کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
اغاز

نوشته شده توسط mohandes_register:
البته منظور من لیست بازیهای پر فروش این هفته نبود سینا این دومین باره که به پر پای منم میپیچی یه سره میای تو بحثم:D
در ضمن کجای Xbox از نظره شما زیباست؟
فکر کنم تمام فرمتهایی که میگی تو پی اس 3 باشه به همراه یه سری اضافات.همین ویندوز که شما میگین کلی از نظر امنیتی مشکل داره که در آینده هم در 360 خودشو نشون میده.همونطور که دفعه قبل گفتم دوباره هم میگم خیلی از بازیایه پی اس 3 با 360 یکی هست و به غیر از یکی 2 نکته که متفاوتن.من اگه بخوام 360 هم بخرم فقط واسه Fable 2 میخرم هنوز بازیه ارزشمندی براش کانفیرم نشده دوست عزیز.مایکروسافت کنسولشو 1 سال زودتر داد ولی نتونست چیزیرو به غیر از سرعت ثابت کنه.:)

نمیخوام بحث راه بندازم اما:
همه میدونن که xbox360 عنوان های بزرگی داره و نمیشه 5 تا بازی براش نام برد که علت خرید کنسول باشه
حتی 20 تا بازی هم علت خرید کنسول نیست و کسانی که به خاطر یک بازی مثلا gears of war کنسول میخرن اشتباه میکنن باید دنبال عنوان های بزرگتری بود دوست عزیز wii360 چند صفحه پیش ps3 را یک سخت افزاربزرگ دونستن و حتی یک بازی هم از اون نام نبردند که هیچ ادم منطقی اینو قبول نمیکنه
همه میدونن که از dreamcast چه حمایتی میشد اما با اومدن ps2 همه شرکتا به طرف اون اومدند و شکست سختی خورد چند عنوان خیلی بزرگ هم داشت مثل همین هالو3 و گیر او وار مث افکت و کلی تازه اون عنوان های بیشتری نسبت به الان 360 داشت بچه های بالای 2 سال یادشونه اما به محض اومدن ps2 به خاطر فروش خوبش دیگه کسی برای dreamcast بازی نزد و رویای سگا تموم شد
حالا بعضی ها میگن که 360 با دریمکست خیلی فرق داره و پا به پای سونی فروش میکنه اما به این دوستان یه جمله میگم
الان 6 ماهه که 360 اومده در مجموع شاید 1.5 ملیون تا فروش کرده
اما ps3 در بدو ورود 2 ملیون وارد بازار میکنه که بیش از نصفش پیش فرو ش شده
اگه کنفرانس سونی رو دیده باشین یه تیکه میگه: نسل بعد موقعی به وقوع می پیونده که ما بخوایم
و تا وقتی که شرکت سونی هم نخواد نسل بعدی در کار نیست
من این جمله رو با جون و دل میپذیرم و تا ماه مارچ 6 ملیون ps3 ارد بازار میشه یعنی 4 برابر فروش الان 360
همه هم میدونن به همون مقدار که 360 بازی بزرگ داره ps3 هم داره و شاید بیشتر که این بیشتر به سلیقه بر می گرده منم جز کسانی هستم که بازی های ژاپنی مثل dmc و mgs رو خیلی بیشتر از fps هایی چون halo دوست درم بازی ژاپنی فقط بازی های c نیستند عنوان هایی چون pes هم جز اونا حساب میشه که خیلی هایتون بازیش کردین و لذت بردین عنوان هایی چون ff هستند و خیلی های دیگه در ضمن بدونید که ps3 فقط از ژاپن تامین نمیشه فکر کنم بعد از 1 سال دیگه از هر 10 بازی خوره 1 یا 2 عنوان مختص 360 باشه و شاید بیش از نصف برای ps3
لطفا روی زیبایی کنسول ها بحث نکنید که خودتون میدونید به هیچ جا نمیرسید روی سخت افزاری چون cell بحث کنید که 3 هسته اون به تنهایی رویایی پدید میاره که نصف دنیا باورش نمیکنن
شاد باشیم و کمی منطقی

نوشته شده توسط mohandes_register:
در ضمن کجای Xbox از نظره شما زیباست؟
ببخشيد مثل اين كه شما frame هاي 360 رو نديديد بعدشم سوني هم با اون طرحش يه بچه دو سالم ميتونه اين طرح رو بده

