کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
آقا اسم شما چيه؟ آخرين دفست كه بهت اخطار ميكنم اسمت رو بگي.
به نظرم مايكروسافت در روياهاش هم نميتونه 10 ميليون تا نوامبر بفروشه.
من محمد هستم ولی چون این اسم زیاد هست تو سایت همون MT بگی بهتره;)
ماکروسافت هنوز فروشش مونده بزار GOW , FORZA2,DEAD RISING ,... اینا بیان هیچ بعید نیست 10 میلیون تا نوامبر
--------------------------------------------------------------------------
بلاخره کسانی هم داریم که نفسشون از جای گرم بلند بشه.
همه که نمیخوان یه کنسول رو 600 هزار تومن بخرن خیلی ها هم حاضرت برای یک کنسول 1 ملیون تومان بدن و بازیهاشو قبل از کپی خور شدنش اصل بگیرن و بازی کنن
سونی جان گیمرهای معمولی حاظر نیستن یه همچین پولی بدن حتی تو خارج و گیمرهای حرفه ای هم میدونن که PS3 چیزی بالاتر از 360 نداره و گیمها گرافیکشون برابرند پس نمیان پول اضافه بدن برای PS3 .الان روز به روز سونی داره طرفداراشو بیشتر از دست میده بخاطر سیاست غلت سونی شما اگه دقت کنی همین طرفدارای 360 تو این سایت همه قبلا طرفدار سونی بودن;) شما هم دیر یا زود به ما ملحق میشی بزار DEAD RISING بیاد ! jump in
-------------------------------------------------------------------------
فقط در پایان یک چیز رو میگم هیچ کس فکر نمیکرد دریمکست با اون همه طرفدار و بازی خوب و پشتیبانی و فروش به خاطر یه مدیا(فرمت بازی) شکست بخوره.
هیچ کس فکر نمیکرد نینتندو با اون ابهت یه رو به خاطر فرمت بازی از playstation شکست بخوره.
هیچ کسم الان فکر نمیکنه که مایکروسافت رو dvd به زمین بشونه
یچیزم بزار من بگم زیاد سونی رو بادش نکونین یوقت دیدی بخاطر همین بلوری به زمین گرم خورد و بلای دریم کست سر سونی اومد;) DVD یه فرمت برندس و حالا حالا ها فرمتهای دیگه باید بدون تا به گردش برسن
------------------------------------------------------------------------
البته از نظر قیمت هم برنده میشه نیازی هم نیز 30 ملیون بفروشه حتی اگه 15 میلون با هارد 20 و 15 میلیون با هارد 60 بفروشه و xbox هم 30 میلیون پرمیوم بفروشه بازم سونی با اختلاف چشم گیری برنده است
این که گفتی معنی نداره کنسولها هیچ سودی ندارن سخت افزارش.سود تو فروش بازی هست تازه ضرر سونی رو ps3 بیشتر از 360 هست;)

الان روز به روز سونی داره طرفداراشو بیشتر از دست میده بخاطر سیاست غلت سونی شما اگه دقت کنی همین طرفدارای 360 تو این سایت همه قبلا طرفدار سونی بودن شما هم دیر یا زود به ما ملحق میشی بزار DEAD RISING بیاد !
شاید حرف شما درست باشه شاید هم غلط ، ولی این به علاقه شخصی برمیگرده و خاطراتی که شما با یه کنسول دارید منم اولش طرفدار سونی بودم الان هم هستم 1تومن هم جمع کرده بودم که ps3 بگیرم ولی 360 گرفتم چون سونی خیلی بد قولی کرد حالا هم که گرفتم اصلا پشیمون نیستم ولی الان من طرفدار پر و پا قرص هر دو کنسول هستم چون معتقدم اگر رقابت نباشه کنسول هایی با این قدرت به وجود نمیومدن وشاید الان تازه نسل ps2 بود یا شاید هم ps1 خدا میدونه؟؟؟ پس ما نباید علاقه های دیگران رو زیر سوال ببریم.

برای بلو ری این رو پیدا کردم: (منبع نمیدوم ولی فکر کنم همین اینجاست:confused: )

يادمه يه زماني بحث سر فرمتها و مخصوصآ مقدار جايي كه هر فرمت ميگيره بود و خيلي ها ميگفتن كه Blu-Ray براي نسل بعد زياده و همين DVD هاي معمولي كافيه.حالا يه نگاهي به نوشته هاي چند تا از سازنده هاي بازي و شركتهاي بازي سازي بندازين كه در اين مورد نظراتي دادن :
سازنده The Darkness :
XBOX 360 يك كنسول خارق العاده هست.من خيلي خيلي اون رو دوست دارم. تنها مشكلي كه وجود داره مقدار فضاي موجود روي DVD هاي فعلي هست كه واقعآ يك مشكله.

