کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
مقاله DF در مورد U3 اومده !
در کل خیلی از گرافیک بازی و انیمیشن ها و افکت های مختلف مثل آب و آتش و دود و شن تعریف کرده (البته بعضی جاها هم گفته که اون جهشی که U2 نسبت به U1 داشت رو دیگه اینجا نداریم !) ، در مورد 3D بازی هم خوب گفته و مثلآ نوشته ارزش این رو داره که یه بار دیگه بازی از اول به صورت 3D بازی کنیم. در آخر هم گفته :
And it is - quite clearly - one of the most beautiful video games of its age. Where Uncharted 3 is peerless and unparalleled is in its ability to defy the technological constraints of current-generation platforms.
مطمئنآ یکی از زیباترین بازی های زمان خودش هست و چیزی که U3 رو بی رقیب و بی نظیر میکنه به مبارزه طلبیدن محدودیت های تکنیکی کنسول های این نسل هست.
DF تقریبآ هیچ وقت از این کلمه های بهترین و عالی ترین و ... به طور مطلق استفاده نمیکنه (فکر کنم حتی برای U2 که هرکسی به عنوان بهترین گرافیک کنسولی زمان خودش میدونست هم از این کلمه ها استفاده نکرده بود) و الآن هم گفته توی به چالش کشیدن محدودیت های کنسول ها بی رقیب هست که احتمالآ بازی ای میتونه محدودیت های کنسول ها رو کنار بزنه و در این زمینه بی رقیب باشه که بهترین گرافیک رو داشته باشه ! :دی
از این کلمات برای خیلی بازیها گفته :دی همون جمله اولش مهمه که گفته یکی از زیبا ترین ها:دی وگرنه از این جور کلمات بینظیر و یونیک و .......برای بعضی بازیها گفته . مخصوصا همین ریج خودمون :دی

آخرین ویرایش:
از این کلمات برای خیلی بازیها گفته :biggrin1: همون جمله اولش مهمه که گفته یکی از زیبا ترین ها:biggrin1: وگرنه از این جور کلمات بینظیر و یونیک و .......برای هر بعضی بازیها گفته . مخصوصا همین ریج خودمون :biggrin1:
فرخ اگه گاتی سال u3 بشه قبول می کنی بهترین گرافیک رو داشته؟؟من نمی دونم چه طوری باید به تو یه چیز رو ثابت کرد.
خواهشا به صورت آره یا نه جواب بده...

از این کلمات برای خیلی بازیها گفته :biggrin1: همون جمله اولش مهمه که گفته یکی از زیبا ترین ها:biggrin1: وگرنه از این جور کلمات بینظیر و یونیک و .......برای هر بعضی بازیها گفته . مخصوصا همین ریج خودمون :biggrin1:
نگفته یکی از زیباترین بازی های کنسول ! گفته یکی از زیباترین ها چون بازی های PC هم این وسط آدم هستن ! :دی
بعدش که نوبت کنسول شده ، گفته توی به چالش کشیدن محدودیت های کنسول ها بی رقیب هست.
در کل من که فرقی برام نمیکنه کسی قبول داشته باشه U3 بهترین گرافیک کنسولی رو داره یا نه ! :دی چیزی که من دیدم بهترین گرافیک کنسولی هست و اصرار ندارم بقیه هم این طور فکر کنن ! :دی

نگفته یکی از زیباترین بازی های کنسول ! گفته یکی از زیباترین ها چون بازی های PC هم این وسط آدم هستن ! :دی
بعدش که نوبت کنسول شده ، گفته توی به چالش کشیدن محدودیت های کنسول ها بی رقیب هست.
در کل من که فرقی برام نمیکنه کسی قبول داشته باشه U3 بهترین گرافیک کنسولی رو داره یا نه ! :دی چیزی که من دیدم بهترین گرافیک کنسولی هست و اصرار ندارم بقیه هم این طور فکر کنن ! :دی
دقیقاً میخواستم همینو بگم که گفتی :دی , Age ـی که اینجا گفته تمامی پلتفرم هارو در بر میگیره بعد در مورد کنسول و تکنولوژی گرافیکی استفاده شده ازشون در این نسل صریحاً گفته بی رقیبه دیگه درکش فکر نمیکنم مشکل باشه.

peerless and unparalleled معنیش میشه بی همتا و بینظیر = بهترین !

