کدام کنسول بازی اختصاصی بهتری دارد(با ذکر بازی)

کدام کنسول بهترین بازی اختصاصی را دارد(با ذکر بازی)

• مجموع رای دهنده‌ها
    546
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
برادر من شمشیر بازی کدومه؟مگه المپیکه؟؟؟؟
سبک این بازی Action/Adventure و Hack And Slash ه...​

برادر عزیز منظورمو نگرفتی؟:confused:

همه خدای جنگ رو به عنوان بازیه شمشیری میشناسن منظورم اسلحه هاشه وگرنه من هم فرقشو با المپیک میدونم;)
همه کین؟!
همه(از جمله خودم) این بازی رو بهترین بازی Action\Adventure تاریخ یا حداقل جزء سه تای اول میدونند...
شمشیری یا تفنگی الفاظ و اصطلاحات درستی برای مشخص کردن سبک بازی ها نیست...

من بین 2 پلتفرم,PS3,X360 به PS3 رای دادم چون به نظرم اگر یکم دقیق شیم میبینیم که بازی های انحصاریش واقعا تاپن وتو این نسل اگه بازیشون نکرد 40تا50 درصد بازیای عالی رو تو این نسل از دست دادیم همون طوری که PS2 اونجوری بود والبته PS1 خدا بیامرز :biggrin1:(البته PS1رقیب خاصی نداشت)

درموردWIIو PSP که حسابشون جداست واونها هم انحصاری های توپی دارن;)

همه کین؟!
همه(از جمله خودم) این بازی رو بهترین بازی Action\Adventure تاریخ یا حداقل جزء سه تای اول میدونند...
شمشیری یا تفنگی الفاظ و اصطلاحات درستی برای مشخص کردن سبک بازی ها نیست...​

باشه حالا...همونAction\Adventur :-"

من خودم Xbox داشتم ولی کلا بازی با ps3 بیشتر حال میده از فوتبال گرفته تا بازیهای Racing البته بعضیا میگن Fps با Xbox بهتره ولی من خودم بهترین تجربه Fps رو با killzone2 داشتم البته تو بازیهای کنسولی

اگه سونی عنوانهای اختصاصیش رو نگه میداشت اونوقت کسی سراغ xbox نمیرفت با اینهمه بازهم ps3 با عناوینی مثل uncharted_godofwar_killzone_gt5_mgs4_heavyrain_mag حرف اول رو میزنه مگر اینکه مایکروسافت با پول اینا رو هم از چنگ سونی دربیاره:evil:

از نظر من عنوان های انحصاریه ps3 واقعا ناب هستن! مخصوصا اونهایی که در راهن!
لازم به نام بردن نیست چون اسم هایی همانند GOW3 & HV &UNCHARTED2 & MAG & INFAMOUS & MOTORSTORM & MGS4 & KILLZONE2 & LITTLE BIG PLANET & ..... آنقدر تکرار شده اند که همه اسم های آنان را از برند!
میدونم که 360 هم خیلی اختصاصی داره , اما کمیت یه چیزه کیفیت یه چیزه دیگه.
در بین خیل عظیم بازی های 360 مگر همش چند بازی وجود دارد که اکثر گیمر ها حسرت و یا حد اقل تمایل نسبت به تجربه ی ان ها داشته باشند؟
GEARS ؟
HALO؟
FABLE ؟
SC:CON؟
.....
عنوان های ناب و حسرت برانگیز 360 خیلی کمتر از PS3 هست!
البته اینا نظرات شخصیه من بود!

Last edited by a moderator:
از نظر من عنوان های انحصاریه ps3 واقعا ناب هستن! مخصوصا اونهایی که در راهن!
لازم به نام بردن نیست چون اسم هایی همانند GOW3 & HV &UNCHARTED2 & MAG & INFAMOUS & MOTORSTORM & MGS4 & KILLZONE2 & LITTLE BIG PLANET & ..... آنقدر تکرار شده اند که همه اسم های آنان را از برند!
میدونم که 360 هم خیلی اختصاصی داره , اما کمیت یه چیزه کیفیت یه چیزه دیگه.
در بین خیل عظیم بازی های 360 مگر همش چند بازی وجود دارد که اکثر گیمر ها حسرت و یا حد اقل تمایل نسبت به تجربه ی ان ها داشته باشند؟
GEARS ؟
HALO؟
FABLE ؟
SC:CON؟
.....
عنوان های ناب و حسرت برانگیز 360 خیلی کمتر از PS3 هست!
البته اینا نظرات شخصیه من بود!

البته الان دیگه sc:con انحصاری نیست و خدا رو شکر رو pc هم میاد.
البته با این سیاستی که مایکروسافت در پیش گرفته بعید نیست geow2 رو هم مثل نسخه اول رو pc پرت کنن.
fable و halo 1&2 هم که قبلا رو pc اومده بودن اما فعلا که از پرت کردن نسخه های جدیدشون خبری نیست.

MGS4

Killzone 2

God Of War III

Heavy Rain

INFAMOUS

GT5

با این حساب معلومه دیگه....

XBOX360 :gathering:

مسلما پی اس 3 چون
killzone 2 god of war 3 mag resistance 2 mgs 4 gran turismo 5 little big planet
و yakuza 3 (لطفا مسخرم نکنید من خودم به شخصه بازی یاکوزا رو خیلی دوست دارم )

من ترجیح میدم در جایی که بحث فن بویی هست چیزی نگم :biggrin1: . چون تاحالا یه فن بوی ps3 رو نتونستم حتی با بحث منطقی و حتی با اونایی که اطلاعاتشون کم بود و کم میاوردن رو راضی کنم . پس ساکت میمونم :cool: شما هم دوست عزیز بهتره اول ماله xbox رو بگید بعد بگید مسلما ps3 .

دوست عزیز حق با شماست من کمی زیاده روی کردم من اصلا اهل فن بازیو این جور حرفا نیستم به شخصه معتقدم ایکس بازیهای انحصاری بسیار خوبی نظیر pgr forza gears of war fable halo alan wake kameo crackdown dead or alive
و غیره ولی بشخصه انحصاری های پی اس 3 رو بیشتر می پسندم این تاپپک هم نظر سنجیه دیگه

دوست عزیز حق با شماست من کمی زیاده روی کردم من اصلا اهل فن بازیو این جور حرفا نیستم به شخصه معتقدم ایکس بازیهای انحصاری بسیار خوبی نظیر pgr forza gears of war fable halo alan wake kameo crackdown dead or alive
و غیره ولی بشخصه انحصاری های پی اس 3 رو بیشتر می پسندم این تاپپک هم نظر سنجیه دیگه
یه نظر من هم ps3 بازی های انحصاری خیلی باحالی داره که باعث میشه من بخوام یه ps3 بخرم مخصوصا killzone , mgs4 , gow3 البته خیلی چیزهای دیگری هم هست که البته فقط همین ها دلیل خرید ps3 برای من هست .

من نمیدونم چرا میان میگن alan wake انحصاری 360ه:confused:. باید بگم که این بازیه رو pc هم میاد.
یعنی دیگه انحصاری نیست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or