کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
البته اون سیستمی که شما میگید صرفاً اطلاعاتیست که روی اون دیسک وجود داره. و بعنوان مثال PS3 من نمیدونه که این بازی که من از شما گرفتم مال خودمه یا نه!! در نتیجه اگر قرار باشه که PS3 من بفهمه که مثلاً من بازی GTHD رو از شما گرفتم و مال خودم نیست باید روی اون اطلاعاتی توسط PS3 شما روش ثبت بشه تا PS3 بفهمه که نمیتونه بازی شما رو بخونه. خوب این عملاً یه خرج اساسی روی دست سونی میگذاره که اولاً باید درایواهاش جوری طراحی بشن که امکان ثبت کردن اطلاعات رو روی دیسکهای بلوری داشته باشن که خوب نیاز به تعریف نداره که اونوقت قیمت PS3 میشد دوبرابر...دوم اینکه دیسک باید فضائی رو در اختیار درایو قرار بده تا این اطلاعات رو روش ثبت کنه!! این بحث پروتکشن مربوط میشه به piracy و منظورش هم تکثیر هست!! این پروتکشن ها فقط روی دیسکهای تکثیر شده خودشون رو نشون میدن نمونش پروتکشن استارفورس!! شما تا وقتی دیسک اوریجینال رو داری مشکلی نداری اما بمجرد اینکه از دیسک کپی استفاده کنی تشخیص میده و نمیگذاره شما وارد بازی بشید. و این قضیه اینجا قراره صدق کنه!! اجاره دادن و دسته دوم خریدن illegal نیست! این به خود آدم مربوطه که میخواد مالش رو آتیش بزنه، کرایه بده یا بفروشه... شاید یه بابایی وضعیت مالشی اجازه نده هر هفته یا ماه بازی بخره و مجبور باشه بازی قبلی رو که بازی کرده بده بره... خوب درصورتی که این بازی دیگه قایل استفاده نباشه کسی نمیخره!! این قضیه با پیریسی خیلی فرق میکنه و بهتره دیگه وقتمون رو روی این مسئله صرف نکنیم. ;)

منم کاملا با حرفای آقا داریوش موافقم و یه چیزی هم اضافه میکنم که اگه بخواد خودش کاره ثبت اطلاعات روی دیسک رو انجام بده که میشه همون عمله Write کردن در اینجا آقایونی که در کاره کپی کردن بازی هستن به راحتی از طریقه اطلاعات سخت افزاریه خوده PS3 میتونن دیسک ها رو کپی کنن.در ضمن میدونی اینطوری حتی راهه کپی خور کردن دستگاه هم فکر کنم زودتر پیدا میشه.

حرف شما درسته ولی این حرفها رو اول خود سونی گفته بوده برای نشون دادن قدرت بلوری و احتمالا بازم از اون دروغهای سونی بوده;)
-----------------------------------------------------------------
یکی از چیزایی که من تو پست بالا تازه فهمیدم این بود که هر دیسک بلوری خام مخصوص یه چیزیه و نمیشه روش چیز دیگه ضبط کرد مثلا رو دیسک بلوری موزیک نمیشه فیلم ضبط کرد و برعکس و برای بازی هم دیسکهای بلوری مخصوص هست که دست هر کس نیست با این حساب باید کلا بیخیال کپی کردن بازی شد چون سونی این دیسکهای بلوری مخصوص بازی رو فقط به بازیسازا میده و دست هکرها نمیاد که بخوان روش بازی کپی کنن:confused:
کلا مثل dvd نیست که هرچی بخوای روش بریزی اگه بلوری رکوردر هم داشته باشی دیسک مخصوص برای هر کاری وجود داره

اقا عماد با چیزایی که راجب بلوری و سینما گفته بودی من فکر میکردم hd-dvd خیلی عقبتر از بلوری باشه ولی مجله ماهنامه دنياي كامپيوتر و ارتباطات را که خوندم چیز دیگه ای میگفت ببین:

