کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
اولا شما باید مشخص کنین دارین راجه به موفقیت کنسول بحث میکنین یا فراگیرشدنش تو ایران!چون من تا اینجا راجه به موافقت جهانی داشتم این چرندیاتو میگفتم!خوب ایران که کلا فرق میکنه و من خوم هیچ نظری راجه بهش ندارم و هیچ جوری نمیتونم و فکرم نکنم بشه اصلا نظری داد راجه بهش.
من خودم اگه پول داشته باشم به ترتییب Wii بعدش X360 بعدشم PS3 میگیرم.همه ایناییم که گفتم فقط واسه این بود که تحت تاثیر تبلیغات منفی قرار نگیرین!چون من فیلمای High-Definition رو برای خودم برای سال 1388 برنامه ریزی کردم! و تا اونموقع خدا بزرگه بالاخره یه چیزی دستمونو میگیره! اینم تیکه هایی از پست سینا:
1.اما مسئله اینه که فراوانی سبک و بازی توی PS2 3 برابر دوتای دیگه بود
2.لابد یه چیزی بوده (همون فراوانی بازی ) که باعث شد اون همه آدم برن بخرنش.
یه پیشنهادیم که همتون کم کم جول و پلاستونو جم کنین چون بحث داره بی مزه میشه!یه سری از آمارها فکر کنم یه 20 باری گذاشته شدن تو این تاپیک!بسه بابا بیخیال!:)اعلام امادگی کنین که در این تاپیکو هم ببندیم!!

یه پیشنهادیم که همتون کم کم جول و پلاستونو جم کنین چون بحث داره بی مزه میشه!یه سری از آمارها فکر کنم یه 20 باری گذاشته شدن تو این تاپیک!بسه بابا بیخیال!اعلام امادگی کنین که در این تاپیکو هم ببندیم!!
اگه منظورت با منه که امار رو 20 بار گذاشتم که داری اشتباه میکنی تو این تاپیک بار اوله و تو تاپیک مقایسه فروش کنسولها هم گذاشتم که میشه دو بار نه 20 بار لابد شما که صد بار گفتی xboxlive از رو نینتندو کپی کرده تکراری نیست:confused:
در مورد بستن تاپیک هم لااقل اینجا بالای 100 نفر نظر دادن و دارن پیگیری میکنن بحثو و کسی نمیتونه بگه بحث بامزه شده یا بیمزه حالا ببندیمش:mad:
--------------------------------------------------------
این لینکو برین بخونین تا ببینین سونی چه ماریه (حتما بخونین من تا حالا یه تحلیل به این خوبی ندیده بودم)
لینک
تو یه قسمتش گفته سونی تو e3 سال 2005 برای فریب دادن مردم اون دموهای از پیش رندر شده رو نشون داد و مرد اونارو یادشونه و بخاطر همون هم برنده میشه و درست هم گفته تو همین سایت خودمون هنوز خیلی ها فکر میکنن که ps3 میتونه کیلزون 2 رو همونطوری بسازه:evil:

آخرین ویرایش:
من یه سری اطلاعات پیدا کردم گفتم اینجا بزارم (صحتش با من نیست 2 در 5 احتمال مشکل درش وجود داره!):
تاریخ به بازار اومدن کنسول ps3 در کشور های مختلف به همراه قیمت(یه کم در هم بر همه اولی قیمت basic دومی قیمت pres سومی هم تاریخ بیرون اومدنشه)

Release date
Basic Premium
Japan (JPY) ¥59,800 Open price Nov 11 2006
Eurozone (EUR) €499 €599 Nov 17 2006
United Kingdom (GBP) - £425
United States (USD) $499 $599
Canada (CAD) $549 $659
Australia (AUD) $829 $999
Norway (NOK) - 6,500 K
Denmark (DKK) 4,295 DKK 5,295 DKK
New Zealand (NZD) $999 $1199 Nov 23 2006

این هم شاید تکراری باشه اما لیست بازی های PS3

سلام
از کی تا حالا کنسول باید دسته ی بی سیم داشته باشه تا قابل استفاده بشه !؟
با یه مموری کارت که فک کنم قیمتش 39 دلار باشه (اگه ارزون نشده باشه) کنسول کاملا قابل استفاده میشه
به نظر شما یه مموری 8 گیگ می تونه جای یه هارد 40 گیگ رو بگیره (نمی دونم دقیق حجم هارد 360 چنده ) در کل Core چیز بدرد بخوری نیست

من صد بار گفتم ادم اگه اطلاعات نداره بهتره پست نزنه یا لااقل بپرسه عزیز من اختلاف ریلیز کنسولها یکسال هست من نمیدونم این عددهارو شما از کجا اوردی
PS2 سال 2000 اومد
XB سال 2002
GC سال 2003
حالا این اختلاف یه ساله شما جای گفتن اون صد بار بهتر بودم خودت رو اصلاح می کردی

میشه بگی منظورت کدوم بازیه
ببین دوست من مردم کنسول رو برای بازی میخرن هیچکس عاشق چشم ابروی سونی نبود دنبال بازی بودن و ps2 بازی بیشتر داشت و متنوع تر بود از دوتای دیگه
البته Xb خیلی از بازیاش برای PC اومد اما GC اون همه بازی داره که اسم ماریو روش هست همون Mario Party اصل Fun هست به اندازه 1000 تا بازی PS2 ارزش داره

میشه بگی کدو پیش بینی ها ؟ بازی خوب با بازی که باعث فروش کنسول میشه فرق داره 360 بازی خوب زیاد داره ولی هنوز بازی که باعث فروش کنسول بشه کمه و به مرور دارن میان یکم صبر کن تا ببینی
پیش بینی ها خود مایکروسافت و آماری که می داد

کسی که core بخره دسته ی بیسیم نمیخواد تازه از ps3 500 دلاری خیلی بهتره چون 360 core رو میشه اپگرید کرد ولی ps3 رو نمیتونی اپگرید کنی
مسخره کردی ها تمام دنیا می دونن که مدل 500 دلاری PS3 حتی از Pre هم بهتره و قضیه اون آپگرید چیه ؟

اینکه تو ایران نینتندو نمیتونه همه گیر بشه اصلا جای شک نداره همنطور که تا حالا نتونسته و جالبه بدونی شما و 5 تا از دوستات تعداد زیادی نیستین
بازیهای نینتندو تو ایران طرفداراش خیلی کمن اینو تو امارای سایت هم میتونی ببینی
ما خریدیم چون عشقمون بود مطمئن باش اگه زودتر کپی خور شده همه می خریدن در مورد همه گیر شدنش نمی تونی به این سادگی نظر بدی اینجا همه عشق ماریو و لینک و .. هستن و دو نسل ازش فاصله گرفتن و چون این کنسول ارزونه ملتی که دو نسل عقب نشسته بودن میرن می خرن
فعلا فقط همینا رو جواب می دم

بازم می گم که من طرفدار سونی توی این نسل نیستم

آخرین ویرایش:
سینا ناراحت نشو همه اشتباه میکنن هیچکس از اول چیزی رو نمیدونه ولی عیب اینه که ادم چیزی رو ندونه و رو اشتباهش پافشاری کنه یه سر به این دو تا لینک بزن تا متوجه بشی;)
Nintendo GameCube
The GameCube was released on September 14, 2001 in Japan; November 18, 2001 in North America at USD $199.95[2]; May 3, 2002 in Europe; and May 17, 2002 in Australia

xbox
The Microsoft Xbox is a sixth generation era video game console first released on November 15, 2001 in North America, then released on February 22, 2002 in Japan, and on March 14, 2002 in Europe
-------------------------------------------------------------------------
هارد xbox360 گیگ 20 هست ببین ماکروسافت core رو برای کسانی گذاشته که حرفه ای نیستن و تازه کارن اونا زیاد بازی نمیکنن و هارد بدردشون نمیخوره و چیزی نمیخوان دانلود کنن و دوست ندارن 100 دلار بیشتر بدن تازه اونا هم اگه خواستن میتونن بعدن یه هارد و یه دسته بیسیم بخرن و دستگاهشون رو به پریمیوم تبدیل کنن ولی اگه کسی ps3 500 دلاری رو بخره نمیتونه اونو به 600 دلاری بعدن اپگرید کنه چون نمیشه;) امیدوارم متوجه شده باشی
------------------------------------------------------------------------
پیش بینی ها خود مایکروسافت و آماری که می داد
ماکروسافت یه پیش بینی کرده و اونم اینه که تا نوامبر 10 میلیون فروش کنه و هنوز فرصت داره;)
-----------------------------------------------------------------------
موفق باشی :love:

به نظر شما یه مموری 8 گیگ می تونه جای یه هارد 40 گیگ رو بگیره (نمی دونم دقیق حجم هارد 360 چنده ) در کل Core چیز بدرد بخوری نیست

من واقعا میخوام بدونم اینی که گفتی چه ربطی داشت به اونی که من گفتم !؟
اولا هارد 40 گیگ نیست 20 گیگه بعدشم مموری کارت برای سیو کردن بازی یا نهایتا جابه جایی فایل استفاده میشه و ظرفیتی که داره کاملا برای سیو کردن کافیه
کسی که بخواد فقط بازی کنه با Core سیستم میتونه به راحتی بازی کنه و هیچ نیازی هم به هارد 20 گیگ یا دسته ی بی سیم نداره

نوشته شده توسط mt3691:
سینا ناراحت نشو همه اشتباه میکنن هیچکس از اول چیزی رو نمیدونه ولی عیب اینه که ادم چیزی رو ندونه و رو اشتباهش پافشاری کنه یه سر به این دو تا لینک بزن تا متوجه بشی;)
Nintendo GameCube
The GameCube was released on September 14, 2001 in Japan; November 18, 2001 in North America at USD $199.95[2]; May 3, 2002 in Europe; and May 17, 2002 in Australia

xbox
The Microsoft Xbox is a sixth generation era video game console first released on November 15, 2001 in North America, then released on February 22, 2002 in Japan, and on March 14, 2002 in Europe
-------------------------------------------------------------------------
هارد xbox360 گیگ 20 هست ببین ماکروسافت core رو برای کسانی گذاشته که حرفه ای نیستن و تازه کارن اونا زیاد بازی نمیکنن و هارد بدردشون نمیخوره و چیزی نمیخوان دانلود کنن و دوست ندارن 100 دلار بیشتر بدن تازه اونا هم اگه خواستن میتونن بعدن یه هارد و یه دسته بیسیم بخرن و دستگاهشون رو به پریمیوم تبدیل کنن ولی اگه کسی ps3 500 دلاری رو بخره نمیتونه اونو به 600 دلاری بعدن اپگرید کنه چون نمیشه;) امیدوارم متوجه شده باشی
------------------------------------------------------------------------

ماکروسافت یه پیش بینی کرده و اونم اینه که تا نوامبر 10 میلیون فروش کنه و هنوز فرصت داره;)
-----------------------------------------------------------------------
موفق باشی :love:
OK
اشتباه از من بود من یه فکر دیگه کرده بودم که اشتباه در اومد
یه کل کل الکی هم بکنم
مایکروسافت عمرا تا 4 ماه دیگه 10 میلیون نمی فروشه :cheesygri

من واقعا میخوام بدونم اینی که گفتی چه ربطی داشت به اونی که من گفتم !؟
اولا هارد 40 گیگ نیست 20 گیگه بعدشم مموری کارت برای سیو کردن بازی یا نهایتا جابه جایی فایل استفاده میشه و ظرفیتی که داره کاملا برای سیو کردن کافیه
کسی که بخواد فقط بازی کنه با Core سیستم میتونه به راحتی بازی کنه و هیچ نیازی هم به هارد 20 گیگ یا دسته ی بی سیم نداره
گفتم که دقیق نمی دونم هاردش چنده البته شاید شما نخوای پچ و دمو و ... دانلود کنی اما اونی که پول XBL می ده این چیزا رو می خواد و لازمش یه هارده البته خیلی هم به دسته ی بیسیم نیاز دارن پس کور تا بخواد از دیدگاه من ایده آل بشه به اندازه ی Pre خرجشه

شما سعی کن دفعه بعد فکر کنی بعد حرف بزنی دلیل موفقیت یه کنسول فروشش هست و 360 فعلا مطابق پیش بینی ها پیش نرفته . شوخی می کنی 360 بازی خوب کم نداره اینهمه بازی اومده براش توی خارج طرف سر جمع توی دو ماه فوقش 10 تا بازی بخره و 360 هم بالای 20 بازی خوب تا حالا براش اومده پس خیلی حرف مسخره ای هست که می گی اونی که 360 نخریده چیزی رو از دست نداده چون 360 بازی توپ نداره تازه بازی های ساپورت شده ی Xbox هم هست که ارزونتر هم هستن.
من تقريبا درباره اين مسائل (بازي و اين چيزا) زياد فكر مي كنم و زياد چيز مي خونم (مثل تك تك صفحات اين تاپيك و تك تك نظرات شما در اينجا). ميشه بپرسم تا به حال چه بازيهاي تاپي براي X360 اومده كه اختصاصي بوده باشند و يك گيمر نسبت به اونها احساس نياز بكنه. بغير از Launch Title هاي X360 (كه فروش زياد خوبي نداشتند) فقط GRAW و Fight Night Round 3 و Elder Scrolls IV و COD 2 بودند كه فروش خوبي در اين كنسول داشتند (البته در ژاپن هم چندين عنوان اختصاصي ديگه عرضه شدند كه متاسفانه X360 تا به حال در اونجا يك شكست خورده كامل بوده)(اميدوارم چيزي رو از قلم ننداخته باشم). ضمنا همين مدتي پيش يك نظر سنجي در يكي از انجمن ها مي ديدم كه افراد در پست هاشون به يك سري سوال درباره X360 جواب داده بودند. متوسط بازيهاي خريداري شده براي هر فرد در اين پست ها چيزي حدود 5 بازي بود (تازه يك انجمن حرفه اي هم بوده). بازيهاي ساپورت Xbox هم حرفي براي گفتن ندارند. مطمئنا اون ها عاملي براي فروش X360 نخواهند بود.

در مورد اینکه ما کی PS3 می خریم بحث زیاد شده دوست عزیز اونی که بخواد بخره می خره و نمی زاره به یه سال بکشه چون ممکن بازی MGS4 رو که احتمالا 7/7/2007 میاد رو از دست بده پس مطمئن باش اونی که بخواد می خره چون خیلی از بازی هایی که دوست داره روی این کنسول میان پس با کمال میل هر چقدر که بشه خرج می کنه تا بخره.
اونايي كه فكر مي كنن تا قبل از يكسال مي تونن PS3 بخرن نفسشون از جاي گرم بلند ميشه. توي همين جا كلي طرفدار X360 داريم كه تو اين مدت جرات نكردند اين كنسول رو بخرن.
هر چقدر كه بشه خرج ميكنن؟ واقعا خوش بحالشون. اما اينجور افراد چند نفرند؟
تاريخ عرضه MGS4 اعلام شده؟ كجا؟

متاسفانه یا خوشبختانه شما در جایی قرار نداره که برای بقیه سلیقه تعیین کنی لابد من و 5 تا دوست دیگم احمق بودیم که رفتیم GC خریدیم و بالای بازیاش پولای هنگفت دادیم آره ؟ نکنه فکر کردی بازی های Wii رو شرکتای دیگه می سازنن پس بازیای مولتی پلتفرم بوقن لطفا دیگه از این تز ها نده.
لطفا يك مقدار آروم تر. به نظرم شما يك مقداري اعصابت رو سر اين مسائل خورد ميكني. اين نظر شخصي من بعد از دو سال خوندن انجمن هاي بازي فارسي و صحبت با افراد مختلف بوده.
من درباره سليقه جمعي صحبت كردم، نه شما به عنوان يك عده محدود. 100 درصد افرادي وجود دارند كه يك سري از بازي هاي مورد علاقشون رو ارجينال ميخرن و پول هاي زيادي رو براي چيز مورد علاقشون خرج ميكنن (خودم هم ميكنم). خود شما هم مي توني بري نظر سنجي بزاري و بپرسي كه توي همين بازي سنتر چند نقر الان GC دارن، چند نفر PS2 و چند نفر Xbox. من خيلي بازي هاي نينتندو رو دوست دارم (همين مدتي پيش 500 مگ بازي N64‌ با Dial up دانلود كردم). من هم دوست دارم Wii بخرم. ولي چه كنم كه تنوع در دو كنسول ديگه بيشتر.

این حرفو ده بار زدین و یازده بار بهتون گفته شده که توی ژاپن و اروپا کنسول زیاد اومده فقط تو امریکا ازش استقبال شده پس نمی شه بگیم که کمبود کنسول وجود داشته باید بگیم که مایکروسافت انقدر قدرت محاسبه اش ضعیف بوده که نفهمیده کجا بازار داره.
قبول. ولي X360 كنسول خوبي. بازيهاي خوبي هم در ليست انتظارش داره. و همين براي من كافي.

البته میکرو که فکر کنم فراگیر ترین کنسولهای ایرانی باشه چون حتی تو دهات ها هم بازی رو که میشنون میگن همون میکرو؟!پس نمیشه گفت نینتندو تو ایران شانس نداره یا این چیزا.
چه نتيجه گيري جالبي. اما با اومدن PSها و تنوع بازيهاي اونها و تغيير شكل بازيها و تغيير ذائقه گيمرها ديگه نينتندو جاي اونچناني در خانه ايراني ها و حتي خارجي ها نداشته. اين رو آمارها ميگن (كه نيايم گير بدين).

مسخره کردی ها تمام دنیا می دونن که مدل 500 دلاری PS3 حتی از Pre هم بهتره.
پس ما چرا اصلا بحث ميكنيم؟

ماکروسافت یه پیش بینی کرده و اونم اینه که تا نوامبر 10 میلیون فروش کنه و هنوز فرصت داره.
آقا اسم شما چيه؟ آخرين دفست كه بهت اخطار ميكنم اسمت رو بگي.;)
به نظرم مايكروسافت در روياهاش هم نميتونه 10 ميليون تا نوامبر بفروشه. همين الان به فروش 5.5 ميليونش دست پيدا نكرده و كلي فاصله داره. پس اين حرف منتفي.

ضمنا به نظر من Core توي ايران مي تونه فروش خوبي داشته باشه. چون هارد X360 براي ماها كه از XBL استفاده نمي كنيم چندان مهم نيست (البته مسئله Saveها در طولاني مدت وجود داره).

ps3 و xbox 360 تو چه چیزایی ازهم کم میارن و تو چه چیزایی از هم برتر هستند.؟؟؟
جواب اين سوال رو در طولاني مدت و با مطالعه اخبار خودت ميفهمي. نقاط ضعف و قوت به نظر هر فردي مي تونه متفاوت باشه و نميشه در يك پست ليستشون كرد.

ببیه مدت پیش من یه جایی (نمیدونم کجا:blushing: ) خوندم که بلو ری هر وقتی که در دستگاه گزاشته میشه کد ps3 رو رو خودش ذخیره میکنه و دیگه این blu ray برای ps3 دیگه ای قابل استفاده نیستو
این خبر درسته ؟
اگه درسته که ما تبادل بازی رو هم بیرون بندازیم :((
در ضمن اگه درسته چه طوری رو بلو ری چیزی نوشته میشه ؟ مگه اینها رو بلو ری هم میتونن بنویسن؟ (من زیاد اطلاعات ندارم)

ببیه مدت پیش من یه جایی (نمیدونم کجا ) خوندم که بلو ری هر وقتی که در دستگاه گزاشته میشه کد ps3 رو رو خودش ذخیره میکنه و دیگه این blu ray برای ps3 دیگه ای قابل استفاده نیستو
این خبر درسته ؟
اگه درسته که ما تبادل بازی رو هم بیرون بندازیم
در ضمن اگه درسته چه طوری رو بلو ری چیزی نوشته میشه ؟ مگه اینها رو بلو ری هم میتونن بنویسن؟ (من زیاد اطلاعات ندارم)

اینو میتونی یه دروغ بزرگ به حساب بیاری.
سونی رسما اعلام کرده که با کرایه دان بازی و دوباره فروش بازی مشکلی نیست.

