کدام کنسول بازی اختصاصی بهتری دارد(با ذکر بازی)

کدام کنسول بهترین بازی اختصاصی را دارد(با ذکر بازی)

• مجموع رای دهنده‌ها
    546
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کنسول PS3
100% بهتره به علت 2 تا از بازی های شاخش :
Infamous-Uncharted
البته نظر سنجی هم حرف منو تایید میکنه :biggrin1:

من خودم psp و pc بازی می کنم ولی از موقعیکه این Uncharted 2 رو دیدم میگم هیچی ps3 نمی شه :biggrin1:

ی بازی که دنبا رو عوض نمی کنه (360:halo1,2,3,reach / gears ofwar 1,2,3 :evil::biggrin1::blushing:
killzone 2
resistance1,2
metal gear solid 4
god of war 3
MAG
ratchet &clank
heavy rain
infamous
البته من خودم فقط 360 دارم ولی از حق نمیشه گذشت که ps3 بازی های بهتری داره.
راستی یه چیز دیگه:
halo 1,2 برای 360 نیومدند.

killzone 2
resistance1,2
metal gear solid 4
god of war 3
MAG
ratchet &clank
heavy rain
infamous
البته من خودم فقط 360 دارم ولی از حق نمیشه گذشت که ps3 بازی های بهتری داره.
راستی یه چیز دیگه:
halo 1,2 برای 360 نیومدند.

iهمین دو تا کافیان ;)

حالا میخوام افتخارات مایکروسافت در قبال بازار بازی های شرق اسیا و شرکت زپنی رو براتون بگم

این لیست بازی های انحصاری ایکس باکس ۳۶۰ هست که شرکت های زاپنی به طور انحصاری این بازی ها رو برای ایکس باکس ۳۶۰ کانفیرم کردن یعنی این موفقیت مایکروسافت در دنیای زاپن بوده فکر کنید این بازی همشون از طرف کمپانی های زاپنی که اونم به طور انحصاری فقط برای ۳۶۰ عرضه میشن البته منظورم از انحصاری یعنی برای پلی ۳ عرضه نمیش شاید یکی یا دو تا هم برای کامپیوتر عرضه بشن مثلا فینال فانتزی ۱۱ که به جز این بازی بقیه مخصوص ۳۶۰ هستن البته موفقیت مایکروسافت برای دزدین عناوین انحصاری سونی هم بوده مثلا اویل ۵ یا gundam در کل شرکت های زاپنی به جز این لیست انحصاری بازی های بسیار بیشتری رو برای 360 میسازن بازی هایی از قبیل condemned . full aotu . ولی تقریبا 20 بازی دیگه در کل مایکروسافت با تمام قدرت بازار زاپن رو گرفته واقعا دیگه سونی باید خاک برسرش کنه که اینقدر شرکاشو داره از دست میده البته شاید هم این اخرین دویل مای کرای باشه که به طور انحصاری برای برای سونی کانفیرم میشه و یا شاید این اخرین متال و تکت باشه که به طور انحصاری برای سونی کانفیرم میشن شاید زمانی بشنوید که تکن 7 دویل مای کرای 5 و متال 4 یا 5 برای 360 و پلی 3 کانفیرم شدن اون موقع نباید تعحجب کرد چون با این همکاری گسترده هیچ چی بعید نیست

Atari Japan Co. Ltd.

Test Drive Unlimited

Banpresto Co. Ltd.

Super Robot Wars (working title

Capcom

Dead Rising
FromSoftware Inc.

eNCHANT arM

G.Rev Ltd.

Title TBA

Genki Co. Ltd.

Shutokou Battle (working title

KOEI Co. Ltd.

Dynasty Warriors 5

Konami

Rumble Roses XX (working title
Proyakyu Spirits (working title
Namco

Frame City Killer
Ridge Racer 6
RPG Title TBA

SEGA Corp.

Chromehounds (working title

SNK Playmore Corp.

King of Fighters Maximum Impact 2 (working title

Spike Co. Ltd.

Title TBA

Square Enix Co. Ltd.

