در اشتباهی دوست من .:biggrin1: :biggrin1: Killzone رو بار اولی که دیدم 100% میدونستم Demo ش Real - Time نیست . به عرض شما هم برسونم که تنها Demo ای که من رو متحیر و میخ کوب کرد و تا پایان آن نزاشت که من پلک بزنم Halo 3 بود { که Real - Time بود }. این جدیده رو ندیدم . ولی فکر نکنم از قبلی چیزی کم داشته باشه .
1. همه اینها رو دارم
2. از MGS4 حرف نزن که .... خودت رو زدی به اون راه یا هنوز تو یه جای دیگه ای . اون Demo های قلابی بودن

. یعنی گیم پلی بازی 180 درجه با Demo های که از TGS 2005 تا ان روز نشون داده بودن { روزی که در TGS 2006 اصل بازی رو به نمایش گذاشتن }
3. یه نگاهی به امضای من بنداز . شاید یه چیز های دست گریرت بشه
4.من از شما بیشتر تو کف Heavenly Sword و Liar هستم

.
متشکرم از لطفت . شما هم یه بار امضا ی من رو بخون . یه کم چشمات { چشم دل } باز کن:biggrin1: :biggrin1: .
دوست من . نظر لطف شماست . نه که اصلا شما این طور نیستید .
مفید و مختصر.کلا بازی های دیگر تو این سبک مگه چقدر گیم پلی دارن که Gear of War { عزیز دل باب

ا } نداره . من که MGS 2 رو Hard 4 ساعته و MGS3 رو Hard 6 ساعته تموم میکنم . ولی Gears of War را رو Normal حدود 12 ساعت طول میکشه . دیگه چه برسه به :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: Hard