کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
آقا این فایرفاکس برای کشین صفحه به چپ و راست چیزی نداره ؟ از همینا که برای بالا پایین کردن صفحه
هست اسمش رو نمیدونم از هیمنا ؟
خیلی ناجوره اگه نداشته باشه
این ورژن اخریش رو هم ریختم تو بعضی از صفحه ها میادش تو خیلی جاها یا بهتر بگم اکثر جاها نمیاد
یکی 2 فوریتی بنده رو راهنمایی کنه

نسخه نخست آزمایشی فایرفاکس ۳

نخستین نسخه آزمایشی فایرفاکس ۳ کاندید ۳ منتشر شد

این نسخه کاندید ۳ برای نسخه نخست آرمایشی است و نسخه نهایی آن تا هفته آینده منتشر خواهد شد.

دریافت نسخه ویندوز ۶۵۵۱ کیلوبایت
دریافت نسخه لینوکس ۸۸۵۸ کیلوبایت
دریافت نسخه مک ۱۷۱۳۶ کیلوبایت

پس از دریافت این نسخه، پروفایل خود را ذخیره کنید و فایرفاکس 3 را در یک پوشه جدید نصب کنید تا فایرفاکس 2 جای‌گزین نشود. شما میتوانید یک پروفایل آزمایشی نیز برای فایرفاکس 3 ایجاد کنید و آن را به صورت زیر استفاده کنید:
Code:
@echo off
set MOZ_NO_REMOTE=1
start "" "C:\Users\Public\Documents\ff3\firefox.exe" -p ff3
set MOZ_NO_REMOTE=0

سپس به سایت آزمایش فایرفاکس ۳ رفته و ثبت نام کنید و مشکل‌های موجود را اعلام کنید.

در حال حاضر دو مشکل وجود دارند: در بعضی سایت‌ها JavaScript درست عمل نمی‌کند. برای مثال سعی کنید در بالاترین به یک نوشته رای بدهید. در بعضی از سایت‌ها نوشته‌های فارسی به صورت کد نمایش داده میشوند.

اگر مشکلی پیدا کردید اینجا مطرح کنید تا برای رفع آن پیگیری کنیم.

فایرفاکس 3
افزونه بازگشت حافظه برای فایرفاکس ۳

گروه فایرفاکس فارسی

از چندی پیش ساختار موزیلا فایرفاکس فارسی در حال تحول است. در ابتدا این سایت از بخش‌های افزونه‌ها، وب‌نوشت‌های فایرفاکس، راهنما و برنامه‌نویسی تشکیل شده بود که همگی در وب سایت موزیلا فایرفاکس در دسترس بودند. اخبار و ترفندهای فایرفاکس در وبلاگ مطرح می‌شدند.

در این مرحله، اولویت در جمع‌آوری مطالب برای بخش‌های نام‌برده وهمچنین معرفی‌کردن این سایت در بین علاقمندان فارسی زبان بود.

در حال حاضر ردبندی گوگل این سایت پس از 3 ماه به درجه 4 رسیده و بر طبق پیش گویی این ردبندی به درجه 6.7 خواهد رسید.
ترجمه فارسی فایرفاکس به فهرست زبانهای موزیلا پیوست که این عمل باعث 5 برابر شدن تعداد بارگیری های این افزونه در هفته شد. تعداد بارگیری‌های این افزونه هم اکنون از مرز 10000 گذشت.

ساختار جدید با کمک گروه فایرفاکس فارسی انجام شد. در این ساختار، برای هر بخش موجود سایت، یک سایت جداگانه در نظر گرفته شد و بدین ترتیب مثلا افزونه‌های فایرفاکس و وب‌نوشت‌های فایرفاکس هر کدام به یک وب‌لاگ مهاجرت کردند.

بقیه نوشته‌ها در دانش‌نامه فایرفاکس قرار گرفتند. این دانش‌نامه که با استفاده از DekiWiki راه‌اندازی شده‌است، در حال حاضر یکی از معروفترین ویکی‌های اروپا به حساب میاید و توسط نویسنده‌های MediaWiki برنامه‌ریزی شده است.

لطفاً نظرها، پیشنهادها و یا پرسش‌های خود را پس از ثبت نام در این دانش‌نامه مطرح کنید.

طرح جدید سایت که لوگوی آن توسط نیما تهیه شده است، بالاخره در 20 دی ماه، پنجشنبه گذشته آنلاین شد.

یکی از طرح‌های آینده راه‌اندازی انجمن پشتیبانی برای ترجمه فارسی فایرفاکس ، نصب و استفاده از فایرفاکس و پرسشهای معمول است.

اشتراک با نوشته‌های:
موزیلا فایرفاکس
افزونه‌های فایرفاکس
سیاره فایرفاکس
دانش‌نامه فایرفاکس

اگر شما نیز مایل به همکاری با گروه فایرفاکس فارسی هستید:
با ما با نشانی info در mozillafirefox.ir تماس بگیرید
این سایت را به دوستان خود معرفی کنید
در دانش‌نامه عضو شوید و در نوشتن مطالب فعالیت خود را آغاز کنید

آقا این فایرفاکس برای کشین صفحه به چپ و راست چیزی نداره ؟ از همینا که برای بالا پایین کردن صفحه
هست اسمش رو نمیدونم از هیمنا ؟
خیلی ناجوره اگه نداشته باشه
این ورژن اخریش رو هم ریختم تو بعضی از صفحه ها میادش تو خیلی جاها یا بهتر بگم اکثر جاها نمیاد
یکی 2 فوریتی بنده رو راهنمایی کنه

سلام اگه منظورت اسکرال هست چرا نداشته باشه ؟ داره فقط بستگی به صفحه ی که باز میکنی داره.

كاملآ معلومه كه Fire Fox بهترين مروگر هست وهيچ شكي درش نيست...
البته من خودم به شخصه جديدآ در كنار فايرفاكس از مروگر سافاري هم استفاده ميكنم كه بايد بگم تركيب اين دو مروگر با هم واقعآ فوق العاده است و خيلي كارها را رو سريعتر پيش ميبره...

290.jpg

1280x1024 | 1600x1200
[LTR]
9.26 Released!

[/LTR]

سلام
بچه ها چجوری میتونم کش مرور گر فایر فاکس رو پاک کنم؟
یا علی مدد

کلیدهای ترکیبی Ctrl + Shift + Delete رو بزن و یا از توی منوی Tools گزینه ی Clear Private Date رو انتخاب کن
توی صفحه ی باز شده برای تمامی 7 گزینه تیک بزار و بعد Clear Private Data Now رو بزن.

من سافاری را امتحان نکردم ولی خیلی ها میگن معرکه است اما خود من
با سرعت 52.0 KB از نظر من که اینترنت اکسپلور به درد گوگل سرچ میخوره و از OPERA 9.25 هم اصلا راضی نیستم با این همه تعریف!!!!
اما بهترین فایروفاکس 2.0.0.14 است از نظر من من MOZILA FIREFOX 3 BETA 5 را امتحان نکردم اما میگن معرکه است
http://www.winbeta.net/comments.php?shownews=3454

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or