من خودم psp و pc بازی می کنم ولی از موقعیکه این Uncharted 2 رو دیدم میگم هیچی ps3 نمی شه :biggrin1:
PHP:[/PHsP][/QUOTE]
killzone 2ی بازی که دنبا رو عوض نمی کنه (360:halo1,2,3,reach / gears ofwar 1,2,3 :biggrin1::blushing:
killzone 2
resistance1,2
metal gear solid 4
god of war 3
MAG
ratchet &clank
heavy rain
infamous
البته من خودم فقط 360 دارم ولی از حق نمیشه گذشت که ps3 بازی های بهتری داره.
راستی یه چیز دیگه:
halo 1,2 برای 360 نیومدند.
البته موفقیت مایکروسافت برای دزدین عناوین انحصاری سونی هم بوده
شما اگه یه چیزی رو نمیدونی قبل از اینکه اظهار فضل کنی یه کم تحقیق کنی بد نیست.
1- اگه منظورت اینه که مایکروسافت دزدی کرده باشه (به معنایه واقعی) مطمئن باش کمپانی تپلی مثل سونی بیکار نمیشینه و یه روزه سو میکنه مایکروسافتو.
2- اگه هم منظورت اینه که مایکروسافت دزدی کرده باشه (به کنایه) اینو بدون که تمام کمپانیایی که بازیشون قبلا رو سونی بوده و حالا مولتی پلتفرم کردن به خاطر سوده خودشون بوده چون فعلا که اکثر بازیهایه مولتی رو 360 بیشتر فروش داشته و حداقل کمتر نبوده. بازیساز به فکر جیبه خودشه و فروش بیشتر بازیش.
دمه مایکروسافت گرم که کنسولی داده که این همه طرفدار پیدا کرده و دیگه سونی خیلی نمیتونه تو عرصه کنسول یکه تازی کنه.
من اصلا نمي خوام وارد اين بحث بشم چون اصلا به تاپيك مربوط نيست اقاي محترم اگه مايكروسافت دزدي نكرده بود هيچ وقت هر سال نميومد تو e3 يه عنوان دزدي معرفي كنه فروش بيشتر معيار خوبي براي خوب بودن يا بد بودن كنسول نيست اگه اينطوري باشه بايد همه برن wii بخرنشما اگه یه چیزی رو نمیدونی قبل از اینکه اظهار فضل کنی یه کم تحقیق کنی بد نیست.
1- اگه منظورت اینه که مایکروسافت دزدی کرده باشه (به معنایه واقعی) مطمئن باش کمپانی تپلی مثل سونی بیکار نمیشینه و یه روزه سو میکنه مایکروسافتو.
2- اگه هم منظورت اینه که مایکروسافت دزدی کرده باشه (به کنایه) اینو بدون که تمام کمپانیایی که بازیشون قبلا رو سونی بوده و حالا مولتی پلتفرم کردن به خاطر سوده خودشون بوده چون فعلا که اکثر بازیهایه مولتی رو 360 بیشتر فروش داشته و حداقل کمتر نبوده. بازیساز به فکر جیبه خودشه و فروش بیشتر بازیش.
دمه مایکروسافت گرم که کنسولی داده که این همه طرفدار پیدا کرده و دیگه سونی خیلی نمیتونه تو عرصه کنسول یکه تازی کنه.