکنه هم درست باشه ولی تا مدرکی نباشه نمی شه در موردش چیزی گفت!)
ولی شما هم منکر این نشید که گرافیکش قابل قبول بوده، و از حد تصور هم فراتر بوده
این جمله شما این بحثو به وجود میاره که گرافیک قابل قبول و فراتر از تصور برای هر کس متفاوته از نظر دید!
اگر نمیشه مقایسه کرد پس داریم وقتتونا توی این تاپیک تلف میکنید
اصلا این تاپیک برای مقایسه کنسول با PC نیست! این تاپیک برای مقایسه API ها و ویژگی های آنها در کنسول هاست!
گر بخواهیم کارت TI 4600 را با کارتی از سری بعدش مقایسه کنیم باید با 5600 و 5700 و یا R 9600 مقایسه کنیم...
در این مورد حتما یه بنچ مارک میزارم تا موضوع مشخص بشه که 4800TI از 5600 قویتر بود
البته در مورد 5700 شک دارم
شما اول می گی 4600Ti بعد می گی بنچ مارک از 4800Ti می زارم تا قدرتشو نشون بدم. منظور شما دقیقا کدوم مدله چون قدرت های اینا با هم تفاوت داره!

این جمله شما این بحثو به وجود میاره که گرافیک قابل قبول و فراتر از تصور برای هر کس متفاوته از نظر دید!
فراتر از چیزی که باید از XBOX 1 انتظار میداشتیم
اصلا این تاپیک برای مقایسه کنسول با PC نیست! این تاپیک برای مقایسه API ها و ویژگی های آنها در کنسول هاست!
مطالبی که تو این تاپیک دیدم مربوط میشه به DX10 که بیشتر ربط داره به PC تا کنسول ها
شما اول می گی 4600Ti بعد می گی بنچ مارک از 4800Ti می زارم تا قدرتشو نشون بدم. منظور شما دقیقا کدوم مدله چون قدرت های اینا با هم تفاوت داره!
4600TI را من مثال زدم ب با 5200 مقایسه کردم بعدش شما گفتید که 4800TI که من گفتم پس باید با 5600 مقایسه کردش
گرچه تفاوت خیلی زیادی بین این 2 نیست(4600 - 4800)
5800 ultra وارد بازار شد که بسیار قوتی تر از حتی 4800Ti بود
نظرتون را به بنچمارک زیر جلب میکنم
البته فقط 4600TI را میبینید
image010.gif

