کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
توی همه این پستایی که زدید یه چیزی خیلی خیلی جالب بود او اونم این بود که محیط Hl2 جذابیتی و نداره و محیط Mgs3 آخره جذابیته !

طبیعتا وقتی شما میگی محیط Mgs3 جذابه منظورتون اینه که گرافیک محیط انقدر قشنگه که آدمو جذب میکنه
حالا من نمیدونم توی گرافیک از رده خارج این بازی چی دیدین که همچین احساسی بهتون دست داده
همونطور که اشکان گفت از لحاظ جذابیت محیط Hl2 واقعا یه شاهکار بود و اصلا قرار دادن نامش در کنار یه بازی مثل Mgs3 اشتباه ترین کار ممکنه
و از اون بدتر مقایسه ی گرافیکی 2 تا بازیه که خوب کاملا مشخصه Mgs3 اصلا دیده نمیشه که حالا بخواد مقایسه بشه

این یه واقعیته ، نه نظر شخصیه من ;)

اشکان جان به یکی از پر طرفدار ترین و پر فروش ترین بازی های دنیا توهینه بدی کردی باید بگم اگه این واقعا نظر شخصی خودت هست برات خیلی متاسفم
اینا رو میشه از دید دیگه هم دید
شما می تونی حرفای منو توهین تلقی کنی ولی من هیچ گونه توهینی به این بازی نکردم و اگه هر بخوام 5 تا بازی از بهترین بازی های عمرو جدا کنم یکیش MGS3 هست!!!
در مورد پرفروش ترین و پرطرفدارترین بازی دنیا که باید عرض کنم که این گفته شما در مورد تمام شماره هاس نه یک شماره! بعدشم من در مورد فروش این بازی صحبت نکردم و می دونم که بسیار پرطرفداره ولی برام عجبیه که وقتی بازی ای مثل HL2 با اون هم فروش و طرفداری هر چیزی پشت سرش می گن ولی هیکس هیچی نمی گه ولی به این بازی که می رسه سری می ری سراغ فروش بسیار بالا؟
اگه بخوای اسم داستان رو سیر خیالی بزاری باید بهت بگم که قوی ترین داستان بازی بین 80% گیمر های منطقی رو داره برو به تاپیکش یکم در بارش بخون
گرافیکشم که تنها گرافیکی بود که قدرت ps2 رو دز ابتدا معرفی کرد حرکات و گیم پلیشیم خیلی خیلی خیلی بهتر ازsc هست
و در باره دموی بازی هم بگم که دموی mgs2 بود که dc رو شکست داد
من در مورد داستان و گرافیک بازی حرفی نزدم و حتی گفتم که این دو جز نکات خیلی مثبت این بازی هست و بهتر بود این قسمت ها رو مطرح می کردی.
من اصلا توجهی به خوبی یا بدی بازی نکردم. من فقط جواب سینا جان را دادم که گفته بود این بازی خیلی واقعی است!! منم چنتا نکته آوردم که این بازی خیلی هم واقعی نیست ولی زیباست. در مورد SC هم شاید دراای گیم پلی ضعیف و خشکی باشیه ولی اینو هر آدمی می فهمه که حرکات sam fisher بسیار طبیعی تر از snake است.
شما منظور بنده از خیالی رو فکر کنم متوجه نشدی!!! من گفتم خیالی نگفتم تخیلیه این دو کلمه با هم فرق دارند. زیباترین داستان ها هم معمولا خیالی هستند، دیگه شخصیت های داستانشم کاملا واضحه که خیالی هستن. یعنی شما منکر این امر می ش؟ در این صورت من برای شما متاسفم.

از میون حرف ها فقط حرفای اقا اشکانو قبول دارم
محمد جان حالا لینک برات از کجا بیارم اگه dvd بازیسنتر رو گرفتی برو یه بار کنفرانس سونی 5 دقیقه اخرشو نگاه کن
360 تا الان خیلی فروش کرده باشه 2 ملیون(همه میدونن خیلی کمتره)
سونی در لحظه ریلیز 2 ملیون دستگاه وارد بازار میکنه و تا مارچ 6 ملیون
الان ما مارچ رو هم رد کردیم چرا 360 1 سوم این مقدارم فروش نکرده

بهزاد جان حرفه شما هم مثل اینه که بگی گرافیک هالو 2 خیلی بهتر از legecy of kain هست پس هالو بهتره
یه نگاهی هم به سبک بازی بکن و یه نگاهی به تاریخ ریلیز
اخه mgs3 کی hl2 کی اومد؟
البته بگم که hl2 یکی از بزرگترین بازی های زندگیمه و e1 رو در 3 روز تموم کردم؟!!؟!؟1
ولی سبکا فرق میکنه و نمیشه این دو رو با هم مقایسه کرد

