کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
اونکه گندش در اومد که الکی بوده... اما من نمیدونم ملت چرا پریشونن؟! ... خوب ببینید شما یکسال وقت دارید تا Ps3 بخرید الان بیاید اگر خیلی تو کفید 360 بگیرید .. بعداً میتونید Ps3 خورهم بکنید... تا یکسال دیگه نه خدا کوچیکتر میشه نه زمین به آسمون میرسه.. البته شاید بمب از آسمون به زمین ما برسه... ببینید.. من که خودم شخصاً میخوام تا ریلیزه Mgs4 صبر کنم.. چون میخوام بگم از اونور با Mgs4 برام بیارن... شایدم یه 360 گرفتم.. البته این شاید همش 5% ـه و 50% ممکنه که آپگریدخور کنم خودمو.. 45% ممکنه که Psp بگیرم...

اینم یه شاهکار دیگه از PS3 در نظر سنجی ها اینبار Game Faqs
http://www.gamefaqs.com/poll/index.html?poll=2461
----------
دلیلش خیلی سادس چون فعلا خیلی از سازنده ها برای ساخت بازی روی این کنسول دست برداشتن و این اعتماد مردم رو کم کرده و کسی جرات Pre-order رو نداره

آخرین ویرایش:
ببینین ! توی Gamefaqs از 17946 نفر 8859 نفر گفتن که نمیخواهند PS3 بخرند ولی در طرف دیگر 9087 نفر دیگه هستند که میخوان PS3 بخرن ولی موندن که از قبل سفارش بدن یا اینکه بعد از Release و حدود چند ماه بعدش برن بخرن !!!
سعی کنید که همیشه قسمت خوب رو در نظر بگیرین و نگین که فقط و فقط 358 نفر تا حالا PS3 رو از قبل سفارش دادن بلکه بگین بیش از نصف افراد نظر سنجی PS3 رو میگیرن !!! حالا چه موقع Release چه 4 ماه بعدش !!!
به این میگن قسمت خوب ماجرای PS3 رو در نظر گرفتن !!!!!
متشکرم...Nemesis

نوشته شده توسط Nemesis:
ببینین ! توی Gamefaqs از 17946 نفر 8859 نفر گفتن که نمیخواهند PS3 بخرند ولی در طرف دیگر 9087 نفر دیگه هستند که میخوان PS3 بخرن ولی موندن که از قبل سفارش بدن یا اینکه بعد از Release و حدود چند ماه بعدش برن بخرن !!!
سعی کنید که همیشه قسمت خوب رو در نظر بگیرین و نگین که فقط و فقط 358 نفر تا حالا PS3 رو از قبل سفارش دادن بلکه بگین بیش از نصف افراد نظر سنجی PS3 رو میگیرن !!! حالا چه موقع Release چه 4 ماه بعدش !!!
متشکرم...Nemesis
من جایی از نوشتم ننوشتم که کسی نمی خواد بخره گفتم که همه دو دل هستن و دلیلشم گفتم
ولی حالا می خوام ببینم اون یه میلیون نفری ک به قوله کوتاراگی PS3 رو Preorder کرده بودن نباید هزار تاش اینجا باشن و بگن که ما Pre کردیم
بهر حال احتمال شکست PS3 روز به روز داره بیشتر می شه

با سلام
اينو ببينيد
آقای David Kushner طی مقاله ای در مجله ی Wired - احیا نمودن مجدد صنعت بازی های رایانه را به وسیله ی مغلوب سازی سیستم های عرضه ی بازی بر روی دیسک توسط شبکه ها و قابلیت دانلود آنها پیش بینی می کند. این در حالیست که وی تلاش سونی و مایکروسافت را در نصب دیسک خوان های Blu-ray و HD-DVD بی معنی می داند.

چندی پیش٬ ریاست بخش سرگرمی های رایانه ای سونی٬ آقای Phil Harrison گفته بود: "شگرفم که آیا PlayStation 4 دارای دیسک خوان خواهد بود؟!"

براي ديدن عكس به سايت پرشين گيمرزمراجعه كنيد

نوشته شده توسط Nemesis:
متشکرم...Nemesis
این نظر سنجی هنوز ادامه داره و باید صبر کنید فعلا که از 27056 نفر 13051 نفر گفتن که اصلا ps3 نمیخوان و فقط 600 نفر خواهان اون هستن :eek: :confused:
Nemesis جان شما هم در نهایت یکی هستی مثل اون 600 نفر ولی اکثریت مطلق با اوناییه که ps3 نمیخوان جالب اینجاس که این یه نظر سنجی واقعا حرفه ایه چون فقط اعضا بالای لول 15 میتونن رای بدن و فعلا باید صبر کرد این نظر سنجی ممکنه تعداد رای دهندش بالای 80000 هزار نفر بره ;) پس گوش بزنگ باشین
کسی میدونه منظور از این گزینه چیه؟No, but I plan to buy one off the shelf
---------------------------------------------
سینا جون دستت درد نکنه نظر سنجی خیلی مهم و خوبی رو لینکش رو دادی:love:

