سلام
آقا نگاه کنین (با مدیرا هستم ) این بحث نیاز داره که با جنجال همراه بشه پس نیاین یه دفعه 3 صفحه رو با هم پاک فقط پست هایی که حاوی توهین هست رو به کنید
بهتون اخطار می کنم اگه کسی اینجا شروع به فحش و توهین کردم خودم آدرس خونش رو پیدا می کنم و میام در خونش و می گیرمش به حرف
Start
اینم از اون حرفا بودا ؟!
خیلی حرف بی منطقی هستش
معلوم که به نظر شما این حرف بی منطق هست چون این حرف نظر منه پس دلیل نداره که در پیچ و تاب مغز شما هم خیلی حرف جالبی باشه
پلی استیشن3 نهایت موفقیتش زمانی است که بتواند همه طرفداران ps2 را از آن خود کند
wii نه تنها تمام طرفداران نینتندو را جذب کرد بلکه بسیاری از بزرگسال ها و حتی پیر ها را عاضق خود ساخت
و مایکروسافت نه تنها توانست تمامی طرفداران X-BOX را جذب خود کند بلکه بسیاری از PC باز ها را طرفدار خود کرد
ولی سونی چی؟هیچی ، بسیاری از طرفداراش ، طرفدار Xbox 360 شدن
و کلی از طرفدارا به wii60 پیوستند
پس بازار در دست نینتندو و مایکروسافته
یکی از باحالترین کج هایی که تو عمرم شنیدم
فرض کنیم 20 میلیون از طرفدارهای PS2 برن صرفا 360 بخرن یعنی دیگه هیچ کنسولی رو نخرن
20 میلیون دیگه هم برن صرفا Wii بخرن
می مونه یه چیزی بالای 70 میلیون
خوب به نظر تو عمرا 360 می تونه 70 میلیون تا فروش کنه
در ضمن اونی که PC داره تا آخرای امسال به هیچ وجه حاضر نیست که 360 بخره چون از همه نظر PC از 360 قویتر می شن البته همین الان هم قویتر هستن
در ضمن در مورد Wii من جایی نشنیدم که پیرها رو عاشق خودش بکنه فقط شنیدم نینتندو گفته هدف ما اینه که مادر و مادر بزرگ شما هم بشینن و با Wii بازی کنن
تا تاپیک قفل نشده تمومش کنین....
اگه 4 تا مثه تو (to) نیان تو (too) و هی بگن تاپیک می بندن و ... میدرا هم انقدر سر هر مسئله ای حساس نمی شن در ضمن تاپیک اگه 360 موجود باشه می خرین بیشترش مطالب حشو هست شاید توی این 60 خورده ای صفحه همش 30 صفحه مطلب نون و آب دار بشه در بیاری
اینجوری که نمیشه دو تا شرکت با هم موفق بشن یا باید سونی برنده بشه یا هم مایکروسافت ! که دیگه فکر کنم سونی نیازی نمیبینه برنده بشه چون مایکروسافت زحمتشو کشیده...
با این کاملا موافقم اما آیا با این جلوتر بودن مایکروسافت به موفقیت های پیش بینی شده رسیده
در یک کلام نه چون فروش بازیهاش 60 درصد از پیش بینی ها پایین تر بوده
یعنی اگه نترسیم سونی میاد یه دونه کنسول Ps3 مجانی بهمون میده ؟؟؟
نخیر منظورش اینه که از ضایع شدن می ترسین چون بعد از این همه حرف و حدیث احتمال پیروزی 360 روز به روز کمتر می شه و تازه شما هنوز هیچ کدومتون جرئت خرید یه 360 رو ندارین
بهرحال کار خوبی میکنی 360 میخری اینم یکی دیگه از طرفدارای سونی که 360 میگیره زود باشین بقیه هم تصمیمتونو بگیرین
نگاه دوست عزیز من تمام کنسول های نسل قبل رو دارم و تنها کنسولی که ازش ناراضی بودم Xbox بود و احساس می کنم 240 هزار تومن و پولی که بالای بازیاش دادم همش ضرر بوده و حاضر نیستم این اشتباه رو یه بار دیگه بکنم البته دو تا بازی خوب داشت یکی نینجا گایدن و دیگری که هیچ کدومتون نمیشناسین Kingdom Under fire بودن
یه نکته ای که تمام افرادی که درمورد هیلو نظر میدن باید رعایت کنند و نمیکنند اینه که یادشون میره هیلو یه FPS کنسولی هست و کاملا قضیه اش با بازیهای PC فرق میکنه. کنترل این دو تا خیلی تفاوت داره و مسلما گیم پلی و عوامل جذابیتش هم فرق میکنه. بعد شما که از داستان هیلو ایراد میگیری میشه بگی دوم3 چه جذابیتی تو داستان داشت؟ یعنی داستان هیلو2 از دوم3 هم ضعیفتره؟ METRIOD رو قبول دارم که شاهکاره. اما اونم قابل مقایسه با هیلو و هاف لایف نیست. کلا سبکش فرق میکنه. شما که بازی کردی مسلما بهتر میدونی.