توشيبا ديسك‌هاي سه‌لايه با ظرفيت 45 گيگابايت توليد كرده است و به نزديكي 50 گيگابايت ظرفيت Blu-ray رسيده است. در عوض TDK اعلام كرد كه ديسك چهار لايه‌اي در آزمايشگاه‌هايش دارد كه 100 گيگابايت ظرفيت دارد. ولي زياد ذوق‌زده نشويد! مكانيسم خواندن از لايه‌هاي مختلف بسيار پيچيده و با تأخير است. مي‌دانيد براي خواندن يك ديسك چهار لايه چقدر تأخير و تكرار را بايد تحمل كنيد؟
به نظر مي‌رسد كه هاليوود به طور مساوي بين اين دو تكنولوژي تقسيم شده است. شركت برادران Warner و New Line Cinema انحصاراً از HD-DVD، و Universal Studios و Paramount Pictures فعلاً از HD-DVD استفاده مي‌كنند و شركت Walt Disney، Sony Pictures، و MGM از Blu-ray استفاده مي‌كنند. شركت 20th Century Fox هم موقتاً از Blu-ray استفاده مي‌كند ولي به هر حال تصميم نهايي‌اش مشخص است. تا به حال، فرمت HD-DVD برگ‌هاي برنده بيشتري در اختيار دارد. در كنفرانس CES سال 2005، اعلام شده بود كه 89 فيلم با تكنولوژي HD-DVD به زودي عرضه خواهند شد
اكنون كه Nintendo، مايكروسافت، و سوني كنسول‌هاي جديد بازي خود را معرفي كرده‌اند مشخص شده است كه تنها PlayStation از نسل جديد دي‌وي‌دي پشتيباني مي‌كند. Xbox 360 و Nintendo Revolution تنها از دي‌وي‌دي‌هاي استاندارد پشتيباني مي‌كنند

توشيبا ديسك‌هاي سه‌لايه با ظرفيت 45 گيگابايت توليد كرده است و به نزديكي 50 گيگابايت ظرفيت Blu-ray رسيده است. در عوض TDK اعلام كرد كه ديسك چهار لايه‌اي در آزمايشگاه‌هايش دارد كه 100 گيگابايت ظرفيت دارد. ولي زياد ذوق‌زده نشويد! مكانيسم خواندن از لايه‌هاي مختلف بسيار پيچيده و با تأخير است. مي‌دانيد براي خواندن يك ديسك چهار لايه چقدر تأخير و تكرار را بايد تحمل كنيد؟
به نظر مي‌رسد كه هاليوود به طور مساوي بين اين دو تكنولوژي تقسيم شده است. شركت برادران Warner و New Line Cinema انحصاراً از HD-DVD، و Universal Studios و Paramount Pictures فعلاً از HD-DVD استفاده مي‌كنند و شركت Walt Disney، Sony Pictures، و MGM از Blu-ray استفاده مي‌كنند. شركت 20th Century Fox هم موقتاً از Blu-ray استفاده مي‌كند ولي به هر حال تصميم نهايي‌اش مشخص است. تا به حال، فرمت HD-DVD برگ‌هاي برنده بيشتري در اختيار دارد. در كنفرانس CES سال 2005، اعلام شده بود كه 89 فيلم با تكنولوژي HD-DVD به زودي عرضه خواهند شد
اكنون كه Nintendo، مايكروسافت، و سوني كنسول‌هاي جديد بازي خود را معرفي كرده‌اند مشخص شده است كه تنها PlayStation از نسل جديد دي‌وي‌دي پشتيباني مي‌كند. Xbox 360 و Nintendo Revolution تنها از دي‌وي‌دي‌هاي استاندارد پشتيباني مي‌كنند
البته چيزهايي هم توي اين مطلب وجود داره كه ميشه روش بحث كرد :
شركت Warner Bros به هيچ وجه انحصارآ از HD-DVD استفاده نميكنه. همين الآن خواستم برم توي سايت Blu-Ray و بگردم توي مطلبهاي قديميش لينكش رو پيدا كنم كه خوشبختانه اولين عنوان اين سايت اين بود :
Jul 12, 2006 - Warner Home Video Announces First Wave of Blu-ray Launch Titles
Paramount هم همين الآن كه Blu-Ray در اول راهشه 13 عنوان روي اين فرمت داره كه براي اول كار يه فرمت اصلآ كم نيست.
در ضمن در مقابل اون 89 فيلمي كه اين مجله نوشته فعلآ 114 فيلم با فرمت Blu-Ray آماده عرضه هستن.
در مورد كنسولها هم كه فكر كنم مايكروسافت به خاطر ضربه زدن به سوني از اين فرمت استفاده نكرده كه خب توي رقابتشون يه امر عاديه و چيزي از ارزشهاي اين فرمت كم نميكنه و نينتندو هم كه اصلآ و ابدآ نيازي به اين فرمت نداره و همون طوري كه همه توي E3 ديدن گرافيك بازيهاش زياد جالب نبود و بيشتر روي قابليتهاي فوق العاده كنسولش تمركز كرده تا گرافيك و امكان نداره به بيشتر از DVD 9 نيازي پيدا كنه.