سلام
بدون شرح: پی اس 3 : 799$:p
Oblivion: 9.6
Ghost recon: 9.2
call of duty 2: 8.8
این نشانه ی صداقت مایکروسافت هست.
یک عده افغانی دروغگو بازی مثل هشت روز رو گذاشتند بازی کنند ولی فقط ازش یک دمو پخش شد.
یک عده افغانی دروغگو گفتند کیل زون دو و بعد هیچ خبری ازش نشد.
یک عده افغانی گفتند دروغگو گفتند شمشیر آسمانی! یک سر به گیم اسپات بزنید. افتضاح رو ببینید.
خودتون ببینید همه اش بلفه: تقریبا الان 10 تا بازی رو هم داره برای پی اس 3 سونی اختصاصی می سازه. معلومه ده تا بازی با هم فقط تو 2 یا 3 الی 4 سال آشغال از آب در میاد.
یکی شاهکاری مثل Fear یا آبلیوین 4 سال روشون کار شد.
آخرین دروغ سونی هم باران شدید یا هوی رین هست.
گرافیک هیچ بازی از پی اس تیری به آبلیویون نمی رسه.
و Call of duty 3: try this fall
Elveon: try in 2007
GTA 4 : 2007
و بعدش فقط پی سی: یعنی از کنسول بگذریم و اگر نه پی سی اوله:
GTA 4 : 2008
Call of Duty (infinity ward) : 2007
Enemy territory: 2006
Unreal tournoment 2007: 2007
The witcher:2007
Dog tag: 2006
Crysis: 2006
Elveon:2007

Last edited by a moderator:
فقط بازم در مورد بلوری بگم:
بیشترین و عمده ترین تاثیرو تو پیروزیه یه فرمت سینما داره.اگه همه استودیوها از یه فرمت حمایت کنن و همه سیستم عاملا و کنسولا از یه فرمت دیگه،اون فرمت دومی اصلا به چشم نمیاد.
و اینم بدونین که سونی خیلی بیشتر از توشیبا تو سینما وارده،و اگه فقط بخواد فیلمای سونی پیکچرز رو فقط روی بلوری بده،به راحتی تمام حمایت X360 از HD-DVD و دو سه تا از این استودیوهای کوچیک(مثل لاین گیت)رو کاملا خنثی میکنه.تازه استودیوهایی مثل کلمبیا با سونی رابطه نزدیکی دارن.
در کل بلوری شدیدا ازش حمایت میشه و اگه هیچ بازیی روی بلوری فروش نره،بازم فرمت بازنده نیست.شدیدترین ضربه ای که مایکروسافت بتونه بزنه اینه که Vista هیچ رقمه با بلوری حال نکنه،که اونم قبلا گفتم سریعا یه کاریش میکنن تا بلوری رو هم ساپورت نکنه.
در واقع بلوری شاید پارسال نکته ی منفی PS3 بود،ولی الان یکی از بزرگترین نقاط قوتش نسبت به دو کنسول دیگس.

یک عده افغانی دروغگو
فکر کنم سونی ژاپنی باشه
نظر شما چیه؟
این ها هم فکر کنم بیشتر از 10 تا باشن:

Final Fantasy XIII
Getaway3
Tekken 6
Virtua Fighter 5
Resistance
Afrika
Assassin's Creed
BladeStorm
CodedArms Assault
Eight Days
Fatal Inertia
Heavenly Sword
Gran Turismo HD
Lair
Metal Gear Solid 4
Monster Kingdom
MotorStorm
Ridge Racer 7
DEVIL MAY CRY 4
WARHAWK
Unreal Tournament 2007
formula1
killzone2
تازه اینا اختصاصی هستند
این نشانه ی ضعف یه کنسوله که در عرض 8 ماه فقط 2 تا بازی بالای 9 داشته
آبلیوین
مگه علی جون نگفته بود فارسی رو پپاس بداریم چرا افغانی حرف میزنید (خودتون رو لو نمیدادید)
اخه چرا بعضی ها به وطن خودشون توهین میکنن

هشت روز
این بازی یکی از شاهکار های ps3 هست که امتیازشم فکر کنم خوب باشه کسانی که دموشو دیدن میدونن چیه؟
کیل زون دو
ممکنه ! اما سونی که گفته این بازی فقط از نصف قدرت های دستگاهش استفاده میکنه!
شمشیر آسمانی
حمید رو که همه به خاطر دارن چه عوضی بود و طرفدار سر سخت 360 اون گفت این بازی فوق العادس و دلیلی برای خریدنps3 هست
حمیدم افغانی و دروغ گو نبود کسی بود که همه قبولش داشتن
احتمالا اون افغانی دروغگو یکی از دوستانه شما بوده

با اینکه من بیشتر دوست دارم هر چی عماد گفت مخالفت کنم(همین جوری:)) ولی با این همه حرفای عماد و خیلی قبول دارم.( پر رو نشی !!:)البته احتمالا عماد میره خودکشی میکنه که ننگ براش نباشه!:))
در ضمن اینجا چند تا مقایسه شد که خیلی بی ربط بودن نسبت به همدیگه.گرافیک Mgs و Hl به نظر من اصلا باهم قابل مقایسه نیستن چون کنسول Ps2 قدرت گرافیکی زیادی نداره( نسبت به الان) . Mgs3 هم دارای یکس از بهترین گرافیک های کنسول Ps2 بود(از نظر من)با این همه هیچ وقت نمیشه با Hl مقایسه ش کرد( از نظر قدرت گرافیکی).با این همه محیط Mgs3 برای من خیلی خیلی جذاب بود به خاطر زیبایی و طراحی قشنگ محیط. من Hl رو بازی نکردم پس نظری هم راجب محیطش نمی دم.( الان همه میان میگن خاک بر سرت!!:) ). در ضمن قبول دارم که حرکات سم فیشر از اسنیک خیلی طبیعی تره ولی دلیل جذابیت این بازی برای طرفداراش فک نکنم حرکات طبیعی بدن اسنیک باشه.( البته فک کنم سر این قضیه اصلا بحثی نبود:))
کلا من شرو ور زیاد میگم .اگه خوشتون نیومد فحش بدید راحت باشید.:)
در ضمن عماد راست میگه.بحث فایده نداره.یه جا مشخص کنید برید همدیگرو بزنید!:)
بازم از این صورتکه زیاد استفاده کردم!(:))
یه چیز دیگه :

