کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
یعنی رسما این تاپیک فقط برا خندس :دی هم اینوریا هم اونوریا یه چیزی میگن که فقط گفته باشن . آقا کارمک اگه ریج رو 30 فریم میساخت ما نمی تونیم تصور کنیم چی در میومد پس حرف زدن دربارش اشتباهه ، فعلا 60 فریمه و اینه که می بینیم که ارزش تکنیکیش فوق العاده بالاست .
اونوریا هم که میگن ND 60 فریم بسازه از Rage بهتر میشه :دی لول . آقا هنوز که نساخته چطور همچین نتیجه ای گرفتین ؟!

• Like
Reactions: Red Dead
Ramin cybran :
داداش شما دیگه خیلی باحالی. من کلا نظر سایت ها واسم مهم نیست ولی واسه ی کسانی که دنبال نمره و نقد و.... هستند از game spot و ign معتبر تر هم داریم؟ شما برو نقد گرافیکی ign و game spot رو بخون بعد بیا اینجا نظر بده. ign به گرافیک این بازی داده 10 و game spot به نسخه ی کنسولی سه مدال گرافیکی داده (انیمیشن ، تکنیکال و بصری ) بدبختانه هر دوش هیتلره وگرنه همینجا لینکشو میذاشتم.
پیشنهاد میکنم بری یکم اطلاعات از این بازی بگیری بعد بیای نظر بدی.
( هیچ قصد مقایسه ی U3 با RAGE رو ندارم چون هردوشون واقعا عالین ولی این صحبت هارو دیگه واقعا نمیشه جواب نداد.)

دوستان به نظر تون این سایت ها خودشون نمی دونستن که بازی داره 60 فریم اجرا می شه؟؟
این ها هم بر اساس همین 60 فریم بودن گفتند بهترین گرافیک ها؟؟

ببخشید سوال پیش اومده برام ، جهت باد عوض شده دوباره که صحبتهای دوستان 180 درجه تغییر کرده ؟
دوستان به نظر تون این سایت ها خودشون نمی دونستن که بازی داره 60 فریم اجرا می شه؟؟
نه دیگه باو ؛ ما باید بهشون یاد آوری کنیم :) !

Rage اگه 30 فریم بود مثلا چی میشد ؟!! ایراداتش برطرف میشد ، یعنی رزولوشن تکسچرهاش به حد مطلوب می رسید ، مشکل Texture Loading ش برطرف میشد ، فیزیکش بهتر میشد ( خداییش از لحاظ فیزیک و تاثیر پذیری محیط ضعیفه ) مشکل AA ش برطرف میشد و مثلا چند تا افکت هم اضافه میشد ، خب اینا خیلی مسائل پیچیده و دست نیافتنیه ؟!! Uncharted و Gears که اینا رو دارن خب ! حالا اگه فکر میکنید با 30 فریم بودن و خطی بودن Rage یه اتفاق عجیب غریب توی نسل حاضر و روی این کنسولهای 6 - 7 ساله میفتاد ، OK ... به رویاپردازی تون ادامه بدید و حالشو ببرید .

دوستان عزیز وقتی دارین با هم بحث و تبادل نظر میکنین کمی هم حواستون به نوع کلماتی که استفاده میکنین باشه
اینجا کوچه و خیابون نیست که هر واژه ای دلتون خواست استفاده کنین ...

Rage اگه 30 فریم بود مثلا چی میشد ؟!! ایراداتش برطرف میشد ، یعنی رزولوشن تکسچرهاش به حد مطلوب می رسید ، مشکل Texture Loading ش برطرف میشد ، فیزیکش بهتر میشد ( خداییش از لحاظ فیزیک و تاثیر پذیری محیط ضعیفه ) مشکل AA ش برطرف میشد و مثلا چند تا افکت هم اضافه میشد ، خب اینا خیلی مسائل پیچیده و دست نیافتنیه ؟!! Uncharted و Gears که اینا رو دارن خب ! حالا اگه فکر میکنید با 30 فریم بودن و خطی بودن Rage یه اتفاق عجیب غریب توی نسل حاضر و روی این کنسولهای 6 - 7 ساله میفتاد ، OK ... به رویاپردازی تون ادامه بدید و حالشو ببرید .
حالا من کاری به بحث شما دو تا ندارم.خودم نظرم رو Crysis 2ـه،ولی این موضوع که Rage اگه عوض 60 فریم،30 فریم میبود،الان شاید این مشکلات رو نداشت اصلا موضوع پیچیده ای نیست و واضحه!فریم 2 برابر،نمیگم 2 برابر قدرت کنسول رو میگیره،ولی 30% هم بیشتر بگیره،اگه 30 فریم بود میشد این قدرت رو صرف چیزای دیگه کرد.اگه محیط ها بسته بود،اون قدرتی که صرف پردازش 200 متر یا 300 متر یا N متر جلوتر میشه میشد صرف مشکلات تکسچر ها بشه.
فریم ریت با Detail و Texture و ... رابطه ی عکس داره!فریم بالا بره،باید از جزئیات و ... کم کرد.فریم پایین بیاد میشه به جزئیات و غیره اضافه کرد.به همین سادگی.