نوشته شده توسط Sony:
نمیخوام بحث راه بندازم اما:
همه میدونن که xbox360 عنوان های بزرگی داره و نمیشه 5 تا بازی براش نام برد که علت خرید کنسول باشه
حتی 20 تا بازی هم علت خرید کنسول نیست و کسانی که به خاطر یک بازی مثلا gears of war کنسول میخرن اشتباه میکنن باید دنبال عنوان های بزرگتری بود دوست عزیز wii360 چند صفحه پیش ps3 را یک سخت افزاربزرگ دونستن و حتی یک بازی هم از اون نام نبردند که هیچ ادم منطقی اینو قبول نمیکنه
همه میدونن که از dreamcast چه حمایتی میشد اما با اومدن ps2 همه شرکتا به طرف اون اومدند و شکست سختی خورد چند عنوان خیلی بزرگ هم داشت مثل همین هالو3 و گیر او وار مث افکت و کلی تازه اون عنوان های بیشتری نسبت به الان 360 داشت بچه های بالای 2 سال یادشونه اما به محض اومدن ps2 به خاطر فروش خوبش دیگه کسی برای dreamcast بازی نزد و رویای سگا تموم شد
حالا بعضی ها میگن که 360 با دریمکست خیلی فرق داره و پا به پای سونی فروش میکنه اما به این دوستان یه جمله میگم
الان 6 ماهه که 360 اومده در مجموع شاید 1.5 ملیون تا فروش کرده
اما ps3 در بدو ورود 2 ملیون وارد بازار میکنه که بیش از نصفش پیش فرو ش شده
اگه کنفرانس سونی رو دیده باشین یه تیکه میگه: نسل بعد موقعی به وقوع می پیونده که ما بخوایم
و تا وقتی که شرکت سونی هم نخواد نسل بعدی در کار نیست
من این جمله رو با جون و دل میپذیرم و تا ماه مارچ 6 ملیون ps3 ارد بازار میشه یعنی 4 برابر فروش الان 360
همه هم میدونن به همون مقدار که 360 بازی بزرگ داره ps3 هم داره و شاید بیشتر که این بیشتر به سلیقه بر می گرده منم جز کسانی هستم که بازی های ژاپنی مثل dmc و mgs رو خیلی بیشتر از fps هایی چون halo دوست درم بازی ژاپنی فقط بازی های c نیستند عنوان هایی چون pes هم جز اونا حساب میشه که خیلی هایتون بازیش کردین و لذت بردین عنوان هایی چون ff هستند و خیلی های دیگه در ضمن بدونید که ps3 فقط از ژاپن تامین نمیشه فکر کنم بعد از 1 سال دیگه از هر 10 بازی خوره 1 یا 2 عنوان مختص 360 باشه و شاید بیش از نصف برای ps3
لطفا روی زیبایی کنسول ها بحث نکنید که خودتون میدونید به هیچ جا نمیرسید روی سخت افزاری چون cell بحث کنید که 3 هسته اون به تنهایی رویایی پدید میاره که نصف دنیا باورش نمیکنن
شاد باشیم و کمی منطقی
اقا شما بازي ژاپني دوست داري برو پي اس 3 بگير خوب به هر حال سليقه ها فرق ميكنه يه ايراني هم ژاپني پسنده.ولي اين بحث چه ربطي به سل داره سل كه شركت بازي سازي نيست و امسال مايكروسافت اومده گوي سبقت از سوني بگيره

نوشته شده توسط wii360:
اقا شما بازي ژاپني دوست داري برو پي اس 3 بگير خوب به هر حال سليقه ها فرق ميكنه يه ايراني هم ژاپني پسنده.ولي اين بحث چه ربطي به سل داره سل كه شركت بازي سازي نيست و امسال مايكروسافت اومده گوي سبقت از سوني بگيره
نمیدونم اما فکر کنم یه بار یه حرف بی منطق تر از این شنیده بودم
من کی گفتم سل شرکت بازی سازیه
کی گفتم بازی ژاپنی دوست دارم(الان میگم همه دوست دارن یکی هم نیست که بگه همه بازی های ژاپنی مزخرفه اما مزخرف هم داره)
اقاي سوني اگه ما بخوايم منطقي باشيم ديگه نمي تونيم بازي هاي تخيلي ژاپني ها رو بازي كنيم:lol: :lol:
یعنی هر کی بازی ژاپنی بازی میکنه ادم بی منطقیه
اگه این توهین نیست پس چیه؟:mad:
حرفتم اصلا خنده دار نبود نمیدونم چجوری به این میخندی :sick:
If XBOX 360 VS DC -----> Then MS VS SEGA
نمیدونم کجای حرفام گفتم xbox360 با dc رقابت داره
شیاد اگه اون وسط یه جورایی کلمه سرنوشت رو میوردی یه چیزی
اما بدون سگای اون زمان خیلی از ms حالای شما کمتر نبود شما شینوبی رو یادت نیست چه شاهکاری بود هنوزم دوست دارم بازیش کنم
ممکنه xbox360 به سرنوشت dc نیوفته اما خیلی بهتر هم نمیشه شیاد مایکروسافت به جای اینکه کنسول های اخریش رو 39.99 دلار بفروشه بکندش 99.99 دلار:cheesygri

