کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
بهزاد ربطی به مرورگر نداره باید فایلت ریزیم ساپورت باشه;)
خب از کجا بفهمیم که این خاصیت رو ساپورت می کنه
بعد هم اینکه اگه یهو وسط کار ارور بده و خطا بگیره چطور ادامه می ده
دپ این کارو راحت میکنه

من تا حالا قابلیت تنظیم سرعت دانلود رو نشنیده بودم.......
به هر حال.دانلود منیجر اپرا از هر نطری کاملتره.این دیگه کاملا غیر تعصبی هستش.حتی امین هم اینو قبول داره!! (مگه نه امین؟!)
باتشکر...

به هر حال.دانلود منیجر اپرا از هر نطری کاملتره.این دیگه کاملا غیر تعصبی هستش.حتی امین هم اینو قبول داره!! (مگه نه امین؟!)
باتشکر...
آخه من یه فایل رو با دپ که دان می زنم سرعتم به 40 کیلو بایت هم می رسه ولی با فایر نمی دونم چرا همش زیر 10 هست!!!
واقعا حالمو داره میگیره!

خب از کجا بفهمیم که این خاصیت رو ساپورت می کنه
بعد هم اینکه اگه یهو وسط کار ارور بده و خطا بگیره چطور ادامه می ده
دپ این کارو راحت میکنه

سلام.
تو دپ مینویسه که ساپورت میکنه یا نه وقتی صفحه ی دانلود باز شد خوب دقت کن میبینی;)
باتشکر...

سلام.
همش شایعه هست:)
ولی بی شوخی اره دانلود منیجرش خویه.

تو دپ مینویسه که ساپورت میکنه یا نه وقتی صفحه ی دانلود باز شد خوب دقت کن میبینی;)
نه...متوجه شدم مشکل از چیه
راستی من دارم با اپرا دانلود میکنم....ببینم با طناب شماها تو چاه می رم یا نه!!!

نوشته شده توسط Behzadr:
نه...متوجه شدم مشکل از چیه
راستی من دارم با اپرا دانلود میکنم....ببینم با طناب شماها تو چاه می رم یا نه!!!
:cheesygri
سلام.
گفتم leechget رو امتحان کن:cheesygri
با طناب من برو تهه زمین هیچ بهت نمیشه :-"
بی شوخی قبلا که با اپرا کاری میکردی الان این که من میگم امتحان کن;)

تعداد دانلودهاي مرورگر "فايرفاكس" از مرز 200 ‬ميليون گذشت

بنياد "موزيلا" توليدكننده مرورگر داراي كدباز "فايرفاكس" روز چهارشنبه اعلام كرد اين مرورگر براي ‪ ۲۰۰‬ميليونيم بار از وب سايت اين بنياد دانلود شده‌است.
به گزارش سايت اينترنتي "بتا نيوز"، خبر ‪ ۲۰۰‬ميليون بار دريافت مرورگر "فايرفاكس"، تنها رقيب مرورگر "اينترنت اكسپلورر"، درحالي منتشر مي‌شود كه تنها يك سال و نه ماه از انتشار اولين نگارش اين مرورگر مي‌گذرد.
هر چند ‪ ۲۰۰‬ميليون بار دانلود شدن "فايرفاكس" بدين معنا نيست كه اين اين مرورگر از همين تعداد كاربر برخوردار است اما اين رقم بازهم موفقيتي ارزشمند براي بنياد "موزيلا" و همچنين جامعه توليدكنندگان و كاربران نرم‌افزارهاي داراي كد باز محسوب مي‌شود.
آخرين آمار ارائه شده توسط شركت تحقيقات اينترنتي "وان استت" در كشور هلند نشان مي‌دهد هم‌اكنون حدود ‪ ۱۳‬درصد از كاربران اينترنت در جهان از مرورگر "فايرفاكس" براي گشت و گذار در اينترنت استفاده مي‌كنند و اين درحالي است كه سهم بازار مرورگر "اينترنت اكسپلورر" شركت مايكروسافت كه زماني بيش از ‪ ۹۰‬درصد كاربران اينترنت از آن استفاده مي‌كردند هم‌اكنون براي نخستين بار به ‪ ۸۳/۱‬درصد در جهان كاهش يافته‌است.
هم‌اكنون آمار رشد كاربران مرورگر "فايرفاكس" بنياد "موزيلا" در جهان و به ويژه در برخي كشورها نظير آلمان بسيار بالاست به طوري كه در حال حاضر نزديك به ‪ ۴۰‬درصد از كاربران آلماني اينترنت از مرورگر "فايرفاكس" براي گشت و گذار در استفاده مي‌كنند.
بنياد "موزيلا" مرورگر "فايرفاكس" را به صورت رايگان ارائه مي‌كند و علاقه‌مندان مي‌توانند هم‌اكنون نگارش ‪ ۱/۵‬از اين مرورگر را از وب سايت "موزيلا" دريافت كنند.
"موزيلا" نگارش دوم از مرورگر "فايرفاكس" را تا پايان سال ميلادي جاري عرضه خواهد كرد.

