کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
نوشته شده توسط GAme3:
کی گفته نمیشه روی کنسول بازیه استرتژی بازی کرد؟؟؟ اگه یادتون باشه روی ps1 بازی red alert
اومد منم خودم بازی کردم هنوز هم سی دی شو دارم خیلی هم حال کردم اصلا هم مشکلی نداشت . گرافیکش هم از کامپیوتر های اون زمان بهتر بود تو گیم پلی هم مشکلی نبود.

باز هم کی گفته بازی سازهای غربی علاقه ندارن بازی هاشون روی کنسول های ژاپنی بیاد .
چند تا بازی FPS بهت بگم که شرکت های غربی اون را زدن وقرار هست بزنن که روی کنسول های شرقی بیاد؟

شما خودشو ناراحت نکن زیاد !

اگه سونی بتونه ps3 رو اپگرید کنه و بازی سازا هم ازش پشتیبانی کنن
انوقت که دیگه اسم این دستگاه کنسول یا پلی استیشن نیست..میشه........!!!:)

کسی که با نرم افزارهای مهندسی کار میکنه که قیمتشون کمر فیل رو میشکنه چه برسه به آدم ... میاد برای بلابردن بهره وری از چیزهائی استفاده میکنه که ابزار حرفه ای تلقی میشن مثل همون Quadro 4400 که قیمتش یک مقدار اشک درار هست. مثلاً کسائی که تو استودیوهای فیلمسازی کار میکنن و دارن مثلاً روی افکتها و جلوه های ویژهء یک فیلم معمولی کار میکنن به هیچ عنوان تصور این رو هم نمیکنن که با 7950GTX بشه اون پرفورمنس مد نظر اونها رو ایجاد کرد...
البته منظورم من با اینهایی نبود که تو خود این استویو ها کار می کنند منظورم با کسانی بود که مثلا یه قسمت از پروژه ی یک استودیو کوچیک رو میگیرن و تو خونه با همین کارت گرافیکهای معمولی انجام میدن.که تعداد این افراد هم فکر کنم خیلی هم کم نباشه...
ولی ممنون از نظرات شما(اگه اشتباه نکنم<<سیاوش جان>>)
ولی به طور کلی کلی با شما موافقم...

اگه پي اس 3 بلو ري نداشته باشه شما چيكار ميكنيد.حتما يه سر به سايت ign ميزنيد و بازي ها ي 360 وپي اس 3 رو مقايسه ميكنيد.نه غلام!!!!!!!.
ببينيد من الان دارم ميگم كه به جاي چسبيدن به قدرت هاي سخت افزاري به بازي بچسبيد.شما براي خودتون فكر ميكنيد و ميتونيد نظر بديد.الان ما به كسايي كه متال گير يا dmc رو دارن 1 ساعت تايم ميديم كه برن بازي كنن.بازي كرديد.
حلا يه چند تا سوال دارم درباره ي اين دو بازي
ايا بازيا خسته كننده نيستند؟؟؟؟(با توجه به اينكه من از وقتي كه اين بازي ها رو گرفتم سه يا چهار بار بازي كردم ولي براي بازي اي مثل هيتمن3تا4 ساعت وقت ميذارم)
ايا شما ميل داريد بازي رو تا اخر بريد؟؟؟؟؟
قبول دارم نواوري زياد دارن ولي به نظر شما اين نو اوري ها بد تلفيق نشدن؟؟؟؟؟
بد سليقگي تو بازي ها بيداد ميكنه؟؟؟؟؟
بازي ها يكم تخيلي نيستند؟؟؟؟؟
يه نكته بگم :من از فيلم تخيلي زياد بدم نمياد ولي اون مثلا هري پاتر نه سريال راز گنج پنهان.
هزار تا تا سوال ميتونم بپرسم ولي باز به اين نتيجه ميرسيم كه ژاپني ها سليقشون با ما فرق ميكنه .در كل اگر بازي دويل مي كراي به دست كارخونه ي يوبي سافت ساخته ميشد باز هم ميرفتيد سراغ دويل مي كراي كپكام

اقا خواهشا تاپیک رو از مسیر اصلیش منحرف نکنید . بحث ما در اینجا در رابطه با کنسولهای نسل بعده وگرنه اینو دیگه همه میدونن که بازیهای پیسی کاملا از دور خارج شدن
یه زحمتی بکش وقتی PS3 اومد برو بخر اینجا هم به ما گیر نده باشه شما هر کاریت بکنن می خوای PS3 بخری و البته می خوای بقیه رو هم به خریدش وادار کنی و با این جور حرف زدن کسی برات تره هم خورد نمی کنه .

اون کسی هم که گفت سازنده های بازی برای پیسی از طریق بازیهای انلاین خرجشونو در میارن 100 % اشتباه گفته چون تنها بازی که از راه انلاین پول در میاره و میتونه هزینه هاشو جواب بده WOW هست که بیش از 80 در صد از بازار بازیهای انلاین رو در اختیار داره وبهد از اون هم FFXI هست که حدود 10 در صد رو در اختیار داره وبقیه بازیها زیر 3 درصد
در مورد کنسولها هم اینو دیگه همه میدونن که Xbox 360 یه افتضاح کامل بود من تو این ده ساله کنسولی ندیدم که فروشش اینقدر پایین بوده باشه . حتی فروشش توی خود امریکا از GC هم پایین تر بوده چه برسه به اروپا و ÷اپن که حرفی نزنم بهتره . در واقع میشه گفت که این کنسول مرده بدنیا امد . یک ابروریزی کامل برای بیل گیتس و $M
شما فکر کن WOWC اینهمه بازار رو در اختیار داره اما یه چیز رو بدون این دلیل نمی شه که چون WOWC توی چارت های فروش اوله درآمدش بیشتره درسته که پرفروشتر از MMO ها دیگه بوده اما اونا بدلیل قدیمی بودنشون الان توی چارت ها نیستن ولی به اندازه ای باید بازی کننده دارن .
جریان 360 رو هم بی خیال شو تورو خدا انتظار نداری که یه کنسول تو 10 ماه بتونه به اندازه ی یه کنسول توی 5 سال بفروشه نه ؟ البته من کاملا قبول دارم که فروشش کم بوده اما نه اینکه بگیم از GC هم کمتر فروخته چون فروش افتتاحیه GC محشر بود افتضاح تمام عیار .

