کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
خوب چرا شما میگی opera؟؟؟؟
برای اینکه اگه مثلا برقا بره ! دچار هیچ مشکلی نمیشم!
لازم نیست برای هر کاری هم یه اکستنشن دانلود کنم چون که همه کار رو با خود برنامه میشه انجام داد، میانبر های فوق العاده اش مخصوصا Gesture ها، اینکه راحت میتونی کلی صفحه باز کنی (اگه با موزیلا این کار رو بکنم کامپیوتر من هنگ میکنه!) منو های دوست داشتنی، قابلیت Customize فوق العاده و....

در ضمن اول اون لینکی رو که صفحه قبل گزاشتم دانلود کنید بعدا نظر بدید:biggrin1:

به نظر من فایرفاکس خوبه
اُپرا هم خوبه من باهاش کار کردم سرعتش خوبه ولی فایرفاکس یه چیز دیگس
ببخشید من جسارتی نمیکنم و نمیدونم هم که قبلاً کسی به شما گفته یانه ولی اون بالا توی گزینه ها windows explorer اشتباهه فکر کنم منظور شما همون Internet explorer بوده که اشتباهی تایپ شده.
متشکرم

Opera 9.50 Beautifully Engineered
Opera9.5-myopera.jpg
نسخه نهایی ریلیز شد.
امکانات جدید:
1-Opera Link:
حالا دیگر میتوانید همه لینکهای مورد علاقه، اسپید دایال ها و حتی نت های خود را با یک ID اپرا لینک میان اپرا مینی گوشی تان و اپرا 9.50 تبادل کنید!

2-دیگر آدرس هیچ سایتی را گم نکنید!
حتما برای شما هم پیش آمده که آدرس یک سایت را گم کرده باشید، با این قابلیت شما با تایپ کلمه ای که در صفحه وجود دارد میتوانید آن صفحه را پیدا کنید.

3-امنیت بالاتر :
Fraud Protection ـی که توسط Haute Secure, Netcraft, PhishTank آپدیت میشود مطمئنا بسیار قابل اطمینان خواهد بود.

4-سرعت بالاتر
با تقریبا دو برابر شدن سرعت باز کردن جاوا اسکریپت ها نسبت به 9.2 و آپدیت های دیگر سرعت کار بالاتر رفته است، همچنین سرعت بالا امدن برنامه که تقریبا زیاد بود کاهش یافته است.

اپرا 9.50 حاصل دو سال کار بی وقفه این شرکت بوده است تا شما با راحتی خاطر هر چه بیشتر به گردش در اینترنت بپردازید! پس وقت را هدر ندهید!

متن اصلی:
What's new in Opera 9.5:

Opera Link: Your bookmarks, Speed Dial and even notes taken in the Opera browser can follow you anywhere. Opera Link keeps you synchronized between any Opera 9.5 desktop browser and Opera Mini, Opera's free browser for your mobile phone. In Opera 9.5 write a note - copy directions, create shopping lists or jot down anything you need to remember - and access it on any Opera 9.5 browser by simply logging in.

Find anything: Remember a word from a page you've read earlier? Find that page easily with Quick Find. Just enter a word in the address bar to find matching text from any page you have visited.

Looking sharp: Opera makes a move to modernize its look and feel to a sharp new skin with clean lines and clear icons. The 'New Tab' button and other elements have been modified to make the switch to a better Web experience more intuitive. You may also select any of our platform-specific skins to help Opera's appearance adapt to your operating system of choice.

Strengthened defense against malware and phishing: Opera's Fraud Protection not only protects you from fraudulent Web sites, it is now the first browser publically available to protect you from malware and other malicious software on the Web. Powered by Haute Secure, Netcraft, and PhishTank, Opera's Fraud Protection technology automatically blocks offending Web pages to keep you out of harm's way.

Speed: Opera continues to lead in performance. Opera 9.5 makes dramatic speed improvements to the e-mail client, RSS feeds and the browser itself, so you can spend more time getting things done online.

Of course Opera 9.5 includes many features Opera users have already come to know and love. Speed Dial, notes, the ability to save and restore browsing sessions after you close the browser, a trash can for accidentally closed tabs or e-mails, mouse gestures and many others bring a fresh approach to browsing the Web. Discover Opera for yourself today.

