کدام کنسول بازی اختصاصی بهتری دارد(با ذکر بازی)

کدام کنسول بهترین بازی اختصاصی را دارد(با ذکر بازی)

• مجموع رای دهنده‌ها
    546
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
god of war 3
uncharted 2
mgs 4
همین 3 بازی به صدها بازی میارزند(حد اقل برای من) دیگه نیازی به نام بردن بازی های دیگر نیست
با این که هنوز من ps3 نگرفتم ودر آینده میگیرم و الان 360 دارم

حداقل امسال که ps3 بازی های توپی داره .
آره مثلا یکیش رو بگو؟؟؟(العان میگه grand turismo 5):laughing:
اگه فقط اینه که اصلا نگو.فقط اسم god of war 3 رو نیار که خرابشم.:sick:
ولی برا 360 یکی همین forza motorsport_3 که محشره و تیکن 6 و halo و خیلی چیزای دیگه:love::biggrin1:

heavy rain :love: :love: :love: :cool: :love: :love:
Uncharted 1
Uncharted 2
god of war colection
god of war 3
Grand Turismo 5
Home
the Last gaurdian
motor storm1
motor storm 2
haze
Africa
Enslaved
infamus
Batman ( jocker caracter ) j :love:
Resistance 1
Resistance 2
NInja gaiden sigma
Ninga gaiden sigma 2
Metal gear solid 4 :love: :love: :love:
Kill zone 2 :cool:
Flower
Kurayami suda 51
Final fantasy versus :love: :love: :love:
folkore
more games are coming....
I love it but please don`t jump in....!!!!i
يعني ps3 تو اين زمينه واقعا شاخ شكنه.... :love:
لطفا ديگه تظاهر نكنيد :sick: :sick: :sick:

اين يكي رو گذاشتم جدا بگم چون واقعا يه سرو گردن از همه بازيهايي كه من ديدم بالا تره
معرفي مي كنم : Little Big Planet :love:

Alan Wake / Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts / Blue Dragon / Bullet Witch / Captain Blood / Champions Online / Condemned: Criminal Origins / Crackdown / Crackdown 2 / Dead or Alive / Dreamkiller / Earth Defense Force 2017 / Fable II / Fable III / Forza Motorsport 2 / Forza Motorsport 3 / Gears of War / Gears of War2 / Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City / Halo 3 / Halo 3: ODST / Halo: Reach / Halo Wars / Kameo: Elements of Power / Left 4 Dead / Left 4 Dead 2 / Lips / Lost Odyssey / Magna Carta II / Mass Effect / Mass Effect2 / Naruto: Rise of a Ninja / Naruto: The Broken Bond / Ninety-Nine Nights / Ninety-Nine Nights II / Ninja Blade / The Outfit / Perfect Dark Zero / Prey / Project Gotham Racing 3 / Project Gotham Racing 4 / Risen / Tenchu Z / Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction / Too Human / Viva Piñata...............
xbox 360 jump in:)
وقتی pc جز نظر سنجی نیست و این بازی ها برای ps3 نمیاد پس برای 360 به حساب میاد
از کی تا حالا home بازی به حساب میاد ؟! haze بازی خیلی باحالیه خودت نوشتی ؟!
2 سال اول که ps3 اومده بود بازی نداشت تازه داره بازی خوب براش میاد :love:

آخرین ویرایش:
شما يه وقت رودل نكني اين همه بازي اختصاصي داري؟
اينا كه نصفش هم برايpc هست هم براي ps3
يه تعداديش هم كه بازيهاي سطح چندمه.... :laughing: :laughing:

آره مثلا یکیش رو بگو؟؟؟(العان میگه grand turismo 5):laughing:
اگه فقط اینه که اصلا نگو.فقط اسم god of war 3 رو نیار که خرابشم.:sick:
ولی برا 360 یکی همین forza motorsport_3 که محشره و تیکن 6 و halo و خیلی چیزای دیگه:love::biggrin1:

بقول دوستمون تظاهر نکنین ، قبول کنین حداقل تو این زمینه ( من که کلا" قبولش دارم ) PS3 حرف اول و آخرو میزنه . . .

من نمیگم XB360 بازی اختصاصی کمی داره . . . فقط میگم ، هیییییییچ کدومشون انگشت کوچیکیه PS3 هم نمیشین !!!!! همین شمایی که XB360 دارین آرزوتونه برای یک بارم شده بازیهای اختصاصی PS3 رو بزنین به بدن ، شک ندارم . . . :biggrin1: . . .