منبع: irna

نسخه آزمایشی‌ دوم فایرفاکس 2.0 با تاخیر ارائه می‌ شود

بنیان موزیلا اعلام کرد که نسخه آزمایشی‌ دوم از مرورگر فایرفاکس 2.0 را به علت مشکلاتی‌ که هنوز در این مرورگر وجود دارد با تاخیر ارائه خواهد کرد.
نسخه آزمایشی‌ دوم فایرفاکس 2.0 می‌ بایست طبق برنامه اعلام شده تا هفته گذشته ارائه می‌ شد که وجود مشکلات فعلی‌ باعث شد تا این تاریخ به سه شنبه این هفته تغییر پیدا کند. در نسخه جدید این مرورگر امکانات امنیتی‌ بهینه سازی شده و عملکرد بهتری ارائه می‌ شود.
با وجود این تاخیر، نسخه نهایی‌ فایرفاکس 2.0 طبق برنامه در تاریخ 26 سپتامبر ارائه خواهد شد و در حال حاضر نسخه آزمایشی‌ اول مرورگر فایرفاکس 2.0 در نسخه های متفاوت برای سیستم عامل های ویندوز، Mac OS X و لینوکس ارائه شده که سایت موزیلا قابل دریافت می‌ باشد

منبع: دنیای ای تی

یعنی کمتر از 4 روزه دیگه:love:

ویژه ی محمد حسین بن شد:p

:D:D

سلام
آقا من می خوام سایتهایی که به وسیله فایر فاکس یا بالعکس IE به قسمت bookmarks یا در IE بردم به favorites بردم رو به اون یکی منتقل کنم
یعنی در هر دو مرورگرم از سایت های که چیدم و منظم کردم استفاده کنم......ممنون میشم کمک کنید
جای ذخیره شدن IE رو می دونم کجاست ولی فایر رو هر چی گشتم پیدا نکردم

فایر رو وقتی نصب کنی یک گزینه برای این کار هست ولی دقیقا نمیدونم موقع نصب هست یا بعده از اون اخه بعد از نصب یک سری سوالات ازت میپرسه که اونجا میتونی کاری که میخوای بکنی;)

یعنی کمتر از 4 روزه دیگه:love:

این رو اشتباه نوشتم!!!!!!
الان 23 اگست هست و تا 26 سپتامبر بیشتر از 1 ماه دیگه مونده;)

فایر رو وقتی نصب کنی یک گزینه برای این کار هست ولی دقیقا نمیدونم موقع نصب هست یا بعده از اون اخه بعد از نصب یک سری سوالات ازت میپرسه که اونجا میتونی کاری که میخوای بکنی;)
تو که امین جان همه چی رو دیدی ولی نمی دونی کجاش بود :)
اون از دپ اینم از این!!!!

نوشته شده توسط Behzadr:
تو که امین جان همه چی رو دیدی ولی نمی دونی کجاش بود :)
اون از دپ اینم از این!!!!
:cheesygri
سلام.
اگه برات مقدوره unistall کن و بعد دوباره نصبش کن مطمئن باش تا پایان نصب میبینش:) خوبه؟؟:cheesygri
اگه مشکلت از بین رفتن هیستوری و ... داری بگو تا بهت بگم چی کار کنی بهد انیستال کن;)

بابا امین چرا اینقدر میپیچونیش تو مرورگر فایر که باز هست گزینه فایل رو زده بعد یه گزینه به نامه Import هست اونو میزنی هرچی هست برات تو فایر منتقل میکنه

نوشته شده توسط 789:
بابا امین چرا اینقدر میپیچونیش تو مرورگر فایر که باز هست گزینه فایل رو زده بعد یه گزینه به نامه Import هست اونو میزنی هرچی هست برات تو فایر منتقل میکنه
:):)
سلام.
ممنون
اخه من این گزینه رو ندیده بودم:blushing:
ولی یادمه اول نصب هم ازت میپرسید:cheesygri

سلام
ممنون رامتین جون...بسیار عالی و آموزنده بود!
فقط من چطوری می تونم درست برعکس این کار رو برای Ieانجام بدم
یعنی فایر رو منتقل کنم به Ie?

نوشته شده توسط Behzadr:
سلام
ممنون رامتین جون...بسیار عالی و آموزنده بود!
فقط من چطوری می تونم درست برعکس این کار رو برای Ieانجام بدم
یعنی فایر رو منتقل کنم به Ie?
همون کاری رو که روی فایر انجام دادی تو IE انجام بده یه گزینه داره به نامه Imort/Export

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or