البته در رابطه با این ارقام یه نکته ای رو هم بگم که توجه کنید ژاپن یک کشوره در حالی که آمریکای شمالی یک قارس!!!
بله اما چیز که مشخصه اینه که توی غرب هواخواه بیشتری داره و این باعث می شه که سازنده ها روی فروش بازی های غربیشون حساب کنن دلیل نمی شه که چون این کنسول ژاپنی هست سازنده ها براش بازی نسازن و ...

مثلا فرض کن Doom3 یا Half Life2 یا Far Cry قرار باشه روی PS2 بیان
نه کنترل درست و حسابی دارن یا گرافیک درست و حسابی و باید کلی از سر و ته بازی زده بشه تا بتونن روی PS2 منتشرش کنن و این میشه لطمه زدن به کیفیت بازی
یا فرض کن Age of Empires 3 بخواد روی PS3 منتشر بشه
شاید گرافیکشو بتونن در حد نسخه ی PC برسونن ولی بازی کردن یه بازی استراتژی با دسته ی کنسول کاملا دور از ذهنه ... در نتیجه عرضه مثلا AOE3 روی PS3 = لطمه زدن به کیفیت بازی و کم کردن از ارزش بازی اصلی
البته این موضوع در مورد XBOX هم صدق میکنه
ولی اگه قرار باشه یه بازی اول شخص مثل PREY روی کنسول بیاد اون کنسول XBOX هست نه PS ... چون بازیساز غربی علاقه چندانی به انتشار بازیش روی کنسول ژاپنی نداره
البته مثال های جالبی زدی نمی دونم چرا نگفتی HL2 رو روی PS3 بدن بلکه برای PS2 مثال زدی یا اینکه گفتی AOE3 امکان برای کنسول اومدنش صفر اما خودتم خوب می دونی که برای تمام کنسول ها موس و کیبورد عرضه شده کما اینکه بازی های RTS ی که برای 360 میان روز به روز دارن زیادتر می شن .

شد من یه بار پست بزنم تو درست بخونیش !؟
اینکه فروش PS2 توی آمریکای شمالی از ژاپن بیشتر بوده چه ربطی به حمایت بازیسازا داره ؟
من میگم بازیساز های غربی کمتر محصولاتشونو روی کنسولی مثل PS2 منتشر میکنن
من نگفتم برای غربی ها کنسول ژاپنی بی اهمیته (هرچند اونم هست !)
من گفتم برای بازیسازهای غربی کنسولهای ژاپنی در درجه ی آخر اهمیت قرار داره
بازیباز غربی با گیمر غربی فرق داره
فروش بیشتر توی غرب مساویه با طرفدار بیشتر توی غرب و این باعث می شه که سازنده ی غربی روی اون کنسول بده چون توی منطقه ی خودش افراد زیادی هستن که اون کنسول رو دارن پس سلیقه ی اون دارنده ها به بازیش می خوره دلیلی نداره که حتما یه نسخه از بازی توی ژاپن هم منتشر بشه . لابد فردا اگر یه کنسول رو توی ایران ساختن بازی ساز غربی براش بازی نمی سازه چون نقش اول باید ریش داشته باشه . از همه مهمتر فروش بازی های مشترک بین XB و PS2 روی PS2 بیشتر بوده و اینا بخاطر همون فروش بیشتر PS2 هست نه ربطی به کشور سازنده ی کنسول داره نه اهمیتی داره که بازی ساز غربی چه علاقه ای داره مهم اینه که کدوم کنسول پر فروش تره .

راستشو بخواین من تازه دارم حرفهای کوتاراگی رو میفهمم اون قصد داره با ps3 جای pc و ماکروسافتو تو قسمت گیم بگیره یعنی شما بتونی ps3 رو اپگرید کنی و بازی سازها هم مثل pc هم کارت گرافیک قدیم و هم جدید رو ساپورت کنن به این وسیله پشتیبانی NVIDIA رو بدست میاره و فقط میمونه ماکروسافت که شکست دادن اون مساوی با پایان pc-gaming هست
ولی این لقمه خیلی بزرگیه و ممکنه خودش و سونی رو خفه کنه
ولی تنها شرکتی که سودش تو بازی برای pc هست ماکروسافته
فکر نمی کنی زیادی مایکروسافت رو گنده کردی ؟

شما خودشو ناراحت نکن زیاد !
اگه می تونی جواب بده همیشه بی خیال شدن و کنار کشیدن جواب نمی ده .

ايا بازيا خسته كننده نيستند؟؟؟؟(با توجه به اينكه من از وقتي كه اين بازي ها رو گرفتم سه يا چهار بار بازي كردم ولي براي بازي اي مثل هيتمن3تا4 ساعت وقت ميذارم)
بازي ها يكم تخيلي نيستند؟؟؟؟
1- هرکسی یه دیدی داره از دیدگاه من DMC رو می شه بالای 30 بار تموم کرد اما باید معلوم بشه قصد و هدفت چیه یکی مثل من رکورد زنی هست اما یکی دیگه نمی فهمه برا چی بازی می کنه (مثل اینایی که میان می شنن تو گیم نت و بازی های سینگل می زنن و فکر می کنن خیلی باحالن ) .
2- من اون دو بازی که گفتی رو خیلی بازی کردم البته MGS زیر 5-6 بار بوده اما DMC بالای 15 بار بوده .
3- منظورت رو از تلفیق و اینا نفهمیدم .
4- "بد سلیقگی و دید بد سلیقگی نگر چیزی کاملا سلیقه ایست" سانی گابلیزو فیلسوف یونانی .
5- لابد HL ، Doom ، Halo ، Gears of War ، Dead Rising و ... بسیار واقعگرا هستند تاریخ حتی یه بازی غیر تخیلی به خودش ندیده .

هزار تا تا سوال ميتونم بپرسم ولي باز به اين نتيجه ميرسيم كه ژاپني ها سليقشون با ما فرق ميكنه .در كل اگر بازي دويل مي كراي به دست كارخونه ي يوبي سافت ساخته ميشد باز هم ميرفتيد سراغ دويل مي كراي كپكام
راستیتش یوبی DMC ساخته اسمشم گذاشته POP:Warior Within که من خودم خیلی دوسش دارم اما همه جوره DMC رو بیشتر دوست دارم چون WW هنوز سالها با DMC فاصله داره .