خاطراتی که ملت با PS دارن با XB ندارن . . . !!! همین قدرتو چند برابر میکنه . . . :biggrin1:

به راه | ( راست ) هدایتشین . . . ( یعنی ایشالله :biggrin1: )

heavy rain :love: :love: :love: :cool: :love: :love:
Uncharted 1
Uncharted 2
god of war colection
god of war 3
Grand Turismo 5
Home
the Last gaurdian
motor storm1
motor storm 2
haze
Africa
Enslaved
infamus
Batman ( jocker caracter ) j :love:
Resistance 1
Resistance 2
NInja gaiden sigma
Ninga gaiden sigma 2
Metal gear solid 4 :love: :love: :love:
Kill zone 2 :cool:
Flower
Kurayami suda 51
Final fantasy versus :love: :love: :love:
folkore
more games are coming....
I love it but please don`t jump in....!!!!i
يعني ps3 تو اين زمينه واقعا شاخ شكنه.... :love:
لطفا ديگه تظاهر نكنيد :sick: :sick: :sick:

نصف اینایی که گفتی به نظر من آشغالن.:biggrin1::-"
فقط برا ps3 یه god of war 3 ارزش خرید داره چون اگه همشون رو بخوایم بخریم باید کلیه هامونم بفروشیم .:laughing::cheesygri:biggrin1:
درکل خرید ps3 به صرفه نیست اونم به هزار و 3 دلیل.
یکی این که گرونه و یکی این که بازی هاش در حد خون بابای شرکت سونیه.
سومیش هم نتیجه ی کل جمعه که = ps3 از همه نظر آشغاله.:biggrin1:
شما يه وقت رودل نكني اين همه بازي اختصاصي داري؟
اينا كه نصفش هم برايpc هست هم براي ps3
يه تعداديش هم كه بازيهاي سطح چندمه.... :laughing: :laughing:
مثلا اونایی که دوستمون گفتن خیلی سطح اولن؟؟!!!!!!!!!!!!؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
تازه قراره کرایسیس جدید هم برا 360 بیاد.البته من از یه جایی شنیدم.

بقول دوستمون تظاهر نکنین ، قبول کنین حداقل تو این زمینه ( من که کلا" قبولش دارم ) PS3 حرف اول و آخرو میزنه . . .

من نمیگم XB360 بازی اختصاصی کمی داره . . . فقط میگم ، هیییییییچ کدومشون انگشت کوچیکیه PS3 هم نمیشین !!!!! همین شمایی که XB360 دارین آرزوتونه برای یک بارم شده بازیهای اختصاصی PS3 رو بزنین به بدن ، شک ندارم . . . :biggrin1: . . .

خاطراتی که ملت با PS دارن با XB ندارن . . . !!! همین قدرتو چند برابر میکنه . . . :biggrin1:
عجب!!
شما الآن کاملاً بی طرفانه و از روی سلیقه نظر دادی نه؟!
این بحث انگشت کوچیکه رو هم بیخیال شو،میشه یکیشو بگی؟قطعاً میخوای بگی KZ2 ،امون بده یه بازی(نه Stand Alone Expansion)انحصاری از XBOX توی سال 2009 بیاد بیرون etc Forza 3 بعد ببین این اصطلاح هنوز درست هست یا نه،بدون شک بهترین گرافیک ریسین اگه برا FMS3 نباشه برا GT 5 هم نیست و فقط متعلق به Dirt 2 و اگر Dirt 2 نباشه صد در صد FMS3 بهترین گرافیکو داره...
راجع به بحث خاطرات،شما شاید خاطراتی با PS داشته باشی ولی من تنها بازی هایی که تو عمرم رو خانواده ی PS بازی کردم GTA های PS2 بود(چون به صورت انحصاری زمانی برا PS2 اومدن وگرنه بعدش با کانتنت بیشتر و البته گرافیک خیلی روونتر و پرجزئیات تر:) روی XBOX بازی کردم)و GOW I,II بود و کلاً 1 کنسول Sony داشتم اونم برای حدود 2 ماه که همون PS One بود،پس از طرف ملت صحبت نکنید لطفاً...

