کدام یک از نظر گرافیکی بهترند ؟ crysis 1 یا crysis 3 ؟ وارد شوید متوجه میشید !!!

همه ی مادها باهم چند گیگ میشن ؟:|
ولی خداوکیلی اصلا قابل مقایسه با Crysis 3 نیست. :d

سلام
این ورژنو Quality Mod v1.1~100mb دانلود کردین؟
چطوری باید نصبش کرد؟
من نصب کردم و جواب هم داد.
این قسمت کامل توضیح داده :
Notes:
*Mod is created and tested on original Crysis 1 v1.2.1
*It is created to be used via mod option inside of game, like in C2. You can start mode on two ways:
-easy way is to go to the games shortcut on your desktop, right-click and go to properties, then at the end of the line of field "Target" you have to type exactly this(after Crysis2.exe") ==>>
-mod qmod
(space -mod space qmod) After entering just hit on apply and you done.
c1shortcut.jpg

همه ی مادها باهم چند گیگ میشن ؟:|
ولی خداوکیلی اصلا قابل مقایسه با Crysis 3 نیست. :d
فقط یه ماد مربوط به تکسچر هستش که حجیمه .. اون دو گیگی میشه ...
بقیه مادها حجمی ندارن ...
کار ندارما .. شرکت سازنده اینا یکیه و خودم طرفدار این سریم ...
ولی کرایسیس 1 رو با مادهایی که براش ساخته شدن کاملا باید از این نسل جدا دونست!
هیچ بازی حتی نزدیک هم نشده بهش ...
این رو اگه ببینی متوجه میشی که بازی با واقعیت مو نمیزنه!
کرایسیس 1 با نهایت تنظیمات گرافیکی
اتفاقا من فاروم های خارجی رو که میدیدم اونام باورشون نمیشد که با چندتا ماد میشه به همچین گرافیکی دست یافت! باور کنید بحثشون تقریبا مثل همین بحثی بود که تو این تاپیک به وجود اومده!
والا ما که بخیل نیستیم .. کرایسیس 3 داره 6 سال بعد از کرایسیس بیرون میاد .. ولی نزدیک ترین گرافیک به واقعیت که خیلی ها با واقعی اشتباه گرفتن همین کرایسیس 1 هستش .. کرایسیس 2 هم با پج های رزولیشن تکسچر و دایرکس 11 فوق العاده شد ولی در کل که بخوایم حساب کنیم کرایسیس 1 بالاتر بود ...

من نصب کردم و جواب هم داد.
این قسمت کامل توضیح داده :
Notes:
*Mod is created and tested on original Crysis 1 v1.2.1
*It is created to be used via mod option inside of game, like in C2. You can start mode on two ways:
-easy way is to go to the games shortcut on your desktop, right-click and go to properties, then at the end of the line of field "Target" you have to type exactly this(after Crysis2.exe") ==>>
-mod qmod
(space -mod space qmod) After entering just hit on apply and you done.
c1shortcut.jpg

فقط یه ماد مربوط به تکسچر هستش که حجیمه .. اون دو گیگی میشه ...
بقیه مادها حجمی ندارن ...
کار ندارما .. شرکت سازنده اینا یکیه و خودم طرفدار این سریم ...
ولی کرایسیس 1 رو با مادهایی که براش ساخته شدن کاملا باید از این نسل جدا دونست!
هیچ بازی حتی نزدیک هم نشده بهش ...
این رو اگه ببینی متوجه میشی که بازی با واقعیت مو نمیزنه!
کرایسیس 1 با نهایت تنظیمات گرافیکی
اتفاقا من فاروم های خارجی رو که میدیدم اونام باورشون نمیشد که با چندتا ماد میشه به همچین گرافیکی دست یافت! باور کنید بحثشون تقریبا مثل همین بحثی بود که تو این تاپیک به وجود اومده!
والا ما که بخیل نیستیم .. کرایسیس 3 داره 6 سال بعد از کرایسیس بیرون میاد .. ولی نزدیک ترین گرافیک به واقعیت که خیلی ها با واقعی اشتباه گرفتن همین کرایسیس 1 هستش .. کرایسیس 2 هم با پج های رزولیشن تکسچر و دایرکس 11 فوق العاده شد ولی در کل که بخوایم حساب کنیم کرایسیس 1 بالاتر بود ...

