کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
باشه من بی خیال بحث شما می شم
اول که گفتی کلیک توی جشنواره ی فلان توی اوگاندا جایزه برده حالا اومدی می گی کی توی اوگاندا میره جشنواره به این کار می گن پس گرفتن حرف یعنی شما داری با تزلزل صحبت می کنی
نکته ی بعدی اینکه پر واضحه چیزایی که شما راجب ابعاد کنسول ها نوشتی به علاوه ی اون عکس کاملا تخیلی هستن اینکه Wii از همه کوچکتره رو همه می دونن اما نه اندازه یه VCD سونی مدل MCE-S78K . هضم اون عکس برای منی که طرفدار Star Wars هستم هم خیلی سخته . خیلی از مطالب جالبه مثلا من می تونم فردا برم یه وبلاگ بزنم توش بنویسم مایکروسافت و سونی اینطورین اما نینتندو خیلی عالی کار کرده بعد هم لینکش رو بزرام اینجا بگم این مطلب از نظر من جالب بود پس چون جالبه درست هم هست . اصولا اگر می خوای لینک بزاری از منابع فارسی زبان به خصوص وبلاگ ها لینک نزار چون معمولا این افراد Fanboy هستن و مطلب رو همونطور که دوست دارن ترجمه می کنن .
------------------------
بچه ها اینا نظر سنجی های Game Faqs در باره کنسولای نسل بعده که PS3 ش رو قبلا گذاشته بودم حالا PS3 رو به اضافه ی بقیه می زارم
از اینا فقط یه چیز رو می شه برداشت
Nintendo is about to become the king again
------------------------
Wii http://www.gamefaqs.com/poll/index.html?poll=2462
PS3 http://www.gamefaqs.com/poll/index.html?poll=2461
X360 http://www.gamefaqs.com/poll/index.html?poll=2466
All http://www.gamefaqs.com/poll/index.html?poll=2463

نوشته شده توسط Harry Potter:
سلام
من هم Xbox 360 رو دوست دارم هم Wii رو:love: :love:
حالا موندم كدوم رو بگيرم نظر شما چيه؟;)
از بازیهایی با سبک 360 خوشت میاد یا wii ??
بازیهایی تو مایه های gow یا مثلا ماریو ;)

به قول آقای فلانی ، فقط Wii کنسول نسل بعده.
سونی و مایکروسافت فقط کنسول رو از لحاظ گرافیکی قوی کردند که این کار فقط ارتباط چشمی رو قوی تر میکنه.
ولی نینتندو با اون دسته های خارف العاده اش ، ارتباط قوی ای بین بیشتر اجزای بدن با بازی برقرار کرده که واقعا آدم رو در بازی غرق میکنه.
گرافیک چه اهمیتی داره...؟؟؟؟!!!

گرافیک یکی از مهمترین مشخصات یه بازی هرچه بالاتر بهتر خیلی ها این واسشون اولین گزینس
و میرن سمت ps3 یا 360 و ایرادی هم نداره پس لطفا جمع نبند
نینتندو به تنهایی جوابگو نیست و در کنارش باید یکی از کنسولهای دیگه هم داشته باشی;)

موفق باشین

من به اين نتيجه رسيدم فقط wii60 امروز بيشتر بازي سازا مي دونن كه wii به احتمال زياد برندس
و همه ميرن دنباش تا بازي بسازن مثلا اگر wii سي ميلون فروش كنه (مثلا) يه باز ساز مي بينه كه اگر روي كنسولي كه بيشتر فروش كنه سرمايه گذاري كنه خيلي بهتره تا كنسول ديگه اي و بازيش بيشتر فروش مي كننه پس انتخاب همه ي بازيسازا در اول wii هست تا كنسول ديگه.
الان واقعا خلاقيت در دست نينتندو هست چه در خود كنسول وچه در بازي ها .
ولي اينجا يه مشكلي هست اونم بحث سخت افزار كه اون رو ما با خريد كنسول x360 رفع مي كنيم
يعني اگر wii از رده خارج شد ما يه كنسول خوب ديگه هم داريم كه با سوني رقابت ميكنه بازيهاش هم كه نسبتا خوبه.
حرف هاي من وقتي صحت پيدا ميكنه كه wii برنده بشه

لطفا انقدر این جمله ی "آخه گرافیک چه اهمیتی داره" رو تکرار نکنید !

اگه گرافیک اهمیت نداشت الان ملت نشسته بودن تو خونه هاشون داشتن هواپیمای آتاری یا اون بازیه که اردک شکار میکردی (اسمشو نمیدونم) رو بازی میکردن کلیم گیم پلیشون خفن بود و حال میداد !

وقتی که اینهمه داره خرج میشه برای بالا بردن گرافیک و تکنولوژی بازیها ، این جمله ی "گرافیک چه اهمیتی داره" فوق العاده بی معنی به نظر میرسه

همون نینتندو و دسته های خارق العادشو هروقت توی دستتون گرفتین و 2 ماهم باهاش بازی کردین و براتون تکراری نشد ، بیاین بگین خیلی چیز خوبیه !

