اولا شما باید مشخص کنین دارین راجه به موفقیت کنسول بحث میکنین یا فراگیرشدنش تو ایران!چون من تا اینجا راجه به موافقت جهانی داشتم این چرندیاتو میگفتم!خوب ایران که کلا فرق میکنه و من خوم هیچ نظری راجه بهش ندارم و هیچ جوری نمیتونم و فکرم نکنم بشه اصلا نظری داد راجه بهش.
من خودم اگه پول داشته باشم به ترتییب Wii بعدش X360 بعدشم PS3 میگیرم.همه ایناییم که گفتم فقط واسه این بود که تحت تاثیر تبلیغات منفی قرار نگیرین!چون من فیلمای High-Definition رو برای خودم برای سال 1388 برنامه ریزی کردم! و تا اونموقع خدا بزرگه بالاخره یه چیزی دستمونو میگیره! اینم تیکه هایی از پست سینا:
1.اما مسئله اینه که فراوانی سبک و بازی توی PS2 3 برابر دوتای دیگه بود
2.لابد یه چیزی بوده (همون فراوانی بازی ) که باعث شد اون همه آدم برن بخرنش.
یه پیشنهادیم که همتون کم کم جول و پلاستونو جم کنین چون بحث داره بی مزه میشه!یه سری از آمارها فکر کنم یه 20 باری گذاشته شدن تو این تاپیک!بسه بابا بیخیال!
اعلام امادگی کنین که در این تاپیکو هم ببندیم!!
من خودم اگه پول داشته باشم به ترتییب Wii بعدش X360 بعدشم PS3 میگیرم.همه ایناییم که گفتم فقط واسه این بود که تحت تاثیر تبلیغات منفی قرار نگیرین!چون من فیلمای High-Definition رو برای خودم برای سال 1388 برنامه ریزی کردم! و تا اونموقع خدا بزرگه بالاخره یه چیزی دستمونو میگیره! اینم تیکه هایی از پست سینا:
1.اما مسئله اینه که فراوانی سبک و بازی توی PS2 3 برابر دوتای دیگه بود
2.لابد یه چیزی بوده (همون فراوانی بازی ) که باعث شد اون همه آدم برن بخرنش.
یه پیشنهادیم که همتون کم کم جول و پلاستونو جم کنین چون بحث داره بی مزه میشه!یه سری از آمارها فکر کنم یه 20 باری گذاشته شدن تو این تاپیک!بسه بابا بیخیال!