کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
فايرفاكس 2 اومده و بهتر شده ولي دور از انتظاراتي بود كه همگان از ان داشتند . اين نسخه از مرورگر براي رقابت با IE7 كه قرار هست با ويندوز ويستا عرضه بشه عرضه شده ولي گمان نميكنم كه بتونه با IE7 رقابت كنه .
مايكروسافت طبق اخرين اخبار خود گفته كه نسخه نهايي IE7 بسيار متفاوت از نسخه بتاي ان خواهد بود و با امنيت فوق العاده . گفته شده كه IE7 در ويندوز ويستا كارايي بهتري نسبت به سيستم عامل هاي ديگر خواهد داشت .
من هميشه گفتم و خواهم گفت رقابت با مايكروسافت امكان نداره و ممنوع !!!!!!!!!!:cheesygri :eek:

سلام.
نسخه ی 2 فایرفوکس بتا هست هنوز الفاش نیومده!
در ضمن ie واسه اینکه دیفالت ویندوز هست این همه کاربر دازه ie 7 همین طور;) واسه همین طرفدار داره اگه دیفالت نباشه عمرا این قدر کاربر داشته باشه:)

سلام بچه ها ...
من قصدم از زدن این پست اسپم و زیاد شدن پست هام نیست .
فقط این عکس رو ببینید و تعجب کنید :

قابل توجه محمد حسین ... با dial up چه می کنه این روباه آتشین :cheesygri

------------------
پ.ن : من Adsl ندارم .

:d :d :d
واقعا که سعید....از تو انتظار نداشم...
دو حالت داره.یا این که واقعا نمیدونی....یا ااینکه خودتو زدی به....
این اتفاقها یه زمانی قدیما برای من میفتاد.تازه اونموقع Ie داشتم.البته....
شما به راحتی میتونی با دستکاری تو ویندوز اون عدد رو بالا ببری.
آخه نابغه!!!
خودت فکر کن!!!! چجوری میشه با دایال آپ که حداکثرش 56 هست رسید به اون عدد مسخره؟؟
____________-
اینجاست که فرق بین فایری ها و اپرایی ها مشخص میشه....
اپرایی ها: صادق،حرفه ای (حداقل از این به اصطلاح سوتی ها نمیدن!) با اطلاعات بالا
فایری ها : خالی بند!! مبتدی و برای کم نیاوردن به وبلاگها پناه میبرن!!
البته یکی از اپرایی ها اینطوری نیست.امین میشناستش!! اونو بردارین واسه خودتون!!!
باتشکر....
پ.ن. سعید هنوز بلد نیستی از تب استفاده کنی؟؟؟ بابا شما فایری ها آبروی نت رو بردین!! (الان میاد میگه دلم نخواست!)

محمد حسین نمی دونستم که این اتفاقا عادیه ...
دفعه ی اولی بود که میدیدم عدد دیال آپ 50 رو رد کرده . راستی این عکس فقط جنبه ی تزیینی داشت و ارزش دیگه ای نداره :blushing:

::::::::::::

حالا منو جو گرفت یه چی زدم تو هر چی بلدی بگو دیگه !!!
خالی بند و مبتدی و بی سواد و معتاد و ....:cheesygri :blushing:

--------
پ.ن : این همه امکانات ریخته سرم نمی دونم از کدومشون استفاده کنم . دلم نخواست از تب استفاده کنم :cheesygri

آره.....میبینم چقدر از اکستنشن ها استفاده کردی....
بگو بلد نیستم تب رو اکتیو کنم.نترس بین خودمون دوتا میمونه!!
خیلی دلم میخواد اون تیکه آخر رو ویرایش کنم.نه به خاطر تو! به خاطر اینکه حوصله کل کل با امین رو ندارم....
راستی خجالت نمیکشی یه امین دیگه انداختی به جونمون؟؟!!بابا بسه دیگه!!!
باتشکر....

سلام بچه ها ...
من قصدم از زدن این پست اسپم و زیاد شدن پست هام نیست .
فقط این عکس رو ببینید و تعجب کنید :

قابل توجه محمد حسین ... با dial up چه می کنه این روباه آتشین :cheesygri

------------------
پ.ن : من Adsl ندارم .