تازه کسی که HL2 رو بد بدونه میشه نظرش رو در مورد بقیه FPS ها رو هم فهمید.
خیلی ممنون از نظری که در مورد عقل و شعور من دادید
به نظر من هیلو چیزی بنام گیم پلی نداشت رک بگم کسی که بیاد از سینگل پلیر هیلو تعریف کنه یه جورایی مشکل داره فکر می کنی چرا اینهمه هیلو 2 فروخت چون ملت بشینن که هیلو 1 رو با چارتا تفنگ و امکان استفاده از دو تفنگ و چارتا ماشین جدید بازی کنن نه عزیز من هیلو 2 در بخش مولتی پلیر پیشرفت داشت فکر می کنی چرا می گن هنوز که هنوز تعداد کاربرای هیلو 2 به اندازه همون اولش لابد چون نشستن روزی 10 بار می رن تا آخر بازی آره
در ضمن شما از کجا می گی من داستان دوم رو با هیلو مقایسه کردم من فقط میزان هیجان بازی ها رو مقایسه کردم
در ضمن بارها گفتم یکی یه نکته ی جذاب تو HL2 به من بگه آخه من هیچ چیز باحالی ندیدم (می دونم حالا سامان میاد بنم می کنه )
در ضمن طرفدارايSONY اينجا كاري ندارن چون تاپيك برا 360 بيده (اخه شما كه نميخواين 360 بخرين چرا الكي دعوا را ميندازين)
همه ميدونن طرفداراي PS3 الان (گفتم الان) دارن حسودي ميكنن به چند دليل:
1- تاپيك درس حسابي برا PS3 ندارن تا باهم بحث كنن
2- PS3 با اون همه ادعاش فعلا 1 سال از فروش x360 عقبه
3- چون هنوز PS3 با بازي هاش به بازار نيومدن
4-چون قيمتش 1 مليونه(مگه پول علف خرسه) تازه قيمت بازي هاش 100 هزار تومن هست
5-چون طرفداراي 360 تو اين سايت خيلي بيشترن
6- تا اخر عمرشون بايد منتظر كپي خور شدن بلو ري باشن
7-چون خودشون هم ميدونن در مقابل X360 و طرفداراش كم ميارن
حالا ديگه برين روتون رو كم كنين(اقا ناراحت نشين بلاخره يا خودش مياد يا نامه ش)
البته خودتون همیشه بحث رو شروع می کنین و ما ادامش می دیم پس ...
1- شوخی میکنی
2- حالا مگه چقدر فروخته باهات شرط می بندن سر هیچی که تو 3 ماه اول PS3 بیشتر از این یه سال 360 فروش کنه .
3- خوب شما هم هنوز 360 نخریدین به چیش می نازین
4- من روی 800 هزار به پایین حساب کردم چون فروشنده ها درسته بی وجدان هستن ولی اگه 1 میلیون بدن کسی ازشون نمی خره
5- شوخی می کنی
6- شعر می گی
7- باز از اون حرفا زدی
خدا بداد طرفدارای PS3 برسه!!! به قول خودت X360 که از dvd استفاده شده رو هنوز که هنوزه بعد از 8 ماه نتونستن کپی خورش کنن دیگه ps3 که هنوز کنسولش منتشر نشده و از بلوری هم استفاده کرده !!!
حالا شما خودتو با این حرف دلخوش کن بازی های کپی PS3 هم روی بلو ری میان
آخه عزیز من هکر ها انقدر مثل تو ببو نیستن که بیان از یه فرمتی برای کپی استفاده کنن که پول خونه با با شون در بیاد میان بازی ها رو دی وی دی های عادی میزنن تا BD ارزون بشه مثه کاری که برای PS2 کردن و اول باز ها رو سی دی دادن (تازه تا موقع اومدن PS3 رایتر های بلو ری دیگه 100 هزار دلار نیستن و دیسک های بلو ری هم به تولید انبوه رسیده )