کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
محمد حسین بحث خوشگلی رو بی خیال چون همون طور که گفتم سلیقه ای هست!
شاید من خوشم از یه چیز بیاد و اون رو قشنگ بدونم ولی زشت ترین چیزی از نظر یه فرد دیگه باشه;)

همین کدبازیش هست که دستت رو باز میزاره تا امکاناتش چند برابر بشه:)

فایرفاکست با دها تا چیز کمکی یا همون ext تازه میشه در به 60 درصد قابلیت های اپرا. اپرا با همون دانلود کردن خود برنامه همه چی توشه و مثل فایرفاکس نیست هی بشینی بهش چیز میز اضافه کنی ! حتی یه کوکی منیجر هم نداره فایرفاکس :cheesygri :cheesygri :cheesygri

اگر روز فایرفاکس یه اکستنشن بزنه به اسم Opera Extension که فایر رو بکنتش عین اپرا من فایرفاوکسی میشم!!!

فایر به اندازه ی کافی اکتنشن داره و احتیاجی نداره شبیه اپرا بشه خودش خیلی عالیه طوری که این همه طرفدار داره!!
تو فایرفوکس نشی اتفاق مهمی نمیافته:cheesygri

آخه وقتی شما میتونی ظاهر مرورگر رو خودت انتخاب کنی دیگه ربطی نداره که کودوم بهتره...داره؟؟

مگه تو فایر نمیشه؟؟

مگه تو فایر نمیشه؟؟
:((
یکی بیاد منو از دست این (...) ها نجات بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
______________-
فایر به اندازه ی کافی اکتنشن داره و احتیاجی نداره شبیه اپرا بشه خودش خیلی عالیه طوری که این همه طرفدار داره!!
تو فایرفوکس نشی اتفاق مهمی نمیافته
فایر هیچوقت به اندازه کافی اکستنشن نخواهد داشت.....اگه داشته باشه نوعی پارادوکس محسوب میشه!
دلیل پرطرفدار بودنش هم صد دفعه گفتم میتونی در صفحات قبل بخونیشون!!!
راستی....Spammer شدنت هم تسلیت میگم....
باتشکر....

:((
یکی بیاد منو از دست این (...) ها نجات بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

:cheesygri

فایر هیچوقت به اندازه کافی اکستنشن نخواهد داشت.....اگه داشته باشه نوعی پارادوکس محسوب میشه!
دلیل پرطرفدار بودنش هم صد دفعه گفتم میتونی در صفحات قبل بخونیشون!!!
راستی....Spammer شدنت هم تسلیت میگم....
باتشکر....

این نظر شماست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spammer شدنم هم تقصیر یه ادم....
97.gif
:cheesygri

امین راست میگه دیگه!!!!
=====================================
اینکه بیشتر ازش استفاده میشه اصلا معیار برتری نیستش
IE از همه بیشتر استفاده میشه
از همه هم بهتره؟
-------------------
این اپرا رو آدم یاد بگیره باهاش چطوری باید کار کرد همه چیزش درسته
من هر روز یه چیز جدید پیدا میکنم :d
امروز مثلا پیدا کردم که اگه دکمه وسط موس رو روی لینک فشار بدی صفحه رو در back ground باز میکنه که برای من خیلی مهمه!!
یکی یه کتاب برای یاد گرفتن این اپرا نداره؟
اما فایر کار کردن باهاش راحته و مشکلات عمده اینترنت اکسپلورر رو هم نداره به هم دلیل طرفدارهاش بیشتره
بعدش میدونی که من طرفدار کدوم کنسول هستم؟
میدونی که اونهم با کدوم مرورگر کار میکنه ؟
فکر کنم تا jun 2007 هم رایگان هستش و مهمتر من میتونم به دلیل داشتن ADSL باهاش کار کنم
پس از الان دارم تمرین میکنم که چطور میشه باهاش کار کرد که راحتتر باشم (میبینی که من چقدر آینده نگر هستم دیگه......................)

