کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
در ضمن.هیچ مرورگری نیست که مشکلی نداشته باشه.فایرفاوکس هم مشکلات خاص خودش رو داره.

تیریپ تعصبی :cheesygri : نه کی گفته دلیل بیار هر کی حرف پست منو نقل قول کنه تو دهنش میخوره :confused::eek::-"

من از چند نفر در مورد بهترین مرورگر پرسیدم بم گفتن Internet Explorer 7 نظر شما چیه ؟ من خودم از Internet Explorer 6 استفاده میکنم تا حالا از مرورگر دیگه استفاده نکردم که بخوام نظر بدم کدوم بهتره ؟ !!

همه ی اون چند نفر ببوگلابی بودن :cheesygri
من پیشنهاد میکنم Mozilla Firefox رو امتحان کنی مطمئنم خوشت میاد :D
نظرسنجی بالا رو هم خوب نگاه کن:)

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
اصلا هم خالی نمیبندی :)

همین الان تست شد 2 ثانیه بیشتر طول نکشید;)
میخواید امتحان کنید....

خالی بندی چیه :eek:

تابلو دیگه برای بار اول که می خوای وارد شی ملاکه نه اینکه قبلا وارد شده باشی تو history باشه

در ضمن سرعت شما چند هست !

با opera کل ننداز لطفا خوت هم خوب میدونی پرسرعت ترین مرورگر دنیا هست

چرا یه نگاه به فروم های خارجی یا سایت های خارجی نمی اندازی که ببینی ؟

فایرفاکس عالی هست اما سرعت opera رو نداره

یه چیز جالب چند روز پیش یه باگ هکری خطرناک تو فایرفاکس پیدا شد ! :cheesygri :cheesygri :D اینم از امنیتش :D هی می گن امنیت داره

حالا opera کی باگ داشته ؟ :-" :-"

باز چی می گی ؟

حالا باز بیا بگو خالی بندیه برو تو خود سایت موزیلا هم نوشته در حال رفع هست :love:

نوشته شده توسط SUPERMHR:
Internet Eplorer رسما یک مروگر بیخود،ضعیف،ناکارآمد و خلاصه کلا چیز ضایعی هستش!!!ورژن جدیدش هم هیچ گلی به سر یوزرهای بدبخت نزده به غیز از اینکه تب بهش اضافه شده.

با شناختی که من از تو دارم مطمئنم که اگه بهت بگم بری و اپرا رو دانلود و امتحان کنی مطمئنا این کار رو نمیکنی.
به هر حال.اگر واقعا از سرعت فایرفاوکس شگفت زده شدی بد نیست بری و اپرا رو امتحان کنی تا سرعت واقعی رو تجربه کنی و بیشنر شگفت زده بشی.
اینکه اول صفحه رو لود کنه بعد بقیه رو گه چیز مهمی نیست!!!
در ضمن.هیچ مرورگری نیست که مشکلی نداشته باشه.فایرفاوکس هم مشکلات خاص خودش رو داره.
باتشکر....

بنده از opera هیچ مشکلی ندیدم تازه اون دوستان دانلود منیجر عالی opera رو یادشون رفته

که از ماله فیرفاکس قوی تره !

نوشته شده توسط evil4:
خالی بندی چیه :eek:

تابلو دیگه برای بار اول که می خوای وارد شی ملاکه نه اینکه قبلا وارد شده باشی تو history باشه

در ضمن سرعت شما چند هست !

با opera کل ننداز لطفا خوت هم خوب میدونی پرسرعت ترین مرورگر دنیا هست

چرا یه نگاه به فروم های خارجی یا سایت های خارجی نمی اندازی که ببینی ؟

فایرفاکس عالی هست اما سرعت opera رو نداره

من سرعتم در حد دیلاپه!!
در ضمن اگه بار اول هم وارد بشی دیگه 7 ثانیه سول نمیکشه ;)

سرعتش یکم بالاتره قبول دارم ولی هیچ وقت به روونی فایرفوکس نیست بهتره به همون فرومهای خارجی بری ببینی که طرفدارهای کدوم بیشترن :) و به بالای همین صفحه هم دقت کن .
در ضمن همه چیز سرعت نیست;)

نوشته شده توسط evil4:
یه چیز جالب چند روز پیش یه باگ هکری خطرناک تو فایرفاکس پیدا شد ! :cheesygri :cheesygri :D اینم از امنیتش :D هی می گن امنیت داره

حالا opera کی باگ داشته ؟ :-" :-"

باز چی می گی ؟

حالا باز بیا بگو خالی بندیه برو تو خود سایت موزیلا هم نوشته در حال رفع هست :love:

شما کشفش کردی؟؟؟:D:D

بگو این باگ کجاست و چطوریه تا ما هم بفهمیم!!

