کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
نوشته شده توسط evil4:
این دلیل نمیشه عزیز چون نظر سنجی می گه خوبه حتما خوبه ! تو ایران هم پیکان طرفدار داره

توی همون دانلود منیجر هم dap بهترینه از نظر همه

اما leech وGetright انو می خورن ! یا همین لینوکس از همه سیستم عامل ها بهتره اما ویندوز طرفداراش بیشتر تو نظر سنجی و............. ! :cheesygri :cheesygri :cheesygri

ie اصلان جزو بحث ما نیست بی خودی انو نیار وسط خوبه خودتم می گی رقیبه ie این ie چی هست که رقیبش چی باشه ! 4 پست بالاتو نگاه کن نوشتی avant همون موتور ie آشغال رو داره .........

عزیزم :eek:
:):)
این بحثش با پیکان و ... فرق داره .
ملت ایران به جز پیکان انتخاب دیگه ای ندارن که بکنن:) خداییش دارن؟؟ البته دارن ولی قیمت ها رو که خودت میدونی ;)
راستی LeechGet رو خوب اومدی :love:

ie رو واسه این گفتم که چون الان همه از اون استفاده میکنن چون به زور با نصب ویندوز میره پاچه ی همه:)
گفتم که بدونی بعد از اون فایر بیشترین طرفدار رو داره و ای همه طرفدار الکی نیست;)

آقا ترو خدا بس کنید!!!
evil 4 جان ما نخوایم شما Opera Fan باشی کیو باید ببینیم؟؟؟ دیگه HardCore بازی در نیار. اپرا خوبیهایی داره که فایر نداره و البته فایر هم خوبیهایی داره که نبودشون مهم نیست!!
بیشوخی.اینجوری پیش بریم کارت به بن کشیده میشه اونم همیشگی( البته میتونی با دردسر بیای تو!!!)
یکی دیگه از مزیت های اپرا که قبلا هم اشاره شد نوع نمایش تصاویر هست که من استفاده شون رو میگم.
این قضیه هه 3 حالت داره.Show Image که تصاویر کش شده و تصاویر جدید رو لود میکنه.
No Image که هیچ تصویری رو نشون نمیده.
Cached Image که فقط تصاویر کش شده رو نشون میده.
حالا استفاده این چیه؟
من خودم هیچوقت استفاده نمیکردم.....
ولی اخیرا تاپیکهای خبری به قسمتهای Heavy Image تبدیل شدن و جونشون در میاد تا لود بشن!!
حالا شما کل اون صفحه رو قبلا دیدین و فقط میخواین پست آخر رو ببینین.
یا حوصله ندارین صبر کنین که Document ها به اجبار توسط تصاویر به تاخیر انداخته بشه...
خلاصه در این مواقع میتونین از این دکمه استفاده کنین که واقعا توی فرومها کارآمده....
بابا امین چرا اینقدر میپیچونیش تو مرورگر فایر که باز هست گزینه فایل رو زده بعد یه گزینه به نامه Import هست اونو میزنی هرچی هست برات تو فایر منتقل میکن
ه
صد دفعه گفتم بازم میگم این اپن بودن فایر رو به رخ ما نکشید.
مطمئن باش هر قابلیتی که فایر در حالت خام ( وحتی اکشتنشن در بیشتر مواقع) داره اپرا بهترش رو داره.
در بخش File/ Import & Export شما میتونین جزئیات بسیاری رو از مرورگرهای دیگه حتی فایر به اپرا منتقل کنید.حیف حسش نیست همه رو بنویسم!!

باز رفتی قاطی حواشی نه فنی باش
اعجوبه!!
تصویر اول یعنی اینکه اگر از دریچه اپرا همه چیز زیباتر دیده میشه پس اگر از دریچه اپرا نگاه کنیم فایرفاوکس رو میبینیم!!!!!!!!!
گرچه این دروازه Opera نیست و دروازه Oblivion ه که از توش FireFox دیده میشه!!!
Fire هم داره و خلاصه با این Daedra ها جوره!!!
عکس دوم هم قابلیت FF(آیفون!!) و IE (نمیدونم چرا پز اینو میدین!!) در نشون دادن تصاویر توی بخش پست دادن هستش.
البته من خودم به شخصه بدون اغراق با اون کدها راحتترم.توی بخش پاسخ سریع که نمیتونی از این جنگولک بازیها در بیاری!!
در ضمن.اپرا ابزارهای واقعا گسترده انتخاب داره که من توی هیچ اکستنشنی توی فایر ندیدم.و واقعا کارآمد و سریع.
خلاصه.
موسی به دین خود عیسی به دین خود.
ولی ما همه رو به کیش اپرا میخوانیم....
باتشکر...

آخرین ویرایش:
خب یکم از این دوستمون اقا محمد حسین یاد بگیر با اینکه ایراداتی به پستش وارد بود ولی خب ما خودمون بعدا حلش میکنیم البته دوستانه نه با فحش!!