نوشته شده توسط wii360:
اگه پي اس 3 بلو ري نداشته باشه شما چيكار ميكنيد.حتما يه سر به سايت ign ميزنيد و بازي ها ي 360 وپي اس 3 رو مقايسه ميكنيد.نه غلام!!!!!!!.
ببينيد من الان دارم ميگم كه به جاي چسبيدن به قدرت هاي سخت افزاري به بازي بچسبيد.شما براي خودتون فكر ميكنيد و ميتونيد نظر بديد.الان ما به كسايي كه متال گير يا dmc رو دارن 1 ساعت تايم ميديم كه برن بازي كنن.بازي كرديد.

حلا يه چند تا سوال دارم درباره ي اين دو بازي

DMC و MGS به هیچ وجه با بازی مثل هیتمن قابل مقایسه نیستن و در واقع هیتمن در حدی نیست که بخوایم کنار اسم این دوبازی بیاریم. بعدش بازی صلیقه ایست. از بازیهایی که من خوشم میاد و شما خوشت نماد و براشون وقت میگذارم، شما ممکنه که نگذاری...

اما درکل هیتمن فقط شماره اولش خوب و جالب بود بقیه نسخه هاش خیلی خوب از کار در نیومد... اما اون دوتا بازی هر شماره بهتراز شماره قبل بودن....

100% بازی میکنم من همیشه این 4تا بازی رو بصورت مرگباری دوست داشتم و بازی کردم.
MGS، PES & WE (10), SOCOM, Ace Combat

به هیچ وجه...

البته نه تو بازیهای مورد علاقه من....

بازي ها يكم تخيلي نيستند؟؟؟؟؟

دوست عزیز چندتا بازی میشناسی که 100% یا حتی 70% به واقعیت نزدیک باشن؟! حتی بازیهای بزرگی که از تاریخ الهام گرفته شدن مثل CoD یا Medal یا Brothers in Arms ... فکر میکنی چند درصد به واقعیت نزدیکه؟! قرار گرفتن در یک انوایرمنت حقیقی دلیل بر عدم استفاده از تخیل نیست. در ثانی برای همین 360 که اومده 5 تا بازی بگو که تخیلی نباشن....

يه نكته بگم :من از فيلم تخيلي زياد بدم نمياد ولي اون مثلا هري پاتر نه سريال راز گنج پنهان.

عزیز من شما میخواید از این صحبتتون یه نتیجه گیری هائی بکنید که راه درستی رو نمیرید... من هنوزم روی حرفم در مورد فرق کنسول با PC هستم... و بنظر من تا وقتی که 360 90% بازی هاش با PC مشترکه... با اینکه قیمت جمع کردن یک PC خوب مساوی با 3 الی 4 تا 360 بازهم عقل سلیم میگه که PC باید داشته باشی... چون لذتش خیلی بیشتر از اونه...

کی گفته نمیشه روی کنسول بازیه استرتژی بازی کرد؟؟؟ اگه یادتون باشه روی ps1 بازی red alert
اومد منم خودم بازی کردم هنوز هم سی دی شو دارم خیلی هم حال کردم اصلا هم مشکلی نداشت . گرافیکش هم از کامپیوتر های اون زمان بهتر بود تو گیم پلی هم مشکلی نبود.
خوب ببینم آیا اون لذتی که از بازی استراتژیک در PC می برید آیا با لذتی که از بازی استراتژیک در کنسول می برید برابره؟! مسلمه که نه ... .
آیا سرعت عکس العمل شما در PC برابر در کنسول هست ؟!
وقتی بخوای یه بازی استراتژی رو در سطح حرفه ای بازی کنی آیا توانایی هایی که در PC داری در کنسول هم داری ؟!

رفت تو Spoiler. بحث هاي خوبيه. خوشحالم كه مي بينم كسي به اون يكي فاز منفي نميده.

PC طرفدارای خودشو داره ، بازیهای خودشو داره و فروش خودشم میکنه و اصلا بازارش از بازار کنسول جداست. اگه کنسولهای ژاپنی چند میلیارد دستگاه هم بفروشن بازم PC بازیهای آنلاین و اول شخص و استراتژی خودشو داره و فروش میلیاردی کنسولهای ژاپنی و بازی هاش هم کوچکترین تاثیری روی بازار PC نداره.
به نظرم اينكه كوچكترين تاثيري نداشته باشه يه خورده اغراق. در هر حال آمارهايي كه موجودند صحبت از كاهش سالانه فروش بازيهاي PC مي كنند. صنعت بازي كه كوچيك نشده و گيمرها هم سال به سال دارن افزايش پيدا مي كنند. پس اين كم شدن ها بايد به سمت كنسول رفته باشند. البته دلايل زيادي براي كاهش گيمرهاي PC ذكر مي كنند. مثل افزايش فروش بازيهاي غير قانوني و افزايش كاربران بازيهاي MMO و ...
ضمنا فروش بازيهاي PC با احتساب بازيهاي MMO و آنلاين (Casual Games) در سال گذشته (2005) و در آمريكا (كه آماري هم كه mt جان نوشتند فقط مربوط به اون كشور بود) 1.4 ميليارد دلار بوده كه باز هم فاصله چشم گيري با فروش نرم افزاري كنسول ها دارند، لينك. كه اگر بخونيد متوجه ميشيد كه تعداد مشتركان بازيهاي MMO نظير WoW چيزي حدود 1.4 ميليون نفر بودند كه درآمد 292$ ميليوني رو حاصل آوردند.