---------------------------
Team Ninja :
اين شركت و در رآس اون ايتاكاگي هم به مشكلاتي در اين زمينه اشاره كرده مخصوصآ وقتي اين شركت ميخواد دموهاي با كيفيت بالاي HD رو در بازيهاش قرار بده اين مشكل بيشتر ميشه.
سازنده Enchant Arms :
سازنده اين بازي سال پيش به Game Spot گفته بود كه اونها به خاطر حجم بالاي بازي شايد اون رو روي دو تا DVD قرار بدن ولي خود اين شخص گفته بود كه اين كار كمي براي بازيكنان وحشتناكه. چون هيچ بازيكني دوست نداره در موقع بازي كردن مجبور به عوض كردن DVD ها بشه تا بتونه بازي رو ادامه بده و اين نميتونه تجربه خوبي براي بازيكن باشه.
Vivendi Universal :
رييس بخش تكنولوزي اين شركت گفته پيشرفتهاي امروز بازيسازي به چيزي فراتر از ديسكهاي امروزي نياز داره و Blu-Ray به ما ظرفيت و عملكرد بيشتر و بهتري براي آينده بازيسازي ميده.
EA :
اين شركت هم گفته كه بازيهاي آينده وابستگي زيادي به كيفيتهاي بالاي HD دارند و فرمت Blu-Ray ميتونه با ظرفيت بالا و توانايي ها و ... خودش به اين صنعت كمك كنه.
Ninja Theory :
سازنده بازي Heavenly Sword هم گفته ما براي بازيهاي آينده مون كه تعداد زيادي كاراكتر و محيط با كيفيت بالا داره نيازمند فرمتي با حجم زياد هستيم و سوني با فرمت Blu-Ray اين نياز ما رو برآورده كرده.

Mark Rein از مسوولان شركت Epic :
بازي Unreal Tournament به صورت فشرده شده حدود 6 گيگابايت فضا نياز داشت و بازيهاي نسل آينده به بيشتر از 20 گيگابايت هم خواهند رسيد و من نميدونم كه ما چه طوري ميخواهيم اين همه فضا رو روي DVD هاي 9 گيگابايتي فشرده كنيم.كنسول PS3 با فرمت Blu-Ray به ما در اين زمينه كمك بزرگي كرده.

Toriyama و Hashimoto از سازندگان Final Fantasy XIII :
اين دو از عرضه بازي FFXIII بر روي كنسول PS3 دفاع كردن و گفتن كه يك DVD نميتونه تجربه هاي مجازي اي رو كه ما ميخواهيم به وجود بياريم در خودش جا بده و توانايي هاي PS3 در اين زمينه بيشتر هست.

سازنده F1 :
ما ميتونيم با مثالي شما رو متوجه تفاوت بين ظرفيتهاي اين نسل و نسل بعد كنيم : يك ماشين روي كنسول PS3 به اندازه 22 ماشين روي كنسول PS2 به ظرفيت و حافظه نياز داره !

Ubisoft و سازندگان Assassin`s Creed :
در سوالي در مورد فرمتهاي آينده كه از اين شركت شده جواب اين بوده :
تمركز ما 100 % روي فرمت Blu-Ray هست بنابراين من نميتونم اون رو با HD-DVD مقايسه كنم.فرمت Blu-Ray به طرز عجيبي حيرت آوره.ظرفيت بي اندازه اي داره و سرعت بسيار بالايي هم در تبادل اطلاعات داره.

------------------------------------------------
برای dead rising این خبر رو از پرشین گیمر برات پیدا کردم:

خبر های رسیده حاکی از عدم ارائه ی مجوز پخش بازی جدید خشونت آمیز Dead Rising شرکت Capcom توسط سازمان درجه بندی نرم افزار کشور آلمان (USK) می باشد. این نخستین عنوان به منظور کنسول Xbox 360 است که پخش آن در کشوری ممنوع می گردد.

هنوز بازی مذکور در لیست عناوین نسخه ی آلمانی سایت رسمی Xbox قرار دارد.

لینک خبر

----------------------------------------------------------

اتفاقا این کنسول تو خارج قشنگ فروش میره چون خیلی واسشون پول به اون صورت مهم نیست وقتی طرف تو خونش 2 تا کامپیوتر 2 تا هم نوت بوک داره یه 500 پوندی هم برای این خرج میکنه مشکل کپی هم که نیست.
در ضمن برای خیلی ها mgs خیلی مهمه اونقدر که برای این بازی کنسول رو بخرن من هنوز هم یه بازی که اونجوری بخواد غوغا بکنه تو x360 نمیبیبینم

آخه چیزی که آخرش معلومه چی میشه که دیگه احتیاجی به بحث نداره .
سونی از اولشم پیروز بود و از همون اولش میشد بفهمی که پی اس 3 بهترین کنسول نسل بعد هست که مایکروسافت و نینتندو هم باید خوابشو ببینن که سونی رو شکست میدن .
تکلیف مایکروسافت که معلوم شد . کنسولشون اصلا به درد نمی خوره . بازیهای خوبی به غیر از چند تا انگشت شمار نداره . ولی همه ی عنوان های پی اس 3 جنجالی هستند . از اون متال گیر 4 گرفته تا اسسین کرید .