اونايي كه فكر مي كنن تا قبل از يكسال مي تونن PS3 بخرن نفسشون از جاي گرم بلند ميشه.
بلاخره کسانی هم داریم که نفسشون از جای گرم بلند بشه.
همه که نمیخوان یه کنسول رو 600 هزار تومن بخرن خیلی ها هم حاضرت برای یک کنسول 1 ملیون تومان بدن و بازیهاشو قبل از کپی خور شدنش اصل بگیرن و بازی کنن.
---
در ضمن اگه درسته چه طوری رو بلو ری چیزی نوشته میشه ؟ مگه اینها رو بلو ری هم میتونن بنویسن؟
میتونستن برنامه بلوری رو طوری تنظیم کنن که اینجوری باشه و یه قسمتی خالی داشته باهش که پر بشه ولی مطمئنا به ضررشون بود این ها هم همش شایعه بوده
-----
تاريخ عرضه MGS4 اعلام شده؟ كجا؟
در تریلرش احتمالا اواسط 2007 ولی 2007 بودنش حتمیه
-------
قبول. ولي X360 كنسول خوبي. بازيهاي خوبي هم در ليست انتظارش داره. و همين براي من كافي.
ما اینجا در مورد شخص صحبت نمیکنیم برای شما کافیه اما من میخوام با ps3 فیلم بلوری نگاه کنم . میخوام دستم ژیروسکوپ باشه میخوام 60 گیگ هارد داشته باشم که هر غلطی میخوام باش بکنم میخوام باش برنامه کار کنم میخوام با کنسولم بازی انلاین بازی کنم (بطور مجانی )(که با 360 ما ایرانی ها نمیتونیم به هیچ وجه انلاین بازی کنیم اما با ps3 با اینترنت adsl به راحتی میتونیم بازی کنیم و لذت ببریم)
از وقتی هم که لذت بازی انلاین رو چشیدم دیگه بازی سینگل برام معنی نداره
این سخن یکی از مدیرا و چند تا از بچه هاست که من نقل قول کردم بازی انلاین خیلی بیشتر حال میده
-------------------
من هم دوست دارم Wii بخرم. ولي چه كنم كه تنوع در دو كنسول ديگه بيشتر.
بهتر بود میگفتی تنوع بازی
من که میگم تنوع بازی روی wii خیلی کمه الان چند تا شرکت دارن براش بازی میسازن چند تا بازی با گرافیک بالا داره ! تنوع بازی های ps3 و xbox360 رو هم نمیشه مقایسه کرد چون دعوا میشه (اما همه خودشون حقیقتو میدونن)
--------------
پس ما چرا اصلا بحث ميكنيم؟
چون بعضی ها حقیقتو قبول ندارن و به خاطر قیمت 1000000 تا عیب دیگه هم روی کنسول میزارن
-----
ماکروسافت یه پیش بینی کرده و اونم اینه که تا نوامبر 10 میلیون فروش کنه و هنوز فرصت داره
فکر نمیکنم مگه اینکه معجزه بشه مثل دریمکست که ضرف 3 ماه 8 ملیون فروخت
----
فقط در پایان یک چیز رو میگم هیچ کس فکر نمیکرد دریمکست با اون همه طرفدار و بازی خوب و پشتیبانی و فروش به خاطر یه مدیا(فرمت بازی) شکست بخوره.
هیچ کس فکر نمیکرد نینتندو با اون ابهت یه رو به خاطر فرمت بازی از playstation شکست بخوره.
هیچ کسم الان فکر نمیکنه که مایکروسافت رو dvd به زمین بشونه.
اما زمان چشم ها رو باز میکنه.
من که به همتون اطمیانا میدم هر کسی هر کنسولی میخواد بخره که ps3 برنده این نسل هست حداقل با اختلاف 30 ملیون
---
موفق باشیم

آخرین ویرایش:
من که به همتون اطمیانا میدم هر کسی هر کنسولی میخواد بخره که ps3 برنده این نسل هست حداقل با اختلاف 30 ملیون
البته از نظر قیمت هم برنده میشه نیازی هم نیز 30 ملیون بفروشه حتی اگه 15 میلون با هارد 20 و 15 میلیون با هارد 60 بفروشه و xbox هم 30 میلیون پرمیوم بفروشه بازم سونی با اختلاف چشم گیری برنده است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or