یه چیز جالب هم راجب اون 89 تا فیلم Hd بگم که قرار بود 90 باشه اما بدلیل اینکه فیلم تایتانیک دو تا پخش کننده داشت که یکیش Fox بود و از Bd حمایت می کرد فیلما شدن 89 تا و تایتانیک Hd نشد و چه جالب که اون مجله نوشته Fox موقتا از Bd حمایت می کنه .

البته من یه چیزی بگم اونم اینکه بازیهای Ps3 کپی نشه،شرکتای بازی سازی بیشتر Ps3رو دوست خواهند داشت!
پس به همین خاطر بود که شرکت های بازی سازی برای PS2 کم بازی درست میکردند ؟!

در مورد كنسولها هم كه فكر كنم مايكروسافت به خاطر ضربه زدن به سوني از اين فرمت استفاده نكرده كه خب توي رقابتشون يه امر عاديه و چيزي از ارزشهاي اين فرمت كم نميكنه
علت استفاده نکردن ماکروسافت از فرمتهای اینده چند تا چیزه
1-اگه میخواست یکی از اونا رو استفاده کنه باید دیرتر کنسولشو ریلیز میکرد و مثل سونی صبر میکرد
2-قیمت کنسول بالا میرفت و طرفدارا ناراضی میشدن بازم مثل سونی
3-کنسول ماکروسافت در درجه اول یه وسیله بازیه و احتیاجی به پخش فرمتهای اینده نداره و بازی ها هم طبق محاسبه ماکروسافت تو dvd9 جا میشن و نیازی به حجم بیشتر ندیده.

بحرحال همونطور که ماکروسافت گفته جنگ فرمتها هیچ ربطی به دنیای بازی نداره
------------------------------------------------------------------------------------------
برای ما تو ایران با بلوری یعنی فاتحه کپی کردن رو باید خوند و فقط ارجینال باید مصرف بشه که فکر کنم حالا حالاها فقط باید عکسشو ببینیم