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط mt3691:
این نظر سنجی هنوز ادامه داره و باید صبر کنید فعلا که از 27056 نفر 13051 نفر گفتن که اصلا ps3 نمیخوان و فقط 600 نفر خواهان اون هستن :eek: :confused:
Nemesis جان شما هم در نهایت یکی هستی مثل اون 600 نفر ولی اکثریت مطلق با اوناییه که ps3 نمیخوان جالب اینجاس که این یه نظر سنجی واقعا حرفه ایه چون فقط اعضا بالای لول 15 میتونن رای بدن و فعلا باید صبر کرد این نظر سنجی ممکنه تعداد رای دهندش بالای 80000 هزار نفر بره ;) پس گوش بزنگ باشین
کسی میدونه منظور از این گزینه چیه؟No, but I plan to buy one off the shelf
---------------------------------------------
سینا جون دستت درد نکنه نظر سنجی خیلی مهم و خوبی رو لینکش رو دادی:love:
همونطور که دوست عزیزمون گاد اف اویل گفت شلف به معنی قفسه هست یعنی این عده بعد اینکه اومد از مغازه می خرن تا ببینن بازارش چطوره یعنی Pre نمی کنن و هنوز تصمیم درست ندارن ممکنه اگه بازارش خوب نبود نخرن
یه عده هم هستن که گفتن هنوز دارن فکر می کنن
یه عده ی 700 تایی گفتن که Pre کردن
یه 2000 نفری هم گفتن که بزودی Pre می کنن
یه 14914 گفتن که نمی خرن یعنی اکثرقریب به اتفاق نمی خرن

آخرین ویرایش:
آقا ! بیخیال ! من تمام تلاشمو کردم تا قسمت خوب !!!! ماجرا رو در نظر بگیرین !!! من هم با شماها هم عقیدم که داره یه گندهایی توی سونی زده میشه ! ولی چه کنیم که عشق MGS 4 چشم کور ما رو کورتر کرده !!! اگه بشنوم که روی 360 میاد اونوقت چرا نرم یه 360 بخ......تنها دلیلی که من برای طرفداری مضحکم از PS3 دارم بازیهاش هست که نسبت به 360 بیشتر به مزاق ! من خوش میاد.....نه هیچ دلیل دیگری ! فقط بازیها مهم هستند....و DS این رو به هممون ثابت کرده....
متشکرم...Nemesis

Nemesis جان اگه فکر کردی ما از mgs4 و ffxiii و dmc4 بدمون میاد باید بگم سخت داری اشتباه میکنی ما هم اینارو دوست داریم ولی خوب با این قیمت و این کارای سونی اصلا فایده نداره در ضمن الان بازیهای خیلی خوبی هم داره واسه 360 میاد که اب از دهن ادم راه میفته اسم نمیبرم حتما خودت بهتر میدونی مشکل طرفدارای سونی اینه که فکر میکنن xbox360 بازم مثل دفعه قبل شکست میخوره و بازی خوب واسش کمه و میترسن بیان طرف 360 ولی من بهت قول میدم تو این نسل اکثر بازیهای خوب مشترکه و بازیهای اختصاصی 360 چیزی از سونی کم نداره;)
jump in
-------------------------------------------
اینم جدیدترین نتایج تعداد کل رای 65304 کسانی که گفتن اصلا نمیخرن 32094 و کسانی که پیشخرید کردن 1451 نفر تازه اینا نظر حرفه ای هاست ادمای معمولی که اصلا اینقدر پول واسه کنسول نمیدن;)
--------------------------------------------
این نظر سنجی هم برای اونایی که میگن ps3 برای خارجی ها گرون نیست!!!:confused:
23rjpsz.jpg

آخرین ویرایش:
اينم يه نظر سنجي از گيم اسپات .
"Epic announced that Gears of War will be released on November 12, five days before the PS3 launches. What will you be doing the week of November 12th?"

Playing Gears of War until my eyes bleed. (28%)

7,835
Waiting in line to purchase a PlayStation 3. (16%)

4,610
One word: Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! (32%)

8,910
I'll be saving my hard-earned cash, suckas! (21%)

