کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
عزیز جون مشکل از خودته!!!
توی دوتا سایت اولی که من خیلی وقته مشکلی ندیدم(البته دیدم ولی مال ورژن قبلی بود!!)
دوتا سایت دیگه رو هم تا حالا نرفتم ولی اونم مطمئنم که باز مشکل از خودتهههههههههههههههه.
فایرفاوکس هییچی نداره.هیچی.ای لعنت بر هرچی کدبازه!!! فایر فقط میخواد خودشو بیشتر شبیه اپرا کنه.90 درصد اکسنتشن هایی که امکاناتی رو اضافه میکنن هدفشون همینه.مثلا تمام اکستنشنهایی که راجع به تب هستن فقط و فقط خودشونو شبیه اپرا میکنن.چمیدونم.دکمه بستن میذارن هایلایت میکنن زوم میکنن....
فقط اگر اپرا اون اوایل پولی نبود دیگه فایر.....مشکلات ناسازگاری هم وجود نداشت!!!
باتشکر...................................................................................................................

عزیز جون مشکل از خودته!!!
توی دوتا سایت اولی که من خیلی وقته مشکلی ندیدم(البته دیدم ولی مال ورژن قبلی بود!!)
دوتا سایت دیگه رو هم تا حالا نرفتم ولی اونم مطمئنم که باز مشکل از خودتهههههههههههههههه.
فایرفاوکس هییچی نداره.هیچی.ای لعنت بر هرچی کدبازه!!! فایر فقط میخواد خودشو بیشتر شبیه اپرا کنه.90 درصد اکسنتشن هایی که امکاناتی رو اضافه میکنن هدفشون همینه.مثلا تمام اکستنشنهایی که راجع به تب هستن فقط و فقط خودشونو شبیه اپرا میکنن.چمیدونم.دکمه بستن میذارن هایلایت میکنن زوم میکنن....
فقط اگر اپرا اون اوایل پولی نبود دیگه فایر.....مشکلات ناسازگاری هم وجود نداشت!!!
باتشکر...................................... .................................................. ...........................
اصلا بیا این صحبت رو تموم کنیم تو از اپرای خودت استفاده کن ما هم از فایر خدمون
این قدر هم به اعصابت برای یه مرورگر فشار نیار
اصلا به قول خودت اپرا بهترینه
خوب شد !!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راضی شدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد از 7 سال سابقه اومدن به نت. به نظر من اپرا بهترین براوزره. فایرفاکس هم عالیه اما برای سرعت های بالا و اپرا برای سرعت های پایین.
کسایی هم که میگن اپرا بده برن سایت اپرا ویژگیهای این براوزرو ببینن. کدوم براوزره که فایلهای تورنت رو خودش دانلود میکنه ؟ اپرا دیگه

بعد از 7 سال سابقه اومدن به نت. به نظر من اپرا بهترین براوزره. فایرفاکس هم عالیه اما برای سرعت های بالا و اپرا برای سرعت های پایین.
کسایی هم که میگن اپرا بده برن سایت اپرا ویژگیهای این براوزرو ببینن. کدوم براوزره که فایلهای تورنت رو خودش دانلود میکنه ؟ اپرا دیگه
ما که 10 ساله تو نت هستیم .
اپرایی ها اینو نگن چی بگن
هان ؟

همچین کاره مهمی هم نمیکنه!!!

راستی حسین جان صفحه ی اول سایت خودمون هم راه افتاد و فقط و فقط با اپرا مشکل داره بعد تو بیا بگو نه مشکل از خودتونه اگه فکر میکنی دروغ میگم بگم تا اشکان بهت توضیح بده!!