-----
و در کل همه تون یه جواب منطقی برای مقایسه فروش و پیش فروش کنسول ها نداشتید پیش فروش xbox360 به نصف پیش فروش ps3 نمیرسه
---
همه هم میدونن که برنده ی نسل بعد کیه ولی نمیخوان قبول کنن:)

يه ايراني هم ژاپني پسنده
باید بگم که این حرفت سوای تمام حرفای بچه گانت فوق فوق فوق فوق بچه گانه بود:
این تاپیک ببین اونوقت نظر بده تمام ایرانی ها عاشق بازی های ژاپنی هستند:
بهترین بازیه ps2 از نظر شما چیه؟
اکثر بچه ها گفتن mgs که جز پر فروش ترین بازی های دنیاست
و توی ایران هم کم طرفدار نداره

آخرین ویرایش:
PC - Xbox360 و شايد Wii

اولا يک سری می گن که بازی های x360 برای PC هم مياد پس رو PC می گيريم،
مورد اول اينکه PC شکی تو کيفيت بازی کردن با pc نيست مخصوصا در مورد بازی های strategic و adventure و FPS، ولی سيستمی که بتونه گرافيک بازی های x360 رو جواب بده 1.5 ميليون بايد خرجش کنيد.
مورد بعدی يک سری بازی ها مثل GoW و halo3 که حداقل فعلا روی x360 مياد.
بازی های third person ، ورزشی و چند نفره روی کنسول خيلی بيشتر حال می ده.
سرويس آنلاين xbox live رو PC فعلا نداره (ولی مثل اينکه بعدا روی PC هم مياد که خودش امتياز هست که می تونيم با بازيکن های PC هم بازی کنيم)
مشکل نصب ، اجرا نشدن، کم آوردن فريم و چيزهای ديگه رو روی کنسول نداريد.
روی مبل لم می ديد و بازی می کنيد، نه اينکه پشت ميز کامپيوتر ميخ بشينيد.
نکته ديگه اينکه اين مورد که بازی های xbox360 به راحتی به PC هم تبديل می شه، در واقع يک امتياز هست ، و نکته منفی رو کنسولی داره که نشه به راحتی بازی هاش رو به سيستم ديگه ای انتقال داد، اين باعث می شه که شرکت های بازی سازی طرف x360 بروند، از اونجا که همين الان هم همچين چيزی رو می بينيد، من حتی حدس می زنم که بازی هايی مثل MGS4 هم با تأخير برای x360 هم خواهند آمد، مثل اتفاقی که برای RE4 افتاد !

اما در مورد بازی ها :
همونطور که در E3 بازی های xbox360 امسال کولاک کرد بازی های توپی داره، و همشون هم مثل بعضی کنسول های ديگه نسخه های تکراری و ادامه دار Jack wallace 6، final fart 78، Gran Tsunami 5 (HD version) ، Solid metal boy 10 (revised advanced version)نيستند (البته halo3 رو بگذاريد کنار ;))
مثلا من فهميدم GTA4 برای x360 هم مياد زياد ذوق زده نشدم چون ديگه حوصله ندارم همون بازی رو با گرافيک بهتر بازی کنم ولی halo رو چون بازی نکردم کلی حال می کنم آخرين قسمتش رو بازی کنم

بازی های باحال :
Gears of War
Oblivion
Alan Wake
Prey
Halo3
Mass Effect
Splinter Cell
Huxley
Resident Evil 5
و باحالترين :
BioShock

من منتظر هستم که Valve هم يک شاهکار ديگه برای xbox بسازه مثل half-life

قيمتش هم خوبه ، از اونجا که برای بازی کردن ساخته شده نه برای فيلم ديدن

سرويس آنلاين اش هم که ديگه معروف هست از نظر کيفيت و کارکرد، متاسفانه بقيه کنسول ها مثل ps3 هنوز سرويس آنلاين آماده ندارند که بشه تصميم گرفت چجوری هست، و حتی اصلا بر خلاف چيزی که می گن مجانی هست يا نه (يا اينکه مثل مايکروسافت يک سرويس مفتی "محدود" داره) ، احتمالا اين هم مثل بقيه لاف زدن های اين شرکت تو خالی در مياد حالا بايد ببينيم چی می شه.