من تکسچرها که حدود 2 گیگ بود رو دانلود کردم و فایل پکها رو گذاشتم کلا تسکچرها قیامت شد.

ماد natural.mod.2.0.2. رو هم نصب کردم که کلا نورپردازی و افکت و رنگ امیزی شب روز و گل و گیاه کلا همچی ترکید.

فقط یه ماد مونده به نام extreme immersive mod که این رو هر کار میکنم اجراش کنم بعد نصب لعنتی ارور میده.

ویندوزمم 8 نسخه 64 بیته رمم هم 8 گیگه کلا سیستمم قدرتش زیاده ارور نرم افزاریه نامرد میده نمیدونم شما نصب کردی این ماد اخری رو یا نه؟

فقط یه ماد مونده به نام extreme immersive mod که این رو هر کار میکنم اجراش کنم بعد نصب لعنتی ارور میده.
اتفاقا منم لینک سالم این ماد رو پیدا نکردم برا نصب!
داداش بی زحمت میتونی لینکش رو به من بدی ... امتحان می کنم جواب داد همینجا می گم ...
ولی خدایی من با این گیمپلی جدیدش بیشتر حال می کنم! هیچ بازی تا حالا اینطور گیمپلی نداشته! حتی خود کرایسیس ... :دی
لامصب کپ واقعیته .. لرزش دست .. راه رفتن .. دویدن ... یکی از فوق العاده ترین ماد هایی بود که گرفتم ...

یه سوال.تخصصی جواب بدید لطفا.
بازی crysis1 خوب خیلی گرافیک خفنی داره.اپن هم که هست.
رو ps3 حجمش 3گیگه.اونرو گرافیکش در حد pc هست?می ارزه 20دلار بدم?چون pc گیمرا ببشتر از این چیزا سر در میارن اینجا پرسیدم:دی

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

اتفاقا منم لینک سالم این ماد رو پیدا نکردم برا نصب!
داداش بی زحمت میتونی لینکش رو به من بدی ... امتحان می کنم جواب داد همینجا می گم ...
ولی خدایی من با این گیمپلی جدیدش بیشتر حال می کنم! هیچ بازی تا حالا اینطور گیمپلی نداشته! حتی خود کرایسیس ... :دی
لامصب کپ واقعیته .. لرزش دست .. راه رفتن .. دویدن ... یکی از فوق العاده ترین ماد هایی بود که گرفتم ...

EIM_CO_3088_Beta.exe

بیا این اخرین ورژنشه.
واقعا تاثیر فوق العاده ایی داره این لعنتی اگر اجرا بشه.

یه سوال.تخصصی جواب بدید لطفا.
بازی crysis1 خوب خیلی گرافیک خفنی داره.اپن هم که هست.
رو ps3 حجمش 3گیگه.اونرو گرافیکش در حد pc هست?می ارزه 20دلار بدم?چون pc گیمرا ببشتر از این چیزا سر در میارن اینجا پرسیدم
biggrin1.gif
برادر عزیز این ماد هست و رسمی نیست و توسط یه سری dev کلا یه چیزهایی از بیخ و بن تغییر کرده شما اون ویدیو رو ببین مال دوستمون گذاشته صفحه قبل تا حساب کار دستت بیاد.
قدرت پردازندها باید خیلی زیاد باشه تا بتونه این مادهای گرافیکی رو بکشه.

بلاخره بعد از کش قوص فراوان و خوندن فایل تکست همرا فهمیدم این لعنتی چطوری اجرا میشه به این مسیر برید:
F:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Mods\Extreme_Immersive_Mod

و فایل Start_EIM_32 روش دابل کلیک کنید مال من نسخه 64 بیت رو اجرا نمیکنه مجبورم 32 رو اجرا کنم.

آخرین ویرایش:
EIM_CO_3088_Beta.exe
بیا این اخرین ورژنشه.
ممنون ... من تست کردم و نصب هم شد ...
آقا کدوم ماد مِه تو جنگل به وجود میاره؟
من خیلی دنبال اون گشتم ...
ببین ... اگه نصب نمیشه بازیت رو حذف کن و دوباره نصبش کن و پچ آپدیت رو هم بنصب بعد یکی یکی این مادها رو نصب کن ...