بدون شک بهترین گرافیک ریسین اگه برا FMS3 نباشه برا GT 5 هم نیست و فقط متعلق به Dirt 2 و اگر Dirt 2 نباشه صد در صد FMS3 بهترین گرافیکو داره...
اصلا و عمرا و به هیچ وجه واینا این حرف رو قبول نداریم به عنوان کسی که Dirt2 رو روی همین 360 بازی کردم فقط نورپردازیش خدا بود وگر نه اون قدرام که گفتند شاخ نبید!
FMS3 اگه خیلی گرافیک خوی داره و اینا من هم رد نمی کنم اما حرف شما رو درباره GT5 به صراحت با کاتانا قطع میکنم:d
مطمئنا در TGS امسال شاهد دموی قابل بازی در نمایشگاه هستیم از این بازی و چون FMS3 زودتر عرضه میشه و GT سری بوده همیشه جزو برترین گرافیک های ریسینگ من حاضرم شرط به کلفتی ریسمان کشتی نوح روی این قضیه که گرافیک GT5 وقتی عرضه بشه از تمامی بازیهای ریسینگ بیشتر خواهد بود ببندم.:smile:
نصف اینایی که گفتی به نظر من آشغالن.
فقط برا ps3 یه god of war 3 ارزش خرید داره چون اگه همشون رو بخوایم بخریم باید کلیه هامونم بفروشیم .
درکل خرید ps3 به صرفه نیست اونم به هزار و 3 دلیل.
یکی این که گرونه و یکی این که بازی هاش در حد خون بابای شرکت سونیه.
سومیش هم نتیجه ی کل جمعه که = ps3 از همه نظر آشغاله.
با اینکه هر کس نظری داره و محترم اما به نظر من شما نظر ندین بسیار به همه لطف کردین و اصلا در بابا دل خود PS3 رو کنسول و حتی موبایل حساب نکنید و بشینید با کنسول خود منچ بازی کنید که شرف داره به این این نظرتون:smile:
بنده با 50 هزارتومان تا حالا 6 بازی PS3 انجام دادم نه کلیه فروختم نه به جاییم فشار اومده اگه شما ... که دیگه کاملا بحثش جداست.
در هر صورت بقیه چیزام هزارو 3 بار شنیدیم و کاملا تکراری هستند و الان دیگه کسی نیست بگه PS3 کنسول لوکسی یا اعیانی هست.!
تازه قراره کرایسیس جدید هم برا 360 بیاد.البته من از یه جایی شنیدم.
roflamo!!!
Crysis 2 =>PC,PS3,Xbox360

آخرین ویرایش:
ا

با اینکه هر کس نظری داره و محترم اما به نظر من شما نظر ندین بسیار به همه لطف کردین و اصلا در بابا دل خود PS3 رو کنسول و حتی موبایل حساب نکنید و بشینید با کنسول خود منچ بازی کنید که شرف داره به این این نظرتون:smile:
بنده با 50 هزارتومان تا حالا 6 بازی PS3 انجام دادم نه کلیه فروختم نه به جاییم فشار اومده اگه شما ... که دیگه کاملا بحثش جداست.
در هر صورت بقیه چیزام هزارو 3 بار شنیدیم و کاملا تکراری هستند و الان دیگه کسی نیست بگه PS3 کنسول لوکسی یا اعیانی هست.!

roflamo!!!
Crysis 2 =>PC,PS3,Xbox360

پدر تجربه بسوزه.
خوبه میگید محترمه و بعد توهین می کنین.میشه بگید ps3 رو چی حساب کنیم اگه کنسول حساب نکنیم؟؟؟؟
بعد این حرفتون یکم گنگ و مبهمه:اصلا در بابا دل خود PS3 رو کنسول و حتی موبایل حساب نکنید و بشینید با کنسول خود منچ بازی کنید که شرف داره به این این نظرتون:smile:
شفاف سازی کن چی گفتی و بعد پست بزن تا از صراط مستقیم دور نشی.:biggrin1:
من با 50 هزار ت 100 تا بازی xbox بازی میکنم.اونم با کیفیتی بالاتر از ps3.
در کل بحث فرت.

آخرین ویرایش:

به راه | ( راست ) هدایتشین . . . ( یعنی ایشالله :biggrin1: )

100% تایید میشه:biggrin1: نسل قبل هم به پای انحصاری ps نرسید این بار هم همینطور:)
منتها این دفعه با گرافیک کولاکتر:love::biggrin1:

پدر تجربه بسوزه.
خوبه میگید محترمه و بعد توهین می کنین.میشه بگید ps3 رو چی حساب کنیم اگه کنسول حساب نکنیم؟؟؟؟
بعد این حرفتون یکم گنگ و مبهمه:اصلا در بابا دل خود PS3 رو کنسول و حتی موبایل حساب نکنید و بشینید با کنسول خود منچ بازی کنید که شرف داره به این این نظرتون:smile:
شفاف سازی کن چی گفتی و بعد پست بزن تا از صراط مستقیم دور نشی.:biggrin1:
من با 50 هزار ت 100 تا بازی xbox بازی میکنم.اونم با کیفیتی بالاتر از ps3.
در کل بحث فرت.

ببخشید توهین!!!کجاست من نمیبینم.بیشتر پست شما توهینه تا بنده!!!!
خوب شما همون 100 هزار بازی با کیفیت بالاترو بازی کنید:)
درباره PS3 وقتی بازی نکردید نظر ندید همین بازیهای که بازی کردید و میگید خیلی باکیفیت هستند بگید اینجا که اختصاصی باشند و تاپیک هم برای همین زده شده.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or