اصلا الکی نیست اینها مدهای گرافیکی و بهبود دهنده هستند که هر کدوم یه کاری میکنه یکی از مدها گرافیک بافتهای درختها رو بالا میبره یکی دیگه گرافیک آتیش اسلحه و جرقه اون رو موقع شلیک و یکی دیگه نور بازی رو بهتر میکنه و توی جنگل حالت مه گونه به وجود میاره و بقیه هم هر کدوم یه کاری انجام میدن نتیجش این میشه که مجموع این مدها با هم گرافیک بالایی رو خلق میکنه اینقدر هم نگید اگر حقیقت داشت شرکت کرایتک اعلام میکرد قابل توجه اینکه بیشتر این مدهای بهبود دهنده توسط افرادی طراحی شده که هیچ ربطی به شرکت کرایتک ندارن و شخصا روی این مدها کار کردن و حالا شما توقع دارید شرکت کرایتک بیاد در رابطه با مدهایی حرف بزنه که گرافیک شماره 1 کرایسیس رو که خیلی هم پر طرفداره بسیار بالا میبره و اینجوری به فروش کرایسیس 3 لطمه بزنه ؟ برگ برنده تمامی کرایسیسها همیشه گرافیک اونها بوده و حالا شما میتونید کرایسیس 1 رو با گرافیک به معنای واقعی نسل بعد بازی کنید اگر کمی تحقیق کنید راحت لینک این اضافات رو میتونید گیر بیارید فقط یک چیز رو با قاطعیت توی این تاپیک میگم و اون اینه که تمامی این مدها و گرافیکی که در این ویدئو دیدید حقیقی هست و اینقدر بعضی از دوستان نگن دروغه !!!البته به نظر منم الکیه اگه همچین گرافیکی رو این بازی امکان پذیر بود حتما خود کرایتک از اول رو بازی میذاشت
حالا اگه احیانا همچین پچایی پیدا کردین لینکشو به مام بدین
دوستان ویدئو اول کرایسیس 1 رو که یادتون میاد تیکه هایی از بازی بود یه مد برای بازی طراحی کردن که گیم پلی و حرکت دوربین رو دقیقا مثل همون دموی اول بازی میکنه من که خیلی خوشم اومده بازی بسیار سینمایی میشه !!!
---------- نوشته در 03:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:11 AM ارسال شده بود ----------
چه عجب یک نفر با تحقیق حرف زد ممنونم از شما دوست عزیز حتما توی پست اول قرار میدم این آدرس رو من خودم texture pack رو که گفتید 2 گیگ هست فعلا دانلود کردم به زودی بقیه رو هم دانلود میکنم باز هم ممنون بابت آدرس !!!خوب دوستان با تشکر از دوستمون که باعث شده ما یه جستجویی کنیم و متوجه بشیم که کرایسیز2 با پچ dx11 و پچ تکسچرش در واقع پیش این اپدیت برای کرایسیز1 و چند تا پچ دیگه حکم پشمک رو داره!
دوستان یه سایت میزارم اینجا خودش مو به مو راهنمایی کرده تمام پچ ها رو بگیرید که سنگینترنش مال تکسچرها هست که 2 گیگه:d
The Essential Crysis 1 Tuning Guide: Make the Original Faster and More Beautiful Than Ever! » TuneUp Blog about Windows
یه نقشه هم اضافه میکنه که این یکی گویا دیدن داره .هر کی گرافیک خوب داره بره تو کارش .دوستمون که تاپیک هم زده ادرس رو دوست داره بزاره تا دیگران هم استفاده کنن.برای دانلود اپدیتها احتیاج مبرم به قند شکن دارید.
توجه :فکر میکنم همه ویدئوی اول بازی crysis 1 رو یادتون میاد که قسمتهایی از بازی رو به صورت سینمایی نشون میداد و قدرت نانو سوئیت رو معرفی میکرد حالا یک ویدئو بهتون نشون میدم که با نصب کردن یک ماد به نام EIM_CO_3088 میتونید بازی خودتون رو دقیقا مثل اون دموی اول بازی بکنید از نظر کنترل کمی بازی سخت میشه ولی کاملا بازی سینمایی میشه باور ندارید ؟ ویدئو زیر رو ببینید !!!
یکی از مادهای جالب crysis 1
آخرین ویرایش: