کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
نوشته شده توسط dinosaur:
ميشه بگي نسخه كاملش چي داره كه من بهش نياز دارم و توي نسخه ناقصش ! نيست ؟ خوشبختانه سوني مثل مايكروسافت نيومده يه پك بدون هاردديسك بخره كه هيچ گيمري دنبال اين پك نره و خيلي ها مثل خودم كه تلويزيون HD نداريم و 20 گيگ هم برامون زياده ميريم پك 500 دلاري PS3 رو ميخريم.

تازه همه اینارو ول کن مگه یه هارد دیسک Serial ATA چقدره قیمتش؟! الان با 100 تومان میتونی یه 300 گیگشو بخری حالشو ببری....

فقط میمونه قضیه مموری استیک و اس دی و اینا که روی پک 500 دلاری نیستن :(

در مورد حجم بازی های آينده به نظر من حداکثر از دو تا dvd (اون هم بازی های RPG که ويديو زياد دارند) بيشتر نخواهد شد
همين oblivion که چند سال در توليد بوده، و جز پر خرج ترين بازی ها بوده فکر می کنم، غير فشرده اش 4-5gb بيشتر نشده. تازه روی ديسک که اينا ذخيره می شه فشرده شده هست و در xbox می تونه موقع بازی کردن همونجا فايل های فشرده شده باز می شه.>>>>>
>>برای بار هزارم!!قضیه Oblivion فرق میکنه،چون OBlivion روی Windows اجرا میشه.اگه اینطوری بود که شما میگفتین الان بازیه N3 برای ریلیز امریکاش به مشکل نمیخورد.البته فکر کنم چند وقت پیش یه جایی هم یه عکس دیدم که نوشته بود این بازی حتما هارد میخواد،یعنی اونایی که Core دارن باید برن هارد بخرن.
در مورد حرف آریا که گفت اختلاف 100 دلاره،به نظر من زیادم گفت!چون شما مجبور خواهید بود تا چندوقت دیگه یه درایوی که فرمت نسل بعد رو ساپورت کنه بخرین،حتی بر فرض اینکه HD فرمت غالب شه،شما در ایده آل ترین و بهترین حالت ممکن باید 100-150دلار بدین برای درایو HD.پس پریمیوم X360 با پریمیوم PS3 بین 100-50دلار فرق خواهد داشت(در بهترین حالت ممکن).
البته در مورد حرف بهزاد،مایکروسافت عقلش رسیده،ولی بالا بردن قیمت یه دستگاه با گذاشتن یه HD Drive تو اون یه ریکس بسیار خفنی بود،چون 50درصد احتمال داره که در آینده به هیچ دردی نخوره!ولی خوب سونی چون خودش صاحاب BD یه،مجبوره این ریسکو بکنه.
بعدشم نمیدونم چرا فکر میکنین شرکتا حساب همه چی رو کیردن و عقلشون به همه جا میرسه!همین نینتندوی خودمون10سال طول کشید تا متقاعد شه از الواح فشرده استفاده کنه!
وقتی کنسول یه شرکتی مثل سگا که تو سومین نسل حضورش شکست خورد،امکان داره که کنسول سونی یا مایکروسافت هم شکست بخوره(البته نینتندو از این قاعده مسثتنی تشریف داره:)).اگه قرار بود شرکتا کار درست و عقلانیو بکنن،الان هم آتاری داشت کنسول میزد،هم سگا!
در ضمن شما از دبی بگیرین،گارانتیش باطل نمیشه،چون بین المللی هست،پس تا وقتی که چیزی رو روی برد دستگاه لحیم نکنین،گارانتی پابرجاس!شما اگه دستگاهتون مشکل داشته باشه،خیلی راحت میبرین جمهوری پیش نمایندگی سونی دبی در ایران!اگه مششکل از دستگاه باشه،اونا یکی به شما میدن،اگه هم مشکل از حمل و نقل باشه،آدرس دفتر DHL رو از سیاوش میگیرین!!
من هنوز نفهمیدم منظور شمااز اینکه BD برای فیلمه و PS3 دستگاه بازیه و اینا چیه!عزیزان من!BD اگه فرمت غالب بشه،بازیها هم باید روی BD عرضه شن،و این خیلی خنده داره که فیلما روی یه فرمت بیان،بازیها روی یه فرمت دیگه!البته احتمال داره تا یه مدتی بازی بازیا یه سریشون روی DVD عرضه شن(مثل رابطه DVD و CD)ولی مطمئن باشین این قضیه حداکثر یه سال دوام میاره.اگه BD برنده بشه،چه برای دیدن فیلم،جه برای بازی کردن،Media ها باید روی BD عرضه شن.
وقتی روی DVD و HD بازی عرضه نشه،شما چجوری میخوان با X360 بازی کنین؟؟پس مجبورین برین سراغ همون کنسولی که برای فیلم دیدن!! اومده.

اگه اینجا بخرین میشه اگه ایراد داشت برین یقه فروشنده رو بگیری
XBOX :eek: ماکروسافت :eek: گارانتی تو ایران :eek:
تو بری یه XBOX از یه جا تو ایران بخری بعد بری بگی این مشکل داره 100 درصد یارو میگه برو بیرون یا ما اینو برنمیداریم مشکلش به ما مربوط نیست. به قول بعضی ها میری مغازه واسه خریدن ،از مغازه میندازنت بیرون چه برسه به پس دادن ! پس با این تفاسیر فرق زیادی نخواهد داشت چه از خارج بخری چه از داخل.

چه خوب!!بالاخره یکی به توصیه من عمل کرد و بحثاشو توی اسپویلر گذاشت!!!
یکی از دوستامون گفت 3 کیلو بار هست برای Dhlکه باید بگم درواقع 5 کیلو بار هستش!!حساب کنید حتی اگه مسافر بخواد بیاره براش چه مشکلاتی درست میشه!!

من دیگه طرفدار P$3 شدم
دیگه از ایکس باکس بدم میاد
تو معلومه چت (چه ات ) شده؟
اول میگی همه رو ول کن فقط Wii رو بچسب....
حالا هم که اومدی میگی فقط P$3 .....
بالاخره تکلیف رو مشخص کن....یا رومی روم یا زنگی زنگ!!
باتشکر....

اقا بهزاد حرفات درسته ولی کو گوش شنوا اگه مردم اینطوری فکر میکردن که دیگه جنگی پیش نمیومد همین فوتبال رو نگاه کن بخاطرش چقدر تو سر هم میزنن و البته چیزی هم به کسی نمیرسه اخرش جز عصاب خوردی. ولی بهرحال این علاقه هارو نمیشه کاریش کرد و نه شما و نه هیچ کس دیگه نمیتونه جلوی این چیزارو بگیره فقط باید مواظب باشیم به خاطر این چیزا همدیگه رو ناراحت نکنیم بحث کردن هیچ ضرری نداره ولی جر کردن و توهین کارو خراب میکنه که خوشبختانه تو این سایت زیاد نیست و باید جلوشو گرفت;)
در مورد امار فروش کنسولها هم مثل جدول لیگ فوتبال میمونه که به مرور نتیجه ها واردش میشه و مطمئنن برای خیلی ها جذاب هست البته خود من اصلا از فوتبال خوشم نمیاد ولی عاشق اخبار جنگ کنسولها هستم و خیلی دوست دارم اخرین نتایج رو بدونم فکر کنم ادمای مثل من تو دنیای بازی کم نباشن اگه یه سر به فرومهای خارجی هم سر بزنین میبینین که وضع از اینجا خیلی بدتره و بحث های زیادی در جریانه ولی فرقی که من با اینجا دیدم اینه که اونجا افراد مطلع بیشتر هستن و اطلاعاتشونو به دیگران میدن اگه شما و بقیه کسانی که اطلاعات خوبی دارن تو بحثها شرکت کنین و اطلاعات بدین به مرور وضع ما هم بهتر میشه و شاهد حرفهای عجیب قریب بعضی از بچه ها نمیشیم

برای بار هزارم!!قضیه Oblivion فرق میکنه،چون OBlivion روی Windows اجرا میشه.اگه اینطوری بود که شما میگفتین الان بازیه N3 برای ریلیز امریکاش به مشکل نمیخورد.البته فکر کنم چند وقت پیش یه جایی هم یه عکس دیدم که نوشته بود این بازی حتما هارد میخواد،یعنی اونایی که Core دارن باید برن هارد بخرن.
عماد جون این حرفهارو از خودت داری میزنی یا مدرک هم داری برا حرفات؟:confused: اگه داری یه لینک بده ماهم بریم بخونیم بدونیم موضوع چیه و oblivion بدونیم رو 360 چند مگ بوده به قول شما؟به نظر من کنسول سیستم عامل روش نسبه و احتیاجی به این نداره که رو بازی سوار بشه؟(اگه کسی راجب این موضوع اطلاعات داره بگه ما یه چیزی یاد بگیریم)
موفق باشین(mt3691)

آخرین ویرایش:
قربونت برم ديگه همه ميدونن كه قدرت سخت افزاري PS3 از XBOX 360 بالاتره.خيلي از بزرگان صنعت بازي مثل جان كارمك كه 100 بار در اين مورد حرف زده گفته كه قدرت PS3 بالاتره ولي ساختار و راحتي كار با XBOX 360 بهتره و براي همين از XBOX 360 بيشتر خوشش مياد.همون كوجيما كه شما گفتي هم با مثال شام در مورد كنسولها دقيقآ به قدرت بالاتر PS3 اشاره كرده كه مثل يه شام گرون قيمت هست.شام گرون قيمت همه ميدونن قدرتش بيشتره ولي گرون تره.
بابا دمت گرم، سونی چندتا از اين طرفدارها داشته باشه، آشغالتريی سخت افزار هم می تونه به قيمت بالا بفروشه !

در مورد جان کارمک که جز اولين کسانی بود که به وضوح از xbox360 حمايت کرد، و با PS3 مخالف بوده .
تو جديد ترين مصاحبه اش که بدجوری PS3 و سخت افزار اون رو کوبونده، و طرفداران سونی رو ناراحت کرده، تا جايی که می گن کارمک مشکوک می زنه, پول گرفته, ..... جالب اينجاست که katarafaagi حرفهاش درسته هميشه، ولی حرف های کارمک عوضی هست و پول می گيره !!!

در واقع توضيحی که کارمک داده اينه که از نظر raw speed، دستگاه سونی قويتر هست، ولی اينقدر مشکل هست طراحی و برنامه نويسی برای اون که در آخر کار بازی ها ، حداکثر مثل x360 خواهند شد از نظر گرافيک . اگر می خوای با مشخصات روی کاغذ کنسولت حال کنی و کاری به بازی هاش نداری اون يک قضيه ديگه هست.

اين هم لينک ، پس لطفا کل مطلب رو بخون بعد نظرت رو راجع به حرف هاش بگو :
http://www.kotaku.com/gaming/video/carmack-hates-the-ps3-173732.php

همون کوجيما هم که من گفتم ، اين مصاحبه جديدتر رو انجام داده و گفته که هيچ فرقی توی x360، ps3 و pc نيست :
http://www.xbox365.com/news.cgi?id=GGPriPLuLd12160521

1UP: It's interesting that you think you could do this on 360, though.

Hideo Kojima: Maybe some nuance or a small details here and there might be different, but I feel that hardware is no longer a matter. I'm just talking about PS3, 360 and PC. Revolution is totally different, but there are really no differences among the other three.

در مورد مصاحبه قبلی هم که گفتی ، اون رو هم يک مقدار يک طرفه برداشت کردی، در واقع در اون مصاحبه يک جورايی از xbox360 حمايت کرده بوده، و گفته بود xbox يک مقدار راحت تر هست بازی ساختن براش و همه می تونن وارد بشن و برای اون شروع به بازی سازی بکنند، و اون رو به يک شام خوب که هر هفته 2-3 بار می تونيد ميل کنيد تشبيه کرده بود.
منتهی شما به نظر مياد کلا در هر موردی که می بينيد اون چيزی رو که می خواهيد برداشت می کنيد.

رو در مورد فرمت Blu-Ray و خوبي هاي اين فرمت توي تاپيك كنسولهاي نسل بعد بخوني.
دليلت همينه ؟ من کلی دليل فنی نوشتم که چرا نميشه ، شما می گی برو بخون تو فروم ها ! :(
ببين دو سه حالت بازی ها بيشتر نيست:
يکی اينکه در هر صحنه از بازی اينقدر تکسچر های متنوع ، صدا ، و کيفيت صحنه بالايی داشته باشی که اينها حجم بسيار زيادی از حجم رو بگيره ، در اين صورت برای اين صحنه شما احتياج به حجم بسيار بالايی از حافظه داريد که متاسفانه در حافظه نسبتا کم PS3 جا نميشه.
يک جور ديگه اينه که شما در يک بازی اينقدر مراحل زياد و متنوع و داستان طولانی داشته باشيد که حجم بازی به 50GB برسه، که در اين صورت شما مثلا 1000 مرحله جديد بايد داشته باشيد، که باز هم شرکتی اين کار رو نمی کنه، همونطور که گفتم مثل فيلم سينمايی 60 ساعته می مونه.
يک حالت ديگه هم هست که شما يک بازی معمولی بسازيد و اينقدر اون رو از ويدوهای کيفيت بالا پر کنيد که بيشتر بازی تبديل به ويديو بشه، اون هم يک حالت ديگه هست که متاسفانه من علاقه ای به اين جور بازی ها ندارم.

برای بار هزارم!!قضیه Oblivion فرق میکنه،چون OBlivion روی Windows اجرا میشه.اگه اینطوری بود که شما میگفتین الان بازیه N3 برای ریلیز امریکاش به مشکل نمیخورد
متاسفانه نمی فهمم چرا می گی oblivion فرق داره، اون هم برای بار هزارم !!! مگه بازی oblivion چيز خاصی داره که بقيه بازی ها نداره ؟
اتفاقا بازی که روی windows بياد حجم بيشتری رو هم می گيره تا نسخه کنسول چون معمولا نسخه های PC دارای کيفيت تکسچر های بالاتر ، ... هستند، به خاطر نامحدود بودن سخت افزار PC.

این خیلی خنده داره که فیلما روی یه فرمت بیان،بازیها روی یه فرمت دیگه!
الان به نظر شما خيلی خنده داره که cd های موزيک روی CD-ROM ميان، فيلم ها روی DVD ؟
مثلا فکر می کنی ، هر تکنولوژی ای بايد خطی پيش بره ؟ مثلا BD مياد ديگه موزيک ، فيلم ، صدا ، هر چی رو بايد روی BD زد ؟ الان مثلا می خوای يک فايل 200 مگابايتی واسه رفيقت کپی کنی ، رو CD می زنی يا DVD ؟

بابا شما ها آخرشين ديگه

آخرین ویرایش:
من برنامه نویسی بلد نیستم،ولی الان میبینم که هم سازنده ها دارن از کمبود فضا روی DVD شکایت میکنن،هم بازی N3 برای عرضه تو امرکیا به مشکل خورده.
البته فعلا هم درسته موزیک روی CD میاد بعضا،ولی مسئله اینه که اگه تکنولوژی Bitrate=1mbps بیاد،که احتمالا به زودی میاد،حجم بسیار بالا میره.
فعلا که شواهد و قرائن میگن حتی یونیورسال میوزیک هم داره روی روی BD کار میکنه.

بابا دمت گرم، سونی چندتا از اين طرفدارها داشته باشه، آشغالتريی سخت افزار هم می تونه به قيمت بالا بفروشه !
شما خيلي لطف داري.ممنون

در مورد جان کارمک که جز اولين کسانی بود که به وضوح از xbox360 حمايت کرد، و با PS3 مخالف بوده .
تو جديد ترين مصاحبه اش که بدجوری PS3 و سخت افزار اون رو کوبونده، و طرفداران سونی رو ناراحت کرده، تا جايی که می گن کارمک مشکوک می زنه, پول گرفته, ..... جالب اينجاست که katarafaagi حرفهاش درسته هميشه، ولی حرف های کارمک عوضی هست و پول می گيره !!!

در واقع توضيحی که کارمک داده اينه که از نظر raw speed، دستگاه سونی قويتر هست، ولی اينقدر مشکل هست طراحی و برنامه نويسی برای اون که در آخر کار بازی ها ، حداکثر مثل x360 خواهند شد از نظر گرافيک . اگر می خوای با مشخصات روی کاغذ کنسولت حال کنی و کاری به بازی هاش نداری اون يک قضيه ديگه هست.
توي دهات ما وقتي يه نفر بگه برنامه نويسي براي PS3 سخت تره و از XBOX 360 دفاع كنه معنيش اين نيست كه سخت افزار PS3 فرقي با XBOX 360 نداره و قوي تر نيست.
Carmack says the PS3 is technically a more powerful rig than the 360

http://www.kotaku.com/gaming/video/carmack-hates-the-ps3-173732.php
همون کوجيما هم که من گفتم ، اين مصاحبه جديدتر رو انجام داده و گفته که هيچ فرقی توی x360، ps3 و pc نيست :
http://www.xbox365.com/news.cgi?id=GGPriPLuLd12160521
Maybe some nuance or a small details here and there might be different
چند روز پيش هم همين كوجيما توي مصاحبه اي گفت كه اسنيك ميتونه توي MGS4 استتار كنه و همرنگ محيط بشه و اين قابليت فقط با PS3 امكان پذيره.

در مورد مصاحبه قبلی هم که گفتی ، اون رو هم يک مقدار يک طرفه برداشت کردی، در واقع در اون مصاحبه يک جورايی از xbox360 حمايت کرده بوده، و گفته بود xbox يک مقدار راحت تر هست بازی ساختن براش و همه می تونن وارد بشن و برای اون شروع به بازی سازی بکنند، و اون رو به يک شام خوب که هر هفته 2-3 بار می تونيد ميل کنيد تشبيه کرده بود.
منتهی شما به نظر مياد کلا در هر موردی که می بينيد اون چيزی رو که می خواهيد برداشت می کنيد.
شامي كه توي رستوران گرون ميتوني هفته اي يه بار بخوري كيفيتش ( در اينجا قدرتش ) بيشتره يا شامي كه ميتوني 2 ٫ 3 بار در هفته بخوري ؟

دليلت همينه ؟ من کلی دليل فنی نوشتم که چرا نميشه ، شما می گی برو بخون تو فروم ها ! :(
من با عرض معذرت خيلي خيلي زياد حرفهاي شركتهايي مثل EA , Ubisoft , Vivendi , ... رو به دلايل فني شما ترجيح ميدم. شرمنده !

ببين دو سه حالت بازی ها بيشتر نيست:
يکی اينکه در هر صحنه از بازی اينقدر تکسچر های متنوع ، صدا ، و کيفيت صحنه بالايی داشته باشی که اينها حجم بسيار زيادی از حجم رو بگيره ، در اين صورت برای اين صحنه شما احتياج به حجم بسيار بالايی از حافظه داريد که متاسفانه در حافظه نسبتا کم PS3 :eek: جا نميشه.
يک جور ديگه اينه که شما در يک بازی اينقدر مراحل زياد و متنوع و داستان طولانی داشته باشيد که حجم بازی به 50GB برسه، که در اين صورت شما مثلا 1000 مرحله جديد بايد داشته باشيد، که باز هم شرکتی اين کار رو نمی کنه، همونطور که گفتم مثل فيلم سينمايی 60 ساعته می مونه.
يک حالت ديگه هم هست که شما يک بازی معمولی بسازيد و اينقدر اون رو از ويدوهای کيفيت بالا پر کنيد که بيشتر بازی تبديل به ويديو بشه، اون هم يک حالت ديگه هست که متاسفانه من علاقه ای به اين جور بازی ها ندارم.
حالت اول رو كه نميدونم چه جوري ميگي توي Blu-Ray جا نميشه ؟!
حالت دوم هم خيلي از شركتها اين كار رو ميكنن و اون طوري كه خوندم يكي از Final Fantasy ها چيزي حدود 60 ساعت زمان براي تموم كردنش نياز داشته. ( چون خودم بازي نكردم مطمئن نيستم و اين رو فقط خوندم ) و با اين گرافيكي كه از Final Fantasy XIII ديده شده و به گفته خود سازنده اش Real-Time بوده نياز به حجم بالايي هست.
حالت سوم هم خود من خيلي دوست دارم و مثلآ الآن با چند تا تريلر كه از Final Fantasy هاي قبلي ديدم ميخوام برم بخرمشون و فقط فيلمهاشون رو ببينم.اين حالت سوم رو هم ژاپني ها براش ميميرن و اين رو ميتوني از بازيهاشون ببيني.
حالت چهارمي هم هست كه من 100 بار نوشتم و هيچ كي جوابي نميده و در بازيهاي Racing و شايد سبكهاي ديگه اتفاق ميافته و مثلآ Gran Turismo 4 با سخت افزار از رده خارج شده PS2 توي DVD 9 عرضه شد يا God Of War هم همين طور و توي نسل بعد با يه كم افزايش گرافيك و جزييات 100٪ نيازي به فرمتهاي جديد تر احساس ميشه.
سازنده بازي Final Fantasy XIII :
According to Hashimoto, the development staff determined that one DVD would not be enough for the type of visual expression they were attempting to make. Toriyama noted that, regarding visual expression, the PS3's shader abilities are a big factor.

