کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
یا اگه سونی از Xbl تقلید کرده،پس مایکروسافت از سونی و نینتندو و سگا تقلید کرده و تو دستش آنالوگ طراحی کرده.
پس به اینا نمیشه گفت تقلید،میشه گفت استفاده از یه ایده برای پیشرفت.

آره، همون "ايده برای پيشرفت" ;)

من هیچ کدوم از بازی های کنسول های نسل جدید را بازی نکردم
ولی اکثر دمو هاش را دیدم Xbox 360 ، Ps3 اخیرا هم Wii
ولی به یه نتیجه رسیدم که توی کنسولای نسل قبل فریم ها خیلی بهتر بودند
Ps2 را در نظر بگیریم که توی 3 کنسول نسل قبل ضعیفتر از همه بود (به جز Dc)
ولی من تا اونجا که یادمه بازی های Ps2 و Xbox اکثرا 60 فریم اجرا میشدند
حتی V-sync هم فعال بود !
ولی الان قضیه بر عکس شده ،من به هیچ عنوان حاظر نیستم در آینده ی نزدیک
Ut 2007 را با 30 فریم بازی کنم (اونایی که این بازی را زیاد بازی میکنند میدونند چی میگم)
ترجیح میدم روی PC قوی با 60 فریم بازی کنم ، مطمینا NON-VSYNC
گرچه بعضی دوستان با 20 فریم هم راضی هستند ؟! :cheesygri
دمویی هم که ازش دیدم فکر نمیکنم بیشتر از 30 فریم بود
من بازم نظرم را گفتم ، دوباره یه مهندس پیدا نشه اشکال فنی بگیره بگه ...

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط amir_amd:
برای اینکه این بازی رو بتونیم خوب بازی کنیم باید یه PC خیلی گرون داشته باشیم پس یا باید قید بازی رو با کیفیت بالا بزنیم یا یه PS3 بگیریم :p
به نظر منم حق با توئه ولی یه مشکل هست بازی هایی که بین ps3 , pc مشترکه تعدادش خیلی کمه و اگه تو به این حرفی که زدی اعتقاد داری تنها چیزی که کارتو راه میندازه xbox360 هست اگه دقت کنی میبینی که اکثر بازیهای خوب بین pc و 360 مشترک هستن.
اگه شما ps3 بخری باید pc تو اپگرید کنی;)
---------------------------------------------------------------
سونی جان ایندفعه برنده کنسولها با دفعه قبل تفاوت داره درسته که احتمال اینکه سونی اول بشه زیاده ولی غیر ممکنه که فاصلش با ms زیاد بشه و دیگه سونی نمیتونه قدرت سابقو داشته باشه;)
شما ماکروسافت رو با سگا هیچ وقت مقایسه نکن اگه ماکروسافت قرار بود جا بزنه تو همون xbox جا زده بود ولی این شرکت همیشه برنامه ریزی بلند مدت داره و خواهی دید که چطور بازارو از دست سونی در میاره
همین که یک سال از سونی زودتر کنسولو داده بیرون فکر کردی کم کاریه الان سونی بعد از یکسال داره یه کنسول میده از لحاظ قدرت با 360 مساوی و این کم چیزی نیست و نشون میده ماکروسافت دستگاهش یک سال از لحاظ تکنولوژی جلو بوده!
از لحاظ بازی هم که اصلا فکرشم نکن که ms کم بیاره این شرکت قبل از کنسول سازی یه بازی ساز بزرگ بوده و الان کلی شرکت بازی سازی رو خریده و در اینده هم خیلی از بازی سازها سرو کله میشکونن که برای ویستا و 360 بازی بسازن چون قراره ویستا و 360 کاملا هماهنگ باشن و برنامه live anyware هدفش همینه

liveanywheremobile13fk_s300.jpg

100 میلیون کاربر در ماه شوخی نیست!

به نظر منم حق با توئه ولی یه مشکل هست بازی هایی که بین ps3 , pc مشترکه تعدادش خیلی کمه و اگه تو به این حرفی که زدی اعتقاد داری تنها چیزی که کارتو راه میندازه xbox360 هست اگه دقت کنی میبینی که اکثر بازیهای خوب بین pc و 360 مشترک هستن.
اگه شما ps3 بخری باید pc تو اپگرید کنی

این حرف شما کاملا صحیحه ولی آیا هر بازی خوبی که برای PC میاد نسخه 360 هم داره. پس ما برای بازی کردن یه PC خوب هم می خوایم.
البته 360 هم می خواییم. wii خم می خواییم و 100 البته PS3 رو می خواییم.
من مخصوصا برای Wii خیلی بی طاقتم. چون بازیهای زیادی رو روی GC از دست دادم و می خوام با wii بازیشون کنم.

راستی کسی بازی GC سراغ داره از حالا بگیریم. جدی میگم.

