کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
The Godfather&F.E.A.R مشکلی ندارن و عنوانهای پیسی هستن که برای 360 میان و خیلی هم خوبه(هر چند پدرخوانده بیشتر یه نقطه ضعفه!)ولی G.O.W ئقتی روی پیسی هم میاد،نمیشه گفت که خیلی خوب شد واسه پیسی اومد و حالا 360 یه بازیه پیسی رو مال خودش کرد!!!

دوستان میبخشید حال ندارم کل تاپیک های سایت رو بگردم
میشه بگید قیمت xbox360 الان چنده؟ آخه شاید تابستون یکی بگیرم [موقعی که پای یه پول قلمبه وسط باشه آدم تعصبش رو فراموش میکنه!]

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
ميشه يه لينك در باره استفاده RSX از DX بدي ؟
در مورد اینکه RSX هم از DirectX استفاده می کنه الان رفتم یه چرخی زدم، آره من اشتباه کردم استفاده نمی کنه البته اونجا هم با قاطعیت نگفته بودم که استفاده می کنه من فقط X360 رو بررسی کرده بودم. مثل اینکه PS3 دارای OpenGL می باشد. (البته اینو هم قاطع نمی گم:cheesygri ) ولی اینو مطمئن هستم که از تکنولوژی مانند DX9.0c درش استفاده شده و PixelShader 3.0 داره.
SONY OFFICIALLY revealed that its RSX graphic part will be kind of Shader Model 3.0 compliant. You cannot actually talk about Shader Model 3.0 if you don't talk Windows DirectX but Shader model 3 has become the best way to describe how programmable a core really is.
Developers asked about Shader Model 3.0 support and company responded. It's interesting that the company is embracing Nvidia's failed CG marchitecture as its standard shading language.

On the PC, Nvidia decided to kill its CG shading language concept and to make some space for HLSL(Higher Level Shader Language).

Sony didn’t have any other choice as HLSL was the only alternative. If you talk Playstation 3 you should talk about CG as this is going to be the only way to do shading for this upcoming console.

Sony didn’t want to go for HLSL simply because the Vole itself invented this standard and that stuck in the Japanese firm's craw. The answer was Nvidia's CG. The Vole and its DirectX team wants to make everyone loves HLSL whether you like it or not but you can still bend some rules if you are Sony. If you are the Vole you kind of can afford to be bossy and to make people go the way you want them to go but Sony is tough cake.

RSX will enjoy specific version of SM 3.0 adjusted for this core and it will be highly programmable and will let you create some cool effects on Playstation 3.

مطالب این سایت هم نسبتا جالب و بدبخوره برای کسانی که دوست دارن بیشتر در زمینه ها اطلاعات داشته باشن:
http://taipeigamer.blogspot.com/2006/04/celling-revolution.html

مثل اینکه PS3 دارای OpenGL می باشد. (البته اینو هم قاطع نمی گم:cheesygri )

DX تكنولوژي مايكروسافته و فقط ويندوز و Xbox ميتوونن از اون استفاده كنن . PS3 و Wii از OpenGl در بخش گرافيك و از OpenAl در بخش صدا استفاده ميكنن

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
خب این لیست بلند بالا که شامل بازیهای 360 هم میشه!!!! :evil:
خوب مگه من گفتم همش مختص ps3 هست از این 161 بازی فکر کنم 60 تاش برای 360 هم میاد
بهزاد جان میدونی فایدش چیه
بچه ها میدونن که ps3 بیشتر از یک بازیه خوب داره
شما خوشحال میشی من بنویسم 360 فقط یک بازی داره اونم halo3
خوب هر کسی نظری داد اینم نظر من بود لیستو دادم بچه ها از توش انتخاب کنن:cool:

نوشته شده توسط Sasy360:
دوستان میبخشید حال ندارم کل تاپیک های سایت رو بگردم
میشه بگید قیمت xbox360 الان چنده؟ آخه شاید تابستون یکی بگیرم [موقعی که پای یه پول قلمبه وسط باشه آدم تعصبش رو فراموش میکنه!]
پ
ساسان جون دوست عزیزم خوب میزاشتی فردا که میبینمت از خودم میپرسیدی فردا که هستی نه
الان هم تو خود اهواز سرزمین اورده میده 625-425 در دو مدل و بازی هاش هم دونه ای 8 تومن:blushing:

نوشته شده توسط mt3691:
امیدوارم مشکل لیست حل شده باشه برای این لیست من بیشتر از یک ساعت وقت گذاشتم اونوقت بخاطر چند اشتباه صد نفر ایراد میگیرن خوبه بعضی وقتها نیمه پر لیوان هم ببینیم

اقا بهزاد اون کلمه exclusive هم برداشتم امیدوارم مشکلش حل شده باشه.