به به به :cool:
چشمم روشن
که اینطوریه ها؟
حالا دیگه میرین طرفه مایکروسافت؟
سونی کم حال داده بهتون؟ نمک میخورن نمکدون رو میشکنین؟ :ranting:
بابا سونی چی کم گذاشته واسمون؟
اگه گوله XBL رو با اون امکاناتش خوردین تا آخر عمر:shrewd: X360 تو ایران سرش آره...:ziped:
من خودم حس میکنم بخاطر اینکه X360 :thumbdown تو بازار هست و کپی خورم شده برو بچ وسوسه شدن
هی نگین 360 360 لطفا...:thanks:
فقط :guitar: PlayStation3
;)

به به به
چشمم روشن
که اینطوریه ها؟
سونی کم حال داده بهتون؟ نمک میخورن نمکدون رو میشکنین؟
بابا سونی چی کم گذاشته واسمون؟
اگه گوله Xbl رو با اون امکاناتش خوردین تا آخر عمر X360 تو ایران سرش آره...
من خودم حس میکنم بخاطر اینکه X360 تو بازار هست و کپی خورم شده برو بچ وسوسه شدن
هی نگین 360 360 لطفا...

با سلام...
لطفا اگه میشه برو این تاپیک رو از اول بخون...

من منظورم این نبود که گرافیک کاملا بی اهمیته
گرافیک هم مهمه.
ولی گرافیک تا حالا به اندازه ی کافی پیشرفت کرده.
هربارهم که میخواستن یه کنسول یا بازی رو ارتقا اساسی بدن ، فقط گرافیکش رو بالا بردن.
الان 20 ، 25 ساله که گرافیک داره پیشرفت میکنه.
ESRB هم که بخشنامه داده که اگه گرافیک یک بازی به واقعیت برسه ، اجازه ی پخشش رو نمیدن
پس حالا که گرافیک بازی ها قرار نیست به واقعیت برسه
دیگه جایی برای پیشرفت نداره
بهتره که به بازی از ابعاد دیگه ای نگاه بشه
گرافیک فقط چشم رو ارضا میکنه ، و دسته های نینتندو همه ی اعضای بدن رو ارضا میکنن.
تا حالا این همه کارت گرافیک جدید اومدن
این همه کنسول که تنها فرقشون با کنسول های قبلی گرافیک بوده.
پس افزایش گرافیک یک امر کاملا عادیه.
و هر سال ده ها کارت گرافیک جدید اختراع میشن
پس این کاریه که به طور عادی انجام میشه
پس نمیشه گفت 360 و ps3 که تنها کارشون بالا بردن گرافیک بوده ، وارد نسل بعد شدن.
ولی Wii با نوآوری خودش
وارد نسل بعد شده
چون کاری که کرده ، به طور عادی هیچ وقت انجام نمیشده.

نوشته شده توسط poorna:
من منظورم این نبود که گرافیک کاملا بی اهمیته
گرافیک هم مهمه.
ولی گرافیک تا حالا به اندازه ی کافی پیشرفت کرده.
هربارهم که میخواستن یه کنسول یا بازی رو ارتقا اساسی بدن ، فقط گرافیکش رو بالا بردن.
الان 20 ، 25 ساله که گرافیک داره پیشرفت میکنه.
ESRB هم که بخشنامه داده که اگه گرافیک یک بازی به واقعیت برسه ، اجازه ی پخشش رو نمیدن
پس حالا که گرافیک بازی ها قرار نیست به واقعیت برسه
دیگه جایی برای پیشرفت نداره
بهتره که به بازی از ابعاد دیگه ای نگاه بشه
گرافیک فقط چشم رو ارضا میکنه ، و دسته های نینتندو همه ی اعضای بدن رو ارضا میکنن.
تا حالا این همه کارت گرافیک جدید اومدن
این همه کنسول که تنها فرقشون با کنسول های قبلی گرافیک بوده.
پس افزایش گرافیک یک امر کاملا عادیه.
و هر سال ده ها کارت گرافیک جدید اختراع میشن
پس این کاریه که به طور عادی انجام میشه
پس نمیشه گفت 360 و ps3 که تنها کارشون بالا بردن گرافیک بوده ، وارد نسل بعد شدن.
ولی Wii با نوآوری خودش
وارد نسل بعد شده
چون کاری که کرده ، به طور عادی هیچ وقت انجام نمیشده.