نوشته شده توسط sepul:
آره، همون "ايده برای پيشرفت" ;)
خوب اگه اینطور نباشه،شما چجوری تعریفش میکنی؟
در ضمن محمد جان،اون 100میلیون کاربر در ماه که برای XBL هستش درست،ولی مسئبه اینه که سونی تو این نسل به قول شما سیستم آنلاین یکپارچه نداشت،واسه همین یه همچین اماری نمیشه واسش در نظر گرفت،ولی تعداد افرادی از قابلیت آنلاین بازیهای PS2 استفاده کردن خیلی بیشتره،و این کاملا طبیعیه چون تعداد افرادی که PS2 دارن چهار برابر XBOX داراس،پس نمیتونیم بگیم که PS Fanboy ها آنلاین بازی نمیکنن!
با اومدن سرویس آنلاین سونی،XBL دیگه به هیچ وجه یه نقطه ی قوت واسهXBOX حساب نمیشه،و تناه نقطه قوت XBOX میشه همون حمایت کمپانی های غربی.

آخرین ویرایش:
از: عصر ارتباط
دوشنبه,14 ارديبهشت 1385

مقایسه سیستم انلاین سونی و ماکروسافت

سه شركت بزرگ سازنده كنسول هاي بازي ‏‏‎, ايده هاي جنجالي و بحث برانگيز زيادي براي توسعه تجارت بازي هاي آنلاين دارند.
براساس تحقيقات وسيع يك تيم تحقيقاتي بر بازار بازي هاي آنلاين مشخص شد بازار بازي هاي آنلاين نه تنها شديدا روبه رشد است بلكه اين حوزه در حال ادغام كامل با بازار بازي هاي ويدئويي است .
يكي از مسائل كليدي در مورد نقد بازار آينده بازي هاي آنلاين , اهميت آنها در نسل جديد كنسول هايي است كه به بازار مي آيد.
كوتاه ترين جواب در واكنش به تحول در اين صنعت اين است كه بپذيريم كه بازي هاي آنلاين در چند سال آينده از اهميت بيشتري براي كنسول هاي بازي برخوردار خواهند بود. اما به دليل اينكه سيتم خرده فروشي هميشه برمبناي فروش محصولي بوده كه امتحانش را پس داده باشد بنابراين تا زماني كه فروش كنسول هاي نسل جديد به ثبات نرسد نمي توانيم اين تغيير و تحولي را كه از آن حرف مي زنيم , مشاهده كنيم .
با اينكه بازي هاي آنلاين طي شش سال گذشته پيشرفت هاي زيادي را تجربه كرده اند ولي برخلاف آنچه تصور مي شود كنسول هاي بازي نتوانسته اند پابه پاي آنها پيش روند.
هدف هر سه توليد كننده كنسول هاي بازي , فروش هر چه بيشتر از دستگاه هايشان است و باز ي هاي آنلاين فقط ابزاري براي گسترش بازار فروش اين شركت ها است. با توجه به اينكه هزينه ايجاد و نگهداري يك پايگاه آنلاين بسيار بالاست ولي يك پايگاه كامل مانند XBOX حق آبونمان بسيار كمي از مشتركان خود مي گيرد, بنابراين مي توان استدلال كرد كه اين شركت ها كوركورانه و بدون توجه به آينده, به راه خود ادامه مي دهند .
شايد بتوان گفت كه استراتژي مايكروسافت در مورد اين قضيه را مي توان به نحوي توجيه كرد ولي بايد گفت وقتي پاي نينتندو و سوني به قضيه وارد مي شود, ابهامات فراوان مي شود.
وقتي در ماه مارس سوني از برخي برنامه هاي خود براي بازي هاي آنلاين پرده برداشت, بحث برسر اينكه سوني به جنگ رودروي بازي هاي آنلاين با مايكروسافت رفته است بالا گرفت.
ولي برعكس ما معتقديم كه به نظر مي رسد سوني تاكيد بيشتري نسبت به برطرف كردن و قوي كردن پلي استيشن 3 دارد تا سرمايه گذاري روي بازي هاي آنلاين , يعني سوني انرژي محدودي صرف بازي هاي آنلاين كرده است. البته پرواضح است كه سوني نيز براي اين استراتژي جديد عجيب خود دلايل سياسي خاصي دارد .
آنچه بعد از تحقيق در اين مورد باز ي هاي آنلاين و رابطه آن با كنسول خود همان كاري را كرده است كه در زمان عرضه پلي استيشن 2 انجام داد.
اينترنت باز
سوني سياست بازي هاي آنلاين را بر اين شكل استوار كرده است كه همه كاربران آن مي توانند رايگان با تمامي بازي هاي ساخته شده آنلاين بازي كنند و اين هزينه اي براي كاربر نخواهند داشت . اين سياست باز آنلاين همانطور كه گفته شده كمي عجيب و غريب به نظر مي رسد اما مطمئنا سياست خاصي پشت آن است. البته شايان ذكر است كه اين تحليل فقط تحليل يك تيم تحقيقاتي است و ممكن است در اين مورد نظرات متعدد بيان شود .
ترغيب مصرف كننده
وقتي پلي استيشن 3 به بازار عرضه شود شكلي وجود نخواهد داشت كه گران تر از رقيبانش باشد و با اين وجود چه چيزي كاربران را در خريد آن , با وجود عرضه اندام رقيباني مثل نينتندو و XBOX تشويق خواهد كرد؟
فروش كنسول هاي پلي استيشن 3 نسبت به پلي استيشن 2, كاهش پيدا خواهد كرد. بسياري از كارشناسان علت اين امر را نيز اين مي دانند كه كاربران متوجه شده اند این دستگاه بازي آنقدر هم كه كارخانه سازنده آن ادعا مي كند عملكرد ندارد و در ضمن تضمين زيادي نيست كه بعد از عرضه اين كنسول , بازي هاي آن توسط كارخانه هاي بازي سازي عرضه شود.
بااينكه خدمات آنلاين XBOX بسيار كامل تر از پلي استيشن است ولي لزوما دليلي براي ارائه سرويس هاي پيشرفته ديده نمي شود چرا كه اغلب كاربران حتي امكانات آزمايش اين سرويس ها را ندارند چه برسد به اينكه از آنها به طور دائم استفاده كنند.
يك حالت فرضي براي خريد يك كنسول بازي را در نظر بگيريد و فرض كنيد به مغازه مي رويد و از فروشنده مي خواهيد تا تفاوت بين XBOX360 و Ps3 را براي شما بگويد .
او هم در جواب به شما مي گويد كه XBOX360 بازي هاي بيشتري دارد ولي پلي استيشن 3 قوي تر است . اگر در مورد پشتيباني آنلاين نيز از او سوال كنید در جواب به شما خواهد گفت: هر دو آنها بازي هاي آنلاين را پشتيباني مي كنند ولي بازي هاي آنلاين پلي استيشن كاملا رايگان است و برا ي XBOX بايد هزينه نسبتا زيادي پرداخت كنيد.
اگر اين سناريو را به دقت مورد بررسي قرار دهيم متوجه مي شويم كه در سر هر خريدار به هنگام انتخاب چه مي گذرد. به راحتي مي توان حدس زد كه اغلب كاربران گران تر بودن سوني را در ازاي طراحي زيبا , قدرت بالا و خدمات بازي آنلاين آن توجيه مي كنند.
ابهام
درست است كه بسياري از كاربران هنگام خريد به اين مسائل توجه مي كنند ولي آيا اين تعداد در مقايسه با كل خريداران درصد زيادي را تشكيل مي دهند؟