عوضی
منظورت از این کلمه همون کلمه ی نامانوس و زشت و بی تربیتی فارسی است؟:)

Assassin's Creed
این یکی فک نکنم PS3 Exclusive باشه.;)

آخرین ویرایش:
یکی لطف کنه بیاد از گیم پلی و گرافیک MGS تعریف کنه شاید قانع شدیم همش که از داستان بازی تعریف کردید ! یعنی این بازی به جزء داستان چیزه دیگه ای نداره ؟؟؟ بس کنید بابا داستان به چه دردتون میخوره تا حالا اینهمه بازی توی عمرتون بازی کردید همش داستان داشته ؟ بس کنید آقا از خر شیطون بیایید پایین تا کی دیگه میخواید خودتونو به کوچه چپ بزنید
آخه من نمیدونم این طرفدارای متال چی دیدن توی بازی که اینهمه جو گیر شدن !!!
از علامت تعجبی که توی بازی هست خوشتون اومده ؟ بیا اینم علامت تعجب ! طرفدارا حال کنید :
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من واقا متاسفم واسه بعضیها که میان mgs رو با HL2 مقایسه میکنن ! آخه متال ماله کنسوله هیچ ربطی به pc نداره !! شماها باید متال رو با بازیهای هم سطح خودش مقایسه کنید مثلا با Splinter cell (توی کنسول) یا هم با re4.
این نشانه ی ضعف یه کنسوله که در عرض 8 ماه فقط 2 تا بازی بالای 9 داشته
Killzone 10
Motor Storm 9.9
eight days 9.8 , چون یه دروغه دیگه ایه باید بهش میدادن - 10 ! (حیف)
getaway هم مثل همیشه Editor Chois میگیره ! :)
میگم دوستان چجوره این بازیها هنوز نیومدن نمره بالا گرفتن که ؟؟؟

دوست عزیز اینجور حرف میزنی انگار P$3 اومده بازیهاش هم اومده و نمره بالای 9 گرفته و ما بی خبریم
سونی عزیز این چرت و پرت ها چیه داری میگی !!! حالت خوبه عزیزم ؟؟؟
کیل زون ممکنه ! اما سونی که گفته این بازی فقط از نصف قدرت های دستگاهش استفاده میکنه!
وای ! از نصف قدرت دستگاه استفاده کردن کیل زون گرفته 10 ! دیگه نهایت استفاده رو میبردن چی میشد !!!

حمید رو که همه به خاطر دارن چه عوضی بود و طرفدار سر سخت 360 اون گفت این بازی فوق العادس و دلیلی برای خریدنps3 هست
بهتره نوشتتو ویرایش کنی درسته حمید جان اینجا نیست ولی خیلی ها دوستش دارن اگه حمید اینجا بود جرائت میکردی اینجوری بهش بگی درست نیست پشت سر دوستامون یا حتی دشمنامون اینطوری حرف بزنیم:evil: (امیدوارم اشتباه تایپی بوده باشه)
---------------------------------------------------------------------
عماد جان فرمت برنده رو مردم انتخاب میکنن نه کمپانیهای فیلم سازی:confused: اونا مجبورن هرچی مردم میخوان بدن بیرون بتاماکس رو که یادت نرفته همین سونی پشتش بود مصرف اصلی سیدی ها توسط کاربرای pc هست و اونا تائئن میکنن که فرمت برنده چیه الان تو هر خونه ای pc هست ولی کنسول فقط برای بازیه نه فیلم دیدن!
---------------------------------------------------------------------
محمد جان حالا لینک برات از کجا بیارم اگه dvd بازیسنتر رو گرفتی برو یه بار کنفرانس سونی 5 دقیقه اخرشو نگاه کن
360 تا الان خیلی فروش کرده باشه 2 ملیون(همه میدونن خیلی کمتره
خیلی جالبه برای من دلیل از سونی میاری اینا چیو راست گفتن که این دومیش باشه

آخرین ویرایش:
سایت club skill یه مطلب خیلی جالب در مورد کنسولها داره که اگه دوست دارین برین ببینین
اینم ترجمش برای اونایی که دوست دارن خلاصشو بدونن:
تو قسمت 360 میگه که اومدن این دستگاه برای همه نامنتظره بوده حتی سونی و ms همه رو غافلگیر کرده:cheesygri
بعد در مورد کارای درست 360 گفته:خیلی ها از اینکه بلای دریم کست سر 360 بیاد میترسن و ادامه داده که مشکل دریم کست این بود که اون موقع مردم امادگی خرید کنسول رو نداشتن و دوم اینکه سگا پرستیژ کنسول داشتن رو نداشت ولی ms این مشکلو نداره شما هیچ وفت فکر نمیکنی 360 رو یه بچه کوچیک بازی میکنه و کلا ماکروسافت پرستیژ خوبی برا 360 بوجود اورده و با فروشی که تا حالا کرده این موضوع کاملا رد میشه
ادامه داده که روابط ماکروسافت با بازیسازای third-party خیلی خوبه که نینتندو ارزوشو داره و این باعث شده بازیهای زیادی برای 360 ساخته بشه
ماکروسافت هر روز برای 360 برنامه داره مثل برنامه live any were و این باعث میشه که طرفداراش احساس کنن که 360 همیشه در حال پیشرفته و برای اینکار طرفدارا پول خرج میکنن
در فسمت اشتباهات هم گفته که:چون هزینه ساخت بازیها زیاده خیلی از بازیسازها دوست دارن برا همه کنسولها بازی یسازن و این به بازیهای اختصاصی 360 ضربه میزنه و ایراد دوم هم پیترموره که بهتره دهنشو ببنده!!!
و ادامه داده که ms یه بازیهایی احتیاج داره که خودش بسازه و بتونه با mgs یا ماریو رقابت کنه
و در کل گفته ms اگه بتونه بازیهاشو همیتطوری ادامه بده شانس بردن داره