پس نتیجه رو از همین الان میشه رقم زد ::: sony winssssss :D :D :D

گیمرهای حرفه ای هم میدونن که PS3 چیزی بالاتر از 360 نداره
محمد جان بد توهینی کردی ها!
بازی های انلاین مجانی
ژیروسکوپ
بلوری
و کلی امکانات دیگه .
تازه من سر بازی بحثی ندارم
----
RISING بیاد ! jump in
اینو خوب اومدی من که دیگه حتما یکی میگیرم.
این 360 داره منو دیوونه میکنه نه میشه از dead rising گذشت نه mgs.dmc.و...
البته هنوز دلیل کافی ندارم فعلا dead rising .row sait....... -lost planet-gow
ولی ps3 خیلی بیشتر هستند.

-----
سونی از اولشم پیروز بود
تا وقتی که ژیروسکوپ و بازی انلاین مجانی براش رقم نخورده بود نه.
-----
من هنوز هم یه بازی که اونجوری بخواد غوغا بکنه تو x360 نمیبیبینم
ولی من 4 تا میبینم
خیلی ها هم خیلی بیشتر میبینن
-----
یچیزم بزار من بگم زیاد سونی رو بادش نکونین یوقت دیدی بخاطر همین بلوری به زمین گرم خورد و بلای دریم کست سر سونی اومد;) DVD یه فرمت برندس و حالا حالا ها فرمتهای دیگه باید بدون تا به گردش برسن
دریمکست برعکس بود و فرمت قبلی شکستش داد اتفاقی که ممکنه برای xbox360 هم بیوفته کسی اصلا فکرشو نمیکرد دریمکست شکست بخوره .9 ملیون تا ورود ps2 فورخته بود xbox360 که خیلی هنر کنه تا اون موقع 5 ملیون بفروشه(چه خبره):eek:

من تقريبا درباره اين مسائل (بازي و اين چيزا) زياد فكر مي كنم و زياد چيز مي خونم (مثل تك تك صفحات اين تاپيك و تك تك نظرات شما در اينجا). ميشه بپرسم تا به حال چه بازيهاي تاپي براي X360 اومده كه اختصاصي بوده باشند و يك گيمر نسبت به اونها احساس نياز بكنه. بغير از Launch Title هاي X360 (كه فروش زياد خوبي نداشتند) فقط GRAW و Fight Night Round 3 و Elder Scrolls IV و COD 2 بودند كه فروش خوبي در اين كنسول داشتند (البته در ژاپن هم چندين عنوان اختصاصي ديگه عرضه شدند كه متاسفانه X360 تا به حال در اونجا يك شكست خورده كامل بوده)(اميدوارم چيزي رو از قلم ننداخته باشم). ضمنا همين مدتي پيش يك نظر سنجي در يكي از انجمن ها مي ديدم كه افراد در پست هاشون به يك سري سوال درباره X360 جواب داده بودند. متوسط بازيهاي خريداري شده براي هر فرد در اين پست ها چيزي حدود 5 بازي بود (تازه يك انجمن حرفه اي هم بوده). بازيهاي ساپورت Xbox هم حرفي براي گفتن ندارند. مطمئنا اون ها عاملي براي فروش X360 نخواهند بود.
خدا داده بازی منتها بعضیا حتی اسمشم نشنیدن
، Table Tennis PGR ، Perfect Dark 0 و... که تازه اختصاصی هستن
اما بازی های ساپورت XB خیلی طرفدار دارن همین Halo2 الان پرطرفدارترین بازی 360 توی XBL هست

تاريخ عرضه MGS4 اعلام شده؟ كجا؟
اول از همه این تاریخ می شه بیستمین سالگرد MGS
دومن یه ناگه به تایتل بازی بکن ببین تمام L ها عین هفا نوشته شدن و البته چهار هم شبیه هفت هست .

لطفا يك مقدار آروم تر. به نظرم شما يك مقداري اعصابت رو سر اين مسائل خورد ميكني. اين نظر شخصي من بعد از دو سال خوندن انجمن هاي بازي فارسي و صحبت با افراد مختلف بوده.
من درباره سليقه جمعي صحبت كردم، نه شما به عنوان يك عده محدود. 100 درصد افرادي وجود دارند كه يك سري از بازي هاي مورد علاقشون رو ارجينال ميخرن و پول هاي زيادي رو براي چيز مورد علاقشون خرج ميكنن (خودم هم ميكنم). خود شما هم مي توني بري نظر سنجي بزاري و بپرسي كه توي همين بازي سنتر چند نقر الان GC دارن، چند نفر PS2 و چند نفر Xbox. من خيلي بازي هاي نينتندو رو دوست دارم (همين مدتي پيش 500 مگ بازي N64 با Dial up دانلود كردم). من هم دوست دارم Wii بخرم. ولي چه كنم كه تنوع در دو كنسول ديگه بيشتر.
در مورد تنوع من نمی تونم نظر بدم چون 360 که همش FPS هست
اما در مورد Fun مطمئنا Wii اوله همه جوره و گیمر که مثل من می خواد از اون چند ساعتی که بازی می کنه لذت ببره می ره Wii می خره چون بازیاش اصلا یه طمع دیگه دارن .
در مورد خرید GC هم بگم که خوب این کنسول دیر کپی خور شد و آدمای دیوونه مثل من حاضر بازی ها رو اصل بخرن پس توی این سایت زیاد دنبال GC دار نگرد چون فقط من و حسین داریم البته حسین که مفقودالاثر شده از ژانویه .

چه نتيجه گيري جالبي. اما با اومدن PSها و تنوع بازيهاي اونها و تغيير شكل بازيها و تغيير ذائقه گيمرها ديگه نينتندو جاي اونچناني در خانه ايراني ها و حتي خارجي ها نداشته. اين رو آمارها ميگن (كه نيايم گير بدين).
یه سر بازار برو ببین هنوز خیلی ها هستن که متاسفانه میرن تازه PS1 می خرن تازه من خودم دیدم افرادی که سگا هم می خریدن .

پس ما چرا اصلا بحث ميكنيم؟
همه جوره بهتره شما می تونی ثابت کنی که مدل 500 دلاری از Pre بدتره ؟

بهتر بود میگفتی تنوع بازی
من که میگم تنوع بازی روی wii خیلی کمه الان چند تا شرکت دارن براش بازی میسازن چند تا بازی با گرافیک بالا داره ! تنوع بازی های ps3 و xbox360 رو هم نمیشه مقایسه کرد چون دعوا میشه (اما همه خودشون حقیقتو میدونن)
یه بار دیگه به گرافیک گیر بدین خوب بدین به من چه
ولی نگاه کنید الان بازی هایی روی PS2 میاد مثل FF12 ، Shadow of Colossus ، God of War که با اون گرافیک توپ بعد یه کنسولی مثل Wii که دستکم سه برابر PS2 قدرت داره نمی تونه بسیار قویتر از بازی هایی که بالا مثال زدم باشه.

سونی جان گیمرهای معمولی حاظر نیستن یه همچین پولی بدن حتی تو خارج و گیمرهای حرفه ای هم میدونن که PS3 چیزی بالاتر از 360 نداره و گیمها گرافیکشون برابرند پس نمیان پول اضافه بدن برای PS3 .الان روز به روز سونی داره طرفداراشو بیشتر از دست میده بخاطر سیاست غلت سونی شما اگه دقت کنی همین طرفدارای 360 تو این سایت همه قبلا طرفدار سونی بودن شما هم دیر یا زود به ما ملحق میشی بزار DEAD RISING بیاد !
ما هیچ وقت نگفتیم 360 بازی خوب نداره اتفاقا به خیلی از بازیاش افتخار هم می کنیم اما مسئله ی مهم که ما رو جذب PS3 می کنه ادامه ی بازیای مورد علاقمه نه گرافیک بازی ها اگر این ادامه ها نبود من تف هم روی سونی نمی داختم چه برسه این همه پول بدم برای کنسولش. گیمر عادی و حرفه ای نداره کسی که بخواد یه PS3 بخره از دو سال پیش پولش رو داره ( تو خارج ) ولی اگه نداشته باشه توی 2-3 هفته درش میاره . می مونه بچه مچه ها ی زیر 16-17 سال که کار نمی کنن که اونا هم میرن یا با نسل قبل خوش می گزرونن یا میرن یه کنسول ارزون مثل Wii می خرن که اتفاقا کنسول پرد و مادر پسند تری هست تازه اختلافی بین 400 دلار 360 و 500 دلار PS3 نیست .
در مورد سیاست غلط هم بگم که اون مایکروسافته که داره اشتباه میره چون 360 هاش رو برای اینکه ارزون بده تا ملت نرن PS3 بخرن دارا با سود منفی می فروشه

ببینید هر کسی یه سلیقه ای داره یه نفر میخواد بره پولش رو بسوزونه اصلا به ما چه؟
ما هم دیگه رو راهنمایی میکنیم ما دلیلی رو برای خودمون داریم ممکنه برای یه نفر دیگه صادق نباشه یه کسی میگه من wii میخوام بگیرم چون ارزونه یه نفر ps3 رو میگیره چون اصلا از سونی خوشش میاد به من وشما چه؟
دلیل خودتون رو بگید با بقیه چی کار دارید؟

هی هی !!!
چند روز نبودم انگار دوباره کپکتون خروس خونده :)
برای بلو ری این رو پیدا کردم: (منبع نمیدوم ولی فکر کنم همین اینجاست:confused: )
آقا خواهش میکنم صحبتهای تکراری رو دوباره نیارید اینجا.
اینو همیشه در گوشت بچسپون :
HD-DVD
فکر کردی مایکروسافت این فرمتو واسه چی برای کنسولش انتخاب کرده ؟؟!! میخواد از این فرمت استفاده کنه که اگه پس فردا بازیسازا با کمبود حجم مواجه شدن بتونن از این فرمت برای 360 استفاده کنن.
بعدم برای بار هزارم میگم,مایکروسافت اینقدر احمق نیست بیاد الکی الکی از DVD9 استفاده کنه.(هزار بار!)
شرکتی که میاد یه کنسول رو میسازه که حداقل برای 5 سال پایدار بمونه...فکر هر 5 سالشو میکنه و مطمعنا مایکروسافت اینقدر خنگ نبوده که بزاره شرکتهای بازیسازی بر ضدش حرف بزنن.
ولی این شرکتهای بازیسازی که این حرفها رو زدن, فکر اینجاشو نکردن که اگه مایکروسافت فردا بیاد از فرمت HD استفاده کنه اونا (بازیسازا) وظیفه دارن که بازیهای 360 رو روی HD-DVD بزنن !
شما P$3fanboy ها لازم نیست نگران حجم بازیهای 360 در آینده باشید.چون مایکروسافت خیلی راحت میتونه از HD استفاده کنه و اگه لازم هم شد میتونه این کار رو هم بکنه و شماها و شرکتهای بازیسازی هم نمیتونین برای مایکروسافت تعیین تکلیف کنید.
اتفاقا این کنسول تو خارج قشنگ فروش میره چون خیلی واسشون پول به اون صورت مهم نیست وقتی طرف تو خونش 2 تا کامپیوتر 2 تا هم نوت بوک داره یه 500 پوندی هم برای این خرج میکنه مشکل کپی هم که نیست.
پس با این حساب,اونایی که پول واسشون مهم نیست و 2 تا کامپیوتر High-End تو خونه میزارن,مطمعنا تا این وقت X360 رو خریداری کردن ! :) و اونایی هم که تا الان تهیه نکردن میتونن بعد از خرید P$3 تهیه کنن تا بتونن تمام بازی ها رو داشته باشن.
اینو بدونین, اونی که میره 1 میلیون میده بابت P$3,پول یک دستگاه 360 واسش هیچی نیست و مطمعن باشید اون بابایی که مایه دار هست مثل منو شما نیست,اون میخواد گیم بازی کنه و ترجیح میده هر 3 کنسول رو داشته باشه تا بتونه بازیهای بیشتر رو انجام بده و تجربه بیشتری در قدرت هر 3 کنسول داشته باشه.
شما فکر نکنید یه شخصی که طرفدار P$3 هست و مایه دار هم هست فقط میره P$3 میخره ! چون اون شخص مایه دار درسته که هدف فعلیش اینه که فقط بازیهای قدیمی رو ادامه بده ولی بلاخره اون بازیها رو انجام میده و میره ببینه بازیهای 360 در چه حال هستن تا اونا رو هم تجربه کنه.این حرفی که شما میزنید فقط و فقط برای خود شخص خودتونه که توی انتخاب 3 کنسول نسل بعد موندید.
آخه چیزی که آخرش معلومه چی میشه که دیگه احتیاجی به بحث نداره .
خیلی ممنون آقای آینده نگر ! که این موضوع رو کامل و درست پیش بینی کردید !
مثل اینکه بعضی ها علم از غیب دارن !!!
آقا اینجا بچه بازی نیست که بیایی یه چیزی بگی و بری.خواهشا هر حرفی که میزنید قبلش فکر کنید و (طبق معمول) رو هوا حرف نزنید !
سونی از اولشم پیروز بود و از همون اولش میشد بفهمی که پی اس 3 بهترین کنسول نسل بعد هست که مایکروسافت و نینتندو هم باید خوابشو ببینن که سونی رو شکست میدن .
آقا گفتم رو هوا حرف نزن ! P$3 که هنوز نیومده شما از کجا این حرفا رو آوردی ؟؟!!
خیلی جالبه...P$3 هنوز نیومده تونسته مایکروسافت رو شکست بده !!! از این جالبتر نینتندو رو هم که هنوز نیومده شکست خورده !!!:)
تکلیف مایکروسافت که معلوم شد . کنسولشون اصلا به درد نمی خوره . بازیهای خوبی به غیر از چند تا انگشت شمار نداره . ولی همه ی عنوان های پی اس 3 جنجالی هستند . از اون متال گیر 4 گرفته تا اسسین کرید .
فکر کنم شما بین اینهمه بازی که قراره ساخته بشه فقط متال گیر 4 میشناسی و اسسین کرید هم فقط اسمش به گوشت خورده...
دریمکست برعکس بود و فرمت قبلی شکستش داد اتفاقی که ممکنه برای xbox360 هم بیوفته کسی اصلا فکرشو نمیکرد دریمکست شکست بخوره .9 ملیون تا ورود ps2 فورخته بود xbox360 که خیلی هنر کنه تا اون موقع 5 ملیون بفروشه(چه خبره):eek:
شما دریمکست رو با مایکروسافت مقایسه نکن ! این دو شرکت از زمین تا آسمون با هم فرق دارن.از همه لحاظ.
بزار یه چیزی رو بهت بگم...کنسول XBOX در نسل قبل اگه نتونست از لحاظ فروش به پای PS2 برسه,دلیل اصلیس برمیگرده به همون 1 سال تاخیری که قبلا هم اشاره کردم.
یهت اطمینان کامل میدم اگه PS2 و XBOX در نسل قبل در یک روز ریلیز میشدن (با وجودی که XB هم قدرت سخت افزاری بیشتر داره) فروش XBOX خیلی بیشتر از این حرفا میشد و تعداد اختلاف فروششون شاید چشمگیر نمیشد.
ولی در این نسل این موضوع کاملا برعکس داره پیش میره...
XBOX 360 با قدرت سخت افزاری یکسان با P$3 و 1 سال عرضه زودتر همراه با بازیهای بیشتر (دوبرابر)...
P$3 هم با قدرت سخت افزاری یکسان با X360 و 1 سال تاخیر و در کل با بازیهای کمتر و قیمت بیشتر !...
360 که همش FPS هست
همین FPS الان پرطرفدارترین و پرفروشترین سبک هست توی بازار گیم.و توی جهان یه سبک جا افتاده هست که همه قبولش دارن.
خیلی سبک های دیگه هست توی 360 که الان درست یادم نیست و اگه تونستم لیستشون رو میزارم.
ضمنا, اتفاقا اگه تمام بازیهای 360 fps بود خیلی بیشتر از اینا فروش میکرد ! :)
در مورد سیاست غلط هم بگم که اون مایکروسافته که داره اشتباه میره چون 360 هاش رو برای اینکه ارزون بده تا ملت نرن PS3 بخرن دارا با سود منفی می فروشه
ببین همین ضررها باعث میشه که کنسول فروش بیشتری داشته باشه.این ضررهایی که مایکروسافت میکنه شاید الان براش سود نباشه ولی وقتی که اوایل ارزون باشه و ملت برن بخرن باعث میشه که پرفروش ترین کنسول بشه و وقتی هم که فروش بیشتری کنه باعث میشه بازی های بیشتری واسش بسازن. و همین امر باعث میشه که کنسولهای که در چند سال آینده مایکروسافت میفروشه همش سود خالص باشه !
بعدم کی گفته سونی روی کنسولش ضرر نمیده ؟!!
هر 3 شرکت روی کنسولهاشون ضرر میدن.اگه با قیمت خالص و اصلی بفروشن که قیمت P$3 الان باید بالای 1000 دلار باشه.نینتندو هم بالای 600$ !

Last edited by a moderator:
باز هم هیچ کس حالیش نشد من اصلا خوشم میاد میرم ps3 میگیرم دلایل خودم رو هم دارم شما هم میخوای بری هر چی بگیری دلایل خودت رو داری که اصلا به من مربوط نیست هر کی فقط میگه که کدوم رو برای چی میخواد .
در ضمن حرف مفت هم که معلومه نیازه به جواب نداره

در مورد تنوع من نمی تونم نظر بدم چون 360 که همش FPS هست
ببینین اینکه 360 بازی fps زیاد داره ضعف نیست خودش یه نقطه قوته اگه دقت کنین بازی rpg هم زیاد داره و کلا تو این دوره ماکروسافت تنوع رو کاملا رعایت کرده و شما هر چیبخوای پیدا میکنی;)
شرکتهای ژاپنی بزودی از capcom درس میگیرن و میان سمت غرب چون ژاپن به تنهایی جوابگوی بازیهای نسل بعد نیست و اگه 360 بتونه بازار اروپا و امریکا رو تو دست بگیره بازی سازا براش سرودست میشکونن
-----------------------------------------------------------------------
در مورد سیاست غلط هم بگم که اون مایکروسافته که داره اشتباه میره چون 360 هاش رو برای اینکه ارزون بده تا ملت نرن PS3 بخرن دارا با سود منفی می فروش
سینا جون سونی هم با سود منفی ps3 رو میفروشه و از ماکروسافت هم بیشتر ضرر میده;)
دریمکست برعکس بود و فرمت قبلی شکستش داد اتفاقی که ممکنه برای xbox360 هم بیوفته کسی اصلا فکرشو نمیکرد دریمکست شکست بخوره .9 ملیون تا ورود ps2 فورخته بود xbox360 که خیلی هنر کنه تا اون موقع 5 ملیون بفروشه(چه خبره
حواست کجاست تا ماه june ماکروسافت 5 میلیون فروخته و تا نوامبر هم وقت داره بیشتر بفرشه;) (مدارک هم تو تاپیک مقایسه فروش کنسولها گذاشتم)
دریمکست رو فرمت قبلی شکست نداد خیلی چیزای دیگه بود که الان وقت میگیره بازم بگم به تاپیک مقایسه فروش کنسولها برو کامل توضیح دادم
وقتی که ژیروسکوپ و بازی انلاین مجانی براش رقم نخورده بود نه
انلاین مجانی رو هم خواهیم دید همونطوری که تو ps2 دیدیم هیچ ارزونی بی حکمت نیست اینا همه دروغه برای فریب دادن مردم و بازی انلاینی در کار نیست;) به نظر من ویبره خیلی بهتر از ژیروسکوپ هست تازه اون ژیروسکوپ سونی که اصلا خودشونم نمیدونن چیه اگه کسی به این خاصیت اهمیت بده تنها انتخابش wii هست
باز هم هیچ کس حالیش نشد من اصلا خوشم میاد میرم ps3 میگیرم دلایل خودم رو هم دارم شما هم میخوای بری هر چی بگیری دلایل خودت رو داری که اصلا به من مربوط نیست هر کی فقط میگه که کدوم رو برای چی میخواد .
در ضمن حرف مفت هم که معلومه نیازه به جواب نداره
عزیز من اگه خوشت نمیاد از بحث میتونی این تاپیک رو اصلا نخونی مگه زوری دعوتت کردن نخون!
شما فکر کردی این دلایل رو دوستان دارن برای فقط تو میگن:cheesygri
من rpg خیلی دوست دارم و دوستانی که میگن 360 فقط fps داره کاملا اشتباه میکنن نگاه کنین
Marvel: Ultimate Alliance
932586_74870.jpg

The Elder Scrolls IV: Oblivion
Mass Effect
Fable 2
Enchanted Arms
The Lord of the Rings, The White Council
Two Worlds
Blue Dragon
927950_20060511_thumb001.jpg

Phantasy Star Universe
Kingdom Under Fire: Circle of Doom
Golden Axe
Zoids Infinity EX Neo
Elveon
Lost Odyssey
Magna Carta 2
بازم بگم خسته شدم دیگه چی میخواین:cheesygri کلا 22 تا بازی rpg تا حالا اعلام شده و بازم میاد شما فکر کردین چون fps زیاد داره چیز دیگه نداره:confused: تازه اون ps3 که بهش مینازین 17 تا rpg تا حالا بیشتر براش معرفی نشده که تازه مال 360 یه سروگردن عنوانهاش بالاترن و بهتر خیلی از عنوانهای سونی رو من تا حالا اسمشم نشنیدم و فقط فاینالهاش معروفن
racing هم که360 حرف اول و اخرو میزنه و همه میدونن که چقدر عنوان داره کلا تو این دوره ماکروسافت هرکس رو که بازی ساختن بلد بوده اورده که براش بازی بسازن و داره خفه میکنه خودشو:cheesygri
منبع هم game spot هست باور ندارین برین ببینین;)

آخرین ویرایش:
1.مایکزوسافت گفته که از Hd-dvd به هیچ وجه برای بازی استفاده نخواهد کرد و اگه بکنه هم احمقانه ترین کار ممکنو کرده!پس مایکروسافت میشه گفت به هیچ وجه نمیتونه از Hd استفاده کنه مگه اینکه بخواد خریت کنه و یه قطعه جانبی واسه کنسولش بده که لازم باشه همه بخرنش:d
2.واقعا فکر میکنین X360 تا نوامبر میتونه 9 میلیون بفروشه؟!اون پنج میلیونی که تا الان فروخته به خاطر این بوده که لانچ هم حساب شده توش.
3.یعنی چی بازی آنلاین در کار نیست؟:)خوبی؟
4.ویبره بهتر از ژایرسکوپه؟اولا که ربطی ندارن!دوما هم اگه منظورتون اینه که ویبره بیشتر از ژایرسکوپ باعث میشه که بازیو حس کنین دیگه حرفی نمیمونه:)

یهت اطمینان کامل میدم اگه PS2 و XBOX در نسل قبل در یک روز ریلیز میشدن (با وجودی که XB هم قدرت سخت افزاری بیشتر داره) فروش XBOX خیلی بیشتر از این حرفا میشد و تعداد اختلاف فروششون شاید چشمگیر نمیشد.
من به اطمینان شما ایمان ندارم چون همه میدونن ps2 به خاطر طرفدار های ps1 برنده شد! و الا دریمکست 2 برابر فروش الان 360 فروش کرده بود
-----
همین FPS الان پرطرفدارترین و پرفروشترین سبک هست توی بازار گیم.و توی جهان یه سبک جا افتاده هست که همه قبولش دارن.
مطمئنی امار که اینو نشون نمیده!
---
نینتندو هم بالای 600$ !
مطمئنی تحقیقات که اینو نشون نیمده!
---
یه ذره اطلاعاتت پایینه به جای اینکه مشکل از بقیه بچه ها بگیری عیب رو در خودت پیدا کن کی میگه fps پر طرفدار ترین سبک دنیاست ! کی میگه نینتندو داره هر کنسولش 600 $ براش اب میخوره !اگه اینجوری بود که......
----
شرکتهای ژاپنی بزودی از capcom درس میگیرن
کپ کام که فقط یه بازی خوب و اختصاصی برای 360 زده من میگم برعکسه مثل قبل با ورود p$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$3 همه دوباره به سمت اون میرن
-----
اگه کسی به این خاصیت اهمیت بده تنها انتخابش wii هست
عزیز دل شاید یه نفر بخواد گرافیک و این خاصیت رو با هم داشته باشه .
-----
تازه مال 360 یه سروگردن عنوانهاش بالاترن و بهتر خیلی از عنوانهای سونی
قرار شده بود که روی بازی بحث نکنیم وگرنه امواتتون رو جلوی چشمانتون میارم قبلا سر بحث بازی خیلی دعوا شده.
-----
تا ماه june ماکروسافت 5 میلیون فروخته و تا نوامبر هم وقت داره بیشتر بفرشه
اولا 5 ملیون نیست این امار بعدشم مگه میخواد بیشتر از 11.5 ملیون بفروشه.
---
من rpg خیلی دوست دارم و دوستانی که میگن 360 فقط fps داره کاملا اشتباه میکنن نگاه کنین
Marvel: Ultimate Alliance
932586_74870.jpg

