کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
نوشته شده توسط evil4:
خدا رو شکر تا حلا همینشم برای opera نداشتیم همین مشکل کوچولو زو هم نداشتیم به قول شما از کی تا حالا باگ هکری شده مشکل کوچولو خیلی شما باحالید:cheesygri

همین مشکل کوچولو رو میگما !

نه بابا 100 میلیون راست می گی :cheesygri opera که بالای113 میلیون دانلود داشته

برو سایت opera.ocm ببین آمار گذاشته جالب این جاست تو موبایل ها هم همه opera دارن
و بهترین مرورگر رو برای موبایل هم opera می دونن فایرفاکس کجایی :cheesygri

باز کم اوردی باز کم آوردی
303.gif
303.gif
303.gif

حالا باز بیا یه بحث دیگه رو مطرح کن تا باز با مردرک بهت ثابت کنم باز خیت بشی :cheesygri
خوبه خودت گفتی تایپ فارسی :D
شاید برای جهانیان مشکل نباشه ولی برای ما که هست!!!!

بپرسم تب داری؟؟؟؟
کجای اون نقل قول حرفی از 100 میلیون و .... زده شده
213.gif
213.gif

میگم خودت از این مرورگر اپرا که مخصوصه موبایله استفاده کردی؟؟ یه جوریاست؟؟؟
دیدی خودت کم اوردی و خودت رو زدی کوچه ی علی چپ :)

واییییی من دارم میمیرم چه قدر خیت شدم :)
شتر در خواب بیند پنبه دانه :) همین مصداقش تویی!!!

چشات نشه 7 تا :):):):)

آمار تهیه شده توسط یك شركت تحقیقات اینترنتی نشان می‌دهد سهم بازار مرورگر اینترنتی اینترنت اكسپلورر شركت مایكروسافت از ماه ژانویه گذشته مجددا در مقایسه با سهم بازار مرورگر فایرفاكس بنیاد موزیلا رو به كاهش گذارده است.

به گزارش سایت اینترنتی "نیوزفكتور"، شركت هلندی OneStat اعلام كرده ‌است سهم بازار اكسپلورر از ماه ژانویه تا ماه مه جاری در حدود ‪ ۰/۶۵‬درصد كاهش یافته و به ‪ ۸۵/۱۷‬درصد رسیده و سهم بازار مرورگر دارای كد باز فایرفاكس در همین مدت ‪ ۰/۵۶‬درصد افزایش یافته و به ‪ ۱۱/۷۹‬درصد رسیده ‌است.

جدیدترین آمار جمع‌آوری شده توسط این شركت حاكی از آن است كه پس از دو مرورگر اینترنت اكسپلورر و فایرفاكس، مرورگر Safary شركت اپل، سومین مرورگر پركاربر اینترنت است و پس از آن مرورگر اپرا و در نهایت مرورگر نت اسكیپ، به ترتیب چهارمین و پنجمین مرورگر پركاربر اینترنت محسوب می‌شوند.

كاهش تعداد كاربران اكسپلورر در ماه‌های اخیر در حالی رخ داده كه شركت OneStat در ماه ژانویه اعلام كرده‌بود تعداد كاربران این مرورگر در ماه‌های پایانی سال ‪ ۲۰۰۵‬ افزایش یافته و تعداد كاربران فایرفاكس در همان دوران كاهش یافته است.

فایرفاكس هم‌اكنون تنها مرورگر اینترنتی است كه در رقابت با مرورگر غالب اینترنت اكسپلورر مایكروسافت به موفقیتهای بزرگی دست یافته و سهم بازار خود را به بیش از ‪ ۱۰‬درصد رسانده است.

این مرورگر برخلاف مرورگر اینترنت اكسپلورر شركت مایكروسافت دارای كد باز است و این بدان معناست كه برنامه اصلی نوشته شده برای آن در دسترس عموم بوده و در حال حاضر برنامه نویسان فراوانی به صورت داوطلبانه برای بهبود این مرورگر با بنیاد موزیلا همكاری می‌كنند و برخی برنامه نویسان دیگر نیز ویژگی‌هایی را به صورت مستقل به نام Extension برای این مرورگر طراحی می‌كنند كه كاربران می‌توانند آنها را دانلود كرده و روی فایرفاكس نصب كنند.

