کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
البته خوشم میاد فرخ تا آخرین قطره خون دفاع میکنه :d ولی خیلیا تا قبلا کلی اولدورم قلدورم داشتن الان انگار نه انگار اصلا به روشون نمیارن :d
ما ترجیح میدیم بحثای دوستان رو دنبال کنیم و مستفیض شیم :دی وگر نه آنچیز که عیانست ، چه حاجت به بیان است ؟:دی
کرایسیس 2 راکس آقا ... :دی

البته خوشم میاد فرخ تا آخرین قطره خون دفاع میکنه :d ولی خیلیا تا قبلا کلی اولدورم قلدورم داشتن الان انگار نه انگار اصلا به روشون نمیارن :d
بحث سره به رو نیاوردن نیست ! :d

بحث سره اینکه لجبازی ما یا به قول تو دفاع تا آخرین قطره خون ، تاثیری ـم داره یا نه؟ :d

فرخ من امروز صبح بازی رو تموم کردم خودتم میدونی که فن هیچی نیستم و اصلا برام فرق نداره چه بازیی بهترین بشه ولی اینو با اطمینان کامل میگم که حتی درصدی شک نکن که u3 بهترین گرافیک سال میشه.مطمئن باش nd شاهکاری از لحاظ بصری ساخته که هیچ بازیی نتونه حتی نزدیکش بشه.
خو همین حرفا رو میزنین آدم رو مجبور میکنین واکنش نشون بده دیگه!:دی
آخه هیچ بازی ای نمیتونه نزدیکش بشه دیگه یعنی چی!؟ الان رقابت بین Crysis 2 و U3 اینقدر نزدیکه که حتی اگه آخر سال یکیشون از اکثر منابع هم بهترین گرافیک سال بشه،نمیتونی بگی هیچ بازی بهش نزدیک نمیشه!
منظور اینکه هر بازی ای امسال بهترین گرافیک بشه،با اختلاف کم بهترین شده،نه اختلاف زیاد.

به هرحال یا باید مثل فرخ پررو بازی در بیارید یا اینکه بیاید طلب بخشش کنید :d
خوب فرض کن پررو بازی در بیاریم ، فرض کن اصلاً دلیل هامونم منطقی، آخرش که چی ؟؟ از طرفی تمام بازی هایی که تو این زمینه ادعایی داشتن عرضه شدن و همه دارن بازی میکنن و با چشماشون بهترین رو میبینن و فرق ها رو تشخیص میدن پس نظر من ، تو ، فرخ و ....... بی تاثیره:d

خو همین حرفا رو میزنین آدم رو مجبور میکنین واکنش نشون بده دیگه!:دی
آخه هیچ بازی ای نمیتونه نزدیکش بشه دیگه یعنی چی!؟ الان رقابت بین Crysis 2 و U3 اینقدر نزدیکه که حتی اگه آخر سال یکیشون از اکثر منابع هم بهترین گرافیک سال بشه،نمیتونی بگی هیچ بازی بهش نزدیک نمیشه!
منظور اینکه هر بازی ای امسال بهترین گرافیک بشه،با اختلاف کم بهترین شده،نه اختلاف زیاد.
سینا من خودمم میدونم گرافیک c2 چقدر عظیمه ولی وقتی u3 رو بازی کردم هوش از سرم پرید.اون مرحله سوریه و بیابون و کلا نوپردازی به حدی خوبه که آدم فکر میکنه آفتاب واقعی یا یه نور واقعی رو چپوندن تو بازی:dیا اون مرحله تو کشتی وقتی آبی که روی کشتی ریخته رو نگاه میکنی باورت نمیشه اینا یه گرافیک کامپیوتری باشه آدم یه لحظه حس میکنه یه چیز واقعی یا یه عکسه.اصلا فکرشم نکن که c2 به پای u3 برسه.u3 انقدر قوی ظاهر شده که کار سایتها رو برای انتخاب بهترین گرافیک کاملا سهل کرده.

دیروز رفتم کلوپ 2.5ساعت آنچارتد 3 رو باز کردم شک نکنید بهترین گرافیک سال میشه یعنی حتی فکر اینکه بازی دیگه ای بهترین گرافیک سال بشه رو نکنید!
در کل یه چیزی:
2008 mgs4
2009 uncharted2
2010 god of war3
2011 uncharted3
نتیجه:
چرا اینقدر تو سر و کله خودتون میزنید الکی پشت پی سی وقت گرانبها رو تلف میکنید!;;)
هر سال بازی های پلی استیشن بهترین گرافیک سال میشن>:d<
حقیقت رو قبول کنید:d
تفاوت رو احساس کنید:d
درکتون میکنم;)

