کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
حرفت به دور از واقعيت نيست...در واقع اگه PS3 هر چند وقت يك بار بخواد Upgrade بشه ديگه اين Console چه فرقي با يك PC داره ؟!
به نظر من شايد منظور Kutaragi اين بوده كه مثل X360 پردازنده اين كنسول رو هم با تكنولوژي جديدتري (از نظر نانومتر) بسازند تا مصرف برق دستگاه و همينطور گرماي خروجي خوف پشت دستگاه رو تقليل بده...هر چند كه اين نظر منه و ميتونين بهش هيچ اهميتي ندين !!!!:)

البته با عذرخواهی از طرفداران PS3

احمقانه ترین حرفی که تا حالا شنیده بودم ارتقای سخت افزاریه کنسول پس از منتشر شدنشه !

فرض کنید شما روز لانچ یه PS3 میخرید با مشخصات اعلام شده

2 سال دیگم یه سری PS3 تولید میشه با قدرت سخت افزاریه بیشتر از قبلی

اون سازنده ای که میخواد بازی بسازه باید برمبنای قدرت کدوم کنسول بازی بسازه ؟
اگه بخواد بر مبنای قدرت کنسول جدید بازی رو بسازه بازی روی کنسولی که قدرت کمتری داره به خوبی اجرا نمیشه
اگه بخواد بر مبنای سخت افزار ضعیف تر بازی بسازه دیگه اون سخت افزار قوی به چه درد میخوره ؟
اگه بخواد برای هرکدوم برمبنای قدرت خودش بازی بسازه اونایی که کنسول ضعیف تر دارن صداشون در میاد و هیچ سازنده ای هم انقدر احمق نیست که بیاد وقت بزاره و همچین کاری بکنه

در نتیجه آپدیت سخت افزاری کاملا حرف چرتیه !
ولی آپدیت مثل اونایی که الان داره روی 360 انجام میشه یا تغییر Blue Ray Rom و ... احتمالش هست

من حوصله نداشتم متن انگلیسیشو بخونم واقعا کوتاراگی این حرفهارو زده یا اشتباهی ترجمه شده:confused:
اگه واقعا این حرفهارو زده خدا به داد سونی برسه با این مغزهای متفکرش این بابا میخواد رقیب ماکروسافت تو pc بشه ولی هنوز نمیدونه فرق کنسول با pc چیه!!!
------------------------------------------------------
در ضمن اون امار فروش بازی هاکه من گذاشته بودم مربوط به امریکا بود;)

فکر کنم چون تو ID خودت کلمه قدیمی و OLD وجود داره فکر کردی من هم آره !!!! ;)

ولی خبر مربوط به مصاحبه آقای کوتاراگی با سایت PC World مال 2 روز گذشته است نه 1 سال پیش .

http://www.kotaku.com/gaming/top/kut...ter-179182.php

البته این متن خبر بسیار کاملتر از ان است که من فرستادم.

تاریخ این خبر دقیقا 8/6/2006 میباشد و الان که من دارم این متن روتایپ میکنم دقیقا 10/6/2006 است نه 2005 !!!!

به هرحال اگه شما پارسال این خبر رو شنیده بودی بخاطر اینه که کارت خیلی درسته ;)
لطفا دست مارو هم بگیر

در مورد عکسها حق با شماست ، قدیمی بودن . به هر حال از بابت قدیمی بودن عکسها منو ببخشید. :(

قربان شما

سید مسعود متین
مسعود جان من منظورم این خبر نبود کلی گفتم امیدورام از دستم ناراحت نشده باشی;)

یه مطلب خیلی جالب تو yahoo game گذاشته که حتما برین بخونین خیلی چیزهارو روشن کرده این ادرس خبر :
PlayStation 3 vs Xbox 360

این تیکش هم درمورد مقایسه ظرفیت بازی ها تو dvd و بلوری جالب بود گفته که از نظر بازی هیچ فرقی نداره و مشکل ظرفیتی هیچ کدوم ندارن ولی تو ps3 دموهارو با رزولوشن بالا میزارن و بلوریو پر میکنن ولی تو xbox360 با رزولوشن پاینتر و گفته که مردم اکثرا کنسولو برای بازی میخرن نه برای دیدن دمو رزولوشن بالا (با این تلوزیونهای ما که فکر کنم دموهاشونم هیچ فرقی نداره);)
Based on the demonstrations at E3, the Xbox 360 and PlayStation 3 are neck and neck in terms of visuals
Where the Xbox 360 lags is in storage space for games. Getting a year's head start on Sony meant using the standard DVD format for games, which limits software developers to around 9GB of space. In comparison, the PlayStation 3's Blu-ray format can support around 50GB. On paper that sounds like a huge disadvantage, but in reality the difference is minimal.