در مورد Wii بايد بگم که هنوز مطمئن نيستم که کنترلرش واقعا حال می ده يا نه، چون ممکن هست اولش باحال باشه ولی زود خسته کننده و يکنواخت و در نتيجه غير عملی بشه، بايد قبلش حتما بازی کنم تا تصميم بگيرم.
ولی اگه باحال باشه حتما می گيرم چون ارزون هم هست.

در مورد PS3 هم من فکر می کنم فروش خوبی بکنه ولی در مورد کيفيت ، قيمت و بازی هاش فکر نمی کنم چيز خوبی باشه، ولی به هر حال همون اسم playstation کافيه تا طرفدارهاش در هر صورت اگه 1000$ هم باشه و يکی دو تا بازی خوب هم بيشتر براش نباشه باز هم می خرنش ! به اين می گن بازاريابی
به هر حال من که PS3 نمی گيرم، چون نه حوصله MGS بعدی رو دارم نه کلا خود محصول رو، PS2 داشتم کافی بود

آخرین ویرایش:
من فقط 360 رو قبول دارم به خاطرقيمتش(در ايران: 650 تومن - اونور:399 دلار)
به خاطر بازيهاش(halo3 - GTA IV - GOW - saint row - frame city ciller -table tenis -
mass efecct -PES 2007 و ...)
به خاطر خيلي چيزاي ديگه
البته هم pc (با بالاترين درجه ارتقا = 2گيگ رم - كارت 512 mb با ساپرت DX10 و مدل ATI) رو دارم و هم 360 رو البته وقتي كرك خور شد ميگيرم مثلا 6 ماه ديگه كه برا كركش 150 تومن اضافه نگيرن(اينا نامردن)

نوشته شده توسط sepul:
PC - Xbox360 و شايد Wii

سرويس آنلاين اش هم که ديگه معروف هست از نظر کيفيت و کارکرد، متاسفانه بقيه کنسول ها مثل ps3 هنوز سرويس آنلاين آماده ندارند که بشه تصميم گرفت چجوری هست، و حتی اصلا بر خلاف چيزی که می گن مجانی هست يا نه (يا اينکه مثل مايکروسافت يک سرويس مفتی "محدود" داره) ، احتمالا اين هم مثل بقيه لاف زدن های اين شرکت تو خالی در مياد حالا بايد ببينيم چی می شه.

سیستم آنلاین معروف و البته پولی!! یعنی نیازمند پرداخت ماهانه میباشد...
همین سونی که شما میفرمائید سیستم آنلاین آماده نداره.. فقط بیش از دومیلیون کاربر رجیستر شده تو North America داره... وقتی سونی خودش اعلام کرده که سیستم آنلاین ما کاملاً مجانی است، من نمیدونم این وسط چرا بعضی ها اسرار دارن که اینطوری نیست؟! بعدشم شما XBL رو دیدی میدونی چه خصوصیاتی داره و مطمئنی که میتونی با خرید 360 از امکانات آنلاینش در ایران استفاده کنی؟ عزیز من، اینجا ما Guild Wars ـش رو با پینگ 300-400 بزور بازی مینیم.. نکنه انتظار داری با این پینگ تایمهای مزخرف که ایران داره بشینی GoW رو آنلاین بازی کنی اونم احتمالاً با گیم غیر اوریجینال... نه، اینجاست که مثل معروفی هست که میگه، زهی خیال باطل.. من اینجا با PS2، بازیهایی مثل Socom III و PES5 رو انلاین بازی کردم.. و میتونم بهت بگم که عین چائی داغ خوردن تو سونای خشک میمونه.. تازه پینگ تایمهای شرکت داتک، پینگ تایم بقیه شرکتها رو میخوره.. وای به اون بدبختهائی که از پارس آنلاین و امثالهم استفاده میکنن.. سیستم آنلاین اینجا آپشن خرید حساب نمیشه.. اونم سیستمی که شما میگی.. که باید با کردیت کارد اقدام به خرید بفرمائید... ببینم چندتا از شما کردیت کارد دارید؟ یا چندتاتون کسی رو میشناسید که اطلاعات کردیت کاردش رو در اختیارتون قرار بده تا شما برید برای خودتون اکانت رجیستر کنید؟

