این ها هم بر اساس همین 60 فریم بودن گفتند بهترین گرافیک ها؟؟
بله بله کدوم سایت گفته به خاطر 60 فریم بودن ما گفتیم بهترینه ؟! نه اخه یه چیزی بگید ادم تا دور سرگیجه نگیره ! کدوم سایت ؟ پسر جان تمام سایتها فقط و تنها و اگر فقط به خاطر گرافیکش گفتند . یعنی هر مدلی که هست باید یه جریان دبه در اوردن باشه دیگه ؟
طرف میاد تو نقد سایتش میگه ( بدون اشاره به فریم ) وقتی محیط ها را نگاه میکردم فکم میخورد زمین ! با جزئیات بی نظیر ! گرافیکه بازی باور نکردنیه ! یعنی الان کجا گفته 60 فریم ؟ یعنی فکش خورده زمین به خاطر 60 فریم بودنش ؟!
Rage اگه 30 فریم بود مثلا چی میشد ؟!! ایراداتش برطرف میشد ، یعنی رزولوشن تکسچرهاش به حد مطلوب می رسید ، مشکل Texture Loading ش برطرف میشد ، فیزیکش بهتر میشد ( خداییش از لحاظ فیزیک و تاثیر پذیری محیط ضعیفه ) مشکل AA ش برطرف میشد و مثلا چند تا افکت هم اضافه میشد ، خب اینا خیلی مسائل پیچیده و دست نیافتنیه ؟!! Uncharted و Gears که اینا رو دارن خب ! حالا اگه فکر میکنید با 30 فریم بودن و خطی بودن Rage یه اتفاق عجیب غریب توی نسل حاضر و روی این کنسولهای 6 - 7 ساله میفتاد ، OK ... به رویاپردازی تون ادامه بدید و حالشو ببرید .
پس اگه اینها هم اضافه میشد تازه میشد گیرز 3 و انچارتد ؟! ببینم کدوم سایت گفته ما به خاطر 60 فریم بودنه بازی براش گفتیم بهترینه ؟! مثلا سایتی نشون بده بگه بازی در 60 فریم اجرا میشه ( OMG!)با این حساب گرافیک بازی خارق العادست ها ! پس ما بهش میگیم بهترین ؟!
ببینم همین الان تکلیفه خودت را مشخص کن سایتها را قبول داری یانه ؟ اگه قبول داری که خدا را شکر اکثر سایتها با همین 60 فریم بودنه بازی گفتن از گیرز 3 و کرایسیس 2 و kz3 گرافیکه بیشتری داره ! تا اینجا تموم ؟! پس میشه نتیجه گرفت اگه rage با همین گرافیک 30 فریم بود سایتها لقب بهترین را دادند بهش ! حالا که 30 فیریم اضافه داره میتونست چیکار کنه ؟
اگه قبول نداری که هیچی نیاز به بحث نداریم میشه همون نظر شخصی ! اگه میخوای بگی کارمک سطح سوادش در حد تو نیست؟ و نمیدونه از دهنش چی در میاد وقتی سال 2007 که بازی تازه معرفی شده و بحث این فنبازی ها هم که الان هست اون زمون نبود میگه وقتی 30 فریم باشه 3 برابر افکت بیشتر پیاده میکنیم میدونه چی داره میگه !
وقتی بازی سازها درگیر
4 تا فریم هستند و نمیتوند بازیه خودشون را روی 30 فریم قفل کنند ! و حتی با کلی پارگیه تصویر حتی نمیتونن اون 26 فریم را هم نگه دارند کاره RAGE بیشتر شاهکار میشه که روی 60 قفل میکنه !
من فقط توکفه این موندم که شماها حتی ارزش 60 فریم بودنه ریج را هم اوردین پایین
که بگن بازیسازهای دیگه هم میتونستند با 60 فریم گرافیک rage را درست کنن
واقعا این بازیسازها تا حالا چه احمقی بودن که با 30 فریم میخواستند بهترین گرافیک درست کنن ! همون خیلی راحت میومدند بازی را راحته راحت مثل اب خوردن 60 فریم میساختن تا به بازیشون سایتها بگن بهترین ( فقط به خاطر 60 فریم بودنش! )
کشف بزرگ بازیسنتر بازی اگه 60 فریم باشه سایتها بهش میگن بهترین
حالا من کاری به بحث شما دو تا ندارم.خودم نظرم رو Crysis 2ـه،ولی این موضوع که Rage اگه عوض 60 فریم،30 فریم میبود،الان شاید این مشکلات رو نداشت اصلا موضوع پیچیده ای نیست و واضحه!فریم 2 برابر،نمیگم 2 برابر قدرت کنسول رو میگیره،ولی 30% هم بیشتر بگیره،اگه 30 فریم بود میشد این قدرت رو صرف چیزای دیگه کرد.اگه محیط ها بسته بود،اون قدرتی که صرف پردازش 200 متر یا 300 متر یا N متر جلوتر میشه میشد صرف مشکلات تکسچر ها بشه.
فریم ریت با Detail و Texture و ... رابطه ی عکس داره!فریم بالا بره،باید از جزئیات و ... کم کرد.فریم پایین بیاد میشه به جزئیات و غیره اضافه کرد.به همین سادگی.
از کجا میگی 2 برابر قدرت کنسول را نمیگیره ؟!
عزیزم راحت میگیره و شایدم بیشتر . فریم خیلی دست و بال بازیساز را میگیره همین الانش بازیسازه ها فقط به خاطر 5 فیریم نمیتونن بازی را روی 30 قفل کنند! خودت همون کرایسیس 1 را یادت بیار سال 2007 به زور کارت گرافیکی پیدا میشد بازی را 27 فیرم اجرا کنه بعد از چند سال تا سال 2009 که دو سال از روش گذشته بود nvidia کارت هایی ساخته بود که حداقل 3 برابر از لحظ فنی قویتر از کارتهای 2007 بود ولی بازم نمیتونستند بازی را 60 فریم اجرا کنند ! یعنی خودت حساب کنی با قدرت
3 برابر نمیتونستند
فریم 2 برابر بدند !
الان فکر نکنی دارم کرایسیس را با rage مقایسه میکنم !
منظورم اینه که خودت میبینی با اینکه قدرت سخت افزار چند برابر میشه ولی نمیتوند همون چند برابر فریم را بدند پس ببین rage با 60 فریم که اونم قفل شده که نهایت 2 تا فریم میاد پایینتر چه پرفورمنسی از سیستم میکشه بیرون ? و دست بازی ساز چقدر محدود میکنه . خود کارمک هم که همون زمان گفته بود میتونیم 3 برابرگرافیک بیشتری بدم ! البته فکر کنم تو بازیسنتر فکر میکنن که u3 تقریبا 4 برابر rage گرافیک داره که اگه حتی rage با 30 فریم 3 برابر گرافیک داشت تازه میشد انچارتد 3 حالا با یکم گرافیک کمتر