در حالی كه تا چند سال قبل بیش از ‪ ۹۵‬درصد كاربران اینترنت از اینترنت اكسپلورر برای گشت و گذار در اینترنت استفاده می‌كردند، هم‌اكنون این میزان به ‪ ۸۵‬درصد كاهش پیدا كرده كه مهمترین علت این امر موفقیت فایرفاكس در سال گذشته و روی آوردن بسیاری از كاربران به این مرورگر بوده است.

هم‌اكنون مایكروسافت در حال آماده‌سازی اینترنت اكسپلورر ۷ به عنوان مرورگر جدید خود است و موزیلا نیز تلاش می‌كند با آماده‌سازی فایرفاكس 2 به رقابت جدی خود با مایكروسافت ادامه دهد.

اینترنت اكسپلورر 7 احتمالا همزمان با سیستم‌عامل جدید ویندوز ویستا در اوایل سال میلادی آینده به بازار خواهد آمد.

حتی نفر سوم هم نیستین:D
نفر چهارمین :D
کم اوردی کم وردی کم اوردی:cheesygri

جیگر طلا چشمات که فکر کنم دیگه داری سوشو از دست میده :cheesygri پس این 100 میلیون دانلود شده چیه گذاشتی

بله همه ی منبع های شما 100% کار درست بودن و اصلا بحثی روشون نبود.

مرورگر Firefox1.5 روي ويندوزهاي 95 تا XP و نيز سيستم عامل maxOSX و نسخه هايي از لينوكس اجرا مي شود. به گفته بنياد موزيلا از زمان راه اندازي فايرفوكس تاكنون اين مرورگر 100ميليون با دانلود شده است.
___________________________________________________________________________________
عمو جون حالت خوبه :eek: چشمات این جوری شده آخه حالت خوش نیست :eek:

مرد مومن ناخوشیا opera هیچ مشکلی با تایپ فارسی نداره فقط می نوشتی حروف بهم می ریخت ولی وفتی ارسال می کردی نوشته ها درست بود اینم مشکل ماله نسخه 8 به پایین بود تو ورژن 9 حل شده :cheesygri دلت بسوزه که نمی تونی ببنی :-"

باز بهوونه در بیار من جوابتو بدم

این همه خیت شدی بس نبود واقعا سواد شما در همون حد تخم مرغ عسلی هست :cheesygri

در مورد اون موبایل هم گفتم opera حتی تو موبایل ها هم رکوردار هست

اگر می بینیم فایرفاکس هم زیاد طرفدار داره به خاطر تبلیغات وسیع هستش ! که انجام داد

مخصوصا اون تبلیغش که داره روی ie کاره بد می کنه :cheesygri ملت دیدن حال کردن گفتن حالا

چی هست !

Opera نه تبلیغی داشت و نه چیز دیگه تازه اولش پولی بود این فایرفاکس اومد مجانی بود ملت یورش بردن :cheesygri

برو بخواب صبح باید بری مدرسه :cheesygri

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
خوبه خودت گفتی تایپ فارسی :D
شاید برای جهانیان مشکل نباشه ولی برای ما که هست!!!!

بپرسم تب داری؟؟؟؟
کجای اون نقل قول حرفی از 100 میلیون و .... زده شده
213.gif
213.gif

میگم خودت از این مرورگر اپرا که مخصوصه موبایله استفاده کردی؟؟ یه جوریاست؟؟؟
دیدی خودت کم اوردی و خودت رو زدی کوچه ی علی چپ :)

واییییی من دارم میمیرم چه قدر خیت شدم :)
شتر در خواب بیند پنبه دانه :) همین مصداقش تویی!!!

چشات نشه 7 تا :):):):)

آمار تهیه شده توسط یك شركت تحقیقات اینترنتی نشان می‌دهد سهم بازار مرورگر اینترنتی اینترنت اكسپلورر شركت مایكروسافت از ماه ژانویه گذشته مجددا در مقایسه با سهم بازار مرورگر فایرفاكس بنیاد موزیلا رو به كاهش گذارده است.

به گزارش سایت اینترنتی "نیوزفكتور"، شركت هلندی OneStat اعلام كرده ‌است سهم بازار اكسپلورر از ماه ژانویه تا ماه مه جاری در حدود ‪ ۰/۶۵‬درصد كاهش یافته و به ‪ ۸۵/۱۷‬درصد رسیده و سهم بازار مرورگر دارای كد باز فایرفاكس در همین مدت ‪ ۰/۵۶‬درصد افزایش یافته و به ‪ ۱۱/۷۹‬درصد رسیده ‌است.