حمید رو که همه به خاطر دارن چه عوضی بود
نمی دونم این کلمه یه کلمه دیگه بوده اشتباه نوشته شده یا از قصد بوده؟! اگه اولی باشه که از این به بعد سعی کن کلمات رو درست تاپیک کنی چون اشتباه تایپی بعضی اوقات برای آدم مشکل درست می کنه. اگه با قصد بوده که با عرض شرمندگی باید یک اخطار جدی بدم که آخرین بارتون باشه که پشت یکی تو سایت اینطوری حرف می زنی! حمید هر چی بود و هر نظری داشت به شخصی تو سایت توهین نمی کرد و اگر هم توهینی و یا مسخره ای می کرد با شرکت ها و وسایل بود!!

این صحبت من اصلا ربطی به بحث این تاپیک و صحبت های بالا پیدا نمی کنه و کاملا کلی گفته شد و نه تنها شامل شما بلکه شامل همه اعضا می شود!

در ضمن بحث بین MGS و HL2 را همین جا تمام می کنید. صحبت هایی که باید گفته می شد شد پس دیگه احتیاجی به دوباره گویی نیست!! این تاپیک مربوط به مقایسه کنسول هاست نه بازی ها!!

اخطار میکنم به HL و MGS گیر بدید بلند میشم بصورت کامیکازه میام وسطتون جوری که بصورت تیکه های کوچیک و غیر قابل شناسائی باشید..

این دو سری بازی از هیچ نظر هیچ شباهتی بهم ندارن که بخوایم اینجا مورد بحث قرارشون بدیم. سبک بازی Half-Life 2 میشه First-Person>Action>Shooter>Sci-Fi ... همونطور که مشخصه یک بازی اکشن شوتر اول شخص در ژانر علمی تخیلی هست. با داستانی متفاوت در محیطی متفاوت با گیم پلی ای متفاوت... در طرف مقابل MGS سبکش میشه Action Adventure>Modern یا بقول کوجیما Tactical Espionage Action یک بازی اکشن / ادونچر با المانها مخفی کاری در دنیای مدرن تقریباً امروزی... با محیط متفاوت، داستانی متفاوت و گیم پلی بسیار متفاوت... نکات مشترکی بین این دوبازی وجود نداره که بخواد مورد قیاس قرارشون بده، به لحاظ طرفدار هم فکر میکنم اگر سری HL بیشتر از MGS طرفدار نداشته باشه حداقل به اندازه اون طرفدار داره... نمونه بارزش هم خود بنده.. از بین شما ها هیچکدومتون حاضر بخرید این بازی بصورت اوریجینال شدید؟! اما من این بازی بصورت اوریجینال دارم Collector's Edition که اون موقع که من خریدم 80$ مایه اخ کردم... این مسئله در مورد MGS هم صدق میکنه من همیشه این دوتا بازی رو بصورت دیوانه وار دوستداشتم.. بعنوان کسی که Steam User هست بهتون میگم کاربرای Steam بالا 5 میلیون نفر هستن.. قسمت اول Half-Life این بازی بیش از 15 میلیون نسخه فروش داشته.. حالا صحبتی در مورد قسمت دوم ندارم... مودهای این بازی همواره بیشترین بازیکن آنلاین رو در روز داشتن و دارن بعنوان مثال بازی Counter-Strike: Source امروز 3,066,131 نفر تا به این لحظه بازیکن داشته، و بازی Counter-Strike 1.6 هم 1,127,744 بازیکن داشته... این آمار روزانه هست.. یعنی مال امروز ... الانم تا بمب نبستم بخودم سوار هواپیما نشدم برا کامیکازا نیومدم پاشید جمع کنید برید :mad:

ببین من حوصله ندارم این پست طول و دراز را بخونم
چه جالب نخوندی و می گی من به همه توهین کردم و می خوام جنجال بسازم
دوست عزیز بهتر بود اول مطلب رو می خوندی وبعد نظر می دادی

در ضمن میشه بگی چه تعدادی دستگاه روی دست Ms باد کرده ؟

عماد جوابت رو داد :
چیزی که مشخصه اینه که توی اروپا مقدار عرضه بیشتر از تقاضا بوده،توی ژاپن که کلا تقاضایی نبوده!فقط توی امریکا و اونم توی بیشتر ایالتاش عرضه از تقاضا کمتر بوده.،حالا شاید تو آلمان تو اون شهر تو اون منظقه X360 نداشتن!