آخرین ویرایش:
سلام.
شما يعني ميگيد مايكروسافت و ضرر ؟ اين امكان نداره .
اینو که دیگه هر شخص عاقلی میفهمه ! حتی بقالی سر کوچمون هم خبر داره که مایکروسافت روی کنسولش ضرر داده !
نه تنها مایکروسافت بلکه سونی و نینتندو هم تا چند سال اول روی کنسولشون ضرر میدن و اینی که میگی مایکروسافت تا حالا ضرر نداده از نظر من خیلی حرف نسنجیده ای هست.
منو که دیگه همه بچه های سایت میشناسن که یکی از طرفدارای پر و پاقرص 360 هستم پس از این جهت مطمعن باش که PS3 Fan نیستم.
اقاي بهزاد شما از كجا ميگيد كه xbox360 پشتيباني كامل از directx10 نميكنه
من جواب آقا بهزاد رو میدم.
از اونجایی که همین چند وقت پیش خود Ati شخصا اعلام کرد که کنسول 360 فاقد استفاده از تکنولوژی DX10 هست و امکان اینکه بشه از طریق XBL کنسول رو از لحاظ قدرت گرافیکی ارتقاء داد وجود نداره.
ولی خیلی از ویژگی هایی که در Dx10 وجود داره 360 میتونه اونا رو ساپورت کنه همین حرفی که دوستان بالا زدن ولی اینکه بشه کامل استفاده کرد امکان نداره این حرفیه که خود ati زده حالا اگه بخواد بعدا دیگه این خبری رو که خودش داده رو رد کنه دیگه نمیدونم.
خوب حالا به نظر شما halo3 از directx10 استفاده ميكنه يا نه ؟
دوست عزیز , حالا چون Halo 2 از Dx10 در Vista استفاده میکنه لابد halo 3 هم در 360 از Dx10 استفاده میکنه ؟؟؟
این احتمالات رو ول کنید اینا همش نظر شخصیه ! اصلا اگه اینجور باشه که سونی باید بره گل روی سر خودش بریزه !
ببین دوست عزیز شما dx10 رو اینقدر کوچیک میبینی که فکر میکنی میشه با استفاده از دانلود کردن یک نرم افزار از سرور مایکروسافت 360 پشتیبانی کامل رو از dx10 رو بکنه !!!
این در صورتیه که dx10 خودش یک نسل جداگونه در بازیها به حساب میاد و اگه مایکروسافت میخواست این کارو انجام بده از روز اول اینکارو انجام میداد بدون اینکه کسی خبر دار بشه و اینی که میگی میشه دانلود کرد یه تخیل محضه که شدنی نیست.
اگه اینجوری که شما میگی باشه پس Nvidia الان داره وقت خودشو تلف میکنه که داره کارتهای نسل بعدی رو میسازه که از dx10 هم ساپورت میکنه.چون بگفته شما میشه از طریق اینترنت حتی همین کارتهایی هم که داریم الان توی سیستممون ازش استفاده میکنیم تبدیل بشه به DX10 !!!
آیا همچین چیزی ممکنه ؟
در اخر بايد بگم كه تمام مطالب من منبع داره و منبع انها مجلات و روزنامه ها است
اگه این مجلات اطلاعات صحیح داشت که ما ... نداشتیم بیایم توی اینترنت از زبون خود سازنده ها همه چیز رو بشنویم.

من جواب آقا بهزاد رو میدم.
از اونجایی که همین چند وقت پیش خود Ati شخصا اعلام کرد که کنسول 360 فاقد استفاده از تکنولوژی DX10 هست و امکان اینکه بشه از طریق XBL کنسول رو از لحاظ قدرت گرافیکی ارتقاء داد وجود نداره.
ولی خیلی از ویژگی هایی که در Dx10 وجود داره 360 میتونه اونا رو ساپورت کنه همین حرفی که دوستان بالا زدن ولی اینکه بشه کامل استفاده کرد امکان نداره این حرفیه که خود ati زده حالا اگه بخواد بعدا دیگه این خبری رو که خودش داده رو رد کنه دیگه نمیدونم.

علی جان ATI از اون اولش گفت از دایرکت ایکس 10 ساپورت میکنه بعد تکذیب کرد فکر کنم منظور ایشون اینه که اینا همش فیلم بود که بعدا در موقع نیاز بگن که از دایرکت ایکس 10 ساپورت میکنه:)

علی جان ATI از اون اولش گفت از دایرکت ایکس 10 ساپورت میکنه بعد تکذیب کرد فکر کنم منظور ایشون اینه که اینا همش فیلم بود که بعدا در موقع نیاز بگن که از دایرکت ایکس 10 ساپورت میکنه:)
امین مگه اینا کاراشون بچه بازیه که یه دقیقه بگن هست یه دقیقه بگن نیست !
من یادم نمیاد که مایکروسافت گفته باشه کنسول ما از Dx10 پشتیبانی میکنه و بعد اونو تکذیب کنه ! اگه چیزی ام بوده مال خیلی وقت پیش بوده.فقط بر سر قضیه Crysis بود که سوالاتی شده بود و Ati هم گفته بود نه از این خبرا نیست.
ضمنا حالا که گفته شده همچین چیزی در کار نیست پس تا وقتی که خبری نشده دربارش بحث کردن کار بیخودیه.