5,979

gamespot
ميخوام طرفدار wii بشم ولي نمي تونم

[
سلام به تمام دوستان عزیز مطالبی که می خواهم در زیر بنویسم اگه یکم طولانی است به بزرگواری خودتون ببخشید ولی باید این حرف ها را می زدم تا لااقل سبک بشم وشب ها توهم درباره این که دنیا چرا اینجوری است واگر من یک بال داشتم نه دو تا چه جوری پرواز می کردم نداشته باشم {چه ربطی داشت خودم هم نمی دونم }:p :p :p
بحث را جدی شروع می کنیم آیا ps3 گرون است ::confused: :confused: :confused:
بیام واقع بینا نه نگاه کنیم اختلاف قیمت مدل کاملxbox360 و ps3 فقط 100 دلار است که می شود 91 هزار تومن آیا این این اختلاف قیمت برای ما تو این دوره زمانه خیلی زیاده هی نیاین بحث کنین که وقتی تو ایران بیاد قیمتش می شود 800 ویک ملیون تومان اگر یادتون باشه اوایلxbox360 هم آمد تو ایران گرون بود .
چرا جای دوری بریم اوایل psp تو ایران600 و 700 تومان بود بعد از یکسال شده 300 تومان ps3 هم اوایل گرونه چون تولیدش از تقاضا کمتر است ولی بعد از یک سال در تابستون مثل xbox360 که می تونی 480 تومان بخری که می شود 500 دلار می توانی آن را 560 تومان که می شود 600 دلار بخری
همه می دونن کهCpu دستگاه xbox360 از مدلpower شرکت IBM است که سه هسته ای است که قبلا apple از این نوع cpu ولی مدل قدیمی تک هسته ای استفاده می کرد ولی بعد از مدتی به پردازندههای intel روی آورد چرا چون ساختار cpu طوری بود که فقط قابلیت های گرافیکی بالایی داشت ودر محاسبات بالا مشکل داشت بخاطر همین کامپیوتر apple فقط در صنعت گرافیک وفیلم مورد استفاده قرار می گرفت والان که از cpu core2 شرکتintel استفاده کرد کامپیوتری عرضه کرد که سه برابر قبلی قدرت داشت پس cpu کنسول xbox360 چیز عجیب و غریبی نداره بلکه یک مدل پیشرفته تر ازمدل ثک هسته ای است :-" :-" :-" :-"
ولی cpu کنسول ps3 چطور همه می دونن که این پردازنده قدرت اصلی ps3 است بطوری که به آن یک سوپر پردازنده میگن وقابلیت بسیاری در محاسبات و قابلیت های گرافیکی وشبیه سازی داره وتنها پردازنده 60 نانومتری است و intel با این همه ادعا پردازنده جدیدش 65 نانومتری است وcell دارای 7 پردازنده دارد که هر پردازنده میتواند برای اعمال هر کاری تعریف شود مثلا یکی می تواند شبیه سازی محاسبات فیزیکی کند در حالی که پردازنده دیگر می تواند محاسبه هوش مصنوعی بکند ودرحال حاظر هیچ کس نمی تواند از تمام توانایی این پردازنده استفاده کند
می رسیم به درایو xbox360 که dvd9G است :-" :-" :-"
ولی ps3 دارای bd است که دارای 50G حجم است وسرعت بسیاری در خواندن اطلاعات داره پس 91 هزار تومان اختلاف قیمت برای ps3{یک سوپر کنسول بازی }وxbox360 {یک کامپیوتر جمع شده روی دستگاه }گرونه تازه xbox360 با این فناوری گرانتر از ps3 است چون نه bd داره نه cell

king جان این چیزایی که شما گفتی رو همه میدونن و شما چیز جدیدی کشف نکردی و تا حالا 100 نفر همین حرفها رو تکرار کردن ولی چیزی که واقعیه اینه که 500 و 600 دلار برای بازی زیاده و اگه نظر سنجی همین صفحه قبل رو که گذاشتم نگاه کنی میبینی که تو خارج هم دارن همین حرفو میزنن تازه درامد اونا به دلاره
در ضمن یه نکته رو شما داری اشتباه میکنی داری میگی چون 100یا 200 دلار از 360 گرونتره زیاد نیست ! عزیز من خود 360 به نظر اکثر بازیبازا گرونه و خیلی ها از این قیمت شکارن و منتظرن ارزون بشه اونموقع شما میگی 200 دلار بیشتر چیزی نیست!!!
حرف شما موقعی درسته که 360 ارزون باشه و همه واسه خریدنش تو سر و کله هم بزنن ولی اینطوری نیست 360 گرونه ولی قابل تحمله ولی از این بیشتر دیگه واقعا زور داره:(
ببین دوست من اکثر بازی بازا نه سوپرکامپیوتر میخوان نه بلوری پلیر ما یه کنسول میخوایم که بازی خوب داشته باشه قیمتش مناسب باشه پشتیبانی بشه از لحاظ بازی که متاسفانه سونی چسبیده به همین حرفها که شما میزنی و البته خریدار هم نداره و تو نظر سنجی ها بدجوری داره خودشو نشون میده
در اخر بگم که اگه قیمت خوب می خوای wii قیمتش عالیه و طرفدار هم که خیلی داره 360 گرونه و ps3 غیر قابل تحمله البته الان ضربه اصلی رو wii داره به سونی میزنه و به نظر کسی که wii بخره نهایت بره یه 360 بخره و ps3 کلا میزاره کنار تو این نسل نینتندو و ماکروسافت با هم سونی رو ضربه فنی میکنن شک نکن;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or