من نه کاری به طرفداری از HALO یا HL2 دارم و نه کاری به نظرات شخصی افراد در مورد بازی ها.
مقایسه HL2 با MGS3 هم یک مقایسه کاملا چرت و پرت و بیهوده است پس بیخود مقایسه نکنید. ولی کسی که بگه HL2 بازی ای بود که جذابیتی برام نداشت کاملا مشخصه که تمام فکر و ذکرش برای بازی داستان و دمو های pre-render می باشد.
من سر تا پای پستم رو خوندم هر چی بیشتر نگاه کردم دیدم من هیچ مقایسه ای بین HL2 و MGS3 انجام ندادم و داستان برای من خیلی مهمه شاید یکی از دلایلی که FPS رو دوست ندارم همینه اما HL2 نه یه هیجان درست و حسابی داشت تازه خیلی روند کندی هم داشت در مجموع من ازش خسته شدم ولی یه بازی مثل Quake4 که از HL2 کمتر فروش کرد و کمتر متیاز گرفت به اندازه 20 مرحله هنوز برای من کشش داشت البته فکر بازی 30 مرحله بود

آخه مشکل ایجاس که مثال های جالبی هم نزدی!!!
از نظر تنوع و زیبایی و طبیعی بودن محیط هیچ بازی ای نمی تونه جای HL2 رو بگیریه. (البته با بازی های جدید که دارن می یان کار ندارم من با بازی های هم سطح خودش مقایسه می کنم!) این یک واقعیته نه نظر شخصی من! که یکی از اون عوامل جذابیت اون بازی است ولی نمی دونم چرا شما متوجه نشدی؟ دلیل دیگر فیزیک فوق العاده بازی، دلیل دیگر کشش بازی برای ادامه دادن که این موضوع یا به علت داستان خیلی قویه یا به علت گیم پلی خیلی عالی و روان است که این بازی از ویژگی دوم بهره مند می شد. حالا نظر شما فرق داره کاملا شخصیه و قابل احترام هست ولی بازم می گم نظر شخصی با واقعیت امر بیشتر اوقات فرق داره!
البته اشکان جان شما هم دقیق نخوندی اون دوست عزیز گفت که متال گیر ها همیشه یکسان بودن اما من چنتا دلیل برای تفاوتشون زدم
فیزیک بازی توپ و خفن ولی خوب که چی (فحش ندیا) همین فیزیک ریتم بازی رو بدجوری کند کرده بود چون هر بیست قدم یه بار باید از وسیله ی نقیله پیاده می شدی می رفتی چارتا میله دست کاری می کردی تا راه باز بشه
محیط خوب فقط توی بازی های RPG وجود داره چون حتی اگه گرافیکشون هم ضعیف باشه انقدر قشنگ حس محیط رو منتقل می کنن که بدجوری آدم رو جو می گیره

اینو خیلی قشنگ اومدی. چون تنها چیزی که MGS نداره واقعی بودنه (از لحاظ سیر طبیعی)! اون حرکات کجاش واقعیه؟ تو جعبه جا می شه، هی تیر می خوره با چاقو در می یاره باند پیچی می کنه خوب می شه. (پوست کرگدن داره فکر کنم snake)، حرکاتش که جلوی بازی ای مثل SC اصلا قابل مقایسه نیست و ... داستان بازی هم یک سیر خیالی داره حالا به زیبایی و گیرایش کار ندارم.
(البته این تیکه ها رو نباید می گفتم چون برای بعضی از بزرگان MGS باز که خیلی هم حالیشونه مثل سیاوش جان احترام زیادی قائلم ولی این رو هم نمی تونم ببینم که از HL2 که یک شاهکار بود ایراد بگیرید بعد بیاید از MGS تعریفات الکی کنید.)
کاش لااقل از داستان بازی و یا گرافیکش تو PS2 تعریف می کردی تا جای سوال برای دیگران پیش نیاد.
نگاه کن 3 تا پستت طوری بودی که مشخصه اصلا نخوندی اون دلایل رو برای چی برای MGS آوردم
در ضمن کدوم یکی از امکانات MGS رو توی SC می بینیم غیر از اینکه فقط می شه از در و دیوار آویزون شد ( اصلا توهین نکردم به خدا منظورم را با لحن دیگه نمی تونستم برسونم )
در ضمن اسنیک نیاز به پوست کرگدن نداره چون مهره ی مار داره

این موضوع را جلوی بد کسی گفتی چون احسان جان خودش مال اصفهان هست و در مورد اونجا صحبت می کرد.
اصفهان رو نمی دونم ولی توی شیراز کسی تو این فازها نیست فقط توی این 3-4 ماهه همشون شدن عشق PSP

[/QUOTE]پیش فروش ps3= فروش 6 ماهه xbox360[/QUOTE]
فقط منبعشو بزار حالا میگن دروغ می گی

حرکات و گیم پلیشیم خیلی خیلی خیلی بهتر ازsc هست
منهای دوربینش

ماشاالله حقوق ها هم که داره بالا میره
سرعت تورم از من و تو بالاتره

قیمت ps2 در ابتدا 600 هزار تومن بود و بازیهاش دونه ای 10 هزارتومن من یادمه اون موقع 6 تا بازی خریدم 50 هزار تومن توی همین اهواز بعد قیمتش کم شد
ps3 و xbox360 هم همین حالت رو دارن
اگه xbox360 افت قیمت داره
ps3 هم داره
هم خود کنسول هم مدیای کنسول
البته PS2 باید با قیمت 300-400 میومد تو بازار اما اونموقع وضع بازار داغون تر از الان بود ولی خوب حالا هم دست چند نفره که نمی دونن وجدان یعنی چی
ولی خوب الان 360 تو بازار قیمتش 100-200 تومن گرونتر از قیمت واقعی هست خوب چه دلیلی داره که یه PS3 که 600 دلار تو بازار بیاد 1 میلیون فقط فکر بکنید