اگه فکر میکنین کار راحتیه بفرمایین و یه لیست کامل درست کنین تا ما هم استفاده کنیم :mad:

کلا 161 بازی برای ps3 و 259 بازی برای xbox360 تو گیم اسپوت ثبت شده.

سلام MT جان من تشکر هم کردم از پست قبلی به خاطر زحمتی که کشیدید ولی خوب حقیقتا لیست مشکل داشت باز هم ممنون

========================
به به کیانوش عزیز میبینم که بالاخره یه سری به اینجا زدید ، خوشحالم

برو بکس این دعوا نداره که وقتی ps3 اومد منو خبر کنید یکی بخرم چون بهترین بازی ها و دورانی که خونه بودم با این سری کنسول انجام دادم چه پولهایی که نبردم !:cheesygri

نوشته شده توسط Sony:
پ
ساسان جون دوست عزیزم خوب میزاشتی فردا که میبینمت از خودم میپرسیدی فردا که هستی نه
الان هم تو خود اهواز سرزمین اورده میده 625-425 در دو مدل و بازی هاش هم دونه ای 8 تومن:blushing:
این اختلاف 200 تومنی برا چیه؟ یعنی از هر کی خوشش بیاد بش میده 425 تومن با هر کسی حال نکنه بش میده 625؟!
من میخوام از اصفهان بخرم آخه از تو اهواز یه دسته PS2 سالم نمیتونی بخری همش خرابه
راستی از بچه ها تو اصفهان کسی جایی سراغ نداره که xbox360 بفروشه؟

من هنوز سر گيجه دارم كه pc بگيرم يا x360
يكيم نيست يه چيزبهم بگه :mad::mad::mad::-"
PC بخری ؟!
یا اینکه PC را ارتقاء بدی ؟
اگر منظورتون ارتقاء PC هستش 4 قطعه ی اصلی را باید عوض کنی
MAIN ،CPU ،GPU ،RAM اگر هم احتیاج باشه POWER
اگر بودجه ی محدودی داری خرید یک کارت گرافیک 7800GT یا GTX یا ... میتونه یه ریسک باشه ، چون قبل از این خرید یک کارت گرافیک به طوری مثال 6800ULTRA در زمان سلطنتش یک آینده نگریه معقول بود چون خیالت راحت بود که دیگه DX9 تا حدقل 2 سال پابرجا هستش
ولی کارت گرافیک سری 7 زمانی اومد که ذهن همه بر روی DX10 متمرکز شده پس یک کارت گرافیک مثلا 7800GTX با قیمت بالا نمیتونه یک آینده نگریه معقول باشه
90% ریسک هستش ، چون زمانی که DX10 بیاد (سال دیگه انشاء الله) دیگه حال نمیده با کیفیت DX9 بازی کنی ، پس بهترین آینده نگری فعلا میتونه انتخاب یکی از کنسول های نسل بعد باشه بعد از 2 سال هم که که DX10 (تقریب) جا افتاد میتونی به فکر ارتقاء سیستم باشی
خرید یک 7600GT هم بد نیست ولی اگر بودجه ی خیلی محدودی داری این کارا نکن
من خودم به احتمال 100% کنسول XBOX 360 را میخرم ، همین 3 ماه پیش هم سیستم را ارتقاء دادم ولی پول زیادی خرجش نکردم ، اگر به خاطر XBOX 360 و DX10 نبود الان یه 7800GTX (خدا را چه دیدی 7900GTX) میخریدم با CPU DUAL CORE رم 2 GIG ....

تا زمانی که بودجه ی محدودی ندارید PC میتونه بهترین گزینه باشه ولی در غیر این صورت ....
در ضمن اگر به سبک بازی های PC علاقه داری کنسول XBOX 360 میتونه جایگزین خیلی خوبی باشه

آخرین ویرایش:
احسان جون شما مگه اصفهان نیستی؟ اون ورا کجا Xbox360 میفروشن؟
قیمتش اونجا چنده؟
راستی از سی پی یوی LGAت راضی هستی من شنیدم میگن از فول کشا هم بهتر کار میده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or