امین مگه اینا کاراشون بچه بازیه که یه دقیقه بگن هست یه دقیقه بگن نیست !
من یادم نمیاد که مایکروسافت گفته باشه کنسول ما از Dx10 پشتیبانی میکنه و بعد اونو تکذیب کنه ! اگه چیزی ام بوده مال خیلی وقت پیش بوده.فقط بر سر قضیه Crysis بود که سوالاتی شده بود و Ati هم گفته بود نه از این خبرا نیست.
ضمنا حالا که گفته شده همچین چیزی در کار نیست پس تا وقتی که خبری نشده دربارش بحث کردن کار بیخودیه.
سلام
من خودم یادمه چنین چیزی گفتن البته مایکروسافت نگفت یکی از اعضا ATI گفت;) بعد از چند روز هم تکذیبش کردن!
اگه اشتباه نکنم همین بهزاد خبرش رو گزاشت
73.gif

من خودم یادمه چنین چیزی گفتن البته مایکروسافت نگفت یکی از اعضا ATI گفت;) بعد از چند روز هم تکذیبش کردن!
سلام.
آره منم یادمه و به قول خودت یکی از اعضای Ati گفت که بعدم خود مسولان شرکت تکذیبش کردن.پس این خبر رد شده و الان هم که دوباره سوال شده منفی بوده,پس دیگه مطمعنا ati نمیاد بعد از اینهمه سوال و پرسشی که ازش شده بگه آقا ما دروغ گفتیم کنسولمون از Dx10 پشتیبانی میکنه ! ;)

سلام.
آره منم یادمه و به قول خودت یکی از اعضای Ati گفت که بعدم خود مسولان شرکت تکذیبش کردن.پس این خبر رد شده و الان هم که دوباره سوال شده منفی بوده,پس دیگه مطمعنا ati نمیاد بعد از اینهمه سوال و پرسشی که ازش شده بگه آقا ما دروغ گفتیم کنسولمون از Dx10 پشتیبانی میکنه ! ;)
شاید!!
ولی من فکر میکنم یکی از اعضا سوتی داده بعدش درستش کردن;) و میخوان بعدا در موقع نیاز روش کنن!!
ولی به قول خودتون اینا همش حدس و گمانه و تا خوده مایکرو اعلام نکنه این حدس و گمان های ما پشیزی نمی ارزه:) شایدم ما fan هاش داریم زیادی بزرگش میکنم.

بابا يكي به داده من برسه . اقا جان من هرچي ميگم به ديوار ميگم . اصلا شما مطالبي كه من نوشتم خوب ميخونيد كه اين حرفها را ميزنيد.
اقاي Ali_Amini شما گفتين كه هر ادم عاقلي ميدونه كه مايكروسافت روي xbox ضرر كرده . لابد فكر ميكنيد من عاقل نيستم و ديوانه هستم . اقا جان حداقل من اينجا صد جلد كتاب و هزاران روزنامه در مورد كنسولها خوندم ودر ضمن كتاب هاي كامپيوتري كه من خوندم حداقل 20 سال دارن تو ايران منتشر ميشن و كاملا تخصصي هستند كه يكي از اونها مجله ي علم الكترونيك است .
وقتي شما ميرين از سايت هاي درپيتي اطلاعات كسب ميكني من اين ماه نامه ها را ميخونم كه تمام اخبار اونها داراي سند است .