بازم که همون حرفا رو داری تکرار میکنی یبار گفتی جوابتو گرفتی حالا هی بیا بگو عزیز من اگه میبینی هر سال گرافیک میره بالا واسه اینه که مردم میخوان و تقاضا زیاده فکر نکن گرافیک رو بردن بالا کار راحتیه و عادیه کلی زحمت و هزینه برای این پیشرفت کشیده میشه و پول هم تو این کاره و البته مردم هم کلی پول واسش خرج میکنن فکر کردی اگه گرافیک طرفدار نداشت اینهمه کارتهای مختلف که مرتب به بازار میاد رو کی میخره نینتندو قدرت اینکار رو نداره و نمیتونه تو این زمینه با دو کمپانی دیگه رقابت کنه وگرنه مطمئن باش اگه میتونست اونم حتما اینکارو میکرد
----------------------------------------------------------
سونی کم حال داده بهتون؟ نمک میخورن نمکدون رو میشکنین؟
بازم یه طرفدار سونی که هیچی از ps3 و 360 نمیدونه و اومده اینجا که همه رو ارشاد کنه و درس اخلاق بده برای نمکدون
عزیز من کدوم نمک من تا حالا 3 تا ps2 خریدم و خراب شدن و کلی پول بازی دادم مگه قرار تا اخر عمر هر چی سونی داد ما چشم بسته بریم بخریم ادم وقتی این طرفدارا رو میبینه تازه میفهمه سونی راست میگفت اگه ps3 اصلا بازی هم نداشته باشه بازم طرفداراش اونو میخرن:eek:
دوست من ما طرفدار بازی خوب هستیم و برامون فرق نداره سونی باشه یا ماکروسافت
به قول دوستمون برو تاپیک رو از اول بخون بعد بپر وسط بحث
------------------------------------------------------------
اقای pay max برای تشکر کردن گزینه داره و لازم نیست پست بزنی

به نظر من Xbox 360 بازار رو به دستش می گیره. با دلیل البته.
خوب تبلیغ می کنه، به شیک بودن خیلی اهمیت میده و کاراش کاملا با برنامه ریزیه. 360 کنسول متوسط هستش. یعنی یه چیزی بین ps3 و wii و این براشون خیلی خوبه. (هم از نظر قیمت. هم از نظر کیفیت و گرافیک و ...) چون با این امتیازش می تونه افراد خیلی زیادی رو که اکثرا خواهان گرافیک هستن پوشش بده. از نظر شبکه هم که واقعا معلومه مقام اول رو داره. البته اگه Wii بتونه یه کاری کنه که گرافیکش رو به اندازه ی 360 افزایش بده دنیا میترکه.
210.gif
39.gif

پس با این حساب Crysis نباید اجازه ی پخش بگیره دیگه !؟

http://xs205.xs.to/xs205/06331/comparison.jpg

پیشرفت سخت افزاری فقط گرافیک رو بهتر نمیکنه
افزایش قدرت سخت افزار باعث طبیعی شدن بازی از همه نظر میشه
گرافیک ، فیزیک ، هوش مصنوعی و ...

اگه بگیم گرافیک و فیزیک هیچی ، هوش مصنوعی قوی تاثیر مستقیم روی گیم پلی و جذابیت یه بازی داره
شاید برسه روزی که توی یه بازی مثه یه دنیای واقعی آدما هرکاری که دلشون خواست (بدون هیچگونه محدودیتی) انجام بدن
چیزی که الان مثه یه رویا میمونه و اگر یه روزی اتفاق بیفته قطعا خیلی بیشتر از Motion Sensor نینتندو که چیز همچین جدیدیم نیست مورد توجه قرار میگیره

همچین پیشرفتی علاوه بر موارد دیگه ، به سخت افزار قوی هم نیاز داره که فقط با پیشرفت سخت افزاری سیستمها امکانش به وجود میاد نه با یه سخت افزار از رده خارج که باید وایسی جلوش و خودتو حرکت بدی !

بحث گرافیک یه چیز کلیه اگر ...
یه سوال می کنم راستیتش جواب بدین
شما چه انتظاری از گرافیک دارین آیا Crysis براتون کافی نیست یعنی چی می خواین بیشتر از این دیگه بازی نمی شه می شه فیلم که بدرد نمی خوره از نظر من چون نفس بازی بودن از بین میره چون ESRB و ELSPA (غلط نوشتم منظورم همون درجه بندی استرالیا بود ) اجازه انتشار به بازی واقعی رو نمی دن مال استرالیا که خیلی سخت گیر هست شاید به بازی های دو سه سال دیگه اجازه انتشار نده
مردم گرافیک خفن نمی خوان یه پیشرفت معقول می خوان من نمی گم گرافیک برام مهم نیست چون با شناختی که از خودم دارم می دونم که الان حاضر نیستم یه بازی مثل Doom3 رو با همون حد گرافیکی Doom1 بازی کنم اما واقعا این همه دم از گرافیک می زنیم تا کجا ؟
از دوره ی نسل پنجم ملت صداشون در اومده بود که آقا این بازی های نسل جدید فقط روز به روز گرافیکشون پیشرفت می کنه و مسائل سکسی توشون بیشتر می شه و در گیم پلیشون تغییری داده نمی شه دلیل فروش بالا و محبوبیت بازی هایی مثل ماریو ، زلدا یا ... گرافیکشون نیست نفس گیم پلیشونه اما در کنارش اینا یه گرافیک معقول هم دارن
از دوستان که میان می گن PS3 خوبه چون اینطوریه خواهش می کنم وارد بحث نشن مثلا که چی چون سونی خوب بوده تا الان از این به بعد هم باید خوب باشه ؟ نه می خوام بدونم ریشه این حرف چی می تونه باشه من کنسول مورد علاقه و برترین کنسول زندگیم PS2 بوده اما الان در جناح سونی پیشتیبان کمی می بینم و دلم قرص نیست برای اون طرف رفتن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or