The biggest part of any game is typically the movies and the art used for the visuals. While PlayStation 3 developers will no doubt fill their discs with high definition cinema scenes, those same images can still be squeezed onto a standard DVD in a lower resolution. After all, most of a game is spent playing and not watching cutscenes (usually!). With similar system specs, picking a winner is going to come down to the games.

باید بگم اگه یه بازی Multi Platform باشه،درسته،فرق دو تا نسخه ی 360 و پی اس3 این بازی فقط تو رزولوشن دموهاس کیفیت تصویر،و تو گرافیک ربطی به بلوری نداره.
ولی بحث سر اینه که دو تا بازیه جدا واسه دو تا کنسول جدا ساخته شه.شرکتی که واسه پی اس3 بازی میسازه،واسش راحت تره!
واقعا نمیدونم،اینقدر منظورمو بد میرسونم؟آقا یه بازی رو بخوان از 30 گیگ بکننش 10 گیگ،زحمت میخواد!و اینکار مایکروسافت که HD-DVD ROM واسه دستگاهش بصورت استاندارد نذاشته،یا هارد نذاشته(که دومی فکر نکنم خیلی قیمتی داشته باشه)کار بازیسازایی رو که واسه 360 میخوان بازی بسازن رو سخت تر کرده.حالا بازیسازا یا میتونن 30 گیگ رو با حذف ی سری موارد و یکم ور رفتن بکنش تو یه Dual-Layer DVD یا نمیتونن!ولی اگه هم بتونن،بیل گیتس رو دو تا فش میدن که چرا لااقل یه هارد 40 گیگ که حدود 20 دلار قیمتشه رو نذاشته تو دستگاه!

نوشته شده توسط old snake:
مسعود جان من منظورم این خبر نبود کلی گفتم امیدورام از دستم ناراحت نشده باشی;)

اختیار داری اسنیک عزیز ، شما هرچی بگی ما در بست قبول داریم !!!!

فقط جواب رو به این خاطر نوشتم ؛ چون واقعا این آقا صحبتهای جالب و در عین حال عجیبی زده بود .

قربان همگی
سید مسعود متین

حداقل همگی میدونیم که پی-اس 3 توی ایران مرد.به چند دلیل:
1_قیمت بالا.در صورت ورود به ایران در روز اول شاید 1 تا 1.5 ملیون قیمت داشته باشد.
2_احتمال ضعیف کپی خور شدن....
3_پس از کپی خوریت قیمت بالای دیسک بلوری(که البته شاید اگر راهی برای بخش بخش کردن بازیو جادادن توی چند دیویدی شاید حل بشه)
4_کم اطلاعی مردم.....وقتی شما توی یک مغازه بشینیو ببینی طرف اومده میخواد پی-اس 1 بگیره چی فکر میکنی؟
5_بها ندادن به بازی.اونا که نون خور خودشونن به کنار.اما کسی مثل من و شاید شما که نیاز به بودجه اضافی برای خرید داریم چطوری میتونیم یک فرد بزرگسال رو راضی به کمک و یا حتی خرید یک کنسول کنیم؟
6_عملات بلا استفاده بودن سرویس آنلاین جدید سونی که شاید در فروشش در خارج تاثیر گذار باشد اما اینجا تاثیری ندارد.
7_وزن زیاد!!!!!اگه به پدر من بود که میگفت: این کنسوله خریدی یا هالتر؟؟!!(گرچه هیچوقت نمیگه چون من و اون انقدر ابله نیستیم که پولی پای پ س بدیم)
باتشکر....

حالا يه سوال خارج از بحث :
PS3 ي كه 500 دلار قيمتشه HDTV رو Support ميكنه يا نه ؟!
يه كسي بره و عكسهايي رو كه X360 روي HDTV داشته رو با تصاويري كه X360 روي SDTV داشته بياره اينجا يه مقايسه ايي بكنيم...البته هر كي كه دوست داره !!!