اقاي ali_amini من شما را به جنگ دعوت نميكنم . فقط ميخوام بادقت به حرفام گوش كني

شما گفتين مگه بچه بازي كه هر لحظه يه حرف بگن ؟
خوب من در مورد اين بايد بگم كه بله بچه بازي تا حالا ما هرچي كه ديديم اين طوري بوده . الان بهت چند نمونه را ميگم :

سوني يه روز اعلام كرد كه ما در هر دو مودل كنسول خود كابل HDMI را قرار ميدم و روز بعذ اومد گفت كابل HDMI از مدل 20 گيگابايت حذف شد و الان نميدونم چه بلايي به سرش اومده .
يه روز مياد ميگه قيمت مدل 20 گيگابايت 499 دلار خواهد شد روز ديگه مياد ميگه 20 درصد كاهش قيمت خورد .
يه روز مياد ميگه ما در هنگام عرضه كنسول PS3 در بازار 6 ميليون عدد موجودي خواهيم داشت و روز ديگه مياد ميگه 4 ميليون عدد و حالا اومده ميگه فقط 500 هزار دستگاه پخش ميكنيم .

يه روز مياد ميگه كنسول را سال 2005 وارد بازار ميكنيم و حالا با انبوهي مشكلات مياد ميگه به سال 2006 موكول شد و هي داره با تاخير ميده .

يه روز سوني مياد مايكروسافت را مسخره ميكنه . ميگه چرا مايكروسافت در 2 مدل كنسول خودش را وارد بازار اين باعث ميشه كه مردم گيج بشن و نتونن مدل بهتر را انتخاب كنند ولي حالا خودش اومده در 2 مدل وارد بازار ميكنه و...............................

و حالا مايكروسافت

يه روز مياد به دنيا اعلام ميكنه كه ما كنسول دستي نخواهيم ساخت و اين بازار وارد نميشيم ولي الان اومده با كلي خبر ميگه ما كنسول دستي ميسازيم كه اسمش XBOY هست .

يه روز مياد ميگه كنسول XBOX360 از تمام عناوين بازي XBOX پشتيباني نميكنه و فقط عنوان هاي مشهور ولي حالا مميخواد از تمام عناوين XBOX پشتيباني كنه .

يه روز مياد ميگه XBOX360 از رزوليشن 1080P پشتيباني نميكنه ولي حالا اومده ميگه با يك برئز رساني نرم افزاري ميتئنه از اين رزوليشن استفاده كنه .

يه روز مياد ميگه ما هيچ تصميمي در مورد استفاده ي DVD هاي نسل اينده در XBOX360 را نداريم ولي يه روز مياد ميگه كه ما ميخواييم HDDVD را در كنسول خودمون استفاده كنيم .

خوب تا حالا ديدي كه تمام چيزهايي كه از هر دو شركت تكذيب شده بودند اما مورد استفاده قرار گرفتن .

وحالا دوتا را من ميگم مايكروسافت اومده ميگه ما در بازي هاي اينده از HDDVD استفاده نميكنيم ولي من از طرف خودم قل شرف ميدم كه در اينده ي نزديك از HDDVD استفاده ميكنه

مايكروسافت ميگه ما از DIRECTX10 در كنسول XBOX360 استفاده نخواهيم كرد كه من باز به شما قل ميدم كه استفاده ميكنه و.............

شما كه اين همه حرف از مدرك ميزنيد ولي من ميگم اين مدارك برعكس اينها را نشون ميده .

به نظر شما چرا ATI اول اومد گفت كه XBOX360 از DIRECTX10 ميتونه استفاده كنه ولي بهد اومد اون را تكذيب كرد ؟

خوب چرا شما مورد اولي كه گفته ميتونه استفاده كنه را دروغ به حساب مياريد ولي مورد دوم را خقيقت . با چه حساب كتابي .ولي اين طور كه تجربه نشون داده حرفهاي اولي راست ميشن.

مثلا چه دليلي داشته ATI بياد يه حرف به اين دروغي را بگه و بعد اون را تكذيب كنه؟

ولي مورد دومي دليل داره و دليلش اينه كه نميخواد همه چي فاش بشه كه مبادا ديگران..........

هميشه شركتها يه سوتي ميدن مثل گفته ي اقاي PANDORA TOMORROW .

به نظر خودم حرفام خيلي منطقي هستند ولي حالا شما هم حرفهاي منطقي بزنيد كه منتظريم.