ما هم که پُررو شدیم ! اتففاقا یکم به احوالاته خودتون برسید بهتر میشه ! من فقط تو کفه این موندم که چرا همه فقط اخر سال را چسبیدن و کاری با زمان عرضه بازی ندارن ؟!
مثلا وقتی پای مقایسه KZ3 و C2 وسط بود باز یه عده فن میرفتند میگفتند که KZ3 بهتره ولی C2 اومد و شد بهترین ( زمان خودش ) از این طرف RAGE هم اومد شد باز بهترین ! تا اینجا که هرچی ما گفتیم درست از اب در اومده ! غیر این بوده ؟؟
بالاخره چه اشکالی داره فردا یه بازی هم بیاد از RAGE بهتر باشه ! فقط تو کفه این موندم این کلمه سال چیه که همه منتظرشن ؟ مثلا اگه این سال 12 ماه و 10 روز بود چی میشد ؟! فردا گیرم U3 زد بهترین در اومد بعد یدفعه سال بعدش یعنی فقط 10 روز بعدش یه بازی بیاد که به اون لقب بهترین بدن ! اوقت چی میشه ؟!
موندم که اینجا بعضی ها خوشحالیه چی را میکنن ؟! RAGE یه بازی هست که تمام دستاوردهاش و لقب بهترین هاش با 60 فریم و محیطهای OW فراهم شده ولی U3 یه بازی بوده که با نصفه فریم در 30 با محیط های کاملا خطی و بسته فراهم شده .
مثل این میمونه به یه خودروساز بگید یه ماشین بساز با مصرف 5 لیتر در 100 کیلومتر بتونه 200 تا سرعت بگیره به یه خودرو ساز دیگه بگید با 10 لیتر مصرف همون 200 تا را بره ! الان خورو ساز ها به خاطر همون 5 لیتر مصرف کمتر راهه چندین ساله را طی میکنند ! حالا شما خودتون قضاوت کنید کدوم یک از این بازی ها تکنولوژِی بالاتری را نیاز داره ؟!
فرقه ماها با شما هم ایه که شما با مقایسه بازی های محبوب خودتون سعی دارید بازی ها مقابل را رسما له کنید ! مثلا سر C2 یادم میاد که چقدر پشت سر این بازی حرف بود از گرافیک اشغال گرفته تا بوق کنسولی و........... سر RAGE هم 10 برابر شدید ترش گفته شده ! ولی سر U3 اگه کسی بگه فقط بهترین نیست اون شخصه ادمه خیلی غیر منطقی و حال بهم زن میشه ! طرفداراش دوست دارند که این بازی را از هر لحاظ بهترین بدونند مثلا بهترین تکنیکال و بهترین بصری و بهترین هنری و بهترین انیمیشن و............! بعد اسمه خودشون را هم میزارن منطقی ! بالاخره اخر سال خیلی چیزها را مد نظر قرار میدند همه سایتها اینطوری هستند نه فقط چندتا !
چطور سال 2007 با وجود غولی به نام کرایسیس 1 و روی کنسول MW1 که به نظرم خیلی تکنیکی تر بود اومدند BIOSHOCK را انتخاب کردند و سال 2008 هم همچنین همین اتفاق دوباره افتاد ! که حوصله بحث ندارم پس این اتفاق همه سالها میتونه رخ بده .
بجای اینکه به فکر بقیه باشید اول از همه حتما یه فکری به حاله خودتون بکنید چون اگه الان برم حرفهای بعضی را که قبلا زدند اینجا نشون بدم یکم بد میشه !

شما دیگه کلا اسکار و امی و بقیه جوایز رو هم زدی نابود کردی چون 10 روز دیگه یه چی بهتر شون میاد اصولا جایزه آخر سال بی معنی هست
yahoo_21.gif

خوش باشید
دقیقا مثال خیلی خوبی زدی :lol: مثلا تو خوانندگی امروزه بهترین ها شدند گاگا ها و جاستین بیبر ها و هزار تا ننه قمر دیگه
yahoo_24.gif