اول جوابو احسانو میدم که کوتاهه!
قضیه PS2 فرق میکرد،چون PS2 اونقدر در اوایل کار خودش فروخته بود که وقتی دو تا کنسول دیگه هم اومدن،بازم شرکتای بازیسازی به خاطر دارندگان خیلی زیاد PS2 از اون کنسول حمایت کردن و واسش بازی ساختن چون فروششون تا حد زیادی تضضمین شده،ولی X360 به هیچ وجه اونقدری نفروخته که باعث تضمین خاطر بازیسازا شه.
در مورد مطالب اون مجله هه:
اولا نیولاین مال وارنره،پس دلیلی نداره که اسمش جدا گونه بیاد.دوما متروگلدن مایر هم مال سونیه،پس دلیلی نداره اسمش جدا بیاد،سوما اگه اسم اینا قراره جدا بیاد،پس باید کلمبیا رو هم که مال سونیه اسمشو میگفت.
از اینجا نتیجه میگیریم اون مطلب زیادی موثقه!البته پست آریا و اون لیستی هم که من گذاشتم این حرفو بیشتر تایید میکنه.
در ضمن نه BD و نه HD نسل جدید دی وی دی نیستن:)
DVD هایی هم که Wii و X360 استفاده میکنن،دو وی دی های استاندارد نیستن،دی وی دی های دولایه هستن!
والت دیزنی هم هنوز چیز خاصی اعلام نکرده فکر کنم.
در ضمن ممنون میشم تصمیم نهای فاکس قرن بیستم رو بگین!!آخه اینهمه ملت علافن،ولی گویا شما هم همه چیزو میدونین!(خطاب به نویسنده مطلب)
حتما موفق ترین کمپانیه این چند وقت اخیر هم داره از نسل قدیم دی وی دی استفاده میکنه!!
تا اونجایی که میدونم TDK هیچ ربطی به دیسک های HD-DVD نداره.
در ضمن 2005 پارسال بود،بعد از یه سال،هنوز به زودی نرسیده؟!
البته آریا من برای Wii هم نگرانم،چون بالاخره امکان داره به خاطر داشتن پشتیبانی از اون تکنولوژی(به اصافه اینکه احتمال داره گرافیک بازیهاش پیشرفت خوبی بکنه)جا کم بیاره.
پس کلا محمد جان لطف کن اون مجله رو ببند بذار رو طاقچه،سعی کنین از اینجور مجله ها کمتر حمایت کنین تا یکم پیشرفت کنن!
DVD 9گیگی کمه برای بازیها.از این مشخص تر نمیشه.7 ماه بعد از عرضه شدن کنسول،دو تا بازی به مشکل کمبود حجم خوردن و مشغول زدن از سر و ته بازین.اونوقت شما بازم میگیم فضا بیشتر نیاز نیست؟؟خوبه والا!
در مرد سلطه فرمتها بردنیای بازی و به تبع اون رابطه مستقیم جنگ فرمتها و جنگ کنسولها،خیلی زیاد توضیح دادم،پس بهتره در مورد حرف مایکروسافت فقط بگم:)

DVD 9گیگی کمه برای بازیها.از این مشخص تر نمیشه.7 ماه بعد از عرضه شدن کنسول،دو تا بازی به مشکل کمبود حجم خوردن و مشغول زدن از سر و ته بازین.اونوقت شما بازم میگیم فضا بیشتر نیاز نیست؟؟خوبه والا!
عماد جون همینطوری الکی نمیتونی بگی dvd9 برای بازی کمه اگه میبینی بعضی بازی سازا ایراد میگیرن عیب از بی عرضگی یا تنبلی شونه حالا این مطلب رو برای شما و بقیه بچه ها میزارم تا دیگه کسی نگه dvd9 برای بازی کمه
------------------------------------------------------------
اول لینک مطلب