والا تا اونجایی که من میدونم الان بازیهای PC به مراتب پرخرج تر از بازیهای کنسولهای ژاپنی هستن و اکثرا هم فقط برای PC میان یا نهایتا با اختلاف زمانی زیاد برای کنسولها نمونش هف لایف 2 که یکی از پرخرج ترین بازیها بوده (با 40 میلیون دلار هزینه) و تا همین 1 هفته پیش هیچ خبری ازش روی کنسول نبود ، 2 سال پیش روی PC اومد و سودشم کرد.
اما تعداد اين بازيهاي پرخرجي كه به طور اختصاصي براي PC ساخته مي شوند بسيار انگشت شمار است. و بازيهايي هم كه در اين زمينه فعال هستند و حرفي براي گفتن دارند اكثرا نسخه هاي چندم هستند (كه امتحان خودشون رو در فروش پس دادند) و ما به اون صورت شاهد تولد بازي اختصاصي جديدي براي PC نيستيم. ضمنا يكي از دلايل كم بودن هزينه ساخت بازي بر روي كنسول ها ضعف سيستم سخت افزاري و محدود بودن قدرت اونهاست كه اجازه مانور رو از بازي سازها مي گيره. و تا اونجايي هم كه مي دونم هزينه ساخت بازي براي كنسول هاي نسل بعد آه از نهاد بازي سازها در آورده.
بازي Half-Life 2 هم ميشه يكي از موارد نادر در پر هزينه بودن به حساب آورد چون ساخت اين بازي شامل ساخت يك انجين سطح بالا ميشد و همونطور هم كه مي دونيد عرضه اش يكسال به دليل از دست رفتن اطلاعات Valve به تعويق افتاد (كه هزينه مضاعفي رو به همراه داشت).
اگر درست يادم باشه فروش Half-Life اصلي چيزي در حدود 8 ميليون نسخه بوده، در حالي كه ميزان فروش نسخه دوم چيزي در حدود 4 ميليون نسخه بوده و اين خودش نشون دهنده كاهش سود Valve دوست داشتني است :love:.

ضمنا کی گفته سونی حاضر نیست از بازیهای PC حمایت کنه !؟
اگر حمايت مي كرد كه اونوقت چند تا از بازيهاي اختصاصيش رو براي PC هم ميزد. اما در اون طرف مايكروسافت به طور واضحي از PC حمايت ميكنه و البته شديدا هم كاربراي Xbox رو به اين دليل رنجونده.

سازنده های غربی اصولا توجه چندانی به کنسول ژاپنی ندارن و یه کنسول مثل PS2 برای یه سازنده مثل ID در درجه ی آخر اهمیت قرار داره و شاید اصلا هیچ اهمیتی نداشته باشه!
فكر مي كنم من درست متوجه جملتون نشدم. سازنده هاي غربي اصولا توجه چنداني به كنسول هاي ژاپني ندارند؟ كنسول هاي ژاپني سوني و نينتندو بازار بسيار بزرگي رو در اختيار دارند و فكر نمي كنم كه كمپاني يا استوديوي بازي سازي غربي باشه كه بخواد اونها رو ناديده بگيره. كمپاني هاي بازيسازي غربي مثل EA از Play Station به خوبي حمايت مي كنند (يعني منظورم اينه كه براش بازي ميسازن). اگر اين بازيسازهاي غربي نبودند كه الان PS2 اينقدر بازي نداشت و چنين فروشي نكرده بود.
id هم كه فقط براي PC بازي ميسازه چون شهرت و سبك بازيهاي FPُُS در زمينه PC مطرح هستند و طبيعي كه به فكر كنسول نباشه (البته يكي از دلايل ديگش هم ضعيف بودن كنسول هاي نسل حاضر بود). اما id و Valve فقط دو تا استوديو از چند استوديوي محدودي هستند كه كنسول در درجه آخر اهميتشون قرار ميگيره. البته فكر مي كنم اين اولويت هاشون در كنسول هاي نسل بعد كمي تغيير كنه (اما باز هم PC مهمترين پلتفرمشون هست).

و یه مساله ی دیگه انقدر این ویکیپدیا رو به عنوان منبع و سورس معرفی نکنید. مطالبی که اونجا گذاشته میشه اکثرا علمی نیست و نظرات یه سری آدم دیگس که فرقشون با ما اینه که انگلیسی تایپ میکنن!
Wikipedia منبع معتبري چون معمولا اطلاعاتش داراي منبع و معمولا هم افرادي كه يك مطلبي رو براي اونجا مي نويسند در اون زمينه بسيار وارد هستند و كار رو بشكل بسيار كامل و دقيقي انجام ميدن. تازه ويكي يك دانش نامه آزاد و خواننده هاش مي تونن در صورت قبول نداشتن يك مطلب اعتراض كنن تا در صورت وارد بودن حرفشون ترتيب اثر داده بشه.

مایکروسافت تاثیر چندانی روی بازی های نزاشته و اگر xbox هم نمی اومد pc به همین راه خود ادامه می داد! دو شرکت ATi و nVdiia و بعد ار آنها AMD و Intel به عنوان چهار شرکت غول در زمینه سخت افزار چندین سال هست که حامی ساخت بازی برای PC بوده اند پس تا این شرکت ها رقابت دارند بازی برای PC ساخته خواهد شد.
اما بازم اين چهار كمپاني نيازمند مايكروسافت هستند. چون مايكروسافت هنوز ويندوز رو ميسازه و اين ويندوز كه مي تونه از قابليت هاي جديد محصولات اين كمپاني ها استفاده كنه. پس مايكروسافت هم حامي پنجمي براي ساخت بازيها بر روي PC هست.

چون فرض آنلاین کردن یک بازی FPS بین کنسول و PC و رقابت در آن بازی بیشتر به یک جک شبیه تا واقعیت!
اين جك اسمش Shadowrun است كه در سال آينده توسط مايكروسافت عرضه خواهد شد.