امروز مثلا پیدا کردم که اگه دکمه وسط موس رو روی لینک فشار بدی صفحه رو در back ground باز میکنه که برای من خیلی مهمه!!

دمت گرم!!
این کاری رو که گفتی در فایرفوکس کردم !
رو هر لینکی که بکنی اون لینک رو واسم در یه تب جداگانه باز میکنه که این خیلی واسم مهمه:cheesygri

الان این فایرفاکس2 رو امتحان کردم خیلی بهتر از نسخه های قبلیش شده . اسکینش اومده کپی برداری از اپذا ولی فایرفاکس عالی شده . تازه رسیده به 80 درصد قابلیت های اپرا و یه 20 درصد جا داره

اما مشکل اینجاست اپرا 10 که بیاد حرفی واسه گفتن نداره قرار کرریسمس بیاد تا اونجا که من اطلاع دارم .

اقا لطفا اين همه تو سر Ie نزنيد . بزاريد Ie 7 بياد بعد نظر بدين . اين نسخه از Ie بسيار بهتر از مرورگرهاي ديگر خواهد بود . هيچ وقت نسخه ي بتاي يك مرورگر را ملاك قرار ندين .
در مرورگر Ie7 ان چنان امكاناتي هست كه بسيار زيادتر از فاير و اپرا هست كه براتون بعدا يك توضيح كامل ميدم .

IE !
بهترين هنرش اينه كه Tab داره!!!
چيزي كه مدت هاست همه مرورگر هاي معمولي دارن!!
در مورد امنيت هم هرچي ماكروسافت گفت باور نكنين.
نميدونن بگن چيش خوب شده، ميگن امنيتش بهتر شده!!
30دقيقه كه ريليز شد، سيل patch هاي ماكروسافت روونه ميشه!
بابا خدايي IE ول معطله.
من خودم كاربر ماكروسافت هستم و با زبان و تكنولوژي خودش كار ميكنم ولي ... !

کمک

ببخشید شاید سوال ها و کمک هایی که ازتون میخوام جاش تو این تاپیک نباشه ولی دیدم اینجا بحث مرور گر هست گفتم یک سری مشکلاتی که دارم رو بگم تا بلکه اینجا کسی بتونه بهم کمک کنه :(
1- من چند وقت پیش از طریق اینترنت اکسپلورر سیستمم ویرووسی شد به طوری که هیچ مشکلی به وجود نیومد به جز نابود شدن اینترنت اکسپلورر :( دیگه هر کاری کردم درست نشد... و اومدم درست کنم یک فایل رو هم که به نظرم اضافی اومد تو درایو سی قسمت ویندوز پاک کردم :blushing: که کلا منفجر شد اینترنت اکسپلورر :cheesygri حالا اگر کسی میتونه کمک کنه ممنونش میشم... (خودم میدونم که با فرمت کردن و دوبار ویندوز ریختن درست میشه.... راه بی در دسر تر می خوام )
2- از بعد از اون ماجرا به تازگی فایر فوکس نصب کردم که به نظرم جالب میاد و مشکلی باهاش ندارم به جز: وقتی میخوام یک عکس سیو کنم 6 ساعت دانلود میکنه :( ولی تو IE فرت فرت عکس سیو می کردم... راه حلش چیه؟؟؟!
3- یک لینک کامل و بدون مشکل از مرور گر اپرا برای دانلود بذارید لطفا....
ببخشید که اینجا گفتم آخه عجله دارم اگر کسی کمک کنه خیلی ازش ممنون میشم :love:

آخرین ویرایش:
بابا لطفا اين همه شلوغ نكنيد . نه ميخواستيد مايكروسافت بياد امنيت كامل را توي بتاي ie7 بزاره كه همه چي رو بشه تا رقيبان تقليد كنند .
اقا فقط كافي 2 ماه صبر كنيد تا نسخه كامل بياد با ويندوز ويستا تا اونوقت بدونيد امنيت يعني چي .