360 DVDs Are (Mostly) Big Enough for Next-Generation

تو مقاله گفته خیلی ها فکر میکنن که dvd9 برای بازی های نسل اینده کمه ولی نمیدونن که بازی های 360 حجمشون چقدره؟یا نمیدونن در طول عمر کنسول حجم بازی ها چقدر زیاد میشه یا حتی نمیدونن که xbox چقدر از فضای dvd رو تو بازیهاش اشغال کرد
حالا ما برای شما توضیح میدیم تا اشتباه نکنین
خیلی ها فکر میکردن که بازی Elder Scrolls III: Morrowind بازی بزرگیه بخاطر طولانی بودن و فضای بزرگش ولی این بازی فقط 900 مگ بود!!
We now know that Oblivion will fit on one disc. This isn't surprising, since Oblivion makes use of one of the technologies that Microsoft emphasizes on the Xbox 360 called Procedural Synthesis, which we discuss later
اوبلیویون 4 روی یه dvd9 جا شد بخاطر تکنولوژی Procedural Synthesis (دموی 95 کیلویی رو یادتونه)خیلی ها فکر میکردن بازیسازا از سر و ته بازی میزنن تا تو یه dvd جا بشه ولی اینطور نشد
به این دو تا عکس نگاه کنید
200y2px.jpg

Azurik یه بازی اولیه xbox هست (فکرکنم مال 2001 باشه)و Far Cry یه بازی مال سال 2005 که همونطور که میبینین گرافیک Far Cry خیلی بالاتره و همه فکر می کنن چون گرافیکش خیلی بالاتره باید حجمشم خیلی بیشتر باشه ولی اینطور نیست و فقط 500 مگ حجمش بیشتره
Far Cry is not the only title to see this sort of limited growth. In fact, as programmers optimize code, it's not uncommon for programs to shrink. The original MechAssualt was 3.42 gigabytes, but MechAssualt 2 was only 2.29, a nearly 33% reduction in size. Yet MechAssualt II is considered a better looking game. Grand Theft Auto III is a paltry 733 megabytes, compared to Grand Theft Auto Vice City's still paltry 1.2 gigs. Silent Hill 2 clocked in at 4.88 gigs. It's sequel, Silent Hill 4, is only 3.16 gigabytes.

In the case of Silent Hill, the original game is 53% larger than its equally complex sequel, which runs contrary to the idea that games will grow larger over time.

The first Prince of Persia occupied 2.44 gigs, the second 2.88, an increase of only 18%. Knights of the Old Republic went from 3.65 gigs in the first installment to 3.99 gigs in the second, a 9% increase. The Splinter Cell series went from 3.71 gigs in the first to 3.05 gigs in Pandora's Tomorrow, a reduction of 18% (though it should be noted that Chaos Theory, after switching development houses, ballooned into one of the largest games on the Xbox at 5.62 gigabytes).

So the assumption that games, by their nature, grow in size as they evolve is not absolutely true. They do become more complex, but not necessarily at the expense of filesize
فارکرای فقط یه مثاله و خودتون باقیشو ببینین اسپیلینترسل 1 حجمش 3.71 بوده تو 2 شده 3.05

ما نمیدونیم 360 در طول عمرش چقدر حجم بازیهاش زیاد میشه ولی مال xbox1 رو میدونیم
1137718283_smallgraph.gif

50 تا 100 تا از بهترین بازی هارو تو این جدول محاسبه کردن
How Big are the Xbox 360 Launch Titles
بازی های اولیه 360 حجمشون این بوده
Condemned: 3.9 GB
Madden 06 NFL: 3.3 GB
Dead or Alive 4: 5 GB
NBA 06: 4.5 GB

Average: 4.18 GB or 49% of the DVD9 capacity
یعنی اگه بازی ها 100 درصد هم رشد کنن باز تو یه dvd جا میشن!رشد xbox1 رو که دیدین
Average for 2001: 1.81 gigs (21% of disc)
Average for 2002: 2.17 gigs (25% of disc)
Average for 2003: 2.47 gigs (29% of disc)
Average for 2005: 3.20 gigs (37% of disc)
The largest known U.S. released Xbox game on our list was RalliSport Challenge 2 (released in May of 2004) at 6.19 gigs, and used 72% of the Xbox DVD9 capacity. On the list of games released for the Xbox that we were able to identify sizes for, only 26 out of over nearly 800 games used more than half of the DVD9 capacity. That's about 3% of Xbox titles