The Elder Scrolls IV: Oblivion
Mass Effect
Fable 2
Enchanted Arms
The Lord of the Rings, The White Council
Two Worlds
Blue Dragon
927950_20060511_thumb001.jpg

Phantasy Star Universe
Kingdom Under Fire: Circle of Doom
Golden Axe
Zoids Infinity EX Neo
Elveon
Lost Odyssey
Magna Carta 2
ا
اضافه میکنم :
dead risng
که بزودی میاد!

ای بابا ... چه قدر بحث میکنید اصلا به ما چه کدوم شرکت چقدر میفروشه .... حالا اومدیم و بر فرض یکی از شرکت ها اینقدر فروش کرد که خفه شد ...باز چه سودی برای شما داره ... ما دنبال کنسول قدرتمند میگردیم که باعرضه همشون و مقایسه هاشون میتونیم بفهیم کدوم قدرتمند تره. این قدر بحث الکی نکنید و تاپیک و منحرف نکنید اینجا بحث سر انتخاب کنسول هاست نه سود و ضرر شرکت ها (گفتم یادآوری بشه) اگه میخواین بگین کدوم شرکت بهتره یه تاپیک بزنین و اونجا بحث کنید .

آخرین ویرایش:
من به اطمینان شما ایمان ندارم چون همه میدونن ps2 به خاطر طرفدار های ps1 برنده شد! و الا دریمکست 2 برابر فروش الان 360 فروش کرده بود
در این مورد شکی نیست که ps2 بخاطر طرفدارهای ps1 برنده شد.من منظورم این نبود که اگه xbox همراه با ps2 ریلیز میشد xb برنده میشد.من مقدار فروششون رو گفتم,اگه این اتفاق میوفتاد xbox فروش بیشتری میکرد.
مطمئنی امار که اینو نشون نمیده!
یه ذره اطلاعاتت پایینه به جای اینکه مشکل از بقیه بچه ها بگیری عیب رو در خودت پیدا کن کی میگه fps پر طرفدار ترین سبک دنیاست !
من نگفتم fps بین تمام سبکها اوله !...من کی همچین حرفی زدم !!؟؟ :confused:
من گفتم جزء پرفروشترین سبکهاست و همینطور هم هست.
شما هم خواهشا اگه میشه بیشتر دقت کن بعد بیا پست منو نقل قول کن.
کی میگه نینتندو داره هر کنسولش 600 $ براش اب میخوره !اگه اینجوری بود که......
اگه اینجور بود که چی ؟؟؟
اگه 600$ دلار نباشه 500$ دلار هست ! (یه خورده تخفیف دادم بهت :) )
شما که ادعا میکنی طرفدار نینتندو هستی (که خودم هم هستم) میشه بگی قیمت اصلی یک دستگاه wii چقدر هست و چقدر ضرر میده روی کنسول ؟
من که فکر نمیکنم کسی بدونه !!! ولی یه چیزی که هست و کاملا روشنه اینه که هر 3 شرکت (نینتندو-سونی-مایکروسافت) ضرر های بزرگی روی کنسولهاشون میدن و نینتندو هم خیلی ضرر داده شاید بیشتر از 600$ ! ;)
dead risng
که بزودی میاد!
مثل اینکه خیلی تو کف این بازی موندی :) ;)
حالا کجاشو دیدی! این اولشه...هنوز بزرگ بزرگاش نیومدن.
مایکزوسافت گفته که از Hd-dvd به هیچ وجه برای بازی استفاده نخواهد کرد و اگه بکنه هم احمقانه ترین کار ممکنو کرده!پس مایکروسافت میشه گفت به هیچ وجه نمیتونه از Hd استفاده کنه مگه اینکه بخواد خریت کنه و یه قطعه جانبی واسه کنسولش بده که لازم باشه همه بخرنش
برای چی احمقانه ترین کار رو کرده ؟ برای چی خریت کرده عماد ؟
مایکروسافت گفته از HD برای گیم استفاده نمیکنه چون میدونه که لازم نیست و یک DVD9 کافیه.(از نظر مایکروسافت) و اگر هم که استفاده کنه,نه دزدی کرده و نه کار غیر قانونی به حساب میاد.
اگه دید کمبود حجم داره استفاده میکنه و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.فوقش اون حرفی رو که زده پس میگیره.
سونی هم قبلا از خیلی چیزها نمیخواست استفاده کنه ولی الان استفاده کرده و از نظر کسی فکر نکنم مشکلی داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or