کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
من هم فایر و هم اپرا رو از هاردم انداختم بیرون دوباره رفتم سراغ Avant
58.gif
58.gif

حسین حال کن
39.gif

از این به بعد هر کی خواست از هر مروگری استفاد کنه به نظر سنجی بالا هم نگاه بکنه مشت نشانه ی خرواره
51.gif

البته من نمیخوام جسارت بکنم ها...
ولی حرفات یکم ضد و نقیض میزنه.شما که اول گفتی فقط فایر فاوکس از 100 تا مرورگر بهرته!!! بعد میگی نه اپرا نه فایر فقط آوانت.حالا هم دوباره میگی فایر!! بالاخره حسن رو میخوای یا علی رو یا جعفرو؟!!! اینجوری آدم شک میکنه که نکنه میخوای.....
باتشکر....

البته من نمیخوام جسارت بکنم ها...
ولی حرفات یکم ضد و نقیض میزنه.شما که اول گفتی فقط فایر فاوکس از 100 تا مرورگر بهرته!!! بعد میگی نه اپرا نه فایر فقط آوانت.حالا هم دوباره میگی فایر!! بالاخره حسن رو میخوای یا علی رو یا جعفرو؟!!! اینجوری آدم شک میکنه که نکنه میخوای.....
باتشکر....
اومدی و نسازی:)
نکته ی مهم اینجاست که اصلا طرفدار opera نبوده:cheesygri خب یکم فایر دلش رو زده رفته سکت اوانت ولی دیده به با حالیه فایر نیست برگشته به سمت فایر:D

نکته ی مهم اینجاست که اصلا طرفدار opera نبوده خب یکم فایر دلش رو زده رفته سکت اوانت ولی دیده به با حالیه فایر نیست برگشته به سمت فایر
موضوع دقیقا همینه ;)
فقط فایر فاوکس از 100 تا مرورگر بهتره
اونجا نگفتم که فایر از 100 مرورگر بهتره از این خوشحال بودم که pandora tomorrow بالاخره جواب آخرشو گفت .
ولی الان میگم :
Only FIREFOX
خوشم اومد خیلی ادم واقع بینی هست
دستت درد نکنه
خب منم داشتم همین رو میگفتم احتیاج به وقت تلف کردن هم نداشت
شرمنده که همون اول به حرفت گوش نکردم

آخرین ویرایش:
با شماها نمیشه به نتیجه رسید!!!
حداقل بگو از کجای فایرفاوکس خوشت اومد که راحتتر با هم بحث کنیم؟؟

مطمئن باشید که آخرش شما هم به من میرسید که Ie راحتر هستش
اولا اینکه رو هر جایی نسته لازم نیست دانلود و از این کارا(میدونم که رو ویستا فایر فاکس ممکنه)هر جایی برید با این مواجه میشید و هم اکنون هر چند خیلی افراد بیرون میرن از این مرورگر اما خوب خیلی کار داره که ما از اکثریت بشیم اقلیت ;)

پس بگو میخوام از جمع کم نیارم.....یا بگو اصلا اپرا رو تست نکردم.....اصلا به من چه!!!
بی تشکر!!
چرا تست کردم ولی تو تست اینقدر خراب کاری کرد که .........
مطمئن باشید که آخرش شما هم به من میرسید که Ie راحتر هستش
اولا اینکه رو هر جایی نسته لازم نیست دانلود و از این کارا(میدونم که رو ویستا فایر فاکس ممکنه)هر جایی برید با این مواجه میشید و هم اکنون هر چند خیلی افراد بیرون میرن از این مرورگر اما خوب خیلی کار داره که ما از اکثریت بشیم اقلیت
جمله آخرو خوب اومدی

آخرین ویرایش:
درست بیا بگو چه مشکلی داشت؟؟
تو سایت p30world هیچی رو دانلود نمیکرد ( هر چی روش کیلیک میکردم انگار اصلا کیلیک نکرده ام )
تو سایت بلاگفا نظرات رو تائید نمیکرد
تو سایت killerloop باز همین مشکل رو داشت
تو سایت burton باز هم این مشکل رو داشت
( حالا بگیم دو تا سایت اولی ایرانی هست که ممکنه این مشکل به وجود بیاد ولی سایت دیگه که بزرگترین کمپانی تولید لباس و لوازم ورزشی هست !!!!!! )
حالا نمیدونم شاید اپرا من این مشکل رو داشته
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or