اسپلینتر سل که برای همه ی کنسول ها میاد حتی پی 3نوشته شده توسط mgs3:به نظر من فقط ps3 در ضمن می خواهم بگم که منم با نظر امین موافقم هر کس واسه بازی که دوست داره و رویه هر کنسولی می یاد کنسول خودشو انتخاب می کنه و می خره مثله خودمه من که همین قصد رو دارم و خدارو شکر من عشق mgs4 va ff13 هستم هر دوشون واسه کنسول پی اس 3 می یاد و دیگه از همه مهمتر اسپلینتر سل و اون سام فیشر با اون قیافش واسه کنسول 360 می یاد و من از دست این بازی و این بشر و کنسولش راحت می شم![]()
چند وقت پیش یکی از دوستان گفته بود که قیمت HDTV تا 10,11 میلیون هست . که من امروز جمهوری بودم اتفاقا یه SONY Bravia HDTV 40 Inch هم گرفتیم به قیمت 3.700 که جدیدترین مدل SONY HDTV بود !!! ولی X360 با کیفیت HD واقعا تفاوت خیلی زیادی نسبت به معمولی داره و اصلا قابل مقایسه نیست !!!
دوست من امیدوارم نگی ps3 زیباتره !!!نوشته شده توسط mohandes_register:در ضمن کجای Xbox از نظره شما زیباست؟
فکر کنم تمام فرمتهایی که میگی تو پی اس 3 باشه به همراه یه سری اضافات.همین ویندوز که شما میگین کلی از نظر امنیتی مشکل داره که در آینده هم در 360 خودشو نشون میده.همونطور که دفعه قبل گفتم دوباره هم میگم خیلی از بازیایه پی اس 3 با 360 یکی هست و به غیر از یکی 2 نکته که متفاوتن.من اگه بخوام 360 هم بخرم فقط واسه Fable 2 میخرم هنوز بازیه ارزشمندی براش کانفیرم نشده دوست عزیز.مایکروسافت کنسولشو 1 سال زودتر داد ولی نتونست چیزیرو به غیر از سرعت ثابت کنه.![]()