نظرتون را به بنچمارک زیر جلب میکنم
البته فقط 4600TI را میبینید
image010.gif
بنچ مارک مفیدی بود! ولی من چیزی در این بنچ مارک پیدا نکردم که بخواد بر خلاف گفته های من باشه. شما گفته بودی که تکنولوژی های جدید در ابتدا قدرت خیلی بالایی ندارن و 5200 رو مثال زده بودی و منم گفتم که 5200 از همون روز اول هم کارت ضعیف بوده و سازندگان اونو برای گیمر های حرفه ای نساختند و من 5800 را مثال زدم که اولین کارت سری FX بود و از سری 4 هم قوی تره! سیاست این شرکت ها برای اینکه کارت های نسل قبلیشونم باز فروش کنه یه مدت، اینکه کارت های Low End ،Mid Range سری های جدیدشون معمولا از High End سری قبلی ضعیفتر و یا حداکثر با تفاوت خیلی کم قوی تر است! در مورد Dx10 هم دقیقا همینطور خواهد شد یعنی 1-2 مدل کارت High-End در ابتدا به بازار میاد که قدرت زیادتری نسبت به تمامی کارت های حاضر دارند و بعد سری های پایین تر رو می زنند که با وجود اینکه DX10 ساپرت می کنند ممکن است از 7800-7900-X1800-X1900 و یا مدل های پاینتتر نیز ضعیف تر باشند!

در مورد این بنچ مارکی که گذاشتید من رفتم برای بقیه بازی ها رو هم دیدم و نتیجه ای که از کل بنچ مارک های اون قسمت گرفتم این بود که کارت های 4600Ti و 5700 و R9600 در کل در یک رده می باشند و در بازی های مختلف هر کدام رتبه های مختلفی دارند و بالا و پایین می شوند که این دقیقا همین حرف بالایی منو تصدیق می کنه. البته این کارت از 5600 قوی تره و کاملا مشخصه!

در مورد مقایسه فرزاد جان هم البته من زبان ایشون نیستم و در صورت نیاز خودشون جواب می دن ولی فکر کنم منظور ایشون این بود که 4600 اصلا در رده 5200 نیست و این کارت باید با هم رده خودش در نسل بعدش مقایسه بشه. حالا اینکه باز از هم رده خودش کمی بالاتره یه بحث دیگس!

اقاي Ali_Amini شما گفتين كه هر ادم عاقلي ميدونه كه مايكروسافت روي xbox ضرر كرده . لابد فكر ميكنيد من عاقل نيستم و ديوانه هستم . اقا جان حداقل من اينجا صد جلد كتاب و هزاران روزنامه در مورد كنسولها خوندم ودر ضمن كتاب هاي كامپيوتري كه من خوندم حداقل 20 سال دارن تو ايران منتشر ميشن و كاملا تخصصي هستند كه يكي از اونها مجله ي علم الكترونيك است .
اول اینکه اطلاعات و خبر هایی که اینجا گذاشته می شه مال یکی دو تا سایت نیست که اگه شما به این سایت ها که بعضی هاشونم از معتبر ترین سایت های خبری در اینترنت هستند می گید در پیت دیگه وای به حال سایت های دیگه!
در مورد اینکه این مجلات و روزنامه ها بسیار معتبر و سند هستند شما فکر کردی اینا اطلاعاتشونو از کجا میارن؟ با شرکت ها تماس می گیرن و اونا جدیدترین و دقیق ترین اطلاعات را بهشون میدن اینا هم می نویسن؟ نخیر این طوری نیست. اونا یک نفر مثل منو استخدام می کنن و منم می ریم از همین سایت هایی که وجود داره مطالب رو ترجمه می کنم و اونا هم چاپ می کنن تو مجلشون! پس اخبار اونا از آسمان نمیاد که بخواد سند باشه!
خوب من در مورد اين بايد بگم كه بله بچه بازي تا حالا ما هرچي كه ديديم اين طوري بوده . الان بهت چند نمونه را ميگم :

