کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
من سافاری را امتحان نکردم ولی خیلی ها میگن معرکه است اما خود من
با سرعت 52.0 KB از نظر من که اینترنت اکسپلور به درد گوگل سرچ میخوره و از OPERA 9.25 هم اصلا راضی نیستم با این همه تعریف!!!!
اما بهترین فایروفاکس 2.0.0.14 است از نظر من من MOZILA FIREFOX 3 BETA 5 را امتحان نکردم اما میگن معرکه است
http://www.winbeta.net/comments.php?shownews=3454
کلآ استفاده سافاری از منابع سخت افزاری نسبت به بقیه بیشتره

یکی از مشکلات اساسی اپرا این بوده که افرادی که برای اولین بار با اپرا آشنا میشدن نمیدونستن چطور باهاش کار کنن، تقریبا همه میانبر ها با بقیه مرورگر ها فرق میکنه و کلا ترکیبش یه جور دیگه هست. میانبر های مخصوص اپرا هم یه چند سالی طول میکشه یاد بگیرید:biggrin1: مثلا Gesture ها یا همون حرکات با موس.
الان یه نسخه تقریبا :biggrin1: غیر رسمی از اپرا ورژن 9.50 ریلیز شده که یه کمی این مشکل رو تعدیل داده مثلا:
sharp.png

همون طور که میبینید دکمه ایجاد تب جدید از قسمت چپ تب ها به جلوی آخریت تب برده شده که مثل IE 7 هست، البته همچنان برای ایجاد تب جدید میتونید از دوبل کلیک بر روی نوار تب ها یا Ctrl+T استفاده کنید.در ضمن تم پیش هم با اون چیز هایی که قبلا دیدید فرق داره و خیلی تم High-Class ـی هست:biggrin1:
دقت کنید که این نسخه اصلا BETA هم نیست! و مشکلات همده ای داره و فقط برای این ساخته شده که ببینید اپرا در نسخه های آینده اش چجوری میشه.
برای مکینتاش، ویندوز و یونیکس موجود هست.:
لینک

اسی جون منضورت چیه؟!یعنی یکی بیاد باش کار کنه نفهمه من خودم firefox را انتخاب میکنم چون واقعا سریع است.opera هم کار کردم ولی ff یه چیز دیگش ضمنا نمیشه از دوتاش استفاده کرد(خودم را میگم)

منظورم اینه که افراد مبتدی میتونن این نسخه رو استفاده کنن، چون کار کردن باهاش آسونتر شده، البته در سختی کار و پیچیدگی منوها هیچی به FF نمیرسه:biggrin1: تفاوت سرعت لود کردن هم اونقدر نیست که من بخوام راحتیم رو با اپرا با موزیلا عوض کنم.

من فایر فاکسو دوست دارم و بهترین ویژگیشم open source بودنشه!
اپن سورس بودن به چه درد شما میخوره؟
شروع کنیم ولی 2 به 1 که نمیشه!!!میشه!!!!
اگه مسخره بازی در نیارید جواب 100 تا تون رو هم میدم.
(FF بهترینه پس بحث نکنید)
با بحث کردن مشخص میشه که کدوم بهترینه شما چه جوری قبل از بحث نتیجه گیری میکنی؟:biggrin1:

من فایر فاکسو دوست دارم و بهترین ویژگیشم open source بودنشه!
خوشم میاد خوب دلیلی رو اوردی!
امکاناتی رو که اپن سورس بودن به مرورگر میده هیچ چیز دیگه ای نمیتونه بده!
حالا از اکستنشن مورد علاقت چیه؟!:)

با بحث کردن مشخص میشه که کدوم بهترینه شما چه جوری قبل از بحث نتیجه گیری میکنی؟:biggrin1:

70 صفحه بحث شده ! :biggrin1:
امارم گویای همه چیز هست...

اپن سورس بودن به چه درد شما میخوره؟
اکستنشنا خیلی بدرد من میخوره..
نقل قول:

خوشم میاد خوب دلیلی رو اوردی!
امکاناتی رو که اپن سورس بودن به مرورگر میده هیچ چیز دیگه ای نمیتونه بده!
حالا از اکستنشن مورد علاقت چیه؟!:)
خودت که میدونی من عشق آهنگ گوش دادنم...واسه همین foxy tunes
:love:

من نمیدونم چرا به cash فایروفاکس تعصب دارم لامصب اینترنت را برای من دایل آپ adsl میکنه!!!(البته opera هم داره ولی ff یه چیز دیگس)
خوب چرا شما میگی opera؟؟؟؟

من نمیدونم چرا به cash فایروفاکس تعصب دارم لامصب اینترنت را برای من دایل آپ adsl میکنه!!!(البته opera هم داره ولی ff یه چیز دیگس)
خوب چرا شما میگی opera؟؟؟؟
تنها مشکل catch هاش اینه که اگه برق بره همش میپره;) باید یه فکری واسش بکنن!!

آره دیشب 3 بار برق رفت 3 بار اصابم ... شد انشاالله نسخه ی 3 که میاد این مشکلو نداره و میگم نمیاید جشن فایروفاکس T-Shirt میدنا اونم فایروفاکس اگه 30 تومنم بگیرن من پول میدم!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or