به طور كلي بازي هاي آنلاين به دو قسمت تقسيم مي شوند : باز ي هاي تك نفره و بازي هايي كه به طور گسترده به شكل چند نفره شكل مي گيرند.
در آمريكاي شمالي يك بازي چند نفره آنلاين مثل warcraft حدود يك ميليون كاربر آنلاين دارد. اين رقم سود اقتصادي بسيار خوبي دربردارد ولي اگر بخواهيم همين بازي را به كمك يك سخت افزار به اشتراك بگذاريم , سود بسيار كمي در كار خواهد بود.
Warcraft به راحتي روي هر سيستمي اجرا مي شود و با هر نوع اتصال به شبكه نيز توانايي اجراي آنلاين دارد . بنابراين توليدكننده يك بازي آنلاين مثل warcraft مي تواند به صرفه اقتصادي آن فكر كند ولي انتظار نمي رود سرويسي مثل Xbox آنچنان با سود بالاي اقتصادي همراه باشد , به همين دليل پيش بيني مي شود تا سياستي مثل سياست اينترنت باز كه سوني آن را اتخاذ كرده است, موفق تر باشد.
اما بازي هاي تك نفره بازي هاي به مراتب مهمتري برا ي كنسول ها به شمار مي رود و پيش بيني مي شود سرويس هاي آنلاين باز ي مثل xbox از ناحيه اين بازي ها بتوانند به صرفه اقتصادي خوب فكر كنند. با وجود تمامي اين خوشبيني ها بايد قبول كرد اعداد اين بخش از تجارت بازي ها هنوز آنقدر قانع كننده نيست كه آنها را بتوان موفق به شمار آورد. براي مثال برخي از مشهورترين بازي هاي تك نفره جهان مثل Half Life علي رغم تبليغات فراواني كه روي آنها شد, هنوز عملا بازيكنان چنداني ندارند.
با يك مثال خوب ديگر: همه ما نام بازي مشهور Halo2 را شنيده ايم ولي با تمامي اين حرف ها , Halo2 فقط يك سوم كل Xbox هاي موجود در بازار به فروش رفته و با اين وصف تازه يك بازي بسيار موفق هم به حساب مي آيد.
استدلال قانع كننده
اگر بخواهيم تحليل كاملا تخصصي و فني در مورد تفاوت سياست هاي مايكروسافت و سوني ارائه دهيم بايد بگوييم كه سياست مايكروسافت يك سياست كاملا درست است و اين شركت استدلال كاملا قانع كننده اي دارد اما به هر حال اين يك استراتژي بسيار طولاني مدت است. مايكروسافت به وضوح در حوزه نرم افزار و سرويس شبكه قوي تر است اما بايد توجه كرد كه اين بيزينس يك بيزينس سخت افزاري است .
همچنين بايد اين مورد را نيز در نظر بگيريم كه دنيا به سمت تجارت شبكه اي و سرويس هاي شبكه اي پيش مي رود, به اين ترتيب مايكروسافت به دليل استفاده از تجربياتي كه سرويس box,Live به آن داده است , جايگاه بهتري نسبت به رقبا خواهد داشت .
آشكار است كه سوني جنگ را در كوتاه مدت خواهد برد, اما مايكروسافت نگاه به آينده دارد.

