سلام بچه ها ...
من قصدم از زدن این پست اسپم و زیاد شدن پست هام نیست .
فقط این عکس رو ببینید و تعجب کنید :
قابل توجه محمد حسین ... با dial up چه می کنه این روباه آتشین :cheesygri
------------------
پ.ن : من Adsl ندارم .
سلام
یه سوال و اونم اینکه اون Speed ی که شما بهش اشاره می کنی چه ربطی داره به Web Browser ت ؟؟؟
اون میتونه 28.8 باشه ولی دانلودت به 6 کیلوبایت برسه
به خیلی عوامل هم بستگی داره که از حوصله ی بحث خارجه
ولی اون عدد در کل سرعت اولین اتصالت (مسلماً مرتبه ای) به مودم اون ISP رو نشون میده که این عدد میتونه در حین کار با همون IP و در همون Connection متغیر باشه
معمولاً یکی از دلایل پایین اومدن این عدد ایجاد نویز (فارسیش میشه نوفه) توی Line تلفنتونه که این باعث افزایش زمان Hand Shaking دو مودم یا هون Authentication Time میشه. (قیژ قیژ های مودم در ابتدای اتصال طولانی میشه و تکراری)
بالا بودنشم بستگی داره به Line ت و نوع Connection ت و سرویسی که ازش استفاده می کنی.
حالا این عدد رو به سادگی میشه با یه اسکریپت 5 حرفی تا 975 بالا برد
به این صورت که توی قسمت تنظیمات مودم، قسمت Advanced Tab (زبانه ی ادونس) توی فیلد Extra initialization commands تایپ کنین AT&FX
این باعث میشه که عدد سرعت اتصال شما بره بالا
یه زمانی می گفتن موثره توی سرعت
ولی چرند می گفتن
یه مشکلی هم که داره این مود اینه که موجب میشه که Auto Redialing از کار بیفته ...
:d :d :d
واقعا که سعید....از تو انتظار نداشم...
دو حالت داره.یا این که واقعا نمیدونی....یا ااینکه خودتو زدی به....
این اتفاقها یه زمانی قدیما برای من میفتاد.تازه اونموقع Ie داشتم.البته....
شما به راحتی میتونی با دستکاری تو ویندوز اون عدد رو بالا ببری.
آخه نابغه!!!
خودت فکر کن!!!! چجوری میشه با دایال آپ که حداکثرش 56 هست رسید به اون عدد مسخره؟؟
____________-
اینجاست که فرق بین فایری ها و اپرایی ها مشخص میشه....
اپرایی ها: صادق،حرفه ای (حداقل از این به اصطلاح سوتی ها نمیدن!) با اطلاعات بالا
فایری ها : خالی بند!! مبتدی و برای کم نیاوردن به وبلاگها پناه میبرن!!
البته یکی از اپرایی ها اینطوری نیست.امین میشناستش!! اونو بردارین واسه خودتون!!!
باتشکر....
پ.ن. سعید هنوز بلد نیستی از تب استفاده کنی؟؟؟ بابا شما فایری ها آبروی نت رو بردین!! (الان میاد میگه دلم نخواست!)
در ضمن محمد حسین خیلی تند نرو عزیز برادر
من خودم سالها از اپرا و فایرفوکس شونه به شونه ی هم استفاده می کردم
ولی از چند روز پیش به دلیل بلایی که اپرای 9.02 کوفتی با اون دانلود منیجر مسخره ش سرم آورد فعلاً اپرا رو بی خیال شدم (البته ورژن 9 ش رو، ولی هنوز 8.5 رو روی سیستمم نصب دارم تا ببینم چه شود ...)
البته از قدرت فایرفوکس توی دنیای فوروم بازی و PHP و V.B نباید گذشت (باز نیا بگو Opera بهتره، اونم به من که خودم هنوز یه استفاده کننده ی Opera البته فعلاً ورژن های پایین ترش تا رفع مشکل هستم)