سوني يه روز اعلام كرد كه ما در هر دو مودل كنسول خود كابل HDMI را قرار ميدم و روز بعذ اومد گفت كابل HDMI از مدل 20 گيگابايت حذف شد و الان نميدونم چه بلايي به سرش اومده .
يه روز مياد ميگه قيمت مدل 20 گيگابايت 499 دلار خواهد شد روز ديگه مياد ميگه 20 درصد كاهش قيمت خورد .
يه روز مياد ميگه ما در هنگام عرضه كنسول PS3 در بازار 6 ميليون عدد موجودي خواهيم داشت و روز ديگه مياد ميگه 4 ميليون عدد و حالا اومده ميگه فقط 500 هزار دستگاه پخش ميكنيم .

يه روز مياد ميگه كنسول را سال 2005 وارد بازار ميكنيم و حالا با انبوهي مشكلات مياد ميگه به سال 2006 موكول شد و هي داره با تاخير ميده .

يه روز سوني مياد مايكروسافت را مسخره ميكنه . ميگه چرا مايكروسافت در 2 مدل كنسول خودش را وارد بازار اين باعث ميشه كه مردم گيج بشن و نتونن مدل بهتر را انتخاب كنند ولي حالا خودش اومده در 2 مدل وارد بازار ميكنه و...............................
به اینا می گن بازار گرمی نه تعویض حرف!! اینا فقط باعث بازار گرمی و تبلیغات برای وسائلشون می شه!
در مورد این ساپرت 1080p که یکم خنده دار هم میاد چون هیچ کدام از بازی هاش در حال حاضر ساپرت نمی کنن و بازی ای هم با این شرایط هنوز اعلام نشده یعنی در واقعا دکوره! شما فکر کردی این 1080p مثلا یک تکنولوژی پیچیدس که مایکروسافت تازگی پیدا کرده و گفته با یک بروز رسانی 360 هم ساپرت می کنه؟ الان اکثر کارت های جدید تمامی این رزولوشن ها رو ساپرت می کنن! در ثانی من هنوز در این فکرم که با کدوم سیم می شه از 360 تصویر 1080p گرفت!! چون Component این مقدار را ساپرت نمی کنه. این حرکت 1080p مایکروسافت قطعا چیزی جز بازار گرمی و رقابت با رقبای جدید نبوده که کار خاصی هم انجام نشده! (البته مدل هایی خاصی از component ها هستن که می تون این تصویر را منتقل کنن ولی به راحتی گیر نمیان و قیمت های ارزونی هم ندارن!)
حرفی که وجود داره این وسط اینکه DX10 چیری نیست که بشه با یک بروز رسانی به اون تبدیل کرد 360 رو !! تنها حالتی که 360 می تونه از DX10 به طور کامل پشتیبانی کنه اینکه XENOS را از همان اول طوری طراحی کرده باشند که بتواند تمامی ویژگی ها و قدرت DX10 را پردازش کند! در غیر این صورت بروز رسانی و از این داستانا براش وجود نداره! البته من خومم از جمله کسانی هستم که احتمال می دم xenos از DX10 پشتیانی می کنه ولی هنوز مدرک و استدلال رسمی ای در این زمینه وجود نداره! البته که دلیل منطقی هم وجود داره که بشه گفت از DX10 استفاده نمی کنه به فرض کد نیم گرافیک 360 سری R500 می باشد یعنی به مانند سری های X1000 برای PC می باشد و تمامی سری های 500 ذاتا حداکثر تا DX9.0c را ساپرت می کنند. اگه قرار بود DX10 هم ساپرت کنه xenos، کدن یمشو بالاتر می زاشتن و این کد نیم ها چیزی نیست که الکی شرکت برای خودش عدد بده و کاملا به دقت و برای شناسایی سری های کارت هاست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or