خلاق و گران بها
اگر چرخه تكنولوژي مصرفي متكي بر نوآوري و يكي از ويژگي هاي آن قيمت بالا باشد , مي توان شركت Time Warner را به عنوان يك الگو در تجارت سرگرمي ها به حساب آورد. اگر بخواهيم فقط به يكي از اين نوآوري ها اشاره كنيم برنامه بلنند مدت اين شركت را كه از سال 1990 شروع به اجراي آن شد را مي توانيم مثال بزنيم كه در آن هدف,‌ ايجاد يك سرويس شبكه تمام عيار پخش فيلم , بازي و اطلاع رساني بود. اين خلاقيت بود كه Time Waner رابا حدود 5 ميليون كاربر سرويس ديجيتال ويدئو , به موفقيت رساند.
بازگشت به سرويس xbox Live
به همه حرف و حديث هايي كه گفته شد به دليل اينكه سوني هنوز سياست دقيق خود را در زمينه سرويس بازي هاي آنلاين مشخص نكرده است , xbox Live را مي توان فعلا سردمدار سرويس بازي هاي آنلاين دانست. به هر حال اهميت بحث برسر بازي هاي آنلاين وقتي مشخص مي شود كه بگوييم پيش بيني مي شود تا سال 2011 حدود 25 درصد كنسول هاي خريداري شده از قابليت هاي آنلاين بهره مي برند.
-------------------------------------------------------
سیاست سونی در مورد بازی های انلاین مثل همیشه فریب مشتری است و افراد ناوارد را فریب می دهد ولی باید دید این روش تا کی موفقیت امیز است و چه موقع ما یاد میگیریم که فریب تبلیغات رو نخوریم !!!

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط ehsan_62:
من هیچ کدوم از بازی های کنسول های نسل جدید را بازی نکردم
ولی اکثر دمو هاش را دیدم Xbox 360 ، Ps3 اخیرا هم Wii
ولی به یه نتیجه رسیدم که توی کنسولای نسل قبل فریم ها خیلی بهتر بودند
Ps2 را در نظر بگیریم که توی 3 کنسول نسل قبل ضعیفتر از همه بود (به جز Dc)
ولی من تا اونجا که یادمه بازی های Ps2 و Xbox اکثرا 60 فریم اجرا میشدند
حتی V-sync هم فعال بود !
ولی الان قضیه بر عکس شده ،من به هیچ عنوان حاظر نیستم در آینده ی نزدیک
Ut 2007 را با 30 فریم بازی کنم (اونایی که این بازی را زیاد بازی میکنند میدونند چی میگم)
ترجیح میدم روی PC قوی با 60 فریم بازی کنم ، مطمینا NON-VSYNC
گرچه بعضی دوستان با 20 فریم هم راضی هستند ؟! :cheesygri
دمویی هم که ازش دیدم فکر نمیکنم بیشتر از 30 فریم بود
من بازم نظرم را گفتم ، دوباره یه مهندس پیدا نشه اشکال فنی بگیره بگه ...
میگم احسان حالا خودمونیم ، تو احتمالا شبها خوابه فریم میبینی نه ؟ :)

سلام
آقا نگاه کنین (با مدیرا هستم ) این بحث نیاز داره که با جنجال همراه بشه پس نیاین یه دفعه 3 صفحه رو با هم پاک فقط پست هایی که حاوی توهین هست رو به کنید
بهتون اخطار می کنم اگه کسی اینجا شروع به فحش و توهین کردم خودم آدرس خونش رو پیدا می کنم و میام در خونش و می گیرمش به حرف

Start
اینم از اون حرفا بودا ؟!
خیلی حرف بی منطقی هستش
معلوم که به نظر شما این حرف بی منطق هست چون این حرف نظر منه پس دلیل نداره که در پیچ و تاب مغز شما هم خیلی حرف جالبی باشه

پلی استیشن3 نهایت موفقیتش زمانی است که بتواند همه طرفداران ps2 را از آن خود کند
wii نه تنها تمام طرفداران نینتندو را جذب کرد بلکه بسیاری از بزرگسال ها و حتی پیر ها را عاضق خود ساخت
و مایکروسافت نه تنها توانست تمامی طرفداران X-BOX را جذب خود کند بلکه بسیاری از PC باز ها را طرفدار خود کرد
ولی سونی چی؟هیچی ، بسیاری از طرفداراش ، طرفدار Xbox 360 شدن
و کلی از طرفدارا به wii60 پیوستند
پس بازار در دست نینتندو و مایکروسافته
یکی از باحالترین کج هایی که تو عمرم شنیدم
فرض کنیم 20 میلیون از طرفدارهای PS2 برن صرفا 360 بخرن یعنی دیگه هیچ کنسولی رو نخرن
20 میلیون دیگه هم برن صرفا Wii بخرن
می مونه یه چیزی بالای 70 میلیون
خوب به نظر تو عمرا 360 می تونه 70 میلیون تا فروش کنه
در ضمن اونی که PC داره تا آخرای امسال به هیچ وجه حاضر نیست که 360 بخره چون از همه نظر PC از 360 قویتر می شن البته همین الان هم قویتر هستن
در ضمن در مورد Wii من جایی نشنیدم که پیرها رو عاشق خودش بکنه فقط شنیدم نینتندو گفته هدف ما اینه که مادر و مادر بزرگ شما هم بشینن و با Wii بازی کنن

