habibmp3
کاربر سایت
همه ی مادها باهم چند گیگ میشن ؟
ولی خداوکیلی اصلا قابل مقایسه با Crysis 3 نیست. :d
من نصب کردم و جواب هم داد.سلام
این ورژنو Quality Mod v1.1~100mb دانلود کردین؟
چطوری باید نصبش کرد؟
این قسمت کامل توضیح داده :
Notes:
*Mod is created and tested on original Crysis 1 v1.2.1
*It is created to be used via mod option inside of game, like in C2. You can start mode on two ways:
-easy way is to go to the games shortcut on your desktop, right-click and go to properties, then at the end of the line of field "Target" you have to type exactly this(after Crysis2.exe") ==>>
-mod qmod
(space -mod space qmod) After entering just hit on apply and you done.
*Mod is created and tested on original Crysis 1 v1.2.1
*It is created to be used via mod option inside of game, like in C2. You can start mode on two ways:
-easy way is to go to the games shortcut on your desktop, right-click and go to properties, then at the end of the line of field "Target" you have to type exactly this(after Crysis2.exe") ==>>
-mod qmod
(space -mod space qmod) After entering just hit on apply and you done.
فقط یه ماد مربوط به تکسچر هستش که حجیمه .. اون دو گیگی میشه ...همه ی مادها باهم چند گیگ میشن ؟
ولی خداوکیلی اصلا قابل مقایسه با Crysis 3 نیست. :d
بقیه مادها حجمی ندارن ...
کار ندارما .. شرکت سازنده اینا یکیه و خودم طرفدار این سریم ...
ولی کرایسیس 1 رو با مادهایی که براش ساخته شدن کاملا باید از این نسل جدا دونست!
هیچ بازی حتی نزدیک هم نشده بهش ...
این رو اگه ببینی متوجه میشی که بازی با واقعیت مو نمیزنه!
کرایسیس 1 با نهایت تنظیمات گرافیکی
اتفاقا من فاروم های خارجی رو که میدیدم اونام باورشون نمیشد که با چندتا ماد میشه به همچین گرافیکی دست یافت! باور کنید بحثشون تقریبا مثل همین بحثی بود که تو این تاپیک به وجود اومده!
والا ما که بخیل نیستیم .. کرایسیس 3 داره 6 سال بعد از کرایسیس بیرون میاد .. ولی نزدیک ترین گرافیک به واقعیت که خیلی ها با واقعی اشتباه گرفتن همین کرایسیس 1 هستش .. کرایسیس 2 هم با پج های رزولیشن تکسچر و دایرکس 11 فوق العاده شد ولی در کل که بخوایم حساب کنیم کرایسیس 1 بالاتر بود ...