شما اگه Teach trailer Crysis 3 رو دیده بودی با کیفیت HD ، اینجا نمیگفتی باید دید کرایسیز3 چجور از اب در میاد؟. !مادها رو نصب کردم همه اونایی که تو پست اول بود بعلاوه چند تا دیگه.
کیفیت تکسچرها بهتر شد. کیفیت اب بهتر شد مخصوصا موقعی که زیر اب هستی نور خورشید رنگاش تجزیه میشه به سه رنگ اصلی.
کیفیت برگ درختها بهتر شد .
رنگها بسیار طبیعیتر شدن مخصوصا تو چرخه زمانی شب و روز رنگ محیط واقعی تر شده.
فیزیک تغییری خاصی نکرد! با اینکه دو تا پچ رسمی رو نصب کردم.
افکتهای انفجار بهتر شد.
در همین حد .
باید دید کرایسیز3 چجور از اب در میاد؟.
حالا این بماند ولی من خودم بازی crysis 1 رو دانلود کردم نسخه no steam اون رو که قابلیت بازی آنلاین در سرورهای بازی رو هم داره که راحت میشه مولتی پلایرش رو آنلاین بازی کرد بسیار لذت بخشه !!! من تمامی مدهای ذکر شده رو نصب کردم و روی بازی اعمال کردم گرافیک بازی به طوری عجیبی بالا رفت واقعا خیلی شاهکار شده یه نکته رو بهتون بگم که من فکر میکردم مد eim رو که باید میریختم فقط کنترل بازی رو سینمایی میکنه در حالی که گرافیک بازی رو دگرگون میکنه و افکتهایی روی بازی میده و واقعا محشرن یعنی تمام مدها یک طرف مد eim از نظر گرفیکی یک طرف به زودی یک ویدئو هم از بازی کردن خودم آپلود میکنم تا ببینید بعد از نصب بازی کیفیت بازی چقدر بالا میره و در ضمن برای اطمینان بعضیا اول بازی توی کنسول خود بازی مینویسم سلام من جیمراکو هستم از بازیسنتر تا ببینید خودم هستم نه کسه دیگه البته به صورت فینگلیش با زدن دکمه ~ کنسول بازی میاد !!!الله اکبر ! واقعیه به نظر شما ؟!
چجوری مولتی میزنی ؟؟ یه عکس از گرافیکشم بده !حالا این بماند ولی من خودم بازی crysis 1 رو دانلود کردم نسخه no steam اون رو که قابلیت بازی آنلاین در سرورهای بازی رو هم داره که راحت میشه مولتی پلایرش رو آنلاین بازی کرد بسیار لذت بخشه !!! من تمامی مدهای ذکر شده رو نصب کردم و روی بازی اعمال کردم گرافیک بازی به طوری عجیبی بالا رفت واقعا خیلی شاهکار شده یه نکته رو بهتون بگم که من فکر میکردم مد eim رو که باید میریختم فقط کنترل بازی رو سینمایی میکنه در حالی که گرافیک بازی رو دگرگون میکنه و افکتهایی روی بازی میده و واقعا محشرن یعنی تمام مدها یک طرف مد eim از نظر گرفیکی یک طرف به زودی یک ویدئو هم از بازی کردن خودم آپلود میکنم تا ببینید بعد از نصب بازی کیفیت بازی چقدر بالا میره و در ضمن برای اطمینان بعضیا اول بازی توی کنسول خود بازی مینویسم سلام من جیمراکو هستم از بازیسنتر تا ببینید خودم هستم نه کسه دیگه البته به صورت فینگلیش با زدن دکمه ~ کنسول بازی میاد !!!
نسخه ای که من دانلود کردم no steam هست یعنی راحت میشه توی سرورهایی که افراد دیگه میسازن بازی کنید و حتی خودتون سرور بسازید یعنی همون روم من تست کردم راحت میشه آنلاین بازیش کرد !!!چجوری مولتی میزنی ؟؟ یه عکس از گرافیکشم بده !