کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
من حدود 1 سالي هست كه با Firefox كار ميكنم از نظر سرعت هم نسبت به IE خيلي بهتر هست, يكي از بزرگترين مزايايي كه داره باز بودن سورس برنامه هست كه باعث شده خيلي از افراد بتونند براي اين مرورگر Extensions و Themes بسازند كه اين ميتونه براي مصرف كننده خيلي خوب باشه.
snoozer_26.gif

سلام بچه ها ...
من اول بگم که IE & firefox & opera هر سه رو امتحان کردم . اون چه که مسلمه تو این سایت فقط firefox خوب کار می کنه . سایت های دیگه رو نمی دونم .
IE که سرعت افتضاحی داره ...
opera هم که پست کردن با هاش مثل جنگیدن با 15 تا غول مرحله آخر با هم میمونه ...
فقط همون روباه آتشین رو عشق است :love:

::::::::::::::::::::

حالا یه مشکل فجیع برام پیش اومده : firefox اصلا" اجرا نمیشه ؟ نمی دونم چش شده . الان روش کلیک می کنم یه صفحه باز میشه اما اصلا" هیچ صفحه ای از وب رو لود نمی کنه .
ویندوزم ایراد داره ؟ یکی کمک کنه
الان داشتم با opera کار می کردم ولی به این نتیجه رسیدم که حالا که موزیلا باز نمیشه چه نعمتیه این IE !!!

سلام بچه ها ...
من اول بگم که IE & firefox & opera هر سه رو امتحان کردم . اون چه که مسلمه تو این سایت فقط firefox خوب کار می کنه . سایت های دیگه رو نمی دونم .
IE که سرعت افتضاحی داره ...
فقط همون روباه آتشین رو عشق است :love:

::::::::::::::::::::

حالا یه مشکل فجیع برام پیش اومده : firefox اصلا" اجرا نمیشه ؟ نمی دونم چش شده . الان روش کلیک می کنم یه صفحه باز میشه اما اصلا" هیچ صفحه ای از وب رو لود نمی کنه .
ویندوزم ایراد داره ؟ یکی کمک کنه
الان داشتم با opera کار می کردم ولی به این نتیجه رسیدم که حالا که موزیلا باز نمیشه چه نعمتیه این IE !!!
خب پاکش کن و دوباره نصبش کن (هر چی تو رجیستری و فولدر ازش مونده پاک کن);)
تو یه درایو دیگه نصبش کن!!
امکان داره یه مشکل دیگه هم داشته باشه ببین تیک بغل work offline زده نشده باشه اگر تیک خورده باشه هیچ صفحه ای لود نمیشه:

aaaa.jpg

خب درسته منم میگم چرا ازش استفاده نمیکنی ؟! اگه استفاده بکنی میتونی سرعت بیشتری داشته باشی...
آخر نفهمیدم من دارم از این استفاده میکنم تو میگی چرا استفاده میکنی فایر فکس یه چیزه دیگس استفاده نمیکنم میگی چرا استفاده نمیکنی :((
تو رو به خدا جواب آخرتو بگو ؟

آخر نفهمیدم من دارم از این استفاده میکنم تو میگی چرا استفاده میکنی فایر فکس یه چیزه دیگس استفاده نمیکنم میگی چرا استفاده نمیکنی :((
یک کلام ختم کلام
55.gif
55.gif

برو به جای Avant مروگر Mozilla Firefox رو نصب کن و حالش رو ببر:)

آخر نفهمیدم من دارم از این استفاده میکنم تو میگی چرا استفاده میکنی فایر فکس یه چیزه دیگس استفاده نمیکنم میگی چرا استفاده نمیکنی
به حرف امین گوش ندیا!!!
گمراهت میکنه.برو اپرا رو نصب کن.بعد اگر هم خواستی فایر رو نصب کن.بعد با هم از همه نظر مقایسه کن.سرعت و....بعد تو هم به این نتیجه میرسی که اپرا بهترین مرورگر روی زمین هست!!
امین یاد بگیر!!ببین من از همه خواستم که هردو رو امتحان کنه بعد بیاد نظر بده.اما تو میگی فقط فایرفاوکس.پس معلومه یه چیزی هست که نمیخوای بقیه خوششون بیاد!!!!
نمیدونم چرا همه سر این اغراق میکنن؟!!
اگر از من بپرسین میگم که کار کردن با کدها توی اپرا کار حرفه ای هاست.و پایه آدم رو قوی میکنه حسابی!!!
اپرا.....انتخاب حرفه ای ها!
باتشکر....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or