"Opera 9.5 represents the culmination of two years spent listening to our community and transforming our browser to add features and capabilities they have requested," said Jon von Tetzchner, CEO, Opera. "Opera 9.5 offers new possibilities and capabilities. It's faster, lighter and pushes us further out in front of other browsers, by blending the mobile and desktop worlds together in new and powerful ways. We invite everyone to join us as we continue to shape the way the Web will evolve."​
لینک

بدون مسخره بازی لطفا یکی که هم اپرا 9.50 و فایرفاکس 2 رو داره سرعت لود کردن صفحه ها رو مقایسه کنه، مرسی.

دانلود

بدون مسخره بازی لطفا یکی که هم اپرا 9.50 و فایرفاکس 2 رو داره سرعت لود کردن صفحه ها رو مقایسه کنه، مرسی.

دانلود
3 شنبه ظاهرآ نسخه كامل فايرفاكس3 مياد... بهتره صبر كنيم ff3 بياد و بعد با اپرا و سافاري4 كه نسخه بتاش اومده, مقايسه بشه...

خوب، من اپرا 9.50 رو دانلود کردم، اولین چیزی که به چشم میرسه اینه که دیگه اپرا با فارسی مشکل نداره مخصوصا چپ و راست کردنش که بر عکس در میومد درست شده، تو صفحه های فارسی هم این خطه که کنار صفحه برا بالا پایین کردنه(اسمش اسکرول باره؟!:-") به طرف چپ صفحه برده شده که یکم وقت میخواد تا باهاش عادت کرد.
به امید این که یه روزی اپرا مینی هم مشکلاتش با زبونهای که از راست نوشته میشن حل بشه.

اما واقعا غیر از این و اون چیز هایی که بالا گفتم چیزی که خیلی به کارتون بیاد پیدا نمیکنید چیزی که شدیدا من رو اذیت میکنه اون خط باریکی که سمت چپ صفحه بود و با کلیک بر روی اون پانل ها باز میشد دیگه ازش خبری نیست:((

بسی شاد شدیم از Opera 9.5!
نمیدونم خوبه یا بد...من که عادت کرده بودم کیبوردو بزنم چپ کرسر بره راست!
راستی احسان اون نواری که میگی به جاش یه دکمه اومده اون پایین. ولی راست میگی. اون نوار یه چیز دیگه بود...
من که دیروز دان کردم و تازه دارم امروز تست میکنم. یکم باید بگذره ببینم دردش چیه؟؟
باتشکر....

هیچکدام!

من الآن دارم از Flock استفاده می کنم! البته انجینش موزیلا هست ولی خوب باید خودتون تستش کنید!
ازش خوشت میاد ، امین! من از موقعی که گرفتشم FireFox رو پاک کردم! البته من همیشه اینکار رو می کنم! خوشم نمیاد 2 تا Browser رو PC داشته باشم! فقط یک برنده وجود داره!
سایت : Flock.com
نکته جالب اینه که اینه من از سایت Netscape پیداش کردم! :biggrin1:
البته الآن نسخه 1.2 beta آخرین ورژنش هست! نسخه 2.0 beta ـش هم دم دمای عرضه هست!

Flock را تلفط کنید فلاک!
اف لاک اشتباه است!

آخرین ویرایش:
من الآن دارم از Flock استفاده می کنم! البته انجینش موزیلا هست ولی خوب باید خودتون تستش کنید!
ازش خوشت میاد ، امین! من از موقعی که گرفتشم FireFox رو پاک کردم! البته من همیشه اینکار رو می کنم! خوشم نمیاد 2 تا Browser رو PC داشته باشم! فقط یک برنده وجود داره!
سایت : Flock.com
نکته جالب اینه که اینه من از سایت Netscape پیداش کردم! :biggrin1:
البته الآن نسخه 1.2 beta آخرین ورژنش هست! نسخه 2.0 beta ـش هم دم دمای عرضه هست!

Flock را تلفط کنید فلاک!
اف لاک اشتباه است!
تشكر ميكنم من اسم اين مرورگر رو نشنيده بودم،
البته ميدونين كه با موتور FireFox كار ميكنه و نسخه 2ش هم نيومده چون منتظر رليز FF3 هستن.
جالبه، ادعا هاي جالبي ميكنن، هنوز FF3 نيومده اينا ميگن ما از موتور بهينه شده FF3 استفاده ميكنيم!

سايت رسميش رو كه هرجاش ميزنم، لينك دانلود نميده واسه 1.2ش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or