کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
من همین الان قاط زدم اپرا رو دانلود کردم
امین یه کم گریه کن یه نفر به استفاده کننده های اپرا اضافه شد!!!
در ضمن رو موبایلم هم دارم!!!
سلام.
نه چرا گریه کنم :) برای من که فرقی نمیکنه مگه این چند روزه این همه به طرفداران فایرفوکس اضافه شد هورا هورا کردم که شما رفتی طرف اپرا گریه کنم:D
من که میدونم بازم به طرف موریلا فایرفوکس بر میگردی:cheesygri
بای

امار هات واسه خودت اگه از یه جای درست حسابی داری بزار
امین من حتی اگه از معتبرترین سایت هم بذارم تو باز ایراد میگیری.اصولا تو یه ارتباطی با این بنی اسرائیلی ها داری!!!!
من همین الان قاط زدم اپرا رو دانلود کردم
امین یه کم گریه کن یه نفر به استفاده کننده های اپرا اضافه شد!!!
در ضمن رو موبایلم هم دارم!!!
اسی جون خیلی خفنی!!! امیدوارم که نظرت بر نگرده.
کارهایی رو که میگم بکن:
روی یکی از تولبار ها رایت کلیک کن و کاستومایز رو انتخاب کن.
اول از همه یه اسکین خوب.من ttt_paper رو پیشنهاد میکنم با رنگ Blue و اندازه آیکون روی 160%.
به نظر من توی قسمت پنلها همه رو فعال کن.
توی بخش تولبارها هم همه رو فعال کنی بهتره.اما چندتاشون برای من کارآمد نبودن.مثل Personal Bar اما بقیه همه (حتی کم) به کار میان.مخصوصا برای شما فرنگی ها!!!
Tab Bar رو برو توی Placement و بذارش توی Bottom .این کار انقدر برات مفیده الان نمیفهمی!!
اما اوابل حتما نا خودآگاه ماوست به جای اینکه بره بالا میره پایین چون هنوز فکر میکنی داری با IE کار میکنی.اما با اینکار مشکلت حله.
راستی.یادت نره که Bookmark ها رو هم Import کنی.
باتشکر....

راستش امین بهتره از همون فایر دفاع کنی جون از هر چیز دیگه طرفداری کردی یا آتیش گرفته اگه موجود زنده بوده زنده به گور شده سنگسار و از اینجور چیزها هم شدن
تا موقعی که طرفداری میکنی ما خیالمون تخته که این مرورگرمون درست کار میکنه
بعدش از اون اسکینی که داده بودی اصلا خوشم نیومد
در ضمن من مگه از موزیلا استفاده کردم که به طرفش برگردم؟
بعدش این اپرا یه مشکل داره که موقعه نوشتن من راست رو میزنم چپ میره راه نداره درست کردنش؟

سلام.
55.gif
55.gif

نه اتفاقا این دفعه دیگه از اون خبرها نیست فعلا که Mozilla Firefox پراستفاده ترین و محبوب ترین و .... مرورگر بعد از IE هست :)

اینم اولین مشکلت با اپرا :) وایسا بیشتر از این رو خواهی دید!

آقا من فقط بیشنهاد دادم و البته الان دارم با لبتاب میدم و به همین دلیل بستم سومین حرف فارسی رو نداره!!!
من اون اسکین رو فقط بیشنهاد دادم.اسکینهای خیلی بیشتری وجود داره.
اون چیزی که گفتی راه حلش رو من چون برام مهم نیست دنبالش نرفتم.میرم خونه پیدا میکنم
_آخجون پ رو پیدا کردم!!!_
ولی به نظر من که مشکلی نیست.
مشکل دیگه داشتی پیغام خصوصی بده این امین (....) بازی در نیاره!!
در ضمن.فکر میکنی چرا اپرا اول نیست؟
چون امین اول طرفدار اپرا بود دیگه!!!
باتشکر....