تا تاپیک قفل نشده تمومش کنین....
اگه 4 تا مثه تو (to) نیان تو (too) و هی بگن تاپیک می بندن و ... میدرا هم انقدر سر هر مسئله ای حساس نمی شن در ضمن تاپیک اگه 360 موجود باشه می خرین بیشترش مطالب حشو هست شاید توی این 60 خورده ای صفحه همش 30 صفحه مطلب نون و آب دار بشه در بیاری

اینجوری که نمیشه دو تا شرکت با هم موفق بشن یا باید سونی برنده بشه یا هم مایکروسافت ! که دیگه فکر کنم سونی نیازی نمیبینه برنده بشه چون مایکروسافت زحمتشو کشیده...
با این کاملا موافقم اما آیا با این جلوتر بودن مایکروسافت به موفقیت های پیش بینی شده رسیده
در یک کلام نه چون فروش بازیهاش 60 درصد از پیش بینی ها پایین تر بوده

یعنی اگه نترسیم سونی میاد یه دونه کنسول Ps3 مجانی بهمون میده ؟؟؟
نخیر منظورش اینه که از ضایع شدن می ترسین چون بعد از این همه حرف و حدیث احتمال پیروزی 360 روز به روز کمتر می شه و تازه شما هنوز هیچ کدومتون جرئت خرید یه 360 رو ندارین

بهرحال کار خوبی میکنی 360 میخری اینم یکی دیگه از طرفدارای سونی که 360 میگیره زود باشین بقیه هم تصمیمتونو بگیرین
نگاه دوست عزیز من تمام کنسول های نسل قبل رو دارم و تنها کنسولی که ازش ناراضی بودم Xbox بود و احساس می کنم 240 هزار تومن و پولی که بالای بازیاش دادم همش ضرر بوده و حاضر نیستم این اشتباه رو یه بار دیگه بکنم البته دو تا بازی خوب داشت یکی نینجا گایدن و دیگری که هیچ کدومتون نمیشناسین Kingdom Under fire بودن

یه نکته ای که تمام افرادی که درمورد هیلو نظر میدن باید رعایت کنند و نمیکنند اینه که یادشون میره هیلو یه FPS کنسولی هست و کاملا قضیه اش با بازیهای PC فرق میکنه. کنترل این دو تا خیلی تفاوت داره و مسلما گیم پلی و عوامل جذابیتش هم فرق میکنه. بعد شما که از داستان هیلو ایراد میگیری میشه بگی دوم3 چه جذابیتی تو داستان داشت؟ یعنی داستان هیلو2 از دوم3 هم ضعیفتره؟ METRIOD رو قبول دارم که شاهکاره. اما اونم قابل مقایسه با هیلو و هاف لایف نیست. کلا سبکش فرق میکنه. شما که بازی کردی مسلما بهتر میدونی.
تازه کسی که HL2 رو بد بدونه میشه نظرش رو در مورد بقیه FPS ها رو هم فهمید.
خیلی ممنون از نظری که در مورد عقل و شعور من دادید
به نظر من هیلو چیزی بنام گیم پلی نداشت رک بگم کسی که بیاد از سینگل پلیر هیلو تعریف کنه یه جورایی مشکل داره فکر می کنی چرا اینهمه هیلو 2 فروخت چون ملت بشینن که هیلو 1 رو با چارتا تفنگ و امکان استفاده از دو تفنگ و چارتا ماشین جدید بازی کنن نه عزیز من هیلو 2 در بخش مولتی پلیر پیشرفت داشت فکر می کنی چرا می گن هنوز که هنوز تعداد کاربرای هیلو 2 به اندازه همون اولش لابد چون نشستن روزی 10 بار می رن تا آخر بازی آره
در ضمن شما از کجا می گی من داستان دوم رو با هیلو مقایسه کردم من فقط میزان هیجان بازی ها رو مقایسه کردم
در ضمن بارها گفتم یکی یه نکته ی جذاب تو HL2 به من بگه آخه من هیچ چیز باحالی ندیدم (می دونم حالا سامان میاد بنم می کنه )

در ضمن طرفدارايSONY اينجا كاري ندارن چون تاپيك برا 360 بيده (اخه شما كه نميخواين 360 بخرين چرا الكي دعوا را ميندازين)
همه ميدونن طرفداراي PS3 الان (گفتم الان) دارن حسودي ميكنن به چند دليل:
1- تاپيك درس حسابي برا PS3 ندارن تا باهم بحث كنن
2- PS3 با اون همه ادعاش فعلا 1 سال از فروش x360 عقبه
3- چون هنوز PS3 با بازي هاش به بازار نيومدن
4-چون قيمتش 1 مليونه(مگه پول علف خرسه) تازه قيمت بازي هاش 100 هزار تومن هست
5-چون طرفداراي 360 تو اين سايت خيلي بيشترن
6- تا اخر عمرشون بايد منتظر كپي خور شدن بلو ري باشن
7-چون خودشون هم ميدونن در مقابل X360 و طرفداراش كم ميارن