جدیدترین آمار جمع‌آوری شده توسط این شركت حاكی از آن است كه پس از دو مرورگر اینترنت اكسپلورر و فایرفاكس، مرورگر Safary شركت اپل، سومین مرورگر پركاربر اینترنت است و پس از آن مرورگر اپرا و در نهایت مرورگر نت اسكیپ، به ترتیب چهارمین و پنجمین مرورگر پركاربر اینترنت محسوب می‌شوند.

كاهش تعداد كاربران اكسپلورر در ماه‌های اخیر در حالی رخ داده كه شركت OneStat در ماه ژانویه اعلام كرده‌بود تعداد كاربران این مرورگر در ماه‌های پایانی سال ‪ ۲۰۰۵‬ افزایش یافته و تعداد كاربران فایرفاكس در همان دوران كاهش یافته است.

فایرفاكس هم‌اكنون تنها مرورگر اینترنتی است كه در رقابت با مرورگر غالب اینترنت اكسپلورر مایكروسافت به موفقیتهای بزرگی دست یافته و سهم بازار خود را به بیش از ‪ ۱۰‬درصد رسانده است.

این مرورگر برخلاف مرورگر اینترنت اكسپلورر شركت مایكروسافت دارای كد باز است و این بدان معناست كه برنامه اصلی نوشته شده برای آن در دسترس عموم بوده و در حال حاضر برنامه نویسان فراوانی به صورت داوطلبانه برای بهبود این مرورگر با بنیاد موزیلا همكاری می‌كنند و برخی برنامه نویسان دیگر نیز ویژگی‌هایی را به صورت مستقل به نام Extension برای این مرورگر طراحی می‌كنند كه كاربران می‌توانند آنها را دانلود كرده و روی فایرفاكس نصب كنند.

در حالی كه تا چند سال قبل بیش از ‪ ۹۵‬درصد كاربران اینترنت از اینترنت اكسپلورر برای گشت و گذار در اینترنت استفاده می‌كردند، هم‌اكنون این میزان به ‪ ۸۵‬درصد كاهش پیدا كرده كه مهمترین علت این امر موفقیت فایرفاكس در سال گذشته و روی آوردن بسیاری از كاربران به این مرورگر بوده است.

هم‌اكنون مایكروسافت در حال آماده‌سازی اینترنت اكسپلورر ۷ به عنوان مرورگر جدید خود است و موزیلا نیز تلاش می‌كند با آماده‌سازی فایرفاكس 2 به رقابت جدی خود با مایكروسافت ادامه دهد.

اینترنت اكسپلورر 7 احتمالا همزمان با سیستم‌عامل جدید ویندوز ویستا در اوایل سال میلادی آینده به بازار خواهد آمد.

حتی نفر سوم هم نیستین:D
نفر چهارمین :D
کم اوردی کم وردی کم اوردی:cheesygri

لینک منبع مطمئن بده بیاد :cheesygri :cheesygri :cheesygri می خوای منم برات شایعه پرانی کنم :cheesygri منبع بده بیاد ببینم کی خالی بندی راه انداخته

تازه به فرض هم بگیم راسته که راست هم نیست یه دروغ کلفته ! :cheesygri

تو ایران پیکان هم زیاد طرفدار داره یعنی کسی حق نداره پراید بخره !

cpu اینتل قیمتش دو برابر amd هست اما amd همون کیفیت رو میده با نصف قیمت بدون هیچ مشکلی :cheesygri

عمو جون برو مدرسه دیر شد برو بخواب صبح نمی تونی پا بشیا :cheesygri

هی بیا این جا چخان کن وهی من جوابتو میدم خیت میشی :cheesygri

نوشته شده توسط evil4:
جیگر طلا چشمات که فکر کنم دیگه داری سوشو از دست میده :cheesygri پس این 100 میلیون دانلود شده چیه گذاشتی

بله همه ی منبع های شما 100% کار درست بودن و اصلا بحثی روشون نبود.