يه كسي بره و عكسهايي رو كه X360 روي HDTV داشته رو با تصاويري كه X360 روي SDTV داشته بياره اينجا يه مقايسه ايي بكنيم...البته هر كي كه دوست داره !!!
نه نمی کنه;)

ايني كه من خوندم (الان!)يه خورده فرق داشت : PS3 ي 500 دلاري پورت HDMI رو Support نميكنه ولي Resolution هاي 480p تا 1080i رو Support ميكنه كه به معني اينه كه هر دو مدل PS3 تلويزيونهاي HD رو Support ميكنن......HDMI كه براي تفكيك كيفيت (و چيزهاي ديگه! )استفاده ميشه فقط براي PS3 ي 600 دلاري هستش....
موفق باشيد

برنده آخر در جنگ کنسولها با تمام افتخار:
ما!!!!(فارسی پاسداشته شده Wii )
کاملا موافق اصلا دوستان امضای منو بخونن بفهمن دنیا دست کیه ؟
با تمام اتفاقات 2-3 ماه اخیر بدون شک نینتندو در سومین جنگ کنسول ها برنده می شه می گه نه نیگا کن

تمامی مدل های 360 و PS3 دارای HDTV می باشند.
HDTV همانطور که در پست بعدی کمی توضیح دادی دارای کیفیت های متفاوتی است:
  • 720p - 1280x720 progressive
  • 1080i - 1920x1080 interlaced
  • 1080p - 1920x1080 progressive
رزولوشن های 720p , 1080i به وسیله کابل Component و یا بالاتر تولید می شوند. (این کابل به صورت استاندارد در کنسول های جدید موجود است.) اما رزولوشن 1080p احتیاج به کابل HDMI دارد که فقط مدل 600$ دلاری PS3 دارای این فیش می باشد. البته کابل DVI (برای PC) هم قابلیت تولید این رزولوشن را دارد.

Kutaragi Says Cell CPU Will Be 65nm In 2007, Price Lowered
طبق گفته های ایشون هر کسی ps3 رو موقع ریلیز بخره اشتباه کرده!!!
الان cpu با تکنولوژی 90nm ساخته میشه که هم حرارت بیشتری داره هم گرونتره پس بهتره تو ایران تا 2008 یا 2009 صبر کنین و اون موقع به فکر خرید بیفتین.
Ken Kutaragi, President of SCE, told ImpressWatch that the Cell processor in the PlayStation 3 was to be manufactured and delivered in 2007 with a structure size of 65-Nanometer(Nm). Currently, the chip is manufactured with the 90nm prcoess. Kutaragi goes on to say that as well as less heat prduction, the 65nm process may also reduce the cost of the Playstation 3.
-----------------------------------------------------
نوشته شده توسط SUPERMHR:
برنده آخر در جنگ کنسولها با تمام افتخار:
ما!!!!(فارسی پاسداشته شده Wii )
چه در خارج(باتوجه به نظر سنجی ها) و چه در ایران (اگه مشکل کپی خور شدن حل بشه دیگه هیچ مشکلی نداره.قیمت خوبه بازیا بهتره دیویدی ارزونه و....)
باتشکر....
اول یه نگاه به نظر سنجی بنداز ببین وضع نینتندو چیجوریه و مطمئن باش بیرون هم وضع از اینجا هم بدتره و نینتندو هیچ شانسی برای اول شدن تو جنگ کنسولها نداره و xbox360 هم خیلی هنر کنه با ps3 بتونه مساوی بشه;)

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Nemesis:

نوشته شده توسط Nemesis:
ايني كه من خوندم (الان!)يه خورده فرق داشت : PS3 ي 500 دلاري پورت HDMI رو Support نميكنه ولي Resolution هاي 480p تا 1080i رو Support ميكنه كه به معني اينه كه هر دو مدل PS3 تلويزيونهاي HD رو Support ميكنن......HDMI كه براي تفكيك كيفيت (و چيزهاي ديگه! )استفاده ميشه فقط براي PS3 ي 600 دلاري هستش....
موفق باشيد

نوشته شده توسط Lich King:
تمامی مدل های 360 و PS3 دارای HDTV می باشند.
HDTV همانطور که در پست بعدی کمی توضیح دادی دارای کیفیت های متفاوتی است:
  • 720p - 1280x720 progressive
  • 1080i - 1920x1080 interlaced
  • 1080p - 1920x1080 progressive
رزولوشن های 720p , 1080i به وسیله کابل Component و یا بالاتر تولید می شوند. (این کابل به صورت استاندارد در کنسول های جدید موجود است.) اما رزولوشن 1080p احتیاج به کابل HDMI دارد که فقط مدل 600$ دلاری PS3 دارای این فیش می باشد. البته کابل DVI (برای PC) هم قابلیت تولید این رزولوشن را دارد.
مدل 500 دلاری PS3 رزولوشن 1080p رو هم در بازیها ساپورت میکنه و این موضوع به داشتن خروجی HDMI یا نداشتنش ربطی نداره. اما در مورد فیلم ها این قضیه فرق داره و مدل 500 دلاری فیلم ها رو فقط با رزولوشن های 720p و یا 1080i نشون میده (اونم بدلیل توافقی که انجام شده بین شرکتهای فیلم سازی و شرکتهای سازنده پخش کننده ها)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or