Casual Gamer
اینجور افراد بيشتر از اون چیزی که بازی کردن حرف زدن و میزنن... و به هیچ اصولی هم پایبند نیستن... نیازی هم به توضیح ندارن.. دور و برمون زیادن... بازیهای برجسته این سبک: The Sims یا خاله بازی دیجیتال، GTA Series, بزودی Spore، هاروست مون، یه همچین مزخرفاتیم قراره واسه 360 بیاد که اسمش یادم نیست آهان فکر کنم ویوا پیناتا بود... و ... دستشون برسه هر کاریم برای اثبات خودشون نشون میدن... مثلاً انواع چیتها و ترینر ها و... خیلی اوقات حتی ازسیو بازی دیگران هم استفاده میکنن...
كلا گروه بندي جالبي بود سياوش جان. اما با نظر شما در قسمتي كه بالا آوردم چندان موافق نيستم (نظر خودم :blushing:). شما مثل اينكه تعريفتون از Hardcore Gamer و Casual Gamer شامل بازيهاي غير Multi هم ميشه. چطور وقتي كسي GTA رو شخم بزنه يا پونصد ساعت بشينه چيزهاي مختلف خاله بازي ديجيتال رو امتحان كنه Casual Gamer ميشه اما كسي كه ماريو رو شخم ميزنه Hardcore Gamer ميشه؟
فكر مي كنم همون تعريف افرادي كه با بازيها زندگي مي كنند و به بازي ها معتاد هستند براي Hardcoreها (البته اگر بازيهاي Single رو در نظر بگيريم) صحيح تر باشه. ديگه نيازي به تفكيك كردن و نام بردن از بازيها نداره. حتي Wikipedia هم نظري نزديك به نظر شما داره. اما به نظرم در تعريف Hardcoreها و Casualها بهتر نوشته، لينك. (البته گيمرها رو به دو دسته اصلي تقسيم كرده.)

PS2 البته خیلی غربی تره یه نگاه به فروش این کنسول بکنین که دیروز صبح اعلام شد
Japan - 23.55 million units
North America - 42.97 million units
Europe - 39.71 million units
البته همونطور كه آقا كيانوش در آخرين پست هاشون توضيح دادن اينها آمار فروش نيست. و تعداد كنسولهايي كه به بازار عرضه شده. ضمنا North America هم يك قاره نميشه چون فروش كانادا كمتر از 10 درصد فروش خود آمريكاست.
از طرفی تصور بازی کردن RTS رو کنسول برام از رویا هم فراتره.
انجام بازي استراتژي روي كنسول به نظر غير منطقي مياد. اما همين الان LotR2 براي X360 عرضه شده و نمره خوبي هم گرفته. حالا اينكه اومدن بازيهاي استراتژي روي كنسولها مي تونه بازار PC رو محدودتر كنه يا نه، بايد منتظر باشيم و ببينيم.

سود فروش بازیهای pc سال به سال میاد پایین لينك.
اين لينك راجع به كاهش سود صحبت نكرده بود. فقط گفته بود كه ميزان ((فروش)) بازيها در PC‌ رو به كاهش كه حرفي راجع به سود دهي نميزنه.

suxbox 360
اين يكي رو نشنيده بودم.

اینم بگم که یکی از دلایل ضرر بیش از حد ماکروسافت این بود که در نسل قبل با nvidia قرار داد کارت گرافیک xbox رو بسته بود و این شرکت حاظر نشد قیمت کارتش رو برای ماکروسافت پایین بیاره و این ضرر بزرگی به ماکروسافت زد ولی خوشبختانه ati بیشتر اهل معامله هست و اینسری دست ماکروسافت برای کم کردن قیمت بازه.
اوه،‌ محمد جان نگفته بودي كه با بالا بالا ها هم در ارتباطي. چون فكر كنم اينا جزو همون موارد Secretي باشه كه اشكان جان صحبتش رو كردند.
اما فكر مي كنم بيشتر به دليل گل كردن Geforce3 در اون زمان و قدرت بيشتر Nvidia بود كه مايكروسافت با اون قرارداد بست (البته اينا رو فكر مي كنم).

تنها شرکتی که سودش تو بازی برای pc هست ماکروسافته.
به چه دليل؟ به خاطر فروش ويندوز؟

اگه سونی بتونه ps3 رو اپگرید كنه.
هيچ @#! كنسولش رو آپگريد نميكنه چون اونوقت ديگه اسمش كنسول نيست، كامپيوتر. كوتاراگي هم به احتمال زياد موقع گفتن اين حرف ها چيزي خورده بوده. از دست اين ژاپني هاي شومپت.

کسی میدونه تعداد بازی بازای pc بیشتره یا کنسولها؟
اينكه الان چه تعدادي با PC‌ بازي ميكنن مهم نيست. اينكه چه تعداد هر سال بازي PC ميخرن مهم كه آمارش رو خودت داري.
اما از اينكه چه تعدادي با PC بازي ميكنن آمار دقيقي نميشه داد. اما درصد خيلي بالايي كه يادم يكي از آدماي (!) مايكروسافت سال پيش بطور غير رسمي اعلام كرده بود (ميگردم دنبالش). اما مطمئنا اينگونه آمار دقيق نيست.

ماکروسافت از بازی هایی که برای ویندوز ساخته میشه درصد میگیره یا میده یا...؟
اشكان جان جواب سوال شما رو دادند. اما كمپاني ها هم معمولا بازيهاي مشترك خودشون رو با قيمتي كمتر از نسخه هاي كنسولي (بعضي وقت ها هم خيلي كمتر) براي PC‌ به فروش مي رسونند. كه اين كار هم به نظر ميرسه بيشتر براي راغب كردن PC گيمرها به سمت خريد اينگونه بازيهاست.

ولی چیزی که مشخصه اینه که nvidia نمیاد همینطوری 100 میلیون کارت بسازه و بده به سونی و مطمئن باش پول تک تکشو گرفته ولی خوب این به صورت عمده هست و قیمتها با بازار فرق داره ولی سود سره جاشه و کم هم نیست.
در مورد اينكه شكل قراردادها بين سوني و IBM و Nvidia (و اونطرف بين مايكروسافت و IBM و ATI) چجوري بايد بگم كه تا اونجايي كه مي دونم كمپاني (يا كمپاني هايي) كه از ساخت يك قطعه سود ميبرند سرمايه گذاري مي كنند و بعد از ساخت قطعه مربوطه، اون رو به توليد انبوه مي رسونند. مثلا سوني براي ساخت RSX با Nvidia قرار داد بسته و بايد هزينه تحقيق و توسعه اين چيپ رو (با دستمزد و هزينه آب و برق) به Nvidia پرداخت كنه. بعد از اينكه چيپ طراحي شد تصميم ميگرين كه در كجا و به چه تعداد توليد بشه و اينها بستگي به خود سوني و ميزان سفارشش داره. البته معمولا (شايدم هميشه) قطعات در كارخونه سازنده اصلي ساخته ميشه و در كارخونه ثالثي سوار ميشه. كه چند وقت پيش شايع شده بود كه سوني با ASUS در اين زمينه قراردادي بسته. مثلا سوني و توشيبا و IBM براي ساخت Cell سرمايه گذاري 400 ميليوني كردند كه چون هر سه از اين پردازنده استفاده مي كنند، هر سه هم بايد اين هزينه رو پرداخت كنند.
در كل مسئله اصلي ساخت و طراحي خود چيپ كه مي بينيد هنوز هم كه ساخت PS3 آغاز نشده براي سوني ضرر به همراه داشته.