• Like
Reactions: reach

بله بله کدوم سایت گفته به خاطر 60 فریم بودن ما گفتیم بهترینه ؟! نه اخه یه چیزی بگید ادم تا دور سرگیجه نگیره ! کدوم سایت ؟ پسر جان تمام سایتها فقط و تنها و اگر فقط به خاطر گرافیکش گفتند . یعنی هر مدلی که هست باید یه جریان دبه در اوردن باشه دیگه ؟
طرف میاد تو نقد سایتش میگه ( بدون اشاره به فریم ) وقتی محیط ها را نگاه میکردم فکم میخورد زمین ! با جزئیات بی نظیر ! گرافیکه بازی باور نکردنیه ! یعنی الان کجا گفته 60 فریم ؟ یعنی فکش خورده زمین به خاطر 60 فریم بودنش ؟!
پس اگه اینها هم اضافه میشد تازه میشد گیرز 3 و انچارتد ؟! ببینم کدوم سایت گفته ما به خاطر 60 فریم بودنه بازی براش گفتیم بهترینه ؟! مثلا سایتی نشون بده بگه بازی در 60 فریم اجرا میشه ( OMG!)با این حساب گرافیک بازی خارق العادست ها ! پس ما بهش میگیم بهترین ؟!
ببینم همین الان تکلیفه خودت را مشخص کن سایتها را قبول داری یانه ؟ اگه قبول داری که خدا را شکر اکثر سایتها با همین 60 فریم بودنه بازی گفتن از گیرز 3 و کرایسیس 2 و kz3 گرافیکه بیشتری داره ! تا اینجا تموم ؟! پس میشه نتیجه گرفت اگه rage با همین گرافیک 30 فریم بود سایتها لقب بهترین را دادند بهش ! حالا که 30 فیریم اضافه داره میتونست چیکار کنه ؟
اگه قبول نداری که هیچی نیاز به بحث نداریم میشه همون نظر شخصی ! اگه میخوای بگی کارمک سطح سوادش در حد تو نیست؟ و نمیدونه از دهنش چی در میاد وقتی سال 2007 که بازی تازه معرفی شده و بحث این فنبازی ها هم که الان هست اون زمون نبود میگه وقتی 30 فریم باشه 3 برابر افکت بیشتر پیاده میکنیم میدونه چی داره میگه !
وقتی بازی سازها درگیر 4 تا فریم هستند و نمیتوند بازیه خودشون را روی 30 فریم قفل کنند ! و حتی با کلی پارگیه تصویر حتی نمیتونن اون 26 فریم را هم نگه دارند کاره RAGE بیشتر شاهکار میشه که روی 60 قفل میکنه !
من فقط توکفه این موندم که شماها حتی ارزش 60 فریم بودنه ریج را هم اوردین پایین :lol: که بگن بازیسازهای دیگه هم میتونستند با 60 فریم گرافیک rage را درست کنن :lol: واقعا این بازیسازها تا حالا چه احمقی بودن که با 30 فریم میخواستند بهترین گرافیک درست کنن ! همون خیلی راحت میومدند بازی را راحته راحت مثل اب خوردن 60 فریم میساختن تا به بازیشون سایتها بگن بهترین ( فقط به خاطر 60 فریم بودنش! ) کشف بزرگ بازیسنتر بازی اگه 60 فریم باشه سایتها بهش میگن بهترین :lol:
حالا من کاری به بحث شما دو تا ندارم.خودم نظرم رو Crysis 2ـه،ولی این موضوع که Rage اگه عوض 60 فریم،30 فریم میبود،الان شاید این مشکلات رو نداشت اصلا موضوع پیچیده ای نیست و واضحه!فریم 2 برابر،نمیگم 2 برابر قدرت کنسول رو میگیره،ولی 30% هم بیشتر بگیره،اگه 30 فریم بود میشد این قدرت رو صرف چیزای دیگه کرد.اگه محیط ها بسته بود،اون قدرتی که صرف پردازش 200 متر یا 300 متر یا N متر جلوتر میشه میشد صرف مشکلات تکسچر ها بشه.
فریم ریت با Detail و Texture و ... رابطه ی عکس داره!فریم بالا بره،باید از جزئیات و ... کم کرد.فریم پایین بیاد میشه به جزئیات و غیره اضافه کرد.به همین سادگی.
از کجا میگی 2 برابر قدرت کنسول را نمیگیره ؟!:دی عزیزم راحت میگیره و شایدم بیشتر . فریم خیلی دست و بال بازیساز را میگیره همین الانش بازیسازه ها فقط به خاطر 5 فیریم نمیتونن بازی را روی 30 قفل کنند! خودت همون کرایسیس 1 را یادت بیار سال 2007 به زور کارت گرافیکی پیدا میشد بازی را 27 فیرم اجرا کنه بعد از چند سال تا سال 2009 که دو سال از روش گذشته بود nvidia کارت هایی ساخته بود که حداقل 3 برابر از لحظ فنی قویتر از کارتهای 2007 بود ولی بازم نمیتونستند بازی را 60 فریم اجرا کنند ! یعنی خودت حساب کنی با قدرت 3 برابر نمیتونستند فریم 2 برابر بدند !
الان فکر نکنی دارم کرایسیس را با rage مقایسه میکنم !:دی منظورم اینه که خودت میبینی با اینکه قدرت سخت افزار چند برابر میشه ولی نمیتوند همون چند برابر فریم را بدند پس ببین rage با 60 فریم که اونم قفل شده که نهایت 2 تا فریم میاد پایینتر چه پرفورمنسی از سیستم میکشه بیرون ? و دست بازی ساز چقدر محدود میکنه . خود کارمک هم که همون زمان گفته بود میتونیم 3 برابرگرافیک بیشتری بدم ! البته فکر کنم تو بازیسنتر فکر میکنن که u3 تقریبا 4 برابر rage گرافیک داره که اگه حتی rage با 30 فریم 3 برابر گرافیک داشت تازه میشد انچارتد 3 حالا با یکم گرافیک کمتر :lol:

