کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
از گیم اسپات دانلودش کن اونجا Resume هم داره:)

http://www.gamespot.com/ps3/adventure/metalgearsolid4/media.html

مرسي امين جان.
ولي براي اين آخري كه ششمي باشه، لينك دانلود Lo Res نداره.
سالها مقاومت كرده بودم تو GS ثبت نام نكنما، حالا هم ضايع كرد مارو.
اگه لينكش رو پيدا كردي دستت درد نپره. : )

امکان نداره متال گیر 3 در عرض 6 ساعت تموم بشه چه هارد و چه norma
:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
Mgs3اگه خیلی هم حرفه ای باشی حداکثر 10 ساعت طول میکشه من خودم 10 بار ای بازی رو انجام دادم.MGS2هم VERY HARD3ساعت طول
:love: :biggrin1: :love: :biggrin1: :biggrin1: :love: :love: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :love: :love:
دست بالای دست بسیار است . اگر شما ها نمی تونید یا نتونستید دلیل نمیشه که نشه . من که می تونم . از من بهتر همستن .

در اشتباهی دوست من .:biggrin1: :biggrin1: Killzone رو بار اولی که دیدم 100% میدونستم Demo ش Real - Time نیست . به عرض شما هم برسونم که تنها Demo ای که من رو متحیر و میخ کوب کرد و تا پایان آن نزاشت که من پلک بزنم Halo 3 بود { که Real - Time بود }. این جدیده رو ندیدم . ولی فکر نکنم از قبلی چیزی کم داشته باشه .

1. همه اینها رو دارم
2. از MGS4 حرف نزن که .... خودت رو زدی به اون راه یا هنوز تو یه جای دیگه ای . اون Demo های قلابی بودن :-" :-" . یعنی گیم پلی بازی 180 درجه با Demo های که از TGS 2005 تا ان روز نشون داده بودن { روزی که در TGS 2006 اصل بازی رو به نمایش گذاشتن }
3. یه نگاهی به امضای من بنداز . شاید یه چیز های دست گریرت بشه
4.من از شما بیشتر تو کف Heavenly Sword و Liar هستم:(( :(( :(( :(( :(( .

متشکرم از لطفت . شما هم یه بار امضا ی من رو بخون . یه کم چشمات { چشم دل } باز کن:biggrin1: :biggrin1: .

دوست من . نظر لطف شماست . نه که اصلا شما این طور نیستید .

مفید و مختصر.کلا بازی های دیگر تو این سبک مگه چقدر گیم پلی دارن که Gear of War { عزیز دل باب:love: ا } نداره . من که MGS 2 رو Hard 4 ساعته و MGS3 رو Hard 6 ساعته تموم میکنم . ولی Gears of War را رو Normal حدود 12 ساعت طول میکشه . دیگه چه برسه به :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: Hard

اول اینکه امکان نداره برای اولین بار بتونی تو کمتر از 10 ساعت متال گیر رو تموم کنی

دوم اینکه یه چیزایی میگین که اصلا به توضیح احتیاج نداره
هر گیمری میدونه که گرافیک دموی Real Time بهتر از Gameplay هست(یک مسئله تابلو)
شما یه نگاهی به دموهای Real Time همون Gears of War بنداز ببین چقدر با گیم پلی متفاوته(مطمئن باش اختلافشون خیلی بیشتر از متال گیر 4 هست)

ميشه يه لينك از MGS4 كه توي TGs06 بود بدين كه Resume داشته باشه؟
هنوز نديدم :(

البته این دمو چیزه زیادی نداره ولی بعد از دیدن این دمو به 2 تا نتیجه میرسی :

1- جوه متالگیر واست پیش میاد و جو گیر میشی و تو دلت غوغا به پا میشه :biggrin1: و میفهمی هنوز هم MGS حرفه اول رو میزنه ..

2- دومین نتیجه رو وقتی میگیری که آخره دمو اون یارو جوونه رو میبینی .. کوجیما با این کار اعلام کرد که همتون سوسک هستید :biggrin1: و کسی با من کله داستان نندازه :) ولی خداییش خیلی جرات میخواد اینجوری مانور دادن رو داستان !

در کل Nice One Kojima :-" پایتیم :biggrin1:

اسم نسل جديد رو فقط ميشه روي Wii گذاشت چون فقط تكنولوژي و طح جديد رو تو كنسول بازي آورد اون دوتاي ديگه غير از گرافيك چيزي نداشتن.فقط شركت نيتندو بود كه دنياي كنسول ها رو متحول كرد.

من خودم Mgs2 رو نرمال 1ساعت و 50 دقیقه طول کشید تموم کردم
و توی Mgs 3 رکوردم روی نرمال چیزی حدود 3 ساعت 5 و 6 دقیقه بود
حاضرم جلوی خودتون بازی کنم;)

اسم نسل جديد رو فقط ميشه روي Wii گذاشت چون فقط تكنولوژي و طح جديد رو تو كنسول بازي آورد اون دوتاي ديگه غير از گرافيك چيزي نداشتن.فقط شركت نيتندو بود كه دنياي كنسول ها رو متحول كرد.
پس ببخشيد كيفيت hd چي بوده؟
blueray چي بوده؟
cell چي بوده؟
sixaxis چي بوده؟
نكنه اينا تو نسل قبل هم بودن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or