من چند دفعه بگم ما براي قدرت سخت افزاري كنسول نمي خريم و اين چيز ها اصلا مهم نيست خوشبختانه اختلاف سطح سخت افزار كنسول ها اندازهي اختلاف پي اس2 با گيم بوي نيست .
اصلا بحث اين نيست كه بلو ري بهتره يا اچ دي بااخره اگه فرمتي به مشكل برخورد كرد و فضا كم اورد فوقش در چند تا سي دي عرضه ميكنن. شما اينقدر از تجربه ي شركت سوني حرف ميزنيد تا حالا نگاهي به نام دو شركت انداختيد الان همه ي شما الان با ويندوز با ما ارتباط بر قرار ميكنيد .شركت سوني كار اصليش توليد لوازم منزله ايا شركت سوني چيز جديدي اختراع كرده و يا حتيدر بازهاي كنسولش كه من يكي نو اوري اي نديدم ولي شما به بازي هاي مايكروسافت بياندازيد تا تفاوت رو ببينيد تازه اگه بحث پول شركت ها باشه كه مايكروسافت خيلي جلوتره اگه الان يك ماشين امريكايي و ژاپني در بازار باشه با يك قيمت يا حتي قيمت ماشين ژاپني كمي بيشتر باشه كدام رو ميخريد.اول به جيبتون نگاه ميكنيد.دوم ميبينيد كدوم قابليت بيشتري داره يا اصلا اين قابليت ها به دردتون ميخوره.بعدش هم بحث هاي ديگه. اگه پي اس 3 كنسول دندون شكني بود اين همه ادم طرفدار 360 نميشدند

نوشته شده توسط wii360:
اصلا بحث اين نيست كه بلو ري بهتره يا اچ دي بااخره اگه فرمتي به مشكل برخورد كرد و فضا كم اورد فوقش در چند تا سي دي عرضه ميكنن.
براي بار صدم.خيلي بازيها رو نميشه توي بيشتر از يه DVD كرد.

شركت سوني كار اصليش توليد لوازم منزله.
يعني نوت بوكهاي Vaio يا واكمنهاي سوني يا فيلمهاي سينمايي مثل Spiderman هم لوازم منزل هستن ؟ سوني اريكسون لوازم منزل هست ؟ دوربينهاي سايبرشات چي ؟ راستي اينها چه ربطي به مقايسه كنسولها داره ؟
Jumpin.gif

ايا شركت سوني چيز جديدي اختراع كرده
... چي كار به شقيقه داره ؟!

و يا حتي در بازهاي كنسولش كه من يكي نو اوري اي نديدم ولي شما به بازي هاي مايكروسافت بياندازيد تا تفاوت رو ببينيد.