ایا 500 تومن با 1000000 یکی هست
جوابت بالا هست ^

ولی برای من تو همین نسل کنسول مورد علاقه ام نیست.
خوب همین نسل هم نسل هفتمه دیگه

خداییش من که فحش ندیدم. ناراحت نشید ولی 7-8 (سال-ماه-روز-ساعت-ثانیه) از عمرتون رو هدر دادید. باور کنید که منم برای سونی ارزش قائلم . حتی بیشتر از کف کفشم.
هدر ندادم داشتم بازی می کردم تنها کاری که بلدم البته برقکاری ساختمون هم بلدم ولی تو زمینه ی کامپیوتر نه برنامه نویسی حالیمه نه هیچی فقط بلدم بازی کنم راجب سخت افزار شعر بگم و سایت بسازم البته فحش تو این تاپیک نبوده ولی تو تاپیک های دیگه زیاد بوده

همچنین دشمنان هم حسابی متنوع هستند. یعنی مثل دوم نبود که همش هیولاهای عجیب غریب کودن سراغ آدم بیان و گرافیک خیلی خیلی خوب.
اینو دیگه اصلا نیستم سر جمع سه مدل دشمن اصلی بود یکی اون هیولا زشتا یکی هم اون سرباز یکی هم اون عنکبوتا البته دشمنای گنده هم بودن مثل هلیکوپتر و اون اختاپوسه (البته فکر کنم اختاپوس نبود آقا اصلا اون غول مکانیکی)
هر جور حساب کنی فراوانی اسلحه ی و دشمن دوم از HL بیشتره

خوب این حرفتون جدیده. قبلا ارزشمند بودنش رو هم زیر سوال برده بودید.
یعنی من انقدر آدم بزرگی هستم که جذابیت نداشتن یه بازی برای من ارزشمند بودنش رو زیر سوال می بره

خوب اصلا اگه اینجوری باشه بتلفیلد2 هم هیچی تو سینگل نداره. نه فقط برای من بلکه برای همه. اما خیلی پر فروشه. پس بخش مالتی پلیر هم خیلی خیلی مهمه و چون به گفته ی خود شما هیلو تو این بخش خیلی قویه پس فروشش قابل توجیهه.
مساله اینه که ما با این پینگ های زاقارت نمی تونیم یه بازی مثل Halo رو مولتی بازی کنیم من منظورم اینه که بازی ای مثل Halo برای ما که تو ایرانیم اونقدر مزه نمی ده

من باز هم ربطی به بحث نمیبینم. ولی انصافا کدوم بازی روسراغ دارید که بعد از یک سال و خورده ای عرضه طرفداراش بشینن و روزی ده بار بخش سینگل رو تا آخر برن؟ بازم دم هیلو گرم که با بخش مالتی هنوز سرپاست.
این تن بمیره من یه شکری خوردم بی خیال شو

شاید شما با بازیه پرفروش حساسیت داری و هر وقت میگن این بازی فروش کرده نمیری بخری ! شما طرز فکرت اصلا از بیخ مشکل داره شما یعنی فکر کردی من و خیلی های دیگه که رفتیم HL2 خریدیم بخاطر زیاد فروش داشته رفتیم خریدیم ! من واقا متاسافم شما طرز فکر خودتو با بقیه مقایسه نکن فکر نکن همه مثل خودت فکر میکنن
من نگفتم که شما بخاطر فروش زیادش خریدین
من گفتم برای جذابیتش دلیل بیارین شما و یکی دیگه گفتین خوب امتیازاش بالا بوده و فروشش هم زیاده
من با بازی پرفروش هیچ مشکلی ندارم الان له له می زنم که بتونم فقط 1 ساعت WOW رو روی یکی از Realmهای بازی ، بازی کنم

فیزیک HL2 شناخته شدست و هیچ شرکتی هیچ موتوری نیست و نتونسته به اون کیفیتی که بتونه از این بازی جلو بزنه وجود داشته باشه !
البته فیزیک HL2 ربطی به سورس نداره و مربوط به هاوک هست یه برنامه فیزیکی جدا هست و خیلی بازی ها هم ازش استفاده می کنن اما HL2 فکر می کنم اولین بازی بود که از ورژن دو این برنامه استفاده کرد

من فکر مکینم شما از تنها بازی که خسته نمیشی MGS هست درسته ؟ من حتی فکر این بازی منو خسته میکنه...دوستان خیلی زیادی هستن توی این سایت مثل شما که خوراکشون mgs هست ولی هر چی که هستن دیگه HL2 رو بازی کردن و اون رو قبول دارن ! ولی شما رو نمیدونم چجوری هستی از کجا اومدی اصلا !!!
من از خیلی از بازی های خسته نمی شه :
ICeWind Dale
WarCraft
FF7
Baldur Gate
KOTOR
Morrowind
و...
خیلی هاش رو شاید شما حتی بازی نکرده باشی
در ضمن بهتره این قسمت رو خودت یه بار بخونی "رو نمیدونم چجوری هستی از کجا اومدی اصلا" فحش و توهین از این بدتر ندیده بودم