يه چيزي راجع به آماري كه در سايت هاي غير رسمي (اين حرف بعضي از آمار Wikipedia رو هم شامل ميشه) ميبينيد بگم (و خودمون هم از اين آمار استفاده مي كنيم). تا جايي كه من مي دونم تهيه كننده اصلي اينگونه آمار، موسساتي مثل NPD و DFC و ... هستند و آماري رو هم كه تهيه مي كنند به متقاضيان مي فروشند. اون هم با قيمت هاي نسبتا زيادي و در گزارش هاي بسيار كامل و مفصلي (به چيزي حدود 600 صفحه فكر كنيد). حالا اينكه آماري كه پيدا ميشه چقدر صحيح و دقيق هست با خداست. البته اين حرف بيشتر درباره آمارهاي طولاني مدت و ساليانست. آمارهاي ماهيانه و هفتگي معمولا دقيق هستند (در اينجور مسائل جاي يك نفر شديدا خاليه). البته آمار ساليانه دقيق هم گهگاهي توسط IGN و Gamespot و خود اين موسسات اعلام ميشه كه در سايت هاشون قابل مشاهده اند.

نوشته شده توسط Death Knight:
خوب ببینم آیا اون لذتی که از بازی استراتژیک در PC می برید آیا با لذتی که از بازی استراتژیک در کنسول می برید برابره؟! مسلمه که نه ... .
آیا سرعت عکس العمل شما در PC برابر در کنسول هست ؟!
وقتی بخوای یه بازی استراتژی رو در سطح حرفه ای بازی کنی آیا توانایی هایی که در PC داری در کنسول هم داری ؟!
شاید مثل pc نباشه ولی اگه کنسول باز حرفه ای باشی چرا که نه؟

این دیگه از اون حرفها بود!!
برای مثال مصاحبه با DIDI8 رو توی بازیرایانه بخون.تعداد اعمال در دقیقه اش +300 هستش.تازه خودش میگه من همینجوری به صورت اتوماتیک وار انقدر اعمالم بالاست و خودم نمیخوام که زیاد باشه.
این یعنی اینکه اصلا برای موفق شدن لازمه که شما سرعت عملی بالا داشته باشن.اینکار رو میتونین با چیزی مثل Hotkey حتی بهبود ببخشید!!
حالا خودت بگو اصلا تصور همچی کاری با کنسول در ذهن میگنجه؟
باتشکر...

من اون شماره بازیرایانه رو نخوندم . ولی باید یه چیزی رو هم در نظر گرفت که وقتی به فرض بخوای با یکی مولتی بازی کنی اون که نمیاد با پی سی بازی کنه اونوقت شما با کنسول فکر هم نکنم هیچ آدم عاقلی بیاد روی کنسول مولتی استراتژی بازی کنه . کسی اگه بخواد مولتی استراتژی بازی کنه میره روی پیسی بازی میکنه.

البته مثال های جالبی زدی نمی دونم چرا نگفتی HL2 رو روی PS3 بدن بلکه برای PS2 مثال زدی یا اینکه گفتی AOE3 امکان برای کنسول اومدنش صفر اما خودتم خوب می دونی که برای تمام کنسول ها موس و کیبورد عرضه شده کما اینکه بازی های RTS ی که برای 360 میان روز به روز دارن زیادتر می شن .

اولا موس و کیبورد روی کنسول اسباب بازی ای بیش نیست و هیچ سازنده ای هم نمیشینه بازی استراتژی برای کنسول بزنه بعدم بیاد با موس و کیبورد کنسول که از هر 100 نفر یه نفر داره سازگارش کنه !
ثانیا اومدن RTS روی 360 معنیش این نیست که با کنسول میشه راحت استراتژی بازی کرد
هر عقل سلیمی اینو میپذره که انجام بازی استراتژی با کنسول غیرممکنه (حالا باز بیاید بگید من 15 سال پیش با کنسول red alert بازی میکردم !)
بازیهای RTS ای که روز به روز دارن زیاد تر میشن رو هم نمیدونم منظورت کدوماس
یدونه BFMEII ساخته شده یکی دو تا دیگم دارن ساخته میشن
این قضیه ی استراتژی روی کنسول هم بعد از شکست خوردن همین 2-3 تا عنوان در راه برای 360 پروندش بسته میشه
همونطور که Commandos 2 MOC هم برای کنسول ساخته شد و چیزی فراتر از یک افتضاح نبود در مقایسه با نسخه ی PC که واقعا شاهکار بود
این حقیقتیه که وجود داره ... استراتژی روی کنسول هیچ معنایی نداره

اگه می تونی جواب بده همیشه بی خیال شدن و کنار کشیدن جواب نمی ده .

انتظار داری چه جوابی به اون سوال بدم ؟
تو خودت میتونی برای نمونه یدونه بازی استراتژی یا اول شخص درست و حسابی روی PS معرفی کنی ؟

کی گفته نمیشه روی کنسول بازیه استرتژی بازی کرد؟؟؟

جوابی داری برای این سوال تو ؟
وقتی یه نفر فکر میکنه میشه با کنسول استراتژی بازی کرد بهتره با همین فکر مشغول باشه و از بازیهای استراتژی متعددی که برای کنسول میان لذت ببره !
در ضمن همون Red Alert ای هم که ایشون بازی کردن روی PS و لذت بردن امتیاز نسخه ی PS ش 7.6 بوده در حالی که نسخه ی PC گرفته 9.5 که از همینجا میشه اختلاف رو فهمید

چند تا بازی FPS بهت بگم که شرکت های غربی اون را زدن وقرار هست بزنن که روی کنسول های شرقی بیاد؟

من شدیدا منتظرم فقط یدونه بازی اول شخص درست و حسابی که با اول شخصهای PC قابل مقایسه باشه و شرکت های غربی اون را زده باشن برای کنسول های شرقی معرفی کنی

و MGS به هیچ وجه با بازی مثل هیتمن قابل مقایسه نیستن و در واقع هیتمن در حدی نیست که بخوایم کنار اسم این دوبازی بیاریم.

حالا MGS شاید ، ولی DMC اصلا در حدی نیست که انقدر اسمشو میارین و بهش افتخار میکنین ! حتی یه عده از PS2 بازا هم این موضوع رو پذیرفتن که DMC با ارفاق یه بازی معمولیه !

ضمنا کی گفته سونی حاضر نیست از بازیهای PC حمایت کنه !؟

قبلا هم گفتم ،
سونی حاضر نیست از بازیهای PC حمایت کنه و سونی حاضر نیست از PC حمایت کنه معنیاشون با هم فرق داره !

كمپاني هاي بازيسازي غربي مثل EA از Play Station به خوبي حمايت مي كنند

EA کلا حسابش با بقیه فرق داره ... EA معمولا بازیهاشو روی تمام سیستمهای موجود توی بازار منتشر میکنه

id هم كه فقط براي PC بازي ميسازه چون شهرت و سبك بازيهاي FPُُS در زمينه PC مطرح هستند و طبيعي كه به فكر كنسول نباشه (البته يكي از دلايل ديگش هم ضعيف بودن كنسول هاي نسل حاضر بود)

توی نسل جدید هم که کنسولها قوی هستن اعلام کرد که از PS حمایت نمیکنه و روی 360 و PC کار میکنه ... این یعنی عدم حمایت یه کمپانی مطرح غربی از یه کنسول ژاپنی
یکی دیگه از این استودیو ها Monolith هست و یکی دیگشم Crytek که از بهترین سازنده های اول شخص هستن و هیچکدوم به کنسول ژاپنی توجهی ندارن ...

اما بازم اين چهار كمپاني نيازمند مايكروسافت هستند. چون مايكروسافت هنوز ويندوز رو ميسازه و اين ويندوز كه مي تونه از قابليت هاي جديد محصولات اين كمپاني ها استفاده كنه. پس مايكروسافت هم حامي پنجمي براي ساخت بازيها بر روي PC هست.

نه اگه مکروسافت نبود هم مشکل چندانی برای این شرکتها پیش نمیومد
در هر صورت اگه MS نبود PC بدون سیستم عامل نمیموند و بالاخره یه سیستم عامل وجود داشت که روی PC نصب بشه
برای بر فرض ATI هم فرقی نمیکنه که سیستم عامل رایج ویندوز باشه یا لینوکس یا هرچیز دیگه ای ... سخت افزارشو با سیستم عامل رایج سازگار میکنه و میده تو بازار
درسته که مکروسافت نقش مهمی رو داره ... ولی این جوریم نیست که اگه MS بره کنار PC هم تعطیل بشه ... انقدر شرکت غول وجود داره که داره از طریق همین PC نون میخوره و اگه ببینن صنعت داره به خطر میفته قطعا نمیشینن نگاه کنن

اين جك اسمش Shadowrun است كه در سال آينده توسط مايكروسافت عرضه خواهد شد.

و همونطور که همه ی ما میدونیم روزانه جکهای بسیار بی مزه ای ساخته میشن که اگه برای بچه تعریف کنی میزنه تو گوشت :)
حالا تا ببینیم این جک با مزه میشه یا بی مزه !

اگه سونی بتونه ps3 رو اپگرید كنه.

JUST BULLSHIT

شما اگه 24/7 هم دسته ی کنسول توی دستت باشه ، موقعی که بخوای توی یه بازی استراتژی یه گروه از سربازاتو انتخاب کنی و بفرستی یه گوشه ی نقشه و بعد یه گروه دیگه رو یه گوشه ی دیگه ی نقشه ، دشمن 30 بار بهت حمله کرده !
مگر اینکه سازنده بیاد هوش مصنوعی رو تا اون حد بیاره پایین که در مقابل حرکات کند شما هم نتونن کار خاصی انجام بدن که در اون صورت تموم کردن یه ماموریتی که در حالت طبیعی 20 دقیقه وقت نیاز داره ، چند ساعت طول میکشه !
حالا اگه شما به این میگید لذت بردن ، پس لذت ببرید !

بازی rts فقط و فقط رو pc میشه بازی کرد در حال حاضر و هنوز نمیشه با دسته های کنسول کاری کرد ولی من شنیدم که بازی سازا دارن کاری میکنن که بتونیم با گوشی که همراه کنسول 360 هست دستوراتی رو تو بازی بدیم اگه بتونن اینکارو بکنن خیلی از مشکلها حل میشه و مثلا به قول شما برای فرستادن یه گروه به یه نقطه از نقشه کافیه اسم گروه و مختصات اون نقطه رو بگی و گروه رو بفرستی;) البته هنوز تا به این نقطه برسیم خیلی کار داره ولی شدنیه و جالب بدونین تو gow میشه به دوستانمون دستورات صوتی بدیم
ولی باید قبول کنین که fps و 3rd persen با اومدن ویستا بشدت با کنسولها مخلوط میشه حتی تو انلاین و باید اونموقع دید که کیا تو live any where میتونن مقام بیارن کنسولی ها یا pc دارها ;) ولی عجب مبارزه ای بشه:cheesygri

ولی باید قبول کنین که fps و 3rd persen با اومدن ویستا بشدت با کنسولها مخلوط میشه حتی تو انلاین و باید اونموقع دید که کیا تو live any where میتونن مقام بیارن کنسولی ها یا pc دارها ولی عجب مبارزه ای بشه
جواب این مشخصه دیگه PC هست. تو FPS که عمرا نمیتونن به PC برسن تو TPS این فاصله کمتره ولی باز به PC نمیرسن ! اینم باید در نظر بگیریم که کسی که میخواد تو مسابقه ی یه بازی FPS شرکت کنه حتما میره دنباله PC پس برگزارکننده های سری مسابقه هایی مثل : WCG , ESWC , CPL , WEG و ... بازیهای FPS رو فقط بر روی PC میزارن.
این در مورد مسابقه و Multi( متوسط) ولی در مورد Single زیاد احتمال داره مخلوط بشن.

والا بچه ها اگر موافق باشید از این بحث فاصله بگیریم، چون حقیقتاً اتلاف وقتی بیش نیست. همه ما حتی اونائی که ساز مخالف میزنن میدونن که انجام بازیهای FPS و RTS و حتی RPG (البته RPG غیر ژاپنی) با کنسول چیزی در حد خوردن "بستنی" با "نی" هست...

مثال: ما تو بازیهای FPS معمولاً اسلحه های زیادی داریم. که من بشخصه توی PC خیلی راحت تر کار میکنم چون هر اصلحه روی یک کلید بایند شده و بسرعت شما بین اسلحه ها تعویض میکنید در مواقع ضروری که دست بر قضا زیاد هم پیش میاد. برای مثال از Quake 3 استفاده میکنم که هم روی PS2 بود و هم روی PC. بازی Quake اصولاً یک بازی که روی سرعت عمل بنا شده. شما در حین بازی باید بین اسلحه های مختلف بسرعت چنج کنی... مثلاً موقعی که طرف رو هواست سریع میخوای ریل خورش کنی که نیاز به سرعت عمل در تصمیم گیری و هدف گیری داره و ریلود تایم این اسلحه هم بالاست و شما کلاً مجبوری مرتباً بین اسلحه های دیگه چنج کنی... مثلاً بین راکت لانچر و ریل و شاتگان و پلاسماگان و ریل گان و... مجبوری تند تند چنج کنی و شما یه موقع احساس میکنی که الان میخوای یارو رو ریلخور کنی، لحظه بعد میخوای راکتخورش کنی، بعد تصمیم میگیری که از اسلحه های دیگت بهر شکل استفاده کنی با توجه به موقعیتی که توش قرار داری... بنظرت مسخره نمیاد که اسلحه ها پشت سر هم ردیف هستن و تو مجبوری هی سویچ کنی که به اسلحه مورد نظر برسی... یعنی ممکنه این وسط تو میخوای از شاتگان بپری به ریل گان این وسط باید پلاسما و راکت لانچر و ممد و کامبیز رو اسکیپ کنی تا به اسلحه ای که میخوای برسی!!! مسخره که نیست.. این یک جوکه.... که خیلی هم یخ و بیمزه اس... این اسلحه روی هر کی بایند میشه که به انتخاب خودته.. مثلاً من راکت لانچرم روی E بایند شده، پلاسمام روی Q، لایتنینگ گان روی Shift، ریل گان روی Space و ... روی کنترل PS2 مگه چند تا کلید هست که این همه اسلحه روش بایند بشه، صرف نظر از بیسیک کنترلمپه خود بازی ؟!؟!

(با لحن حسنی بخونید) و آما بازی استراتژی که من از اول هم باآن مخالف بودم و فقط اون من بودم که بخودم استراتژیک و بتو فقط ... آدمی؟!

خارج از شوخی.. اون سالها که ما رد آلرت رو PSone بازی میکردیم یا Dune روی Sega که بازیهای استراتژی به این گستردگی که الان هستن نبودن.. یه چیزی تو مایه های "شنا" کردن داخل "شلنگ آب" بود... آیا متوجه هستید که برای یک بازی استراتژی گاهی اوقات 2تا دسته دیگه لازم داری که کمکت کنه و من بشخصه فکر میکنم که اگر دوتا چشم دیگه هم داشته باشی بد نیست.. مرد حسابی انتخاب یونیت و پخش کردن اینا تو مپ مگه کشکه؟! شما هی باید پیشروی کنی در عین حال هواست به کیپت باشه، هواست به مقدار پول و چوب و غذا و کوفت و زهر مار ملتم باشه که تموم نشه.. هیرو هات که زرت و زرت لول آپ میشن. بیلدینگاتو که زرت و زرت باید آپگرید کنی، زرت و زرت باید یونیت بسازید و زرت و زرت باید یونیت آپگرید کنید، زرت و زرت باید اسپل بزنی، زرت و زرت باید یونیتاتو هیل کنی.. و از اینرو که میبینید خیلی زرتی شده همه چی... کلی هم کم میارید که بخواید هی مپ اسکرول کنید... من خودم از فکر کردن به این عملیات توی بازی روی خود PC به قدر کافی حالم بد میشه... چه برسه به اینکه بخوام با کنترلر بازی کنم که نهایتاً 15-20 کلید داره و تو حداقل 30-40 تا shortcut key لازم داری که با یه دکمه همه اون کارارو بکنی... اگر بخوای هی بری رو بیلدینگت مثلاً سرباز کماندار بسازی بخوای با استفاده از روش سنتی بری روی بیلدینگ از منوی بیلدینگت سربازی انتخاب کنی و بزنی بسازه... صبح شده و تو چهار پنج دفعه مردی... و دیگه نه تو چیزی میتونی بسازی نه کسی حوصله داره که چیز ساختن تورو نگاه کنه...

راجع به RPG هم که حرف نزنم بهتره توی یک بازی RPG عین 110-120 تا کلید روی کیبورد لازمه اونم یه بازی به وسعت Neverwinter Night که علاوه بر کلیدهای اصلی شما باید تازه با استفاده از Shift و Ctrl شورتکات کی بسازی ... مثلاً کلیدهای 1 الی 0 هرکدوم خودش یه اسکیل روش بایدنه، حالا شیفت و بگیر و روی همون کلیدها یه سری خرت و پرت دیگه بایند کن... حالا این عمل رو با کنترل هم انجام بده!! بنظرت از یک کنترلر فصقلی کنسول این همه کار بر میاد؟!؟!؟! جوابش کاملاً مشخصه نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه!!!

پ.ن: و حتی نـــــــع !!

سیاوش حرفهای شما درست ولی میشه بگی اون چند میلیون که تو xboxlive هیلو بازی میکنن مگه مخشون تاب داره ؟ مطمئنن همشون هم کامپیوتر دارن و دسترسی به انلاین pc هم دارن پس چرا به این بازی چسبیدن و کیف میکنن؟ اگه میبینی که کاربرای xboxlive کمتر از بازی های انلاین کامپیوتره واسه اینه که تازه اومده و هنوز خیلی وقت داره تا پیشرفت کنه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or