سلام

یه سوال و اونم اینکه اون Speed ی که شما بهش اشاره می کنی چه ربطی داره به Web Browser ت ؟؟؟
اون میتونه 28.8 باشه ولی دانلودت به 6 کیلوبایت برسه
به خیلی عوامل هم بستگی داره که از حوصله ی بحث خارجه
ولی اون عدد در کل سرعت اولین اتصالت (مسلماً مرتبه ای) به مودم اون ISP رو نشون میده که این عدد میتونه در حین کار با همون IP و در همون Connection متغیر باشه
معمولاً یکی از دلایل پایین اومدن این عدد ایجاد نویز (فارسیش میشه نوفه) توی Line تلفنتونه که این باعث افزایش زمان Hand Shaking دو مودم یا هون Authentication Time میشه. (قیژ قیژ های مودم در ابتدای اتصال طولانی میشه و تکراری)
بالا بودنشم بستگی داره به Line ت و نوع Connection ت و سرویسی که ازش استفاده می کنی.

حالا این عدد رو به سادگی میشه با یه اسکریپت 5 حرفی تا 975 بالا برد
به این صورت که توی قسمت تنظیمات مودم، قسمت Advanced Tab (زبانه ی ادونس) توی فیلد Extra initialization commands تایپ کنین AT&FX

این باعث میشه که عدد سرعت اتصال شما بره بالا
یه زمانی می گفتن موثره توی سرعت
ولی چرند می گفتن

یه مشکلی هم که داره این مود اینه که موجب میشه که Auto Redialing از کار بیفته ...

:d :d :d
واقعا که سعید....از تو انتظار نداشم...
دو حالت داره.یا این که واقعا نمیدونی....یا ااینکه خودتو زدی به....
این اتفاقها یه زمانی قدیما برای من میفتاد.تازه اونموقع Ie داشتم.البته....
شما به راحتی میتونی با دستکاری تو ویندوز اون عدد رو بالا ببری.
آخه نابغه!!!
خودت فکر کن!!!! چجوری میشه با دایال آپ که حداکثرش 56 هست رسید به اون عدد مسخره؟؟
____________-
اینجاست که فرق بین فایری ها و اپرایی ها مشخص میشه....
اپرایی ها: صادق،حرفه ای (حداقل از این به اصطلاح سوتی ها نمیدن!) با اطلاعات بالا
فایری ها : خالی بند!! مبتدی و برای کم نیاوردن به وبلاگها پناه میبرن!!
البته یکی از اپرایی ها اینطوری نیست.امین میشناستش!! اونو بردارین واسه خودتون!!!
باتشکر....
پ.ن. سعید هنوز بلد نیستی از تب استفاده کنی؟؟؟ بابا شما فایری ها آبروی نت رو بردین!! (الان میاد میگه دلم نخواست!)

در ضمن محمد حسین خیلی تند نرو عزیز برادر
من خودم سالها از اپرا و فایرفوکس شونه به شونه ی هم استفاده می کردم
ولی از چند روز پیش به دلیل بلایی که اپرای 9.02 کوفتی با اون دانلود منیجر مسخره ش سرم آورد فعلاً اپرا رو بی خیال شدم (البته ورژن 9 ش رو، ولی هنوز 8.5 رو روی سیستمم نصب دارم تا ببینم چه شود ...)
البته از قدرت فایرفوکس توی دنیای فوروم بازی و PHP و V.B نباید گذشت (باز نیا بگو Opera بهتره، اونم به من که خودم هنوز یه استفاده کننده ی Opera البته فعلاً ورژن های پایین ترش تا رفع مشکل هستم)

حسین خالی بند معروفه کی به کی میگه:d
میخوای خالی بندیت رو بگم؟؟ :
خوشحال میشم...
ولی از چند روز پیش به دلیل بلایی که اپرای 9.02 کوفتی با اون دانلود منیجر مسخره ش سرم آورد فعلاً اپرا رو بی خیال شدم
من الان خودم از 9.01 استفاده میکنم.پیشرفتش این بود که اون دانلود منیجر باز شدن توی دانلود عکسها رو از بین میبرد.حالا اینیکی مشکلش چیه؟؟؟
(باز نیا بگو Opera بهتره، اونم به من که خودم هنوز یه استفاده کننده ی Opera البته فعلاً ورژن های پایین ترش تا رفع مشکل هست
نمیگم.
ولی مشکل تایپ فارسی توی 9 حل شده که...8.5 هنوز مشکل داره.
اگر ساختار این فایر انقدر شبیه IE نبود!!!
باتشکر...