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bayern_vahid
ما هم که پُررو شدیم ! اتففاقا یکم به احوالاته خودتون برسید بهتر میشه ! من فقط تو کفه این موندم که چرا همه فقط اخر سال را چسبیدن و کاری با زمان عرضه بازی ندارن ؟!
مثلا وقتی پای مقایسه KZ3 و C2 وسط بود باز یه عده فن میرفتند میگفتند که KZ3 بهتره ولی C2 اومد و شد بهترین ( زمان خودش ) از این طرف RAGE هم اومد شد باز بهترین ! تا اینجا که هرچی ما گفتیم درست از اب در اومده ! غیر این بوده ؟؟
بالاخره چه اشکالالی داره فردا یه بازی هم بیاد از RAGE بهتر باشه ! فقط تو کفه این موندم این کلمه سال چیه که همه منتظرشن ؟ مثلا اگه این سال 12 ماه و 10 روز بود چی میشد ؟! فردا گیرم U3 زد بهترین در اومد بعد یدفعه سال بعدش یعنی فقط 10 روز بعدش یه بازی بیاد که به اون لقب بهترین بدن ! اوقت چی میشه ؟!
موندم که اینجا بعضی ها خوشحالیه چی را میکنن ؟! RAGE یه بازی هست که تمام دستاوردهاش و لقب بهترین هاش با 60 فریم و محیطهای OW فراهم شده ولی U3 یه بازی بوده که با نصفه فریم در 30 با محیط های کاملا خطی و بسته فراهم شده .
مثل این میمونه به یه خودروساز بگید یه ماشین بساز با مصرف 5 لیتر در 100 کیلومتر بتونه 200 تا سرعت بگیره به یه خودرو ساز دیگه بگید با 10 لیتر مصرف همون 200 تا را بره ! الان خورو ساز ها به خاطر همون 5 لیتر مصرف کمتر راهه چندین ساله را طی میکنند ! حالا شما خودتون قضاوت کنید کدوم یک از این بازی ها تکنولوژِی بالاتری را نیاز داره ؟!
فرقه ماها با شما هم ایه که شما با مقایسه بازی های محبوب خودتون سعی دارید بازی ها مقابل را رسما له کنید ! مثلا سر C2 یادم میاد که چقدر پشت سر این بازی حرف بود از گرافیک اشغال گرفته تا بوق کنسولی و........... سر RAGE هم 10 برابر شدید ترش گفته شده ! ولی سر U3 اگه کسی بگه فقط بهترین نیست اون شخصه ادمه خیلی غیر منطقی و حال بهم زن میشه ! طرفداراش دوست دارند که این بازی را از هر لحاظ بهترین بدونند مثلا بهترین تکنیکال و بهترین بصری و بهترین هنری و بهترین انیمیشن و............! بعد اسمه خودشون را هم میزارن منطقی ! بالاخره اخر سال خیلی چیزها را مد نظر قرار میدند همه سایتها اینطوری هستند نه فقط چندتا !
چطور سال 2007 با وجود غولی به نام کرایسیس 1 و روی کنسول MW1 که به نظرم خیلی تکنیکی تر بود اومدند BIOSHOCK را انتخاب کردند و سال 2008 هم همچنین همین اتفاق دوباره افتاد ! که حوصله بحث ندارم پس این اتفاق همه سالها میتونه رخ بده .
بجای اینکه به فکر بقیه باشید اول از همه حتما یه فکری به حاله خودتون بکنید چون اگه الان برم حرفهای بعضی را که قبلا زدند اینجا نشون بدم یکم بد میشه !
درکتون میکنم;)
-------------------------------
دیگه کار به اینجا رسید میگه اصلا بهترین بازی سال و بهترین گرافیک سال بی معنی هست چون 10 روز دیگه یه چی بهتر میاد=))
شما دیگه کلا اسکار و امی و بقیه جوایز رو هم زدی نابود کردی چون 10 روز دیگه یه چی بهتر شون میاد اصولا جایزه آخر سال بی معنی هست:))
خوش باشید

فرخ منم مطمئنم که اگر rage روی 30 فریم عرضه میشد بابای آنچارتد هم بهش نمیرسید:dولی حقیقت اینه که اگرها به جایی نمیرسه.به قول معروف اگر را با مگر تجویز کردند ----درآمد از آن طفلی کاشکی نام:d

• Like
Reactions: LBJ4Ever
کی گفته این حرفا رو ؟!!! مگه ID چیکار میتونه بکنه با سخت افزار PS3 که ND ی که First party هست نمیتونه ؟!! این قضیه سال هم خیلی جالب بود ! OK از این به بعد آخر هر نسل بحث میکنیم :)) یا مثلا یه جور سال رو انتخاب کنیم که توش 1 و 2 نوامبر حذف شده باشه !
خب فرخ جان ، حالا اگه RAGE شما هم شکست خورد ، پروژه بعدی کدوم بازیه ؟ که بدونیم از الان بریم تو کف ش .

دیروز رفتم کلوپ 2.5ساعت آنچارتد 3 رو باز کردم شک نکنید بهترین گرافیک سال میشه یعنی حتی فکر اینکه بازی دیگه ای بهترین گرافیک سال بشه رو نکنید!
در کل یه چیزی:
2008 mgs4
2009 uncharted2
2010 god of war3
2011 uncharted3
نتیجه:
چرا اینقدر تو سر و کله خودتون میزنید الکی پشت پی سی وقت گرانبها رو تلف میکنید!;;)
هر سال بازی های پلی استیشن بهترین گرافیک سال میشن>:d<
درکتون میکنم;)
PS3 رو با PC مقایسه میکنی استاد ؟!
گرافیک Crysis 2 رو روی PC با DX11 دیدی ؟! :|
کل افکتای Uncharted 3 رو جمع بزنی اندازه ی افکت آب Crysis 2 با DX11 نمیشه !
در مورد کنسول قابل بحثه حرف شما ولی اسم PC که میاد دیگه نیازی نیست در مورد Crysis روی PC بحث بشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or