آخرین ویرایش:
از کجا میگی 2 برابر قدرت کنسول را نمیگیره ؟!:دی عزیزم راحت میگیره و شایدم بیشتر . فریم خیلی دست و بال بازیساز را میگیره همین الانش بازیسازه ها فقط به خاطر 5 فیریم نمیتونن بازی را روی 30 قفل کنند! خودت همون کرایسیس 1 را یادت بیار سال 2007 به زور کارت گرافیکی پیدا میشد بازی را 27 فیرم اجرا کنه بعد از چند سال تا سال 2009 که دو سال از روش گذشته بود nvidia کارت هایی ساخته بود که حداقل 3 برابر از لحظ فنی قویتر از کارتهای 2007 بود ولی بازم نمیتونستند بازی را 60 فریم اجرا کنند ! یعنی خودت حساب کنی با قدرت 3 برابر نمیتونستند فریم 2 برابر بدند !
الان فکر نکنی دارم کرایسیس را با rage مقایسه میکنم !:دی منظورم اینه که خودت میبینی با اینکه قدرت سخت افزار چند برابر میشه ولی نمیتوند همون چند برابر فریم را بدند پس ببین rage با 60 فریم که اونم قفل شده که نهایت 2 تا فریم میاد پایینتر چه پرفورمنسی از سیستم میکشه بیرون ? و دست بازی ساز چقدر محدود میکنه . خود کارمک هم که همون زمان گفته بود میتونیم 3 برابرگرافیک بیشتری بدم ! البته فکر کنم تو بازیسنتر فکر میکنن که u3 تقریبا 4 برابر rage گرافیک داره که اگه حتی rage با 30 فریم 3 برابر گرافیک داشت تازه میشد انچارتد 3 حالا با یکم گرافیک کمتر :lol:
/:)
خو الان حرف من و تو که یکیه!:دی
والا من خط کش(!) نذاشتم اندازه بگیرم و نسبت ببندم فریم N برابر چند برابر قدرت کنسول رو میگیره.دست پایین گرفتم تا فقط منظورم رو برسونم.حالا به اونش کار ندارم دقیقا چقدر میگیره ولی مقدار بیشتری میگیره که همین برای رسوندن منظورم کافی بود.