مشکل میدونی از کجا میخوره ؟ از اونجایی که مردم تا 2 ماه پیش که E3 2006 بود قیمت P$3 رو نمیدونستند ! (نمیدونستن که 600$ قیمت داره!) نمیدونستند که دستش بی تنوع هستش و از قرون وسطی استفاده کردن , نمیدونستند که motor storm شون fake از آب در میاد ! نمیدونستند که Killzone II از ضایع شدن و خجالت خفه خون میگیره ! نمیدونستند مایکروسافت و نینتندو توی e3 چه عنوانهای اختصاصی رو برای کنسولشون معرفی میکنن ! , ...
مطمعن باش با اومدن P$3 فروش 360 کمتر که نمیشه هیچ بیشتر هم میشه...با این دروغ ها و شایع پراکنهایی که سونی کرده بعید هم نیست سونی طرفدارای قبلیش هم از دست بده...
البته اینا نظر شماست ولی سونی هنوز هم رو پاست و گند نزده

راستی شما که نمیخوای از بلوری استفاده کنی پس چه فایده نصف کارایی P$3 رو از دست میدی اینجوری که حروم میشی بابا...
واقعا متاسفم که حتی چیزی رو که می خونی هم درک نمی کنی

ولا که 8 ماه ماله 360 بود...سونی کنسولش بیشتر از اینا طول میکشه توی ایران جا بیوفته.
دوما که اگه میخوای P$3 رو از کاندا روزای اول تهیه از نظر من مشکلی نداره , دستگاه رو بگیر 600$ هر کردم از بازیهاشم بگیر 100$ ! اگه 6 تا بازی بگیری از اونجا , میشه قیمت خود دستگاه ! البته میدونم که از شما اینکارا بعید نیست پس هر چی زودتر اقدام کن بفکر یک ویزا باش چون 5 ماهه دیگه بیشتر وقت نداری !
ما هم تا ماهه دیگه صبر میکنیم 360 رو کپی خور نهایتش میگیریم 500$ دلار بعد بازیهاشم هر کدوم میگیریم 5 دلار
میدونی چرا صبر میکنیم ؟ چون فکر میکنیم.
خدا به آدم عقل و شهور داده که قبل از انجام هر کاری فکر کنه و درست تصمیم گیره کنه.حالا اگه خدا این لطف رو در حق شما نکرده دیگه تقصیر من والا.
از من این کارا بعید نیست باشه عیب نداره از شما هم ادامه توهین کردنت بعید نیست

شاید فکر کردی PS2 که اون زمان اول سی دی معمولی استفاده شد و بعدش dvd اومد واسه P$3 هم همین موضوع تکرار میشه ؟؟!! من واقا متاسفم از این طرز فکرت ! عزیزم شما مثل اینکه خوابی اون PS2 بود این P$3 ! از زمین تا آسمون چیزاش با هم فرق میکنه...روزهای اول که بازیهای ps2 رو میزدن روی سیدی معمولی بازیهاش کم حجم بود وقشنگ روی 1 سیدی یا نهایتش 2 سیدی جا میگرفت ولی بلوری نه , بازیهاش همش 30 گیگ به بالا هست که دیگه دلیلی نداره دوباره صحبتهای قبلیم رو تکرار کنم ! اگه فکر میکنی حجم بازیهای بوری 30 گیگ نیست پس بفرما 9 گیگه !!! پس این چه فرقی با dvd معمولی میکنه ؟ اصلا پس فکر کردی واسه چی بلوری رو ساختن که 50 گیگ جا بگیره ؟ واسه اینکه بازیهاش بالای 20-30 گیگ باشه , نه اینکه با یدقیقه بیایی همه چی رو به گندش بزنی نمیدونم حجمشو کم کنی یا کیفیتشو دمو هاشو بیاری پایین...
تو هم دله خوش داری بازی های PS2 اون اوایل زیر 3 سی دی نبودن
ومن دلیل نمی بینم که هکرها از DVD تا اطلاع ثانوی برای بازی های PS3 استفاده نکنن

ببین اگه کسی فکرش منطقی باشه میفهمه که توی 360 چقدر بازیه خوب موجوده و توی P$3 چقدر...!
حالا میایی میگی توی P$3 بازی خوب خیلی زیاده
کدومش ؟ کدوم یکیشو میگی ؟
KILLZONE FAKE ?
یا Motor Storm تو خالی ؟
اون eight days هم همین روزاست که گندش دربیاد
اصلا ما می خوایم بازی تقلبی بازی کنیم وقتی KZ2 و اومد دیگه این همه حرف حدیث نیست
منم نیاز به اثبات چیزی ندارم

حتما میگی توی MGS !!! یعنی تو HL2 و Halo2 نوآوری نبوده ولی توی mgs نوآوری زیاده !!
بله

بابا یکی بیاد بدادمون برسه این دیگه کیه گیر ما افتاده ! شما که فرق بازیها رو از هم تشخیص نمیدی ! از همه مهمتر فرق کنسولها هم تشخیص نمیدی ! پس بنظر من بهترین انتخاب واسه شما همون کنسول GBA هست...هم ارزون و هم نوآوری و هم تنوع !
سومین باری که داری توهین می کنی

شاید مخواسته یادآوری کنه که فقط یه بازیه.
جمله ای بسیار زیبا و متین
ما گیمر هستیم نه کارشناس گرافیک

به نظرم Halo یه بازی در حد Pariah هستش
دقیقا اگر بخش مولتیش که ما بهش دسترسی نداریم رو نداشت دقیقا یه بازی عادی در حد پاریا بود

در مورد بلوری هم بهتره بدونی که همیشه فرمت برنده رو کاربرای pc مشخص میکنن نه کنسولها و با توجه به تاثیر گذاری ms تو بازار pc زیاد به بلوری خوشبین نباش
فرمت برنده رو فیلم بین ها معلوم می کنن ربطی هم به گیم نداره

وی همه این پستایی که زدید یه چیزی خیلی خیلی جالب بود او اونم این بود که محیط Hl2 جذابیتی و نداره و محیط Mgs3 آخره جذابیته !