حالا ديگه برين روتون رو كم كنين(اقا ناراحت نشين بلاخره يا خودش مياد يا نامه ش)
البته خودتون همیشه بحث رو شروع می کنین و ما ادامش می دیم پس ...
1- شوخی میکنی
2- حالا مگه چقدر فروخته باهات شرط می بندن سر هیچی که تو 3 ماه اول PS3 بیشتر از این یه سال 360 فروش کنه .
3- خوب شما هم هنوز 360 نخریدین به چیش می نازین
4- من روی 800 هزار به پایین حساب کردم چون فروشنده ها درسته بی وجدان هستن ولی اگه 1 میلیون بدن کسی ازشون نمی خره
5- شوخی می کنی
6- شعر می گی
7- باز از اون حرفا زدی

خدا بداد طرفدارای PS3 برسه!!! به قول خودت X360 که از dvd استفاده شده رو هنوز که هنوزه بعد از 8 ماه نتونستن کپی خورش کنن دیگه ps3 که هنوز کنسولش منتشر نشده و از بلوری هم استفاده کرده !!!
حالا شما خودتو با این حرف دلخوش کن بازی های کپی PS3 هم روی بلو ری میان
آخه عزیز من هکر ها انقدر مثل تو ببو نیستن که بیان از یه فرمتی برای کپی استفاده کنن که پول خونه با با شون در بیاد میان بازی ها رو دی وی دی های عادی میزنن تا BD ارزون بشه مثه کاری که برای PS2 کردن و اول باز ها رو سی دی دادن (تازه تا موقع اومدن PS3 رایتر های بلو ری دیگه 100 هزار دلار نیستن و دیسک های بلو ری هم به تولید انبوه رسیده )

من نمیخوام تو بحث شرکت کنم،ولی یه چیزی.
هیچ تاپیکی توی سایت،به هیچ وجه نه سنده داره،و نه کسی یا گروهی مالک تاپیکه.
تو هر تاپیک راجه به موضوعی که اسم اون مشخص میکنه صحبت میشه،و اسم <<کدام کنسول نسل جدید؟>> هیچ نشونه ای از این که تاپیک جای بحث راجه به کنسول خاصی هست رو نمیرسونه.
طرفدارای هر کنسولی که بیشتر باشن،دلیل نمیشه این حس رو داشته باشن که جایی رو فتح کردن.

یکی از باحالترین کج هایی که تو عمرم شنیدم
فرض کنیم 20 میلیون از طرفدارهای PS2 برن صرفا 360 بخرن یعنی دیگه هیچ کنسولی رو نخرن
20 میلیون دیگه هم برن صرفا Wii بخرن
می مونه یه چیزی بالای 70 میلیون
خوب به نظر تو عمرا 360 می تونه 70 میلیون تا فروش کنه
ببین این یه جنگ جدید بین ps3 , 360 هست و دلیلی نداره که سونی بتونه دوباره 100 میلیون بفروشه الان 360 یکسال از سونی جلوتره و تعداد بازی بیشتری داره قیمتش پاینتره سیستم انلاین بهتری داره و پشتیبان بزرگی به نام ماکروسافت پشتشه
سونی هم البته دو تا کنسول برنده داره و طرفدارای زیادی داره و بازیهای دنیاله دار خوبی داره و...
الان هیچ کس نمیتونه برنده این جنگ رو پیش بینی بکنه
ولی چیزی که مثل روز روشنه اینه که تو ایران ps3 کارش تمومه و بهتره خودمونو اذیت نکنیم کمتر کسی حاضره 1 میلیون یا به قول شما 800 تومان پول بده

نخیر منظورش اینه که از ضایع شدن می ترسین چون بعد از این همه حرف و حدیث احتمال پیروزی 360 روز به روز کمتر می شه و تازه شما هنوز هیچ کدومتون جرئت خرید یه 360 رو نداری

این ماجرا برای طرفدارای ps3 هم تکرار میشه اگه شانس بیارین;) ما الان منتظریم مود چیپ و بازیهای کپی بیاد تا با خیال راحت بریم بخریم
آخه عزیز من هکر ها انقدر مثل تو ببو نیستن که بیان از یه فرمتی برای کپی استفاده کنن که پول خونه با با شون در بیاد میان بازی ها رو دی وی دی های عادی میزنن تا BD ارزون بشه مثه کاری که برای PS2 کردن و اول باز ها رو سی دی دادن (تازه تا موقع اومدن PS3 رایتر های بلو ری دیگه 100 هزار دلار نیستن و دیسک های بلو ری هم به تولید انبوه رسیده )
ببین این فکر رو که بازی ها رو dvd بیان رو اصلا نکن ببین یه بازی ps3 حداقل 30 گیگ هست با دموهاش اگه بخوان رو dvd بدن حدودا 8 تا dvd میشه که اصلا به صرفه نیست !!! اگه بخوان دموهارو حذف کنن رو یه dvd به راحتی جا میشه ولی به نظر من هیچ ارزشی نداره بازی بدونه دمو!!!