در ضمن از اون مدیر که پست ها رو پاک کرد متشکرم!!!

نوشته شده توسط SUPERMHR:
آقا ترو خدا بس کنید!!!
evil 4 جان ما نخوایم شما Opera Fan باشی کیو باید ببینیم؟؟؟ دیگه HardCore بازی در نیار. اپرا خوبیهایی داره که فایر نداره و البته فایر هم خوبیهایی داره که نبودشون مهم نیست!!
بیشوخی.اینجوری پیش بریم کارت به بن کشیده میشه اونم همیشگی( البته میتونی با دردسر بیای تو!!!)
یکی دیگه از مزیت های اپرا که قبلا هم اشاره شد نوع نمایش تصاویر هست که من استفاده شون رو میگم.
این قضیه هه 3 حالت داره.Show Image که تصاویر کش شده و تصاویر جدید رو لود میکنه.
No Image که هیچ تصویری رو نشون نمیده.
Cached Image که فقط تصاویر کش شده رو نشون میده.
حالا استفاده این چیه؟
من خودم هیچوقت استفاده نمیکردم.....
ولی اخیرا تاپیکهای خبری به قسمتهای Heavy Image تبدیل شدن و جونشون در میاد تا لود بشن!!
حالا شما کل اون صفحه رو قبلا دیدین و فقط میخواین پست آخر رو ببینین.
یا حوصله ندارین صبر کنین که Document ها به اجبار توسط تصاویر به تاخیر انداخته بشه...
خلاصه در این مواقع میتونین از این دکمه استفاده کنین که واقعا توی فرومها کارآمده....
ه
صد دفعه گفتم بازم میگم این اپن بودن فایر رو به رخ ما نکشید.
مطمئن باش هر قابلیتی که فایر در حالت خام ( وحتی اکشتنشن در بیشتر مواقع) داره اپرا بهترش رو داره.
در بخش File/ Import & Export شما میتونین جزئیات بسیاری رو از مرورگرهای دیگه حتی فایر به اپرا منتقل کنید.حیف حسش نیست همه رو بنویسم!!

اعجوبه!!
تصویر اول یعنی اینکه اگر از دریچه اپرا همه چیز زیباتر دیده میشه پس اگر از دریچه اپرا نگاه کنیم فایرفاوکس رو میبینیم!!!!!!!!!
گرچه این دروازه Opera نیست و دروازه Oblivion ه که از توش FireFox دیده میشه!!!
Fire هم داره و خلاصه با این Daedra ها جوره!!!
عکس دوم هم قابلیت FF(آیفون!!) و IE (نمیدونم چرا پز اینو میدین!!) در نشون دادن تصاویر توی بخش پست دادن هستش.
البته من خودم به شخصه بدون اغراق با اون کدها راحتترم.توی بخش پاسخ سریع که نمیتونی از این جنگولک بازیها در بیاری!!
در ضمن.اپرا ابزارهای واقعا گسترده انتخاب داره که من توی هیچ اکستنشنی توی فایر ندیدم.و واقعا کارآمد و سریع.
خلاصه.
موسی به دین خود عیسی به دین خود.
ولی ما همه رو به کیش اپرا میخوانیم....
باتشکر...

آفرین واقعا عالی بود :-" :-" :-"

بسیار کار آمد واقعا لذت بردم

مشتی بر دهان فایرفاکس :cheesygri :cheesygri

اگه میگفتم مشتی بر دهان اپرا تو میگفتی باشه و هیچی نمیگفتی؟؟
در ضمن به یکی از مدیران اطلاع دادم ایشون میان داوری میکنن!
اگه همین طوری ادامه بدی مطمئنا بن میشی از من گفتن بود ;)

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
اگه میگفتم مشتی بر دهان اپرا تو میگفتی باشه و هیچی نمیگفتی؟؟
در ضمن به یکی از مدیران اطلاع دادم ایشون میان داوری میکنن!
اگه همین طوری ادامه بدی مطمئنا بن میشی از من گفتن بود ;)

فعلا شما مدیر نیستید .. که تایین کنید من بن بشم یا نه و در حیطه کاری شما هم نیست :cheesygri

سایت آدمین داره :D

برو به کار خودت برس .......... :cheesygri :cheesygri :cheesygri

نوشته شده توسط evil4:
فعلا شما مدیر نیستید .. که تایین کنید من بن بشم یا نه و در حیطه کاری شما هم نیست :cheesygri

سایت آدمین داره :D

برو به کار خودت برس .......... :cheesygri :cheesygri :cheesygri
اگه توجه کرده باشی منم نگفتم من مدیر هستم و نگفتمم بن میشی گفتم مواظب باش :)

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
اگه توجه کرده باشی منم نگفتم من مدیر هستم و نگفتمم بن میشی گفتم مواظب باش :)

