کاور شماره جدید مجله GameInformer: بازی Batman: Arkham Origins

RattleSnake

کاربر سایت
241-610.jpg

شایعات حقیقت داشت Rocksteady دیگر برروی Batman کارنمی‌کند. امروز Game Informer پرده از کاور شماره بعدی خود داد بازی Batman: Arkham Origins .

سازنده این عنوان طبق شایعات Warner Bros. Games Montreal بود که تایید شد این استدیو عنوان جدید Batman را می‌سازد. تایید شده است که WB Montreal به کلیه تکنولوژی‌های استدیو Rocksteady و موتور تغییر یافته Unreal engine 3 این استدیو دسترسی کامل دارد.
این بازی داستان سال‌های نوجوانی Btaman یعنی دوران نقره‌ای را روایت می‌کند و دشمن اصلی Batman هم Deathstroke قاتل معرفی شده است کسی که برای اولین بار در بازی‌های سری Arkham قرار می‌گیرد.
Eric Holmes کارگردان Batman: Arkham Origins است او سرطراح بازی‌های open world اکشن The Incredible Hulk: Ultimate Destruction و Prototype است. او عاشق کمیک است ، او حتی دسته توشتی از سری‌عای فرعی کمیک‌ها دارد مانند Transformers: Megatron Origin.

گیمران لازم نیست زیاد منتظر انتشار Btaman بعدی باشند زیرا این بازی امسال عرضه می‌شود،Batman: Arkham Origins در 25 اکتبر 2013 برای WiiU،PC،Playstation 3 و Xbox 360 عرضه می‌شود.

cov_241_l.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
اين بتمن نقره اي(يا جوان ) خيلي پتانسيل بالايي داشت حيف سازنده بازي عوض شد.منتظر بودم خود RS بازيو بسازه چون اين دوره بتمن خصوصياتش فرق داره ولي متاسفانه نشد:(

عجیبه که برای معرفی بازی ، عکس Deathstroke رو گذاشتن ! :دی البته Deathstroke بعضی جاها توی کمیک های Batman و Batman & Robin پیداش میشه (هرچند خودم اونا رو نخوندم) ولی کلاً انتظار داشتم یه کاراکتر مرتبط تر با Batman رو ببینیم نه Deathstroke !
نسخه های Vita و 3DS هم تحت عنوان Batman: Arkham Origins Blackgate ساخته میشن. Armature Studio این نسخه ها رو به صورت 2.5 بعدی و با حال و هوای به اصطلاح Metroid Style و Exploration Action میسازه. این Armature Studio هم گویا استودیویی هست که از بعضی سازنده های اصلی تریلوژی Metroid Prime تشکیل شده و میشه انتظار یه بازی با کیفیت رو برای کنسول های دستی داشت.
کلاً به دلیل عوض شدن سازنده بازی ، به نظرم بد نیست سبک بازی هم عوض شده باشه. :دی توی اون یکی تاپیک هم گفتم ، خیلی دوست دارم یه بازی Batman مرحله ای ببینم. یعنی توی هر مرحله با یه Villain و نوچه هاش طرف باشیم و بعد از دو نسخه Arkham که محیط های عظیمی داشتن ، این دفعه یه کم سبک بازی عوض بشه. هرچند طراح اصلی بازی Open World کار هست و توی عکس هم به نظر میرسه بازی Open World هست ! :دی

ای جانم :دی هر چند که سازنده عوض شده بعید میدونم جز راک استدی کسی بتونه جهشی مثل aa به ac تو این نسخه پیاده کنه ولی با این حال میتونه بازم فوق العاده بشه.

کلاً به دلیل عوض شدن سازنده بازی ، به نظرم بد نیست سبک بازی هم عوض شده باشه. :دی توی اون یکی تاپیک هم گفتم ، خیلی دوست دارم یه بازی Batman مرحله ای ببینم. یعنی توی هر مرحله با یه Villain و نوچه هاش طرف باشیم و بعد از دو نسخه Arkham که محیط های عظیمی داشتن ، این دفعه یه کم سبک بازی عوض بشه. هرچند طراح اصلی بازی Open World کار هست و توی عکس هم به نظر میرسه بازی Open World هست ! :دی

اتفاقا نکته مثبت این سری ow بودنش بوده و هست و این چیزی که شما میخوای خطی بشه و مرحله ای اون وقت تبدیل میشه به مزخرف های مختلفی که ساختن تا حالا مثل اسپایدر من و xمن و خیلی نمونه های دیگه

کرکترهای مرتبط تر در بازی Rock Steady میبینی اونم انشالله برای نسل بعد هست و انشالله 2014 میاد :دی.
ایشاالله Rocksteady سرگرم ساخت اون بازی TMNT باشه ! :دی یکی از آرزوهای گیمی من این هست که یه TMNT با کیفیت Batman های Rocksteady ببینم !
دیگه توی دو نسخه قبلی کمتر Villain درست حسابی ای از Batman باقی مونده که بهش نپرداخته باشن و به نظرم بد نیست یه کم صبر کنن و چند سال دیگه