ببین این یه جنگ جدید بین ps3 , 360 هست و دلیلی نداره که سونی بتونه دوباره 100 میلیون بفروشه الان 360 یکسال از سونی جلوتره
مسئله اینه که توی نزدیک به یه سال مایکروسافت هم نتونسته اون 22 میلیون قبلی رو جذب کنه

یه بازی ps3 حداقل 30 گیگ هست
چه خبره FF12 با این همه عظمت روی دو تا دی وی دی یه لب ارائه شده (رو یه لبش مطمئن نیستم ولی رو دو تا بودنش مطمئنم) در ضمن اگه بازی بدون دمو ارزش ندره پس یه دلیل دیگه که HL2 ارزش نداره
درسته که بدون دموها نمی شه داستان رو فهمید اما می شه بازی کرد و من یکی می خوام بازی کنم نمی خوام فیلم ببینم اما برای یه بازی مثل متال گیر که دموهاش از همه چیزش مهمتره خوب بدون دمو بازی =0
اما می شه داستان رو از رو اینترنت فهمید نه؟ ( خیلی غیر منطقی بود نه ؟)
اگه بیان تمام دمو ها رو HD بزنن بازم هر کاریش کنن به 30 گیگ نمی رسه اما اون هکری که بخواد پول در بیاره از فروش بازی های کپی می شینه تمام دموها رو تبدیل می کنه

ولی چیزی که مثل روز روشنه اینه که تو ایران ps3 کارش تمومه و بهتره خودمونو اذیت نکنیم کمتر کسی حاضره 1 میلیون یا به قول شما 800 تومان پول بده
اینم بزودی معلوم می شه

من نمیخوام تو بحث شرکت کنم،ولی یه چیزی.
هیچ تاپیکی توی سایت،به هیچ وجه نه سنده داره،و نه کسی یا گروهی مالک تاپیکه.
تو هر تاپیک راجه به موضوعی که اسم اون مشخص میکنه صحبت میشه،و اسم <<کدام کنسول نسل جدید؟>> هیچ نشونه ای از این که تاپیک جای بحث راجه به کنسول خاصی هست رو نمیرسونه.
طرفدارای هر کنسولی که بیشتر باشن،دلیل نمیشه این حس رو داشته باشن که جایی رو فتح کردن.
عماد یه ساعت وقت داری بیای بگی این حرفی که زدی به کجای نوشته ی من مربوطه :confused:

پ.ن : مایکروسافت یه کنسول داد که عمرش به سه سال نکشید ولی سونی دو تا کنسول داد که هر کدوم دسته کم5 سال تو بورس بودن .

به نظر من هیلو چیزی بنام گیم پلی نداشت رک بگم کسی که بیاد از سینگل پلیر هیلو تعریف کنه یه جورایی مشکل داره
خیلی ممنون آقای کارشناس که این موضوع رو رد کردید ! این همه مردم تو دنیا که رفتن هیلو 2 خریدن همشون مشکل داشتن (دیوونه بودن !) و اونوقت شما که تعصب داری روی سونی بدون مشکل هستی !
اینهمه سایت به این بازی نمره بالا دادن و از این بازی انتقاد شده اونوقت شما خیلی راحت میایی میگی هیلو 2 پشمک بود ؟! از کی تا حالا گیم پلی جزء مولتی پلیر حساب نمیشه !!! مگه کسی در مورد سینگل پلیر و مولتی هیلو 2 نظر داد که شما میایی میگی مولتی پلیرش فقط خوب بود ؟!
بارها گفتم یکی یه نکته ی جذاب تو HL2 به من بگه آخه من هیچ چیز باحالی ندیدم
ای خداااااااااااا !!!
شما در مورد دو بازیه HALO 2 و HALF LIFE 2 که از پرفروش ترین بازیهای تاریخ به حساب میان اومدی نظر منفی دادی و میگی هر دو چیز خاصی ندارن ! و من هم فقط در این رابطه یه چیز میتونم به شما بگم :
آقا بدون شوخی , شما تا حالا گیم بازی کردی ؟؟؟
نخیر منظورش اینه که از ضایع شدن می ترسین چون بعد از این همه حرف و حدیث احتمال پیروزی 360 روز به روز کمتر می شه و تازه شما هنوز هیچ کدومتون جرئت خرید یه 360 رو ندارین
توی این 1 سالی که 360 اومده کلی فروش کرده به اندازه 1 سال.کاریم نداریم که چقدر فروش کرده بلاخره هر چی که هست از سونی که هنوز کنسولش تاخیر داره و یدونه کنسول هم نفروخته بهتره.هر وقت سونی کنسولشو منتشر کرد یعنی اگه نوامبر بیاد میشه 1 سال فیکس از 360 عقبتره و خودش رو هم بکشه نمیتونه توی 1 سال اول دو برابر 360 دستگاه بفروشه اصلا دور از منطقه اگه یه خورده درست فکر کنی و تعصبی نباشی واسه چند لحظه , میفهمی که این فکر واقا مسخرس و جزء رویاهاست.
البته ناگفته نماند همین الان هم که داری پستهای منو میخونی 360 داره فروش میکنه و تا نوامبر و تا هر موقع که P$3 منتشر بشه فروشش بالاتر هم میره.نکنه فکر کردی هر وقت P$3 اومد دیگه 360 فروشش قطع میشه ؟! خدا کنه اینجوری فکر نکنی...اگه بگی فروش 360 بیشتر میشه باور میکنم حداقل در ایران , چون تا موقع ریلیز P$3 هم ایکس 360 کپی خور شده و هم ارزون :) و تنها کسی توی ایران اونموقع میره به قول خودت 800 هزار تومان بده واسه کنسولی که هنوز دهنش بو شیر میده و 100$ بده واسه بازیهاش