مايكروسافت بازيهاش نوع آوري داره ؟؟؟ اولين باره كه توي عمرم همچين حرفي رو ميشنوم.
hahab.gif

براي بار صدم.خيلي بازيها رو نميشه توي بيشتر از يه DVD كرد
برای بار صدم بازی از oblivion بزرگتر میخوای بابا چرا لج میکنین شما فشرده سازی رو فراموش کردین :confused:

چند روز پيش هم همين كوجيما توي مصاحبه اي گفت كه اسنيك ميتونه توي MGS4 استتار كنه و همرنگ محيط بشه و اين قابليت فقط با PS3 امكان پذيره
سازنده بازي Final Fantasy XIII :
According to Hashimoto, the development staff determined that one DVD would not be enough for the type of visual expression they were attempting to make. Toriyama noted that, regarding visual expression, the PS3's shader abilities are a big factor
عزیز من توقع داری کسی که برای ps3 بازی اختصاصی میزنه غیر از این بگه!!! شما هیچ فکر کردی اگه ps3 شکست بخوره چی بسر بازی سازایی میاد که براش بازی اختصاصی زدن اونم با این هزینه های ساخت بازی:eek:
از بونجی هم بپرسی میگه xbox360 خداس

من با عرض معذرت خيلي خيلي زياد حرفهاي شركتهايي مثل EA , Ubisoft , Vivendi , ... رو به دلايل فني شما ترجيح ميدم. شرمنده
شامي كه توي رستوران گرون ميتوني هفته اي يه بار بخوري كيفيتش ( در اينجا قدرتش ) بيشتره يا شامي كه ميتوني 2 ٫ 3 بار در هفته بخوري ؟
هر کسی میتونه از این حرفها یه نتیجه بگیره ولی در کل این جرفها هیچ ارزشی نداره و به یه باد بنده به قول معروف باد از هر طرف بیاد بادش میدن این بازی سازا:-"

من برنامه نویسی بلد نیستم،ولی الان میبینم که هم سازنده ها دارن از کمبود فضا روی DVD شکایت میکنن،هم بازی N3 برای عرضه تو امرکیا به مشکل خورده
بابا طور خدا یه لینک بده ما که هرچی گشتیم چیزی ندیدیم:(

وقتی روی DVD و HD بازی عرضه نشه،شما چجوری میخوان با X360 بازی کنین؟؟پس مجبورین برین سراغ همون کنسولی که برای فیلم دیدن!! اومده
عماد خودت یبار اینو که نوشتی بخون اخه اینی که گفتی احتمالش یک در میلیون هم نیست شما فکر کردی این همه مصرف کننده روی dvd الان ما داریم یدفعه همه تولید کننده ها عاشق چشم و ابروی سونی بشن مثل شما و فقط رو BD محصولاتشون رو بدن!!!!!!!!!!!!!
----------------------------------------------------------------------------------------
شما طرفدارای سونی فقط کارتون اینه که از xbox360 ایراد بگیرین اگه راست میگین از هنرهای سونی بگین
سیستم انلاینشو تعریف کنین
بازیهای اختصاصی شو بگین
به ما بگین چطوری میخوان bd رو پور کنن
بابا دست از سر کچل ما ور دارین:wallbash:

آخرین ویرایش:
شما طرفدارای سونی فقط کارتون اینه که از xbox360 ایراد بگیرین اگه راست میگین از هنرهای سونی بگین
به قول امین حتما یه چیزی داره که اذیتشون میکنه...;)
وقتی روی DVD و HD بازی عرضه نشه،شما چجوری میخوان با X360 بازی کنین؟؟پس مجبورین برین سراغ همون کنسولی که برای فیلم دیدن!! اومده.
عماد از تو بعید بود....
مگه برای شرکتی که بازی میزنه کاری داره که فرمت استفاده شده رو تغییر بده؟الان یوبی که به قول بعضیها رو ماشین حساب هم بازی میزنه!!!نمونه همین مصداق هستش.یا مثلا همین بازی RE4 که مال کپکام هستش هم برای مینی دیدویدی بود و هم برای دیویدی.میدونم از نظر فنی زیاد فرقی ندارند(جفتشون دیویدی اند)
اما دقیقا مصداق همین قضیه ظرفیت هستند.همون بازی رو با تفاوتهای ناچیزی رو دیویدی زدند و مشکلی ندیدند.پس نمیشه که بازیساز ها بیان بگن فقط BD !! الان هم که همه بازیها روی دیویدی میاد برای اینه که همه کنسولها از اول دیویدی رو ساپورت میکردند و روی PC هم که خیلی وقت بود که برنده شده بود.اما هنوز هم روی PC بازیهایی به صورت تک سیدی میان بیرون چون نیازی به ظرفیت بیشتر دیویدی ندارند و خیلی بشتر براشون میصرفه.
امیدوارم حل بشه...(عجب پست توپی زدما!!!)
باتشکر.....

