shirazpargam
کاربر سایت
از چه فاکتوری ؟
سلام.الان میگم که حل شده.و واقعا میگم!!!
راستی....
کی بود که با ویرایش مشکل داشت؟!!!
باتشکر....
خب درسته منم میگم چرا ازش استفاده نمیکنی ؟! اگه استفاده بکنی میتونی سرعت بیشتری داشته باشی...خوب تو که تو پستهای قبلی گفته بودی سرعتش خوب نیست![]()
خب پاکش کن و دوباره نصبش کن (هر چی تو رجیستری و فولدر ازش مونده پاک کن)سلام بچه ها ...
من اول بگم که IE & firefox & opera هر سه رو امتحان کردم . اون چه که مسلمه تو این سایت فقط firefox خوب کار می کنه . سایت های دیگه رو نمی دونم .
IE که سرعت افتضاحی داره ...
opera هم که پست کردن با هاش مثل جنگیدن با 15 تا غول مرحله آخر با هم میمونه ...
فقط همون روباه آتشین رو عشق است![]()
::::::::::::::::::::
حالا یه مشکل فجیع برام پیش اومده : firefox اصلا" اجرا نمیشه ؟ نمی دونم چش شده . الان روش کلیک می کنم یه صفحه باز میشه اما اصلا" هیچ صفحه ای از وب رو لود نمی کنه .
ویندوزم ایراد داره ؟ یکی کمک کنه
الان داشتم با opera کار می کردم ولی به این نتیجه رسیدم که حالا که موزیلا باز نمیشه چه نعمتیه این IE !!!
یک کلام ختم کلامآخر نفهمیدم من دارم از این استفاده میکنم تو میگی چرا استفاده میکنی فایر فکس یه چیزه دیگس استفاده نمیکنم میگی چرا استفاده نمیکنی![]()
تو رو به خدا جواب آخرتو بگو ؟
به حرف امین گوش ندیا!!!آخر نفهمیدم من دارم از این استفاده میکنم تو میگی چرا استفاده میکنی فایر فکس یه چیزه دیگس استفاده نمیکنم میگی چرا استفاده نمیکنی
تو رو به خدا جواب آخرتو بگو ؟
نمیدونم چرا همه سر این اغراق میکنن؟!!opera هم که پست کردن با هاش مثل جنگیدن با 15 تا غول مرحله آخر با هم میمونه ...