درضمن اگر قرار باشه پول بدم برای Upgraded Xbox که چی بشه بهتر بازی کرد.. میدم 3 برابرشو اما PC رو خفن میکنم.. چون هنوزم معتقدم PC = Ultimate Gaming Experience ... لااقل اگر میخوام PS3 بخرم مطمئنم در کنسولهای نسل جدید از همه برتره.. و 600 دلار فقط پول نمیدم برای بازی کردن.. کلی کارای دیگه هم میتونم باهاش انجام بدم.. واین برای من مهمه..

میشه گفت دیگه XBL به اون نسبت سابق نقطه برتریه کنسول مایکروسافت حساب نمیشه،چون اولا الان هم PS3 و هم Wii سرویس آنلاین دارن،دوما هم مجانیه.در مورد تعداد کاربرم،همونطور که قبلا کیانوش تو سایت گفته،تعداد کاربرای آنلاین سونی بیشتر از تعداد کاربرای آنلاین مایکروسافته.
تنها نکته ای که میمونه یه سری از بازیهای XBOX هستش مثل Halo2 که همین الان خیلی روی X360 داره آنلاین و بصورت Multiplaywer بازی میکنن که اینم با گذشت زمان رنگ خودشو از دست میده!

نوشته شده توسط HL2-GF:
من فقط 360 رو قبول دارم به خاطرقيمتش(در ايران: 650 تومن - اونور:399 دلار)
به خاطر بازيهاش(halo3 - GTA IV - GOW - saint row - frame city ciller -table tenis -
mass efecct -PES 2007 و ...)
به خاطر خيلي چيزاي ديگه
البته هم pc (با بالاترين درجه ارتقا = 2گيگ رم - كارت 512 mb با ساپرت DX10 و مدل ATI) رو دارم و هم 360 رو البته وقتي كرك خور شد ميگيرم مثلا 6 ماه ديگه كه برا كركش 150 تومن اضافه نگيرن(اينا نامردن)
قیمت 360 تو تهران بالاتر از 500 تومان نمیشه الان چون درخواست زیاد شده گرونش کردن نامردا ولی اگه صبر کنی 500 راحت میتونی بخری;)
-------------------------------------------------------------------
کسی میدونه ایا میشه xbox360 رو مثل کامپیوتر شبکه کرد و مولتی پلیر بازی کرد؟

آخرین ویرایش:
اون بستگی به بازی داره،مثلا قرار بود HALO2 از LiveAnywhere استفاده کنه،یعنی اگه یکی روی کسنول این بازیو داشت،یکیم روی کامپیوتر،میتونستن با هم بازی کنن،که البته این امکانو ازش ورداشتن.

همین سونی که شما میفرمائید سیستم آنلاین آماده نداره.. فقط بیش از دومیلیون کاربر رجیستر شده تو North America داره...
اون سيستم فرق داره با xbox live و اون چيزی که سونی داره به "تقليد" از xbox برای ps3 هم می سازه، سرويس آنلاين کنونی سونی متمرکز نيست و هر کس بخواد بازی کنه بايد به سرور های خود شرکت گيم ساز وصل بشه و هيچ کدوم از امکانات XBL رو نداره. اون آماری هم که میگی مربور به کسايی می شه که register کردن، نه اينکه به طور فعال بازی می کنند. اين ديگه واضح هست که xbox live الان با کيفيت ترين و پر طرفدارترين سرويس آنلاين هست.

تازه پینگ تایمهای شرکت داتک، پینگ تایم بقیه شرکتها رو میخوره.. وای به اون بدبختهائی که از پارس آنلاین و امثالهم استفاده میکنن.. سیستم آنلاین اینجا آپشن خرید حساب نمیشه..
من اولا کلی گفتم، دوما سرعت ها بهتر می شه، از اونجا رشد ADSL هم تو ايران خوب بوده احتمالا پينگ اش هم بهتر می شه ، سوما تو که می گی آنلاين به درد نمی خورده در اولين پستت ديدم که يکی از دلايل خريد PS3 رو نوشتی Free online service ، فکر کنم اون رو بايد اديت کنی.
نکته ديگه اينکه xbox يک سری بازی های ساده داره مثل Geometry wars ، که خيلی هم باحال هستند ، تو اينجور بازی ها فقط بازيکن ها و امتياز هاشون و موقعيت هاشون مهم هست، که خيلی هم معروف شده و حال هم می ده احتياجی به پينگ هم ندارين.
حالا اگه در آينده بتونيم GoW هم آنلاين بازی کنيم که چه بهتر