در موردی هم که گفتی جرات نداریم بریم 360 بخریم پس بفرماید شما میری P$3 رو روزه اول کپی خور نشده میخری 600$ بعد بازیهاشم میخری 100$ !!! آقا شما بگو بچه مایه داری تا دیگه ما اینقدر بحث نکنیم :)
همینطور که محمد جان گفت باید اول کپی خور بشه بعد با خیال راحت...
کی ؟ کجا ؟ تاریخ دقیقشو میتونی بگی ؟ چون وقتی که 360 اومد من میدونستم توی دو ماه اول کپی میشه چون DVD خیلی وقته که کپی شده و دنگ و فنگ نداره.لابد حالا میایی میگی هکرها بیکار نمیشینن و تا چند ماهه اول بلوری کپی میشه ! اگر هم خیلی دوست داری بزنن روی dvd مطمعن باش با این حجم زیاد بازیهایی که میزنن روی بلوری میشه تقریبا 7-8 تا dvd که هیچ کدوم از مغازه دارها اون سی دی ها رو با قیمت 4-5 تومان نمیفروشن که شما راحت بری بخری ! معمولا روزهای اول که کنسول جدید میاد تو بازار ایران بازیهاش اگه dvd باشه حالا به فرض که بگیم همون 5 هزار تومان بفروشن (که نمیفروشن) شما اگه بخوای 7 تا 8 تا دیویدی کپی P$3 بخری با همون قیمت 5 هزار میشه حدود 40 - 50 هزار تومان !!! اونوقت میتونم بپرسم چه فرقی با سیدی اریجینال داره ؟؟؟!!!
اگر هم فکر میکنی بازیهاشو کم حجم میکنن و سانسورش میکنن پس میتونم بپرسم شما واسه چی میخواید P$3 Blue-Ray Disc بخرید ! پس این سیستم بلوری پی اس 3 واسه چی ساخته شده ؟ همین بود بلوری که ازش تعریف میکردید ؟ به همین راحتی قیدشو زدید ؟!

خدا خفت نکنه!
58.gif
58.gif
58.gif
55.gif

بارها گفتم یکی یه نکته ی جذاب تو HL2 به من بگه آخه من هیچ چیز باحالی ندیدم
فوق اعاده جک باحالی بود
مثل این میمونه که بگی "فیلم پدر خوانده چه چیز چرتی بود!!!ملت هم (روانی هستن) میگن قشنگه"

به نظر من هیلو چیزی بنام گیم پلی نداشت رک بگم کسی که بیاد از سینگل پلیر هیلو تعریف کنه یه جورایی مشکل داره
آها پس بگو! گیم پلی که ربطی به مولتی پلیر نداره
78.gif

چه خبره FF12 با این همه عظمت روی دو تا دی وی دی یه لب ارائه شده (رو یه لبش مطمئن نیستم ولی رو دو تا بودنش مطمئنم) در ضمن اگه بازی بدون دمو ارزش ندره پس یه دلیل دیگه که HL2 ارزش نداره
درسته که بدون دموها نمی شه داستان رو فهمید اما می شه بازی کرد و من یکی می خوام بازی کنم نمی خوام فیلم ببینم اما برای یه بازی مثل متال گیر که دموهاش از همه چیزش مهمتره خوب بدون دمو بازی =0
اما می شه داستان رو از رو اینترنت فهمید نه؟ ( خیلی غیر منطقی بود نه ؟)
اگه بیان تمام دمو ها رو HD بزنن بازم هر کاریش کنن به 30 گیگ نمی رسه اما اون هکری که بخواد پول در بیاره از فروش بازی های کپی می شینه تمام دموها رو تبدیل می کنه
خودتم خوب میدونی دمو تو بازی خیلی مهمه مخصوصا بازی های ژاپنی که دیگه شورشو در میارن:cheesygri
ببین دوست من اون 30 گیگ که من گفتم تازه حداقله اگه بلوری 50 گیگ ظرفیت داشته باشه باید منتظر بالاتر از اینم باشی فکر کردی بلوری رو با چی پر میکنن دموهای hd ظرفیت بالا ژاپنی ها عاشق دمو هستن دمو hd با رزولوشن بالا خیلی حجم میبره و به راحتی بلوری رو پر میکنه

در مورد هکر ها هم بهتره بدونی اونا نمیتونن به دیتا بازی دست بزنن نهایت کارشون ایمیج گرفتن از بازیه و کپی کردن بلوری که با اون حجم برای کپی یه بازی یه روز وقت میبره که ایمیج بگیرن و تازه باید اونو رو چند تا dvd بزنن و شاید اصلا اینکار نشدنی باشه کی میخواد اینهمه dvd رو هی عوض کنه تو درایو ولی میشه دمو هارو حذف کرد که فایده نداره (ایمیج بازیهای 360 سه ساعت وقت میبره شما حساب کن بلوری چی میشه من فکر کنم کمتر هکری بره سراغ کپی کردن ps3 و این باعث میشه دیرتر هک بشه)
-------------------------------------------------------------------
اینهمه ps3 تو این سایت طرفدار داره حتی تو مدیرها بابا یکی بیاد جواب منطقی به ما بده شاید ما داریم اشتباه نتیجه گیری میکنیم:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or