• Like
Reactions: LBJ4Ever
باشه .... شما بشین تو رویات با Rage در 30 فریم و محیط بسته عشق و حال کن و به خودت توهم بده که داره روی Xbox 1440 یا PS 5 اجرا میشه ...

معنی این برابر رو هم من نمیفهمم ، گرافیک 3 برابر یعنی چی دقیقا ؟!! مثلا من میدونم 3 برابره 2 میشه 6 ولی نمیدونم گرافیک 3 برابر دقیقا چجور گرافیکیه ... لابد تو خب بلدی و نشستی Rage * 3 رو با U3 مقایسه کردی و فهمیدی که مثلا U3 میشه در حد شلغم .
خب اینو به ما هم نشون بدی ( یعنی همین Rage * 3 ) مسلما ما هم به شما آقای گرافیک ایمان میاریم .

• Like
Reactions: Kavigne
باشه .... شما بشین تو رویات با Rage در 30 فریم و محیط بسته عشق و حال کن و به خودت توهم بده که داره روی Xbox 1440 یا PS 5 اجرا میشه ...

معنی این برابر رو هم من نمیفهمم ، گرافیک 3 برابر یعنی چی دقیقا ؟!! مثلا من میدونم 3 برابره 2 میشه 6 ولی نمیدونم گرافیک 3 برابر دقیقا چجور گرافیکیه ... لابد تو خب بلدی و نشستی Rage * 3 رو با U3 مقایسه کردی و فهمیدی که مثلا U3 میشه در حد شلغم .
خب اینو به ما هم نشون بدی ( یعنی همین Rage * 3 ) مسلما ما هم به شما آقای گرافیک ایمان میاریم .
چون خیلی دوست داری بحث را پیچ بدی ! و بگی حرفهایی که من میزنم تو متوجه نمیشی !
دارم میگم وقتی سایتها ها را قبول داری؟ پس باید قبول کنی وقتی rage اومد بهترین گرافیک را داشت ! یعنی بالاتر از کرایسیس 2 و گیرز 3 و kz3 که داشتند روی 30 فریم اجرا میشدند ! حالا شما برای ما توضیح بده انچارتد 3 چقدر بهتر از مثلا c2 یا kz3 هست بعد برای خودت بگو یه بازی مثل rage اگه محیطهای بسته تر و 30 فریم بود ( با اینکه با همون 60 فریم بهتر از بازیهای c2 و کیلزون 3 ) چی میتونست با گرافیکش بسازه ؟!
بعد برات مثال زدم که بعد از 2 و 3 سال پیشرفت تا سال 2009 با اومدنه کارتهای چند برابر قویتر از سال 2007 بازم کارتها نتونستند کرایسیس را دو برابر فریم اجرا کنند ! خب این نشون میده به دست اوردنه فریم کشکی نیست ! منتها شما میخواید ارزش کاری ریج را بیارید پایین و بگید که بازیسازهای دیگه هم 60 فریم میساختن میشدند بهترین !

من به تریلر قدیمی از ریج دارم که Tim willits در مورد بازی داره توضیح میده، تو این ویدو یسری افکت مثل DOF یا lightbeam و سایه زنی در سطح وحشتناکی بکار رفته :
44946115257196315682.jpg

78216478350714268235.jpg

25149817695374068142.jpg

06756862248151908775.jpg

23459679342696102169.jpg

69961763538046812699.jpg

13643951224372120247.jpg
فک کنم 30 فریم میساختن گرافیک بازی مثل تصاویر بالا میشد :d

ولی جدا از شوخی همین که بازی بدون احتساب ِ 60 فریم ، جزو بهترین هاست شک نکنید کسی جز کارمک از عهده این کار برنمی اومد ؛ چیزی که واضح ـه اگه شرکت های دیگه هم چنین توانایی داشتند 100% مغز خر نخوردن که بازیشون رو 30 فریم بدن بیرون :d

آخرین ویرایش:
بعد برات مثال زدم که بعد از 2 و 3 سال پیشرفت تا سال 2009 با اومدنه کارتهای چند برابر قویتر از سال 2007 بازم کارتها نتونستند کرایسیس را دو برابر فریم اجرا کنند !
برای اینکه Crysis به هیچ وجه بهینه نبود . یکسال بعد با عرضه Crysis Warhead همون کارت هایی که روی ماکسیموم کیفیت Crysis رو 30 فریم نمیدادن Warhead رو با گرافیکی به مراتب بهتر 50 تا 60 فریم اجرا میکردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or