قربونت برم ديگه همه ميدونن كه قدرت سخت افزاري PS3 از XBOX 360 بالاتره.خيلي از بزرگان صنعت بازي مثل جان كارمك كه 100 بار در اين مورد حرف زده گفته كه قدرت PS3 بالاتره ولي ساختار و راحتي كار با XBOX 360 بهتره و براي همين از XBOX 360 بيشتر خوشش مياد.همون كوجيما كه شما گفتي هم با مثال شام در مورد كنسولها دقيقآ به قدرت بالاتر PS3 اشاره كرده كه مثل يه شام گرون قيمت هست.شام گرون قيمت همه ميدونن قدرتش بيشتره ولي گرون تره.
بابا دمت گرم، سونی چندتا از اين طرفدارها داشته باشه، آشغالتريی سخت افزار هم می تونه به قيمت بالا بفروشه !
در مورد جان کارمک که جز اولين کسانی بود که به وضوح از xbox360 حمايت کرد، و با PS3 مخالف بوده .
تو جديد ترين مصاحبه اش که بدجوری PS3 و سخت افزار اون رو کوبونده، و طرفداران سونی رو ناراحت کرده، تا جايی که می گن کارمک مشکوک می زنه, پول گرفته, ..... جالب اينجاست که katarafaagi حرفهاش درسته هميشه، ولی حرف های کارمک عوضی هست و پول می گيره !!!
در واقع توضيحی که کارمک داده اينه که از نظر raw speed، دستگاه سونی قويتر هست، ولی اينقدر مشکل هست طراحی و برنامه نويسی برای اون که در آخر کار بازی ها ، حداکثر مثل x360 خواهند شد از نظر گرافيک . اگر می خوای با مشخصات روی کاغذ کنسولت حال کنی و کاری به بازی هاش نداری اون يک قضيه ديگه هست.
اين هم لينک ، پس لطفا کل مطلب رو بخون بعد نظرت رو راجع به حرف هاش بگو :
http://www.kotaku.com/gaming/video/carmack-hates-the-ps3-173732.php
همون کوجيما هم که من گفتم ، اين مصاحبه جديدتر رو انجام داده و گفته که هيچ فرقی توی x360، ps3 و pc نيست :
http://www.xbox365.com/news.cgi?id=GGPriPLuLd12160521
1UP: It's interesting that you think you could do this on 360, though.
Hideo Kojima: Maybe some nuance or a small details here and there might be different, but I feel that hardware is no longer a matter. I'm just talking about PS3, 360 and PC. Revolution is totally different, but there are really no differences among the other three.
در مورد مصاحبه قبلی هم که گفتی ، اون رو هم يک مقدار يک طرفه برداشت کردی، در واقع در اون مصاحبه يک جورايی از xbox360 حمايت کرده بوده، و گفته بود xbox يک مقدار راحت تر هست بازی ساختن براش و همه می تونن وارد بشن و برای اون شروع به بازی سازی بکنند، و اون رو به يک شام خوب که هر هفته 2-3 بار می تونيد ميل کنيد تشبيه کرده بود.
منتهی شما به نظر مياد کلا در هر موردی که می بينيد اون چيزی رو که می خواهيد برداشت می کنيد.
رو در مورد فرمت Blu-Ray و خوبي هاي اين فرمت توي تاپيك كنسولهاي نسل بعد بخوني.
دليلت همينه ؟ من کلی دليل فنی نوشتم که چرا نميشه ، شما می گی برو بخون تو فروم ها !

ببين دو سه حالت بازی ها بيشتر نيست:
يکی اينکه در هر صحنه از بازی اينقدر تکسچر های متنوع ، صدا ، و کيفيت صحنه بالايی داشته باشی که اينها حجم بسيار زيادی از حجم رو بگيره ، در اين صورت برای اين صحنه شما احتياج به حجم بسيار بالايی از حافظه داريد که متاسفانه در حافظه نسبتا کم PS3 جا نميشه.
يک جور ديگه اينه که شما در يک بازی اينقدر مراحل زياد و متنوع و داستان طولانی داشته باشيد که حجم بازی به 50GB برسه، که در اين صورت شما مثلا 1000 مرحله جديد بايد داشته باشيد، که باز هم شرکتی اين کار رو نمی کنه، همونطور که گفتم مثل فيلم سينمايی 60 ساعته می مونه.
يک حالت ديگه هم هست که شما يک بازی معمولی بسازيد و اينقدر اون رو از ويدوهای کيفيت بالا پر کنيد که بيشتر بازی تبديل به ويديو بشه، اون هم يک حالت ديگه هست که متاسفانه من علاقه ای به اين جور بازی ها ندارم.
برای بار هزارم!!قضیه Oblivion فرق میکنه،چون OBlivion روی Windows اجرا میشه.اگه اینطوری بود که شما میگفتین الان بازیه N3 برای ریلیز امریکاش به مشکل نمیخورد
متاسفانه نمی فهمم چرا می گی oblivion فرق داره، اون هم برای بار هزارم !!! مگه بازی oblivion چيز خاصی داره که بقيه بازی ها نداره ؟
اتفاقا بازی که روی windows بياد حجم بيشتری رو هم می گيره تا نسخه کنسول چون معمولا نسخه های PC دارای کيفيت تکسچر های بالاتر ، ... هستند، به خاطر نامحدود بودن سخت افزار PC.
این خیلی خنده داره که فیلما روی یه فرمت بیان،بازیها روی یه فرمت دیگه!
الان به نظر شما خيلی خنده داره که cd های موزيک روی CD-ROM ميان، فيلم ها روی DVD ؟
مثلا فکر می کنی ، هر تکنولوژی ای بايد خطی پيش بره ؟ مثلا BD مياد ديگه موزيک ، فيلم ، صدا ، هر چی رو بايد روی BD زد ؟ الان مثلا می خوای يک فايل 200 مگابايتی واسه رفيقت کپی کنی ، رو CD می زنی يا DVD ؟
بابا شما ها آخرشين ديگه