خسته نباشید فکر نمیکنید قبل از هر چیزی یکم بهتره برید و در مورد این مدها تحقیق کنید و بعد اینقدر قاطعانه بگید فیک و دروغی هست !!!همه ي اين ويديو ها فيك هستن ، چنين پچ هايي هم وجود نداره ، اگه باشه رسمي نيست
دوستان بيخيال بشيد بهتره
---------- نوشته در 10:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:10 PM ارسال شده بود ----------
نه بابا ، يعني كرايتك رو كاملا زير سوال بردي :-o
---------- نوشته در 10:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:11 PM ارسال شده بود ----------
فيكه ، فكر نكنم كار كنه
دوستان هر موقع تست کردن میان همینجا و اعلام میکنن و من شرط میبندم که شما بعد از اینکه دوستان گفتند ما امتحان کردیم و حقیقت داره خواهید گفت از کجا معلوم دروغ نمیگید ؟ دلیل اینکه باورتون نمیشه و یا نمیخواهید باور کنید رو نمیدونم کار شما اشتباه نیست و نباید هم زود باور کنید ولی انقدر با قاطعیت هم ردش نکنید موفق باشید !!!همچین میگی حقیقین که امگار خودت تست کردی و واقعا کار کرده :d .
crysis 1 همین الان هم از خیلی از بازیها بهتره آدم باید همیشه حرف حق بگه کرایسیس 2 بازی خوبی بود ولی حتی با texture pack و dx 11 نمیتونه با گرافیک crysis 1 زمانی که تمامی مدهای گرافیکی روش نصب شده مبارزه کنه همش هم به خاطر اینه که مد سازها برای هر بخش بازی crysis 1 مد جداگانه طراحی کردن برای آب توی بازی گرفته تا درختها و بافت سنگها و نوع نور محیط و نوع آتیش اسلحه مد طراحی شده و وقتی ما همه ی این مدها رو نصب کنیم با یک بازی به معنای واقعی گرافیکی روبرو میشیم تازه اینها مدهای گرافیکی هست شما میتونید برای سرگرمی مدهای دیگه ای هم که ساخته شده روی بازی نصب کنید از skin گرفته تا مدهای جداگانه داستانی مجزا که نمونش همین بازی wartime ساخت یک شخص ایرانی هست که خیلی هم مطرح شد !!!
CryEngine 1.0 مال فار کرای 1 بود . Crysis 1 با موتو CryEngine 2.0 ساخته شده و Crysis 2 با CryEngine 3.0موضوع تایپیک ایهام داره، اگر هدف مقایسه CRYENGINE 1 و CRYENGINE 2وCRYENGINE 3 باشه مسلماً CRYENGINE 3 برتری دارد ولی باوجود مد های زیاد می توان در بازی (نه در موتور گرافیکی) قدرت این موتور ها را بهم نزدیک کرد. ولی بنده CRYENGINE 2 را بیشتر ترجیح می دهم.
حرف شما درسته ولی اصلا موتور گرافیکی خدا هم باشه آخرش اون خروجی و گرافیکی که میبینیم اصل و اساس هست من بشینم بگم موتور گرافیکی فلان عالیه ولی وقتی یک موتور گرافیکی پایینتر تونسته خروجی گرافیکی بهتری بده هر چند با مدهایی که براش اومده پس هیچ مهم اینه که توانایی بالایی برای خروجی خوب دادن داره اصلا چرا تمامی مدهای کرایسیس 2 با هم نمیتونن گرافیکی مثل کراسیس 1 با مدها بدن ؟ من با حرف شما موافقم توی تاپیک اینجا مقایسه بین موتورهای گرافیکی در اصل نیست بلکه مقایسه بین خروجیهایی هست که ما شاهدش هستیم حالا چه با مد یا غیر مد فرقی نمیکنه مهم اینه که میتونید یک بازی با گرافیکی بسیار بالا بازی کنید که چیزی از گرافیک crysis 3 نداره !!!موضوع تایپیک ایهام داره، اگر هدف مقایسه CRYENGHINE 1 و CRYENGHINE 2وCRYENGHINE 3 باشه مسلماً CRYENGHINE 3 برتری دارد ولی باوجود مد های زیاد می توان در بازی (نه در موتور گرافیکی) قدرت این موتور ها را بهم نزدیک کرد. ولی بنده CRYENGHINE 2 را بیشتر ترجیح می دهم.
آدم یه چیزایی میخونه اینجا که میخواد سر به کوه و بیابون بذاره !
اصلا 99% ـه حال ِ PC Gaming به همین ماد هاست ! تقریبا تمامی بازیهای بدردبخور واسشون کُلی ماد میاد که گرافیک بازی هــوارتا بهتر از اون چیزی میشه که شرکت سازنده ساخته.
سری کرایسیس هم یکی از ماد خور ترین بازیهای PC ـه :d
من خودم RE4 رو با ماد ها و تکسچر پک ها یه کاریش کردم که از RE5ـی که خود کپکام وارد بازار کرد بهتر شده بود !
الان متاسفانه بازی رو توی PC ندارم که چند تا عکس با ماد بهتون نشون بدم ، وگرنه C1 با چند تا ماد درست و حسابی باعث آویزون شده فکتون میشه.
دلیل ادامه ندادن بحث همون جای قرمز شده هست. طرف امروز با واژه بیگانه ای به نام ماد اشنا شده انتظاری بیش نمیشه داشت :d
ولی ندوستن فرق ماد با پچ یک طرف نظریه کارشناسی در مورد fake بود یه طرف دیگه
گفتم پچ یا اپدیت یا ماد فرقی نمیکنه بلاخره اون طرف هم داره رو تکسچر بازی کار میکنه و اپگریدش میکنه.منتها رسمی نیست کار افراد خاصی هست که از رو علاقه انجام میدن .
و واقعا باعث تحول داخل گرافیک بازی میشه.
اپدیت و پچ رسمی هستن ولی ماد نه.