لازم نیست شما بگید مواظب باشم خودت مواظب خودت باش
78.gif
:cheesygri :cheesygri :cheesygri

فعلا شما مدیر نیستید .. که تایین کنید من بن بشم یا نه و در حیطه کاری شما هم نیست
لازم نیست شما بگید مواظب باشم خودت مواظب خودت باش
اینجا جای کل کل و رجز خوانی نیست! شما هم بهتره یک با بقیه درست صحبت کنی! و چون این جریان مقایسه که همش به تیکه پرانی و پست های زائد کشیده شده تا مطالب مفید را شما شروع کردی و داری ادامه می دی این اخطار را به شما بدم که در صورت ادامه دسترسی شما به سایت قطع خواهد شد!!

منم با توجه به گفته های امین به جمع استفاده کنندگان Browser - FireFox پیوستم این اولین بارمه که بعد از سالها که PC دارم از مرورگر دیگه غیر از IE دارم استفاده میکنم .... واقعا بهتره ...
فقط موقع نصب نگران استفاده نکردن از Favorite , Cookie هام بودم که اونم دیدم به به خودش Import کرد ....:love:
سرعتش واقعا عالیه .... و نکته دیگه که دیدم این بود که وقتی Back میکنم دیگه نمی خواد مثل IE صبر بدم که صحفه رو دوباره لود کنه ....

امین دستت طلا به قول شیرازیا .... الان فقط 5 دقیقه است که دارم استفاده میکنم .... هنوز از ویژه گی های دیگش استفاده نکردم ...

راستی بچه ها پسر خاله من تو دوبی داره از IE ورژن 7 استفاده میکنه فرقش با قبلیش چیه ؟ تعریفاتش رو از بقیه زیاد شنیدم .....

سلام.
خوشحالم که به جمع Mozilla Firefox پیوستی :love:
ie 7 رو هم بی خیال این برنامه از ریشه مشکل داره:) همون مشکل سرعت و ... رو داره با این تفاوت که یک سری امکانات مثل tab و... بهش اضافه کردن که واقعا ارزشش رو نداره الانم که نسخه ی بتاش هست و باید تا اومدن ویستا که نسخه ی الفا ie 7 رو داره صبر کنیم ولی من که چشمم اب نمیخوره که چیزیه بهتری از اب در بیاد.
;)

از دوست گرامی جناب محمد حسین تقاضا میکنم هیچ نقل قولی نکنه(بادته که) و به قول معروف سم پاشی نکنه :) میلاد به جمع Mozilla Firefox ها پیوسته و دیگه سمت هیچ مروگر دیگه نمیره مگه نه میلاد؟:cheesygri

مواظب باشین گازتون نگیره :cool::cool::cool:

681_the_real_firefox.jpg

آخرین ویرایش:
منم با توجه به گفته های امین به جمع استفاده کنندگان Browser - FireFox پیوستم این اولین بارمه که بعد از سالها که PC دارم از مرورگر دیگه غیر از IE دارم استفاده میکنم .... واقعا بهتره ...
فقط موقع نصب نگران استفاده نکردن از Favorite , Cookie هام بودم که اونم دیدم به به خودش Import کرد ....
ای خدا!!!
باور کنین این چیزایی رو که شما میگین اپرا بهترش رو داره!!
میلاد جون کاربر عاقلی به نظر میرسی!پس...
برو اپرا رو هم دانلود کن و تست کن.تست سرعت رو حتما یادت نره.
در ضمن اپرا بهترین قابلیت حافظه History و Cache و Cookie و البته کوکی منیجر رو داره!! این اپرا یه کتاب میخواد تا بفهمی چه قابلیتهایی توی آستینش داره!
به هر حال.نمیشه این رو در نظر نگرفت که هر کسی سلیقه ای داره.
تست کن و اگر مشکلی هم دیدی به ما هم بگو.
باتشکر....

نوشته شده توسط SUPERMHR:
ای خدا!!!
باور کنین این چیزایی رو که شما میگین اپرا بهترش رو داره!!
میلاد جون کاربر عاقلی به نظر میرسی!پس...
برو اپرا رو هم دانلود کن و تست کن.تست سرعت رو حتما یادت نره.
در ضمن اپرا بهترین قابلیت حافظه History و Cache و Cookie و البته کوکی منیجر رو داره!! این اپرا یه کتاب میخواد تا بفهمی چه قابلیتهایی توی آستینش داره!
به هر حال.نمیشه این رو در نظر نگرفت که هر کسی سلیقه ای داره.
تست کن و اگر مشکلی هم دیدی به ما هم بگو.
باتشکر....
نه که نداره :cheesygri
مثل اینکه گفتم نقل قول نکنی :D
در ضمن فایر خیلی خوبه منم میگم بره اپرا رو هم بگیره بعدش بازم متوجه میشه فایر بهتره :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or