خوبه حالا تو هفته نامه کلیک هم نوشته بود ماله روزنامه جامجم و سایت winbeta و.... باز می گی خالی بندیه
در ضمن بحث من سرعت هست نه چیزای دیگه مثل امنیت حالا خوبه این باگ پیدا شد امنیت فایرفاکس هم دیدیم !
انگار شما زیادی اهل شوخید من با شما دیگه بحث نمی کنم چون دانشتون اندازه یه تخم مرغ هست :eek:

شما همه رو به شوخی گرفتید 3 پست زدم هی می گی خالی بندیه :((

شوخی هم اندازه ای داره این باگ رو بنده کشف نکردم و خودم رو در حد یه هکر کوچولو هم نمی دونم ! ادعایی هم ندارم

بعد نیست روزنامه کلیک و سایت winbeta.net و...... جاهای دیگه بری ببینی که این باگ هفته پیش منتشر شد اما برای opera تا حالا یه باگ هم نیومده

چطور من با شما یه شوخی کردم اینقدر ناراحت شدید اما شما منو 3 بار به دورغ گفتن لایق کردید من ناراحت نشم ؟ :eek:

بنده از شما عذر می خواهم اگر بی احترامی شد :p

آشتی :cheesygri باشه :D

سلام.
دوست دوست :cheesygri
بچه ها میدونن من زیادی شوخم به هر حال ببخشید :blushing:
ولی لطف ن لینک اون قسمت باگ فایرفوکس رو بده ;)
در ضمن شما از کجا میدونی اپرا باگ نداره؟؟ من نیمگم داره چون اطلاع ندارم ولی وقتی مطمئن نیستی نگو :cheesygri

سلام
وارد سایت winbeta بشید و در جستجوی آن سرچ کنید یا داخل آرشیو رو ببینید (حتما آرشیو مرداد ماه آخرای تیرماه رو ببینید یا در سایت جام جم روزنامه کلیک آخرین شماره یا در گوگل سرچ کنید بنویسید باگ در فایرفاکس ببین چند تا سایت برات باز میشه بالای 20000 تا !

در ضمن opera هم مشکل داره بهم ریختن زبان کامل باز نشدن سایت و.. که اینا هم باگ هستن

اما با ورژن آخر 9.1 که چند روز پیش اومد همه رفع شدن وهیچ مشکلی نداره شما باگی که از
آن هکر نفوز می کنه با باگ بهم ریختن زبان یکی نکن اونم برای مرورگری چون فایرفاکس که ادعای امنیت داره

مهمترین باگ امنیت هست نه چیزای دیگه !

آخرین ویرایش:
سازمان موزيلا به دنبال كشف چند آسيب پذيري در مرورگر فايرفاكس، يك نسخه‌ي به روز شده از اين مرورگر را منتشر كرده است.

اين نقايص ابزاري را براي هكرها فراهم مي‌كنند تا بتوانند كنترل سيستم‌هاي آسيب پذير را در اختيار گيرند.

بر طبق بررسي‌هاي انجام شده توسط شركت امنيتي Secunia، چند مورد از اين باگ‌ها مربوط به كد JavaScript بوده و ساير نقايص باعث ايجاد خطا در حافظه مي‌شوند.

كاربران فايرفاكس بايد هر چه سريع‌تر نسخه‌ي 1.5.0.5 اين مرورگر را براي حفاظت از كامپيوترهاي خود در برابر حملات امنيتي بر روي سيستم‌هاي خود نصب كنند.

همچنين كاربران مجموعه‌ي برنامه‌هاي كاربردي Mozilla SeaMonkey و كلاينت ايميل Thunderbird بايد مرورگر فايرفاكس خود را به نسخه‌هاي 1.5.0.5 و 1.0.3 ارتقا دهند.

منبع : http://parse.mihanblog.com/Cat/13.aspx

این یکیش اگه می خوای 200000000 سایتی که گزارش دادن بنویسم ؟

يعني شما توقع داشتيد فاير فاكس باگ نداشته باشه؟ اين چه توقعي هستش.گر چه فاير فاكس اپن سورس هست و باگاش خيلي سريع رفع ميشه و هم اينكه تو نوشتنش ملت اوپن سورس شركت داشتن اما اين دليل نميشه اصلا باگ نداشته باشه.توقع بيجايي داريد.اون اپرا هم حتما باگ داره.هيچ نرم افزاري كامل نيست.حتي يونيكس هم ميگن 99 درصد كامله و هيچ وقت نميگن 100 درصد.

نوشته شده توسط mohammad1365:
يعني شما توقع داشتيد فاير فاكس باگ نداشته باشه؟ اين چه توقعي هستش.گر چه فاير فاكس اپن سورس هست و باگاش خيلي سريع رفع ميشه و هم اينكه تو نوشتنش ملت اوپن سورس شركت داشتن اما اين دليل نميشه اصلا باگ نداشته باشه.توقع بيجايي داريد.اون اپرا هم حتما باگ داره.هيچ نرم افزاري كامل نيست.حتي يونيكس هم ميگن 99 درصد كامله و هيچ وقت نميگن 100 درصد.

شما منظور منو متوجه نشدید خود من هم در بالا اشاره کردم حتی opera هم گفتم مشکل داره

اما این دوستمون میگه فایرفاکس بی نقصه :eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or