EIM_CO_3088_Beta.exe

بیا این اخرین ورژنشه.

برادر عزیز این ماد هست و رسمی نیست و توسط یه سری dev کلا یه چیزهایی از بیخ و بن تغییر کرده شما اون ویدیو رو ببین مال دوستمون گذاشته صفحه قبل تا حساب کار دستت بیاد.
قدرت پردازندها باید خیلی زیاد باشه تا بتونه این مادهای گرافیکی رو بکشه.

بلاخره بعد از کش قوص فراوان و خوندن فایل تکست همرا فهمیدم این لعنتی چطوری اجرا میشه به این مسیر برید:
F:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Mods\Extreme_Immersive_Mod

و فایل Start_EIM_32 روش دابل کلیک کنید مال من نسخه 64 بیت رو اجرا نمیکنه مجبورم 32 رو اجرا کنم.

اینو که میدونم....
سوالم یکم بی ربطه ببخش:دی
همینم جواب بدی کافیه

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

ممنون ... من تست کردم و نصب هم شد ...
آقا کدوم ماد مِه تو جنگل به وجود میاره؟
من خیلی دنبال اون گشتم ...
ببین ... اگه نصب نمیشه بازیت رو حذف کن و دوباره نصبش کن و پچ آپدیت رو هم بنصب بعد یکی یکی این مادها رو نصب کن ...

خوب دوستان گرامی الان که دارم این پست رو مینویسم اینجانب کامل شکه شده هستم و تا حالا قسم میخورم همچین گرافیکی نه روی هیچ کنسولی نه حتی تو خواب هم ندیده بودم .
تا حالا تمام بازیهای شاخ گرافیکی دنیا رو هم بازی کردم که الان دارم میگم.

کیفیت بشدت هر چه تمام تر بالاست مادهایی که من نصب کردم اول پک تکسچرها رو دانلود کردم بعدش ماد natural رو نصب کردم بعدش ماد quility که دوستمون گذاشتن و در اخر اونی که 2 پست بالاتر گذاشتم.

جالب اینجاست تا وارد ماد extreme نشید خیلی از جزئیات کار نمیکنن تو حالت بازی عادی حواستون کامل باشه یعنی با راهنمایی که کردم کلا بازی روی تنظیمات خاصی اجرا میشه و save های قبلی هم دیگه تو دسترس نیستن.

بازی دقیقا الان شده مثل اون ویدیو صفحه قبل .
خودتون باید ببینید من چی بگم!

دلمونو اب کردی :دی
یه چنتا عکس بزار ببینیم.
و اینکه لینکاشو میتونی بزاری دانلود کنیم؟
مشخصات سیستمتم بگو لطفا..

والا اسکرین شات از داخل بازی بلد نیستم بگیرم .
لینکهای دانلود این تاپیک اصلیشه:
A guide to Crysis mods [56k warning]

نمیخواد همه رو دانلود کنی فقط مال تکسچر رو دانلود کن و QualityMod C1 v1.1 by -ShonE- که رفیقمون لینکش رو گذاشت بعلاوه حتما این رو:EIM_CO_3088_Beta.exe

سیستمم سی پی یو 4 هسته ایی amd با سرعت 3.6 گیگاهرتز هست.
8 گیگ رم دارم با باس 1600
و دو تا 560gtx که sli کردم.

این ماد اکستریم گرافیک رو فوق العاده می کنه ولی بازی به قدری سخت میشه که نمیتونی بازی کنی!
من رو ایزی گذاشتم نتونستم برم!
محمد چطور بازی می کنی رو این ماد!
اون شکلی که ست چپ تصویره و وضعیت رو نشون میده هم خیلی رو اعصابه ...
راستی همین ماد مه رو هم به وجود میاره یا نه؟! :دی
من خراب این مه و دود توی جنگلم ...