عزیزم اپرا با سایت مشکل نداره این سایته که با اپرا مشکل داره.
اخه اگه خیلی خوب بود ملت نمیرفتن از فایراستفاده کنن
دلیل دوم:
غربی های گرامی که با سرعت مشکلی ندارن دنبال یه مرورگری میگردن که با سلیقه شون بیشتر جور باشه.بهترین گزینه هم میتونست فایر باشه که کاستومایز میشه به راحتی.
اپرایی ها اینو نگن چی بگن
بله....و حتما از همون اوایل پی به اوج فایرفاوکس بردید و توی این ده سال در حال مطالعه انواع مرورگرها بودید.....خوبه تا همین چند روز پیش حتی یه بار هم اونا تست نزده بودی.(تازه اونم چه تستی!!!)
ما اپرایی ها تا دلتون بخواد مزیت داریم نسبت به شما فایری ها.
راستی....
شما که میگفتین با یه سری از سایتها مشکل دارین.....اپرا راه حلش رو پیش پاتون گذاشته.بد نیست سری به بخش Edit Site Prefrences بزنی.
کدوم مرورگی سرعت اپرا رو داره؟
کدوم مرورگی هیستوری اپرا رو داره؟
کدوم مرورگی قابلیت زوم و فیت داره؟
کدوم مرورگی میتونه حتی توی سایز دکمه هاش تغییر بده؟جای تولبارها رو هرجایی که دلتون خواست ببره؟
کدوم مرورگری میتونه اشتباه شما در بستن صفحات رو جبران کنه؟
کدوم مرورگری کوکی منیجر داره؟
کدوم مرورگری نوت و کلیپبورد داره؟
ابزارهای بوکمارک کدوم مرورگری به گرد پای اپرا میرسه؟
اصلا شما ویجت حالیتونه؟
کدوم مرورگر رو میتونین با صدا کنترل کنین؟؟!!
تنها مرورگی که میتونه بدون دخالت ماوس کار کنه چیه؟
و.....
مرورگرتون حتی با اون چندین اکستنشن بازم ناقصه.حالا حالاها کار دارین....
باتشکر....

عزیزم اپرا با سایت مشکل نداره این سایته که با اپرا مشکل داره.

گفتم که با اشکان حرف بزن .
پس چرا با فایر مشکل نداره؟؟

مرورگرتون حتی با اون چندین اکستنشن بازم ناقصه.حالا حالاها کار دارین....

تو اصلا 1 دونه اکستنشن تا حالا نصب کردی؟؟
تو اصلا 15 دقیقه با فایر کار نکردی بعد میای میگی فلانه...
81.gif

امین تو یه مشکل بد داری.
حافظه ات ضعیفه.
من خیلی بیشتر از تو با فایر کار کردم.یادت میاد بهت گفتم چرا انقدر کم اکستنشن نصب کردی؟یادته گفتم اکستتنهنهایی که نصب کردی کمتر از نصف اوناییه که من گذاشتم؟
من میخواستم که همیشه با فایر کار کنم.برای همین همه نوع اکستنشن نصب کردم که خیلیاشو حتی اسمشونو نمیدونی.ولی سرعتش دلم رو زد.مشکلاتی که توی کاستومایز داشت برام اعصاب خورد کن بود.
پس دیگه نگو که کار نکردی.
باتشکر....

اصلا یادم نمیاد که تو میخواستی با فایر کار کنی تا اونجایی که یادمه پشت سرش حرف میزدی!!!!!!!!!!!!! :)
منم خیلی با اپرا کار میکردم (اینو تو یکی خوب یادته) ولی وقتی با فایر کار کردم دلم رو زد:d چون راحتی که با فایر دارم اصلا با اپرا نداشتم!!
در ضمن این طور نگو سرعتش بیشتره یارو که ندونه خیال میکنه مثلا با دیلاپ سرعت Adsl پیدا میکنی:) نه داداش این طوری ها هم نیست!!!!!! من که فایر کار میکنم اصلا مشکلی با سرعت ندارم!

اصلا یادم نمیاد که تو میخواستی با فایر کار کنی تا اونجایی که یادمه پشت سرش حرف میزدی!!!!!!!!!!!!!
من که گفتم حافظه ات ضعیفه.
از سرعت حرفی به بین نیار.سرعت اپرا واقعا خیلی بیشتر هست.میخوای دوباره آمار بذارم؟
باتشکر...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or