حدس میزدم اینو بگی.
ولی خالی بندی نبود.بر مبنای شواهدی که خودم داشتم کمتر بود.ولی چون من میگم کمتر بود قطعا کسی هم قبول نمیکرد.
الان میگم توی تستی که من کردم توی آپلود سایت ما کندتر عمل کرد.
و البته به کش هم ربطی نداره.چون مدتها بود که از Ie استفاده نمیکردم و تو نخ اپرا بودم.
باتشکر....

حدس میزدم اینو بگی.
ولی خالی بندی نبود.بر مبنای شواهدی که خودم داشتم کمتر بود.ولی چون من میگم کمتر بود قطعا کسی هم قبول نمیکرد.
الان میگم توی تستی که من کردم توی آپلود سایت ما کندتر عمل کرد.
و البته به کش هم ربطی نداره.چون مدتها بود که از Ie استفاده نمیکردم و تو نخ اپرا بودم.
باتشکر....
:eek::eek:
باشه تو راست میگی من دیگه حرفی نمیتونم بزنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام.
داشتم یه چرخی میزدم تو سایت فایرفوکس به یه اکستنشن با حال برخورد کردم:)
کارش اینه که میشه از طریق نت اهنگ گوش کنی و یا اگه دلت نخواست میتونی باهاش اهنگهای تو هاردت رو گوشی کنی :D خیلی با حاله حتما نصبش کنید:love:

ff.jpg

https://addons.mozilla.org/firefox/219

این چیزهاست که اپرا خودش رو خفه کنه نمیتونه بهش برسه :cool:

:D :D :D :D
چقدر تو شادی!!!
اولا اگه این اکستنشن "باحال" محسوب بشه دیگه...
دوما همینه میگم مبتدیین و اطلاعاتتون کمه....اینجوری میخوای طرفداری فایرفاوکس رو بکنی؟؟
مثل اینکه ویجتها رو یادت رفته؟؟
کافیه برین توی قسمت ویجتها سرچ کنین Music.حله.یا نه.برین بخش Radio& Podcast.
تازه.ویجتها قابلیت Watermark دارن که باعث میشه ویجت رو هر گوری که دلت خواست بذاری!!! اینه قابلیت کاستومایزیشن اپرا که فایر خودشو (...) بده نمیتونه بهش برسه!!
آدم یه قابلیت بزرگی مثل اپن کد بودن داشته باشه و حالیش نباشه.واقعا خسته نباشه موزیلا.یه دونه خشت درست کرده تا بقیه بیان ازش تندیس درست کنن.مغلومه نتیجه اش چی میشه.بد میگم؟؟
اپرا انقدر خوب نوشته شده که آدم اصلا احساس کمبود نمیکنه.یادته گفتم من هر زوری زدم نتونستم جای تولبارها رو عوض کنم؟حالا توی اپرا با یک درگ ساده جاشون عوض میشه!
تاحالا فکر کردین که این اکستنشن ها که در روت برنامه تغییر ایجاد میکنن ممکنه به ساختار مرورگر آسیب بزنن؟
مثلا.یکی میاد یه اکستنشن توپ درست میکنه که خیلی پر طرفدار میشه.حالا اگه این آقا بیاد و یه باگ و یا یه حفره امنیتی در ساختار برنامه ایجاد کنه چی میشه؟
خوبی ویجت اینه که اصلا از خود برنامه جداست.مشکلی هم ایجاد نمیکنه.
باتشکر....

آقايون هر دو اين ها اولا اپن سورس هستن. اپرا هم قبل از اپن سورس شدن نه اين همه طرفدار داشت و نه اين همه قابليت.در مورد حرفي كه سوپر زد و اينكه اكستنشن مشكل ايجاد ميكنه اصلا اينطور نيست.اصلا اينطور نيست كه هر كس خواست بنويسه.اولا بايد برنامه نويسي و اصول نت و غيره بلد باشي.دوم اينكه تمام اين اكستنشن ها رو اول به بنياد موزيلا ميفرستن و بعد از تاييد براي دانلود ميذارن.همينجور كشكي كه نيست.تازه اگر مشكلي هم داشته باشه ملت اپن سورس 123 درستش ميكنن.
بريم دعا به جون اپن سورس كنيم كه ما رو از دست Ie نجات داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or