آخرین ویرایش:

آریا خیلی خوشم میاد که وقتی ما چنین نقل قول هایی میکنیم با هزارتا ترفند دوست داری بگی منظورش این نبوده !:دی ولی الان که نوبت این طرف شده و................:دی
منو مجبور نکن برم هزار تا نقل قول بیارم :دی البته الان که وقت ندارم چون میرم بیرون شب میام پزیرایی میکنمتون :دی
کلا به قول خودتون تا کلمه best نیاد وسط پس یعنی هیچی :دی

فرخ اگه گاتی سال u3 بشه قبول می کنی بهترین گرافیک رو داشته؟؟من نمی دونم چه طوری باید به تو یه چیز رو ثابت کرد.
خواهشا به صورت آره یا نه جواب بده...
یه پست از فرخ هست که گفته امسال اگه آنچارتد گاتی بشه دیگه نمیاد تو سایت . :دی گفتم یاداوری کنم :دی

آریا خیلی خوشم میاد که وقتی ما چنین نقل قول هایی میکنیم با هزارتا ترفند دوست داری بگی منظورش این نبوده !:biggrin1: ولی الان که نوبت این طرف شده و................:biggrin1:
منو مجبور نکن برم هزار تا نقل قول بیارم :biggrin1: البته الان که وقت ندارم چون میرم بیرون شب میام پزیرایی میکنمتون :biggrin1:
کلا به قول خودتون تا کلمه best نیاد وسط پس یعنی هیچی :biggrin1:
گفتم که فرقی به حالم نمیکنه کسی فکر کنه بهترین هست یا نیست ! :دی قدیما این چیزا برام مهم بود ولی الآن بی خیالش هستم و حوصله تحمیل کردن این چیزا رو به بقیه ندارم ! :دی هرکی میتونه نسبت به دیدگاهش اون جمله ها رو تفسیر کنه ! :دی
کلمه Best رو هم بی خیال شو چون حتی برای U2 که رییس سهام داران مایکروسافت هم بهترین گرافیک زمان خودش میدونست فکر کنم استفاده نکرده بود ! :دی

کلمه Best رو هم بی خیال شو چون حتی برای U2 که رییس سهام داران مایکروسافت هم بهترین گرافیک زمان خودش میدونست فکر کنم استفاده نکرده بود ! :biggrin1:
آریا Peerless و Unparalleled هم همون معنی Best رو میده والله :دی وقتی یچیزی بهترین باشه میشه بی همتا دیگه !

دقیقاً میخواستم همینو بگم که گفتی :دی , Age ـی که اینجا گفته تمامی پلتفرم هارو در بر میگیره بعد در مورد کنسول و تکنولوژی گرافیکی استفاده شده ازشون در این نسل صریحاً گفته بی رقیبه دیگه درکش فکر نمیکنم مشکل باشه.

peerless and unparalleled معنیش میشه بی همتا و بینظیر = بهترین !

بی همتا و بی نظیر ِ خالی نگفته البته

is peerless and unparalleled in its ability to defy the technological constraints of current-generation platforms

البته میشه ازین قسمت یه سری نتیجه گیری ها غیر مستقیم کرد :d

بی همتا و بی نظیر ِ خالی نگفته البته

is peerless and unparalleled in its ability to defy the technological constraints of current-generation platforms

البته میشه ازین قسمت یه سری نتیجه گیری ها غیر مستقیم کرد :d
"بی همتا و بی رقیب در استفاده و به چالش کشیدن کنسول های محدود نسل فعلی در زمینه تکنولوژی گرافیکی" ! معنیش کاملاً مشخصه .
این بند رو هم همین جناب Simon Parkin یا DF در مورد بازی گفته :
Uncharted 3: Drake's Deception launches in the USA today: a game that somehow manages to eclipse the technical brilliance of its predecessor, offering up a range of graphical effects and physics work that is quite unlike anything else we've seen on the current generation platforms.
متن آنالیس رو هم در صورت امکان کامل بخون .

آخرین ویرایش:
فرخ من امروز صبح بازی رو تموم کردم خودتم میدونی که فن هیچی نیستم و اصلا برام فرق نداره چه بازیی بهترین بشه ولی اینو با اطمینان کامل میگم که حتی درصدی شک نکن که u3 بهترین گرافیک سال میشه.مطمئن باش nd شاهکاری از لحاظ بصری ساخته که هیچ بازیی نتونه حتی نزدیکش بشه.

البته خوشم میاد فرخ تا آخرین قطره خون دفاع میکنه :d ولی خیلیا تا قبلا کلی اولدورم قلدورم داشتن الان انگار نه انگار اصلا به روشون نمیارن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or