مرورگر Firefox1.5 روي ويندوزهاي 95 تا XP و نيز سيستم عامل maxOSX و نسخه هايي از لينوكس اجرا مي شود. به گفته بنياد موزيلا از زمان راه اندازي فايرفوكس تاكنون اين مرورگر 100ميليون با دانلود شده است.
___________________________________________________________________________________
عمو جون حالت خوبه :eek: چشمات این جوری شده آخه حالت خوش نیست :eek:

مرد مومن ناخوشیا opera هیچ مشکلی با تایپ فارسی نداره فقط می نوشتی حروف بهم می ریخت ولی وفتی ارسال می کردی نوشته ها درست بود اینم مشکل ماله نسخه 8 به پایین بود تو ورژن 9 حل شده :cheesygri دلت بسوزه که نمی تونی ببنی :-"

باز بهوونه در بیار من جوابتو بدم

این همه خیت شدی بس نبود واقعا سواد شما در همون حد تخم مرغ عسلی هست :cheesygri

در مورد اون موبایل هم گفتم opera حتی تو موبایل ها هم رکوردار هست

اگر می بینیم فایرفاکس هم زیاد طرفدار داره به خاطر تبلیغات وسیع هستش ! که انجام داد

مخصوصا اون تبلیغش که داره روی ie کاره بد می کنه :cheesygri ملت دیدن حال کردن گفتن حالا

چی هست !

Opera نه تبلیغی داشت و نه چیز دیگه تازه اولش پولی بود این فایرفاکس اومد مجانی بود ملت یورش بردن :cheesygri

برو بخواب صبح باید بری مدرسه :cheesygri
گفتم که همون لپه که 4 قسمتش بکنی قسیم بر 8 بکنیش میشه عقل تو :) (در صورتی که لپش سالم باشه معیوب باشه که دیگه هیچ)

همون موقعی که حروف به هم ریخته بود ما داشتیم عشق میکردیم و مثل ادم تایپ میکردیم اون موقع کجا بودی شما؟؟
شما که حالا مشکلتون حل شده ما یه عمری مشکلمون حل بوده.:D

در مورد چیزی حرف بزن که میتونی استفاده بکنی نه اینترنت موبایلی که تا حالا از نزدیک هم ندیدی :)

نکنه در خونه ی شما موبایل هاتون اینترنت هم میره؟؟؟

ملت هم مطمئن باش عقلشون مثل شما نیست میرن امتحان میکنن میبینن کدوم بهتره بعد میرن استفاده میکنن در ضمن بهتره بری بپرسی من خودم اول طرفدار اپرا بودم و خودم کل مینداختم ولی وقتی فایر رو دیدم اپرا رو پاک کردم حتی فولدرهاش رو از روی رجیستری هم پاک کردم :) (رجیستری میدونی کجای ویندوزه لپه؟!!!!!!)
تبلیغ میکنیم تا مرورگرم جا بیفته چشت نمیبینه؟؟ اخه میدونی چیه ما لارج ها :) پول زیاد خرج میکنیم :) نه مثل گدا گشنه ها مرورگرمون رو پولی کنیم.

راستی الان تابستان مدارس باز نیستن میدونی که تابستون چیه نکنه منبع میخوای؟؟ :)
ولی شما صبح زود بیدار شما برو پیش دبستانی و مهدکودک اونجا همیشه بازه :D

لینک منبع مطمئن بده بیاد :cheesygri :cheesygri :cheesygri می خوای منم برات شایعه پرانی کنم :cheesygri منبع بده بیاد ببینم کی خالی بندی راه انداخته

تازه به فرض هم بگیم راسته که راست هم نیست یه دروغ کلفته ! :cheesygri

کلفت .....:)
منبع رو هم برات پیدا میکنم چون صفحش رو بستم:)

سلام.
بچه ها خودتون میدونید سره همین اپرا و فایرفوکس من با محمدحسین و ... خیلی بحث کردیم و همش هم مودبانه بود و هیچ مشکلی هم پیش نیومد ولی این دوست عزیزمون اول اومد توهین کرد و من هم مجبور شدم حرفهایی بزنم فقط این پست رو دیدم که از همه ی دوستان عذرخواهی بکنم.