Final Fantasy XI

Tecmo

Dead or Alive 4
Dead or Alive Xtreme 2
Project Progressive
Dead or Alive code: Cronus

THQ Japan

Saints Row
The Outfit

البته موفقیت مایکروسافت برای دزدین عناوین انحصاری سونی هم بوده

شما اگه یه چیزی رو نمیدونی قبل از اینکه اظهار فضل کنی یه کم تحقیق کنی بد نیست.
1- اگه منظورت اینه که مایکروسافت دزدی کرده باشه (به معنایه واقعی) مطمئن باش کمپانی تپلی مثل سونی بیکار نمیشینه و یه روزه سو میکنه مایکروسافتو.
2- اگه هم منظورت اینه که مایکروسافت دزدی کرده باشه (به کنایه) اینو بدون که تمام کمپانیایی که بازیشون قبلا رو سونی بوده و حالا مولتی پلتفرم کردن به خاطر سوده خودشون بوده چون فعلا که اکثر بازیهایه مولتی رو 360 بیشتر فروش داشته و حداقل کمتر نبوده. بازیساز به فکر جیبه خودشه و فروش بیشتر بازیش.
دمه مایکروسافت گرم که کنسولی داده که این همه طرفدار پیدا کرده و دیگه سونی خیلی نمیتونه تو عرصه کنسول یکه تازی کنه.

1- اگه منظورت اینه که مایکروسافت دزدی کرده باشه (به معنایه واقعی) مطمئن باش کمپانی تپلی مثل سونی بیکار نمیشینه و یه روزه سو میکنه مایکروسافتو.
2- اگه هم منظورت اینه که مایکروسافت دزدی کرده باشه (به کنایه) اینو بدون که تمام کمپانیایی که بازیشون قبلا رو سونی بوده و حالا مولتی پلتفرم کردن به خاطر سوده خودشون بوده چون فعلا که اکثر بازیهایه مولتی رو 360 بیشتر فروش داشته و حداقل کمتر نبوده. بازیساز به فکر جیبه خودشه و فروش بیشتر بازیش.
دمه مایکروسافت گرم که کنسولی داده که این همه طرفدار پیدا کرده و دیگه سونی خیلی نمیتونه تو عرصه کنسول یکه تازی کنه.

دوست عزیز منظور من دزدین ایده های همدیگر(سونی .مایکروسافت)است. بازي‌هاي ويدئويي هم از ديد حرفه ای و هم از ديد سياسي مورد انتقاد بوده‌اند. اغلب انتقادات به بازي‌ها كه از خارج از جامعه بازي نشأت مي‌گيرد، از جوامع حرفه ای است و معمولاً در پاسخ به مواردي مانند خشونت، جنايت، مسائل مالی، دزدیدن بازی ها ی انحصاری، سركشي، مادي‌گرايي، علوم ماوراء، و ارائه تصوير نامناسب از جوانب افراد حرفه ای است.

من اصلا نمي خوام وارد اين بحث بشم چون اصلا به تاپيك مربوط نيست اقاي محترم اگه مايكروسافت دزدي نكرده بود هيچ وقت هر سال نميومد تو e3 يه عنوان دزدي معرفي كنه فروش بيشتر معيار خوبي براي خوب بودن يا بد بودن كنسول نيست اگه اينطوري باشه بايد همه برن wii بخرن

صد در صد 3 از لحاظ بازی انحصاری برده
نظر سنجی رو نگاه کنید
تعداد 360 دارا میشه گفت 4 برابر 3 داراس ولی بازم 3 برندس...

من درسته به xbox 360 رای دادم اونم به خاطر alan wake.:biggrin1:
ولی اگه ps3 داشتم:(( 100% به خاطر Heavy rain به این کنسول رای میدادم.:biggrin1:

خودتون مقايسه كنيد بازيهاي كنوني=Kill2.mgs4.inFAMOUS.socom.little big
بازيهاي اينده=Uncharted2.heavy rain.God of war3.little big planet new version

به نظر من ps2 چون اونموقع رقيب كم داشت و بازي هاي بيشتري براش مي اومد
ولي خودم به x360 راي دادم به خاطر forza motorsport 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or