من از اپرا استفاده ميكنم ولي يه مشكل دارم اينكه اف لاين اطلاعات رو نگه نميداره چي كار كنم؟
امين فاير فاكس هم ريختم اخرين ورش رو ولي حال نداد.ie بتا هم بدك نيست جالبه.
به نظره من توي اين ور هاي جديد موزيلا فاير فاكس عقب مونده(الان اون همه ادمي كه اون بالا راي دادن بهش ميان سراغم):cheesygri

حالا میبینیم:cheesygri
برای دیدن افلاین در فایرفوکس باید به file بری بعد تیک بغل work offline رو بزنی بعدش به go بری و history رو بزنی;)
راستی هنوز مونده نسخه ی 2 رو ببینید:)

راستش امین بهتره از همون فایر دفاع کنی جون از هر چیز دیگه طرفداری کردی یا آتیش گرفته اگه موجود زنده بوده زنده به گور شده سنگسار و از اینجور چیزها هم شدن
تا موقعی که طرفداری میکنی ما خیالمون تخته که این مرورگرمون درست کار میکنه
بعدش از اون اسکینی که داده بودی اصلا خوشم نیومد
در ضمن من مگه از موزیلا استفاده کردم که به طرفش برگردم؟
بعدش این اپرا یه مشکل داره که موقعه نوشتن من راست رو میزنم چپ میره راه نداره درست کردنش؟

فقط opera

فایرفاکس باگ هکری داره نریزید بابا :cheesygri

منتظر opera 10 باشید :cheesygri فایرفاکس 2 من امکانی ندیدم توش :eek:

حالا میبینیم:cheesygri
برای دیدن افلاین در فایرفوکس باید به file بری بعد تیک بغل work offline رو بزنی بعدش به go بری و history رو بزنی;)
راستی هنوز مونده نسخه ی 2 رو ببینید:)

ما که چیزی ندیدیم از فایرفوکست :cheesygri

فقط فایرفاکس به خاطر تبلیغاتش با اون تبلیغ که داره روی ie کاره بد می کنه معروف شده :-"

فقط opera

مدیر ارشد بخش نرم افزارهای کد باز مایکروسافت، دست همکاری خود را به سوی موئسسه موزیلا بلند کرده است. در این پیشنهاد علاقه مندی مایکروسافت برای اجرای هرچه بهتر دو نرم افزار محبوب بنیاد موزیلا یعنی مرورگر فایرفاکس و برنامه مدیریت ایمیل Thunderbird در سیستم عامل جدید ویندوز ویستا، عنوان شده است.

"سام رامجی" مهندس لابراتوار برنامه نویسی مایکروسافت، با ارسال پیامی به "گروه توسعه دهندگان موزیلا" از آنها دعوت کرده است مایل است برای هماهنگ شدن فایرفاکس و Thunderbird با محصولات مایکروسافت گروهی از برنامه نویسان این شرکت با آن مرکز همکاری نمایند.

"رامجی" در پیام خود نوشته است: "به عنوان یکی از وظایف شغلی خود در مایکروسافت لازم می دانم از استفاده ی برنامه های کد باز در سیستم عامل ویندوز دفاع نمایم. به همین منظور این اختیار به من داده شده است تا در ویندوز ویستا فضایی مناسب برای این برنامه ها در نظر گرفته شود."

هم اکنون هر دو شرکت موزیلا و مایکروسافت بر روی ساخت نگارش بعدی مرورگر صفحات وب خود کار می کنند. مرورگر اینترنت اکسپلورر 7.0 در مرحله آزمایشی سوم است و مرورگر موزیلا فایرفاکس 2.0 تا اواخر این ماه به مرحل آزمایشی دوم می رسد.

تا این لحظه پاسخ رسمی از طرف موزیلا به این پیشنهاد داده نشده است.

منبع خبر: WinBeta.Net (نقل از MS-Watch)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or