گفتم که همون لپه که 4 قسمتش بکنی قسیم بر 8 بکنیش میشه عقل تو :) (در صورتی که لپش سالم باشه معیوب باشه که دیگه هیچ)

همون موقعی که حروف به هم ریخته بود ما داشتیم عشق میکردیم و مثل ادم تایپ میکردیم اون موقع کجا بودی شما؟؟
شما که حالا مشکلتون حل شده ما یه عمری مشکلمون حل بوده.:D

در مورد چیزی حرف بزن که میتونی استفاده بکنی نه اینترنت موبایلی که تا حالا از نزدیک هم ندیدی :)

نکنه در خونه ی شما موبایل هاتون اینترنت هم میره؟؟؟

ملت هم مطمئن باش عقلشون مثل شما نیست میرن امتحان میکنن میبینن کدوم بهتره بعد میرن استفاده میکنن در ضمن بهتره بری بپرسی من خودم اول طرفدار اپرا بودم و خودم کل مینداختم ولی وقتی فایر رو دیدم اپرا رو پاک کردم حتی فولدرهاش رو از روی رجیستری هم پاک کردم :) (رجیستری میدونی کجای ویندوزه لپه؟!!!!!!)
تبلیغ میکنیم تا مرورگرم جا بیفته چشت نمیبینه؟؟ اخه میدونی چیه ما لارج ها :) پول زیاد خرج میکنیم :) نه مثل گدا گشنه ها مرورگرمون رو پولی کنیم.

راستی الان تابستان مدارس باز نیستن میدونی که تابستون چیه نکنه منبع میخوای؟؟ :)
ولی شما صبح زود بیدار شما برو پیش دبستانی و مهدکودک اونجا همیشه بازه :D

اولا می خوای تقلید کنی یه چیز تازه بگو :cheesygri نه اینکه حرف های من وبرعکس کنی یه چیز دیگه جاش بزاری :D

در مرود تایپ فارسی عمو جون آی کیو می گم این مشکل تا قبل از ورژن 8 بود ورژن 8 حدود2 سال پیش عرضه شد و ورژنهای پایین ترش که قبل از 2 سال بودن عمر فایر فاکست که 2 سال هم نمیشه که اومده :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri

در مورد این که چرا پولی شده بدون

از قدیم گفتن هیچ ارزونی و هیچ گرانی بی دلیل نیست برو مفت خور با ارزونا حال کن

در مورد مدرسه آخه شما تو کلتون به جای مغز گله کلمه :cheesygri الان تجدید آوردی باید بری جبرانی دیگه مگه تو خرداد رد نشدی حالا جبرانیشو بگزرون تا کلاس بعد که بری :cheesygri

سلام.
بچه ها خودتون میدونید سره همین اپرا و فایرفوکس من با محمدحسین و ... خیلی بحث کردیم و همش هم مودبانه بود و هیچ مشکلی هم پیش نیومد ولی این دوست عزیزمون اول اومد توهین کرد و من هم مجبور شدم حرفهایی بزنم فقط این پست رو دیدم که از همه ی دوستان عذرخواهی بکنم.

خواهش می کنم ! تند نرو شما بنده رو 3 بار متهم به دروغ گفتن متهم کردی هیچی نگفتم اما حالا یه چیزم طلبکارید

من میدونم شما در این جا مقام و پست و.. دارید ولی در برابر دانش چیزی برای عرضه ندارید داری بهونه های بی خود می گیری ! :cheesygri

کسی که با کسی شوخی می کنه باید تحمل شوخی هم داشته باشه

:-"

ظااهران بحث با شما فایده نداره

من از مدیریت سایت تشکر می کنم که همچ ینفروم عالی زدن و ما استفاده می کنیم و من دیگه در این بحث با شما شرکت نمی کنم ! چون نمی تونی تحمل کنی حرف راست رو

ولی خودت دروغ می نویسی کسی نباید اعتراض نکنه نه ؟
در ضمن منبع بزار وقتی که مطلبی میزاری اونم چه دروغی opera 4 هست ! :cheesygri

نوشته شده توسط evil4:
اولا می خوای تقلید کنی یه چیز تازه بگو :cheesygri نه اینکه حرف های من وبرعکس کنی یه چیز دیگه جاش بزاری :D

در مرود تایپ فارسی عمو جون آی کیو می گم این مشکل تا قبل از ورژن 8 بود ورژن 8 حدود2 سال پیش عرضه شد و ورژنهای پایین ترش که قبل از 2 سال بودن عمر فایر فاکست که 2 سال هم نمیشه که اومده :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri

در مورد این که چرا پولی شده بدون

از قدیم گفتن هیچ ارزونی و هیچ گرانی بی دلیل نیست برو مفت خور با ارزونا حال کن

در مورد مدرسه آخه شما تو کلتون به جای مغز گله کلمه :cheesygri الان تجدید آوردی باید بری جبرانی دیگه مگه تو خرداد رد نشدی حالا جبرانیشو بگزرون تا کلاس بعد که بری :cheesygri
سلام.
تا قبل از اومدن نسخه ی 9 بود عزیزم نسخه ی 8 به قبلش این مشکل رو داشتن ای کیوت هم پایینه و این حرفت کاملا نشون میده که چه قدر با اپرا اشنایی داری و از قدیم و ندیم باهاش بودی :)
در ضمن من میگم مشکل فارسی بعد تو خودت رو میزنی کوچه علی چپ و میگی عمر فایرفوکس فلانه!!
کم اوردی کم اوردی کم اوردی کم اوردی کم اوردی کم اوردی کم اوردی :)

نکه این اپرا هم از زورش نرفت مجانیش کرد مفت خور :D
در ضمن ما این قدر داریم که برامون فروش مهم نباشه نه مثل شما گدا گشنه ها که منظتر باشین یکی بره برنامه رو بخره :)

راستی فایر اصلا ارزون و گروون نبود و کاملا مجانی بود .
کم اوردی کم اوردی کم اوردی کم اوردی کم اوردی کم اوردی کم اوردی:)

میگم این ای کیو رو از کجا اوردی؟؟؟ از کجا فهمیدی که افتادم؟؟
ولی نه ای کیوت ر**** چون من اصلا نیفتادم :D
ای کیوت = 10 الی 10.1

نوشته شده توسط evil4:
خواهش می کنم ! تند نرو شما بنده رو 3 بار متهم به دروغ گفتن متهم کردی هیچی نگفتم اما حالا یه چیزم طلبکارید

من میدونم شما در این جا مقام و پست و.. دارید ولی در برابر دانش چیزی برای عرضه ندارید داری بهونه های بی خود می گیری ! :cheesygri

کسی که با کسی شوخی می کنه باید تحمل شوخی هم داشته باشه

:-"

ظااهران بحث با شما فایده نداره

من از مدیریت سایت تشکر می کنم که همچ ینفروم عالی زدن و ما استفاده می کنیم و من دیگه در این بحث با شما شرکت نمی کنم ! چون نمی تونی تحمل کنی حرف راست رو

ولی خودت دروغ می نویسی کسی نباید اعتراض نکنه نه ؟
در ضمن منبع بزار وقتی که مطلبی میزاری اونم چه دروغی opera 4 هست ! :cheesygri

من اولش گفتم خالی نبند نگفتم دروغ نگو بعد شما با کلمه تخم مرغ جواب دادین بهتره بری بخونی ای کیو :)

سلام.
تا قبل از اومدن نسخه ی 9 بود عزیزم نسخه ی 8 به قبلش این مشکل رو داشتن ای کیوت هم پایینه و این حرفت کاملا نشون میده که چه قدر با اپرا اشنایی داری و از قدیم و ندیم باهاش بودی :)
در ضمن من میگم مشکل فارسی بعد تو خودت رو میزنی کوچه علی چپ و میگی عمر فایرفوکس فلانه!!
کم اوردی کم اوردی کم اوردی کم اوردی کم اوردی کم اوردی کم اوردی :)

نکه این اپرا هم از زورش نرفت مجانیش کرد مفت خور :D
در ضمن ما این قدر داریم که برامون فروش مهم نباشه نه مثل شما گدا گشنه ها که منظتر باشین یکی بره برنامه رو بخره :)

راستی فایر اصلا ارزون و گروون نبود و کاملا مجانی بود .
کم اوردی کم اوردی کم اوردی کم اوردی کم اوردی کم اوردی کم اوردی:)

میگم این ای کیو رو از کجا اوردی؟؟؟ از کجا فهمیدی که افتادم؟؟
ولی نه ای کیوت ر**** چون من اصلا نیفتادم :D
ای کیوت = 10 الی 10.1
:)

جوابت رو نمی دم می تونی در پست بالا جوابت رو بخونی همون تخم مرغ
124.gif
246.gif
245.gif

در مورد این که گفتی ورژن 8 این مشکل رو داشته حاظرم شرط ببندم ؟ قبوله :cheesygri

انقدر هم از من تقلید نکن کنایه های جدید بزن

شما مشکل اعصاب دارید
248.gif
خودتونو به یه دامپزشک هر چه زودتر معرفی کنید
177.gif
263.gif

س10.1

من اولش گفتم خالی نبند نگفتم دروغ نگو بعد شما با کلمه تخم مرغ جواب دادین بهتره بری بخونی ای کیو :)

یعنی این که خالی نبند معنیش با
246.gif
245.gif
دروغ گو فرق داره نه

ببین ما گیره چه آدمایی افتادیم !

