آقا ترو خدا بس کنید!!!
evil 4 جان ما نخوایم شما Opera Fan باشی کیو باید ببینیم؟؟؟ دیگه HardCore بازی در نیار. اپرا خوبیهایی داره که فایر نداره و البته فایر هم خوبیهایی داره که نبودشون مهم نیست!!
بیشوخی.اینجوری پیش بریم کارت به بن کشیده میشه اونم همیشگی( البته میتونی با دردسر بیای تو!!!)
یکی دیگه از مزیت های اپرا که قبلا هم اشاره شد نوع نمایش تصاویر هست که من استفاده شون رو میگم.
این قضیه هه 3 حالت داره.Show Image که تصاویر کش شده و تصاویر جدید رو لود میکنه.
No Image که هیچ تصویری رو نشون نمیده.
Cached Image که فقط تصاویر کش شده رو نشون میده.
حالا استفاده این چیه؟
من خودم هیچوقت استفاده نمیکردم.....
ولی اخیرا تاپیکهای خبری به قسمتهای Heavy Image تبدیل شدن و جونشون در میاد تا لود بشن!!
حالا شما کل اون صفحه رو قبلا دیدین و فقط میخواین پست آخر رو ببینین.
یا حوصله ندارین صبر کنین که Document ها به اجبار توسط تصاویر به تاخیر انداخته بشه...
خلاصه در این مواقع میتونین از این دکمه استفاده کنین که واقعا توی فرومها کارآمده....
بابا امین چرا اینقدر میپیچونیش تو مرورگر فایر که باز هست گزینه فایل رو زده بعد یه گزینه به نامه Import هست اونو میزنی هرچی هست برات تو فایر منتقل میکن
ه
صد دفعه گفتم بازم میگم این اپن بودن فایر رو به رخ ما نکشید.
مطمئن باش هر قابلیتی که فایر در حالت خام ( وحتی اکشتنشن در بیشتر مواقع) داره اپرا بهترش رو داره.
در بخش File/ Import & Export شما میتونین جزئیات بسیاری رو از مرورگرهای دیگه حتی فایر به اپرا منتقل کنید.حیف حسش نیست همه رو بنویسم!!
تصویر اول یعنی اینکه اگر از دریچه اپرا همه چیز زیباتر دیده میشه پس اگر از دریچه اپرا نگاه کنیم فایرفاوکس رو میبینیم!!!!!!!!!
گرچه این دروازه Opera نیست و دروازه Oblivion ه که از توش FireFox دیده میشه!!!
Fire هم داره و خلاصه با این Daedra ها جوره!!!
عکس دوم هم قابلیت FF(آیفون!!) و IE (نمیدونم چرا پز اینو میدین!!) در نشون دادن تصاویر توی بخش پست دادن هستش.
البته من خودم به شخصه بدون اغراق با اون کدها راحتترم.توی بخش پاسخ سریع که نمیتونی از این جنگولک بازیها در بیاری!!
در ضمن.اپرا ابزارهای واقعا گسترده انتخاب داره که من توی هیچ اکستنشنی توی فایر ندیدم.و واقعا کارآمد و سریع.
خلاصه.
موسی به دین خود عیسی به دین خود.
ولی ما همه رو به کیش اپرا میخوانیم....
باتشکر...