طبیعتا وقتی شما میگی محیط Mgs3 جذابه منظورتون اینه که گرافیک محیط انقدر قشنگه که آدمو جذب میکنه
حالا من نمیدونم توی گرافیک از رده خارج این بازی چی دیدین که همچین احساسی بهتون دست داده
همونطور که اشکان گفت از لحاظ جذابیت محیط Hl2 واقعا یه شاهکار بود و اصلا قرار دادن نامش در کنار یه بازی مثل Mgs3 اشتباه ترین کار ممکنه
و از اون بدتر مقایسه ی گرافیکی 2 تا بازیه که خوب کاملا مشخصه Mgs3 اصلا دیده نمیشه که حالا بخواد مقایسه بشه

این یه واقعیته ، نه نظر شخصیه من
بازم می گم من همیچین مقایسه ای نکردم اینو اشکان گذاشت تو دهنم

360 تا الان خیلی فروش کرده باشه 2 ملیون
قبلا گذاشتم 3.2 میلیون هست

سلام
بدون شرح: پی اس 3 : 799$
این نشانه ی صداقت مایکروسافت هست.
یک عده افغانی دروغگو بازی مثل هشت روز رو گذاشتند بازی کنند ولی فقط ازش یک دمو پخش شد.
یک عده افغانی دروغگو گفتند کیل زون دو و بعد هیچ خبری ازش نشد.
یک عده افغانی گفتند دروغگو گفتند شمشیر آسمانی! یک سر به گیم اسپات بزنید. افتضاح رو ببینید.
خودتون ببینید همه اش بلفه: تقریبا الان 10 تا بازی رو هم داره برای پی اس 3 سونی اختصاصی می سازه. معلومه ده تا بازی با هم فقط تو 2 یا 3 الی 4 سال آشغال از آب در میاد.
یکی شاهکاری مثل Fear یا آبلیوین 4 سال روشون کار شد.
آخرین دروغ سونی هم باران شدید یا هوی رین هست.
گرافیک هیچ بازی از پی اس تیری به آبلیویون نمی رسه.
و Call of duty 3: try this fall
Elveon: try in 2007
GTA 4 : 2007
و بعدش فقط پی سی: یعنی از کنسول بگذریم و اگر نه پی سی اوله:
GTA 4 : 2008
Call of Duty (infinity ward) : 2007
Enemy territory: 2006
Unreal tournoment 2007: 2007
The witcher:2007
Dog tag: 2006
Crysis: 2006
Elveon:2007
یه عده ایرانی ( البته منظور فقط شماست ) اومدن و فقط پست زدن و نفمیدن جریان چیه
واقعا شعر گفتی که گرافیک هیچ بازی ای از PS3 به Oblivion نمی رسه پس FF13 و MGS4 و GTHD و ...
پشمن

چه عوضی بود
البته این اشتباه تایپی هست منظور عضو بوده

فرهنگ بزار ماچت کنم واقعا خستگیم در شد
در ضمن دفعه ی بعد نخونده نظر ندین که می زنم تو سره خدم این همه نوشتم بعد طرف میگه نخوندم ولی اینطور بود

پ.ن : تا حالا فکر کردین 360 یعنی چی یعنی یه حرکت ساکن و بدون پیشرفت یعنی بازگشت به مبدا یعنی
X360=Xbox

عجب تاپیک داغی شد!!!منو یاد بازی پرتغال و هلند میندازه!!!
نمیدونم چرا کارت قرمز نداشت؟؟!!(بن).عوضش یه کارت زرد داشت!!!!!(اخطار جدی!)
......
اینم دوتا کامیک که میزان محبوبیت هیلو رو نشون میده:
http://www.cad-comic.com/comics/20041004.jpg[/IMG[/SPOILER]]
______
[SPOILER=][IMG]http://www.cad-comic.com/comics/20041108.jpg
______
و البته طرز ساخت هیلو2 :
20041106.jpg
________---
آقایان سینا و سونی!!!
لطف کنید از این به بعد بحثهای شیرینتون رو در اسپویلر قرار بدین که صفحات کمی کوتاه بشه.ادامه بدید....!!!!!!!!!!:cheesygri :cheesygri :D

آخرین ویرایش:
حمید رو که همه به خاطر دارن چه عوضی بود

اقا شرمنده
عوضی = عضوی

من هیچوقت به کسی توهین نمی کنم. برای تمامی دوستان و اعضا و همچنین آقا حمید هم ارزش و احترام زیادی قائلم. به خاطر اشتباه تایپی هم که شد جدا شرمندم و معذرت می خوام.
بهر حال پیش میاد دیگه :blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or