بابا بیخیال. نزنید همدیگرو. عزیزان اپرا به خاطر اینکه 1 درصد استفاده کنندگان از اینترنت ازش استفاده می کنن می تونه بعضی از Script هارو دور بزنه. مثل همینی که مد شده، می زارن کسی نتونه ار مطالبه وبلاگشون کپی کنه. از نظر امنیتی هم خیلی خیلی بالاتر از فایر ه. اینا حرف مفت نیست. اینا همش حاصل تجربه ی 3 سال کار با اپراست.
51.gif

اپرا تو نسخه ی 8 هش چن تا مشکل داشت که تو نسخه ی جدید حل شده. من واقعا از اپرا راضیم و هیچ مشکلی تا حالا ازش ندیدم. اینم بگم که من با فایر فکس هم کار می کنم. بد نیست. ولی با 20 - 30 تا پلاگین بازم به اپرا نمیرسه. اسکینش هم که چه عرض کنم. افتضاح محض.
65.gif

پندورا جان. عضویتت رو هم بهت تبریک میگم. به سایته بازی سنتر خوش اومدی.
39.gif

39.gif
39.gif

سلام.
مرسی امیدوارم دوستان خوبی برای هم باشیم.
ممنون که نظر دادی به این میگن نظر درست و حسابی :love:
کاری ندارم ولی خداییش اسکینهاش قشنگ تر از اپرا هست :cheesygri
بی خیال....

اخطار جدي به كاربر pandora tomorrow .

:blushing:
خودت که دیدی از اول اون حرفهای زشت رو زد و منم که با ادب :cheesygri اصلا جوابش رو ندادم :-"
به هر حال ببخشید.

من هم به عنوان یک اپرایی ورودت رو به سایت عزیز مون تبریک میگم.امین تورو میگم ها!!!
نه....از نوع پست زدن و آواتار و امضات معلومه اینکاره ای!!! امیدوارم همواره فعال باشی و سایت رو هم به پیش ببری.....
راستی....NWN ات رو عشق است!! یکی تو یکی محمدرضا...Hellgate:London . امضا و آواتارت رو بزرگتر و رنگی اش رو داری؟خواهانم....
راستی امین.دیگه نبینم با غیر از من در بیفتی ها!!!
ولی بد نیست یه نیگاهی به اینا بندازی
به چیا؟من چیزی نمیبینم.اگر عکسه توی سایت مطمئن مثل همین Supload.com آپلود کن.
من یه بار دلیل منطقی برای استفاده ملت از FF آوردم دوباره میارم.
توی کشورهای اجنبی!! مردم مثل من و شما مشکل سرعت و اینها رو ندارن.پس میرن دنبال مرورگری که بتونن با نیازهاشون اونو وفق بدن.شکلش رو عوض کنن و خلاصه به قول همین اجنبی ها Personalyze کننش.توی همچین موقعیتی FF واقعا بیشتر به نظر میاد.با اینکه به صورت خام ناقصه.ولی میتونه انعطاف داشته باشه.
دلیل دیگه هم تبلیغ دوستانه هست.مرورگری که 10 درصد یوزرها استفاده میکنن ازش طبیعیه که بقیه فکر کنن که شاید این بهترین مرورگر باشه.البته تبلیغ دوستانه منفی هم داریم.مثلا نمونش همینجا که من حلقم رو پاره کردم!!! تا بگم اپرا از هر نظر سریعتره.
بز یه دفعه یکی میاد میگه آقا فقط فایرفاوکس سرعتش خداست هیچی به پاش نمیرسه!!
حالا جای دیگه یکی میاد با آب و تاب اونو تعریف میکنه و کسی که ببینه سرعت فایر خیلی بیشتر از IE هست پس فکر میکنه واقعا سریعترین مرورگر دنیاست و اگه صدبار هم براش قسم بخوریم و مدرک بیاریم خیلی سخت قبول میکنه.تازه بعدش هم دیگه نمیاد مرورگرش رو عوض کنه که!!!
دلایل دیگه هم هست.ولی تایپ کردن انرژی بیشتری از حرف زدن میگیره.انشاا... وقتی همدیگه رو دیدیم.
خوب.Encor جان فکر کنم در آینده با هم خوب تا کنیم!!
باتشکر....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or