اونم سیستمی که شما میگی.. که باید با کردیت کارد اقدام به خرید بفرمائید... ببینم چندتا از شما کردیت کارد دارید؟
دادشم ! ;) مورد ديگه اينکه فکر میکنم اين سرويس سالانه هم باشه. (سالی 50$)

لااقل اگر میخوام PS3 بخرم مطمئنم در کنسولهای نسل جدید از همه برتره.. و 600 دلار فقط پول نمیدم برای بازی کردن.. کلی کارای دیگه هم میتونم باهاش انجام بدم.. واین برای من مهمه..
در مورد برتری PS3 که اون نظر تو هست و نظر خيلی های ديگه تا به اينجا نيست، که به نظر مياد فقط هم صحبت های آقای kataravaragi رو ملاک قرار می دين و منطق ديگه ای در کار نيست.
در مورد کلی کارهای ديگه هم باهات موافق هستم، چون در واقع برای همين منظور هم ساخته شده که کارهای ديگه باهاش انجام بدين. البته جز فيلم ديدن من کار ديگه ای نمی دونم، اگه می شه توضيح بده اون کلی کارهای ديگه چيا هست.

وقتی سونی خودش اعلام کرده که سیستم آنلاین ما کاملاً مجانی است، من نمیدونم این وسط چرا بعضی ها اسرار دارن که اینطوری نیست؟!
سونی اعلام کرده بود که کنسول بهار امسال مياد
اعلام کرده بود که PS3 يک سوپر کامپيوتر هست ! (بيييييييپ)
اعلام کرده که شما ديگه PC نمی خواهيد و تمام کارهاتون رو با PS3 انجام می دهيد !
اعلام کرده بود که قيمت کنسول به احتمال زياد 400$ هست (زمستان) ، حالا شد 600$
اعلام کرده بود که سخت افزار PS2 قدرت نمايش بازی هايی با کيفيت toy story رو داره.
اعلام کرده بود که بازی killzone که در E3 پارسال نشون دادن روی سخت افزار ps3 به صورت Realtime اجرا می شده (همون موقع Developer اش گفته بود که اين realtime نيست، امسال هم که اصلا خبری ازش نشد، تازه بازی های امسال مثل assasin's creed هم روی PC اجرا می شد)
و همينطور اعلام کرده که سرويس آنلاين "کاملا" مجانی و متمرکز مانند XBL براش می سازه

این بحث تقلیدو تموم کنین.اگه قضیه تقلید باشه،مایکروسافت از جفت شرکتای دیگه کمتر نوآوری کرده(تقریبا اصلا نکرده!)
برای بار هزارم،اگه سونی تو سیستم آنلاین جدیدش از Xbl تقلید کرده،پس اون موقع هم مایکروسافت از سرویس آنلاین نینتندو که واسه 64dd ساخته بود تقلید کرده.درسته که اون سیستم این تعداد کاربرو نداشت،ولی تقریبا همه مشخصه های Xbl رو اونم داشت و از کجا میشه گفت که مایکروسافت از ایده اونا استفاده نکرده و برنامه اونا رو تکرار نکرده؟
یا اگه سونی از Xbl تقلید کرده،پس مایکروسافت از سونی و نینتندو و سگا تقلید کرده و تو دستش آنالوگ طراحی کرده.
پس به اینا نمیشه گفت تقلید،میشه گفت استفاده از یه ایده برای پیشرفت.

خوب به هر حال هر كي يك سليقه اي داره ما هم به جاي اينكه كنسول هامون رو به هم غالب كنيم بشينيم براي انچه كه براش مي جنگيم (بازي)انجام بديم تا موقع خريد كنسول مورد علاقه فرا برسه ما كه نمي تونيم نظر بعضي ها رو عوض كنيم(البته نظر بعضي ها من خودم نظر يكبار عوض شده) شايد واقعا اين بازي ها رو دوست دارن.ميخوايم بهشون بگيم اين بهتره رو بخر وگرنه خريدن يا نخريدن ان ها براي حال ما چه تفاوتي دارد اصلا با خريد 100 نفر ايراني چيزي عوض ميشود در كل اين هايي كه ما ميبينيم خوبي بهشون نيومده.من كه غير از خبر كنسول ها هيچوقت مجادله نمي كنم:( :(( :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or