توي دهات ما وقتي يه نفر بگه برنامه نويسي براي PS3 سخت تره و از XBOX 360 دفاع كنه معنيش اين نيست كه سخت افزار PS3 فرقي با XBOX 360 نداره و قوي تر نيست.
خوب توی دهات شما مثل اينکه زبان اينگليسی هم زياد رواج نداره، و متاسفانه گفته های carmack رو متوجه نشديد که رسما از سخت افزار xbox طرفداری کرده ، اين تيکه رو هم بده يکی برات ترجمه کنه :
john carmack
PlayStation 3 gives more theoretical power, but WHAT IS GONNA MATTER is delivering on the games. I do believe that SONY HAS MADE A LESS OPTIMAL DECISION than Microsoft from the perspective of a game developer,
من واقعا نمی دونم چرا هر چی برای شما می فرستيم دقيقا اون جمله که به نفعتون هست رو جدا می کنيد و ميايد اينجا با حروف "قرمز" هم می نويسيد، و می خواهيد به زور بگين که فلانی می گه بهتره ! آقا جون مصاحبه اش هست، اين هم جمله کاملش بود که گذاشتم، درست بخونش لطفا.

واقعا مجبورم دوباره حرف کوجيما در رابطه با اونی که نوشتی رو کاملش رو بنويسم ؟؟؟؟
Maybe some nuance or a small details here and there might be different, but I feel that hardware is no longer a matter. I'm just talking about PS3, 360 and PC. Revolution is totally different, BUT THERE ARE REALLY NO DIFFERENCES AMONG OTHER THREE !!!!
حالت اول رو كه نميدونم چه جوري ميگي توي Blu-Ray جا نميشه ؟!
در حافظه جا نميشه ، فرض کن يک بازی داری که 30 تا مرحله داره، هر مرحله هم حداکثر حافظه کارت گرافيک کنسول رو پر کنه (256MB) اون هم در حالت غير فشرده شده.
می شه 30*256 = 7680 مگابايت ، يعنی اگر شما هيچ فايل گرافيکی را فشرده نکنيد، و 30 تا مرحله با حداکثر توان گرافيکی داشته باشيد و در ضمن در هر جای بازی هم يک گرافيک جديد داشته باشيد ، يعنی يک تکسچر هيچ مرحله ديگه از بازی تکرار نشه (که همچين چيزی تقريبا غير ممکن هست در بازی های امروزی)، می شه 7gb فضا برای گرافيک بازی .
در ضمن اين در صورتی هست که فايل های شما بر روی ديسک فشرده شده نباشند، که در صورت فشرده کرده به مقدار 1/10 هم کمتر می شه فضای مورد نياز بر روی ديسک.

من با عرض معذرت خيلي خيلي زياد حرفهاي شركتهايي مثل EA , Ubisoft , Vivendi , ... رو به دلايل فني شما ترجيح ميدم. شرمنده !
اگر اينجوره لااقل دو تا لينک از همين شرکت ها بگذار ببينيم چی گفتن به جای اينکه صرفا حرفش رو بزنی .

در مورد يک "حرف قرمز" ديگه هم که نوشته بودی درست نفميدم، 256 مگابايت برای حافظه گرافيکی زياده برای نسل بعدی ؟ چون هميشه کنسول ها از حداقل حافظه که در آينده هم جواب بده استفاده می کنند

مثلآ Gran Turismo 4 با سخت افزار از رده خارج شده PS2 توي DVD 9 عرضه شد يا God Of War هم همين طور و توي نسل بعد با يه كم افزايش گرافيك و جزييات 100٪ نيازي به فرمتهاي جديد تر احساس ميشه
GT4 رو نگرفتم، ولی God of War که يک dvd بود که ، چی می گی ؟
در ضمن از اون 100% هم يک ذره فاکتور بگيری بد نيست، چون به نظر مياد اطلاعاتت اصلا در حدی نيست که حداقل تضمين 100% به بچه ها ارائه می دی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or