کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
میگم سینا نمونش سایت ما چند نفر طرفدار wii اینجا هست فکر نکنم به تعداد انگشتان دست ضربدر 2 برسه
عیب نداره اونایی که دوست دارن می خرن و اونایی که نمی خرن بعد حسرت خوردن نگن من نگفتم :cheesygri

نوشته شده توسط sina_unl:
عیب نداره اونایی که دوست دارن می خرن و اونایی که نمی خرن بعد حسرت خوردن نگن من نگفتم :cheesygri
نه مطمئن باش هیچ کی حسرت نیمخوره چون هر کی با توجه به علایقش و بازی های که برای هر کنسول ساخته میشن میره کنسول مورده علاقش رو میخره;)

سلام
چند وقت پیش یکی از دوستان گفته بود که قیمت HDTV تا 10,11 میلیون هست . که من امروز جمهوری بودم اتفاقا یه SONY Bravia HDTV 40 Inch هم گرفتیم به قیمت 3.700 که جدیدترین مدل SONY HDTV بود !!! ولی X360 با کیفیت HD واقعا تفاوت خیلی زیادی نسبت به معمولی داره و اصلا قابل مقایسه نیست !!!

به نظر من فقط ps3 در ضمن می خواهم بگم که منم با نظر امین موافقم هر کس واسه بازی که دوست داره و رویه هر کنسولی می یاد کنسول خودشو انتخاب می کنه و می خره مثله خودمه من که همین قصد رو دارم و خدارو شکر من عشق mgs4 va ff13 هستم هر دوشون واسه کنسول پی اس 3 می یاد و دیگه از همه مهمتر اسپلینتر سل و اون سام فیشر با اون قیافش واسه کنسول 360 می یاد و من از دست این بازی و این بشر و کنسولش راحت می شم :)

نوشته شده توسط mgs3:
به نظر من فقط ps3 در ضمن می خواهم بگم که منم با نظر امین موافقم هر کس واسه بازی که دوست داره و رویه هر کنسولی می یاد کنسول خودشو انتخاب می کنه و می خره مثله خودمه من که همین قصد رو دارم و خدارو شکر من عشق mgs4 va ff13 هستم هر دوشون واسه کنسول پی اس 3 می یاد و دیگه از همه مهمتر اسپلینتر سل و اون سام فیشر با اون قیافش واسه کنسول 360 می یاد و من از دست این بازی و این بشر و کنسولش راحت می شم :)
اسپلینتر سل که برای همه ی کنسول ها میاد حتی پی 3 :) دلت بسوزه باید تحملش کنی:cheesygri

امین انصافا کارت درسته!!!!
تو نبودی ما چیکار میکردیم؟
آرشام که دیگه بیخیال شده.....منم که حوصله اش رو ندارم.موندی تو.تنها مدافع حقوق اسپلینتر سل در بازیسنتر!!
باتشکر....

چند وقت پیش یکی از دوستان گفته بود که قیمت HDTV تا 10,11 میلیون هست . که من امروز جمهوری بودم اتفاقا یه SONY Bravia HDTV 40 Inch هم گرفتیم به قیمت 3.700 که جدیدترین مدل SONY HDTV بود !!! ولی X360 با کیفیت HD واقعا تفاوت خیلی زیادی نسبت به معمولی داره و اصلا قابل مقایسه نیست !!!

با خیلی پایین تر میتونی یه تلوزیون full HD بگیری سری P800 که از 29 به بالا داره از 850 هزار تومان موجوده و تا 1080i رو ساپورت میکنه.

درسته , ولی خواب اصلا قصد Hdtv برای Game نبود میخواستیم یه Tv Lcd بگیریم دیگه گفتم اینو بگیریم . این P800 که شما میگی برای Sony هست ؟

درسته , ولی خواب اصلا قصد Hdtv برای Game نبود میخواستیم یه Tv Lcd بگیریم دیگه گفتم اینو بگیریم . این P800 که شما میگی برای Sony هست ؟
p800 نه پاناسونیک هست. سونی با این مشخصات سری db با قیمت 1100

نوشته شده توسط mohandes_register:
در ضمن کجای Xbox از نظره شما زیباست؟
فکر کنم تمام فرمتهایی که میگی تو پی اس 3 باشه به همراه یه سری اضافات.همین ویندوز که شما میگین کلی از نظر امنیتی مشکل داره که در آینده هم در 360 خودشو نشون میده.همونطور که دفعه قبل گفتم دوباره هم میگم خیلی از بازیایه پی اس 3 با 360 یکی هست و به غیر از یکی 2 نکته که متفاوتن.من اگه بخوام 360 هم بخرم فقط واسه Fable 2 میخرم هنوز بازیه ارزشمندی براش کانفیرم نشده دوست عزیز.مایکروسافت کنسولشو 1 سال زودتر داد ولی نتونست چیزیرو به غیر از سرعت ثابت کنه.:)
دوست من امیدوارم نگی ps3 زیباتره !!!
لطفا راجب ویندوز چیزی نگو این بهترین و پرطرفدارترین سیستم عامل جهانه و اگه شما دوست نداری استفاده نکن ولی اگه استفاده میکنی ایراد الکی نگیر تا حالا چتد بار اطلاعات مهمت از بین رفته بخاطر ویندوز یا چقدر پول بالای ویندوز دادی که اینقدر ناراحتی؟!!!
عجیبه این همه بازی خوب تا حالا اومده و یا در راه هست و شما فقط fable2 رو دیدی اونم که تا حالا چیزی نشون نداده!!! لابد بازیهای ps3 همه عالی هستن بی انصافی هم حدی داره من که طرفدار 360 هستم هیچوقت نگفتم ps3 بازی خوب نداره!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or