Will the DVD9 Be Enough For the Xbox 360
اگه رشد 360 مثل xbox1 باشه بعد از 4 یا 5 سال حجم به 7.40 gigs میرسه که بازم رو یه dvd9 جا میشه
اگه به بازی های xbox1 دقت کنین حجم ربطی به گرافیک یا داستان نداره برای مثال گرافیک Doom 3 از Terminator 3: Rise of the Machines خیلی بالاتر بود ولی Terminator 3: 5.67 gigs; Doom 3: 2.957 gigs و Half-life 2 فقط 2 گیگ بود!
200z15i.jpg

خیلی ها فکر میکنن چون بازی ها hd هستن پس باید حجمشون بره بالا ولی برای نمونه بازی های NBA 2K6, King Kong, and NHL 2K6 روی دو تا کنسول بودن و همه هم یه dvd بودن!

Other Elements That Play in Microsoft's Favor
دو تا مورد دیگه هست که تو 360 کمک میکنه به کم شدن حجم بازی ها
XNA
این یه برنامس که ماکروسافت تو سال 2004 ارائه داد که یه برنامه فشرده سازی و مرتب سازیه که پیچیدس اگه علاقه دارین برین اینجا وراجبش بخونین اگه فهمیدین به ما هم بگین
Procedural Synthesis
این همون روشیه که بازی 95 کیلویی رو ساخته بودن با این روش گرافیک خیلی بالا رو تو حجم خیلی کم بوجود میارن . یه علت اینکه تو بازی Elder Scrolls IV: Oblivion جنگلها زیبا بودن این بود که از این روش استفاده کرده بودن برای درختها هم گرافیک بالاتر رفته هم حجم اومده پایین!
1137623189_Max_river04.jpg

نتیجه:با توجه به امار dvd9 برای بازی تو این نسل کافیه هر چقدر بازی ها رشد کنن تکنولوژی هم پیشرفت میکنه و کم حجمتر میشه dvd9 برای نسل قبل خیلی بزرگ بود و برای این نسل کافیه فکر کنم دیگه حرفی نمونده باشه امیدوارم دیگه کسی نگه dvd9 کوچیکه اگه یه بازی ساز همچین حرفی زد بدونین بیعرضه هست یا تنبل;)

آخرین ویرایش:
آقا سلام ! من دارم یه تحقیقی در مورد Wii میکنم که هنوز مطمئن نیستم که جواب میده یا نه !
میخواستم ازتون خواهش کنم که سایز تلویزیونهاتون رو در این قسمت بنویسید...لطفا فقط سایز رو از نظر Inch بنویسید نه از نظر کیفیت !
متشکرم Nemesis

میخواستم ازتون خواهش کنم که سایز تلویزیونهاتون رو در این قسمت بنویسید
میشه بگی میخوای چیکار کنی با سایز تلویزیون هامون ؟؟×!! :)
خب من تلویزیون SONY Trinitron - 25 Inch ژاپن اصل دارم.
میخوای در رابطه با کنترل wii تحقیق کنی یا خود کنسول wii ?

خب ! حالا هر کسی بره جلوی تلویزیونش بشینه و کنترل تلویزیون رو در دست بگیره...بعدش تصور کنین که دارین بازی Red Steel رو بازی میکنین....حالا سعی کنین که با تلویزونهای کوچکت ر از 30 اینچ این کار رو انجام بدین....میبینین که برای انجام این کار هی باید به تلویزیون نزدیکتر بشین تا بتونین که قشنگ نشونه گیری کنین....و بعد از تکرار این کار میبینین که چقدر نشونه گیری سخت میشه...دقیقا مثل بازی Duck Hunt که مجبور بودین برین درست زیر تلویزیون بشینین تا نزدیک تر باشین و دستتون باز شه !!!!
حالا واقعا فکر میکنین که با Wii میشه به راحتی توی یک بازی مثل Red Steel همراه با یک تلویزون 25 اینچ (یا بطور استاندارد برای ایرانیها = 21 اینچ) به راحتی مانور داد ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or