این ماد اکستریم گرافیک رو فوق العاده می کنه ولی بازی به قدری سخت میشه که نمیتونی بازی کنی!
من رو ایزی گذاشتم نتونستم برم!
محمد چطور بازی می کنی رو این ماد!
اون شکلی که ست چپ تصویره و وضعیت رو نشون میده هم خیلی رو اعصابه ...
راستی همین ماد مه رو هم به وجود میاره یا نه؟! :دی
من خراب این مه و دود توی جنگلم ...

قبول دارم بازی خیلی سخت شده با 3 تا تیر کارت تمومه.
اون ادمک سمت چپ بالا وضعیت سوئیت رو فک کنم نشون میده با تنظیمات هم ور رفتم نشد برش داری.

ولی خدایی کامل یه نسل جلو رفت اصلا شاید نسل بعد هم همچین چیزی نمیبینیم .
این جریان مه هم پی گیری میکنم باید برم جلو تر ببینم بوجود میاد یا نه.

اگر انیمیشن رو هم میشد اپگرید کرد کلا دیگه همه چیز شبیه همون تیکه تریلر اول بازی میشد.

قبول دارم بازی خیلی سخت شده با 3 تا تیر کارت تمومه.
اون ادمک سمت چپ بالا وضعیت سوئیت رو فک کنم نشون میده با تنظیمات هم ور رفتم نشد برش داری.

ولی خدایی کامل یه نسل جلو رفت اصلا شاید نسل بعد هم همچین چیزی نمیبینیم .
این جریان مه هم پی گیری میکنم.
من که خدایی نمیتونم بازی کنم ... هرکی ادعای حرفه ای بودن می کنه بیاد رو این ماد یه دست کرایسیس 1 بزنه تا بفهمه نوبی بیش نیست ... :دی
البته به صورت غیر منطقی سخت شده!
مثلا تو حالت نامرئی دشمنا میتونند تشخیصت بدن!
وقتی 2تا تیر میخوری بیش از حد طول می کشه تا سلامتیت بیاد سر جاش!
کلا از استانداردهای رایج به دوره ...
دشمنا هم که ماشالا تیرشون خطا نمیره ...
من با اون مادی که گیمپلی رو تغییر میداد خیلی حال کردم ولی این ماد اکستریم درسته بازی رو کپ واقعیت می کنه ولی تموم کردنش کار حضرت فیله ...
با اون بخش آخر حرفت هم کاملا موافقم.
امشب یه ویدیو از بازی کردن خودم میذارم ...
نسل بعد هم فکر نمی کنم بازی بتونه تا این حد واقعگرا باشه!! :دی
اون مه رو هم اگه پیدا کردی حتما اطلاع بده ...

من که خدایی نمیتونم بازی کنم ... هرکی ادعای حرفه ای بودن می کنه بیاد رو این ماد یه دست کرایسیس 1 بزنه تا بفهمه نوبی بیش نیست ... :دی
البته به صورت غیر منطقی سخت شده!
مثلا تو حالت نامرئی دشمنا میتونند تشخیصت بدن!
وقتی 2تا تیر میخوری بیش از حد طول می کشه تا سلامتیت بیاد سر جاش!
کلا از استانداردهای رایج به دوره ...
دشمنا هم که ماشالا تیرشون خطا نمیره ...
من با اون مادی که گیمپلی رو تغییر میداد خیلی حال کردم ولی این ماد اکستریم درسته بازی رو کپ واقعیت می کنه ولی تموم کردنش کار حضرت فیله ...
با اون بخش آخر حرفت هم کاملا موافقم.
امشب یه ویدیو از بازی کردن خودم میذارم ...
نسل بعد هم فکر نمی کنم بازی بتونه تا این حد واقعگرا باشه!! :دی
اون مه رو هم اگه پیدا کردی حتما اطلاع بده ...
همون جزو
[h=3]Natural Mod[/h]هست که چند تا چیز با همه این ماد رو نصب کنی احتمالا تو جنگل که میری مه اونجا هست اوایل بازی احتمالا مه نیست.
اونطوری هم نیست که خیلی سخت شده باشه من الان قسمت دوم بازی هستم تازه با دسته هم بازی میکنم.
انیممیشنها اپگرید میشد دقیقا میشد کپ واقعیت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or