الان این فایرفاکس2 رو امتحان کردم خیلی بهتر از نسخه های قبلیش شده . اسکینش اومده کپی برداری از اپذا ولی فایرفاکس عالی شده . تازه رسیده به 80 درصد قابلیت های اپرا و یه 20 درصد جا داره

اما مشکل اینجاست اپرا 10 که بیاد حرفی واسه گفتن نداره قرار کرریسمس بیاد تا اونجا که من اطلاع دارم .

در مرورگر Ie7 ان چنان امكاناتي هست كه بسيار زيادتر از فاير و اپرا هست كه براتون بعدا يك توضيح كامل ميدم .
ممنون میشیم توضیح بدی!!

1- من چند وقت پیش از طریق اینترنت اکسپلورر سیستمم ویرووسی شد به طوری که هیچ مشکلی به وجود نیومد به جز نابود شدن اینترنت اکسپلورر :( دیگه هر کاری کردم درست نشد... و اومدم درست کنم یک فایل رو هم که به نظرم اضافی اومد تو درایو سی قسمت ویندوز پاک کردم :blushing: که کلا منفجر شد اینترنت اکسپلورر :cheesygri حالا اگر کسی میتونه کمک کنه ممنونش میشم... (خودم میدونم که با فرمت کردن و دوبار ویندوز ریختن درست میشه.... راه بی در دسر تر می خوام )
میگم ie رو از نت دانلود کن و دوباره نصبش کن درست میشه:)

2- از بعد از اون ماجرا به تازگی فایر فوکس نصب کردم که به نظرم جالب میاد و مشکلی باهاش ندارم به جز: وقتی میخوام یک عکس سیو کنم 6 ساعت دانلود میکنه :( ولی تو IE فرت فرت عکس سیو می کردم... راه حلش چیه؟؟؟!
همه ی عکس ها این طوری نیستن ولی یه سری عکسها هستن که تعدادشون کمه یعنی من هر چند وقت یک بار باهاشون مواجح میشن که بعد از لود شدن واسه سیو کردنش شروع به دانلود میکنه!
در ضمن برای اینکه سیو کردن راحت بشه شما وقتی اون صفحه ی دانلود فایر میاد هر چیزی که سیو میکنین دکمه ی clean up رو بزنین این کار باعث میشه سرعت سیو کردن بهتر بشه!

3- یک لینک کامل و بدون مشکل از مرور گر اپرا برای دانلود بذارید لطفا....
ببخشید که اینجا گفتم آخه عجله دارم اگر کسی کمک کنه خیلی ازش ممنون میشم

ممنون از راهنمایی شما :love:
بعد یک سوال دیگه هم داشتم :blushing:
من از وقتی که فایر فوکس رو ریختم هر لینکی رو که برای دانلود روش کلیک میکنم از طریق خود فایر فوکس دانلود میشه ولی من میخوام وقتی کلیک میکنم با برنامه ی DAP دانلود بشه...
ممنون میشم بازم کمک کنید :love:

ممنون از راهنمایی شما :love:
بعد یک سوال دیگه هم داشتم :blushing:
من از وقتی که فایر فوکس رو ریختم هر لینکی رو که برای دانلود روش کلیک میکنم از طریق خود فایر فوکس دانلود میشه ولی من میخوام وقتی کلیک میکنم با برنامه ی DAP دانلود بشه...
ممنون میشم بازم کمک کنید :love:
سلام.
این کار میشه دقیقا یادم نیست چه طور بود;) ولی فکر کنم وقتی DAP رو نصب کنی این سوال ازت پرسیده میشه!
شما به Behzadr پیغام خصوصی بدید اونم همین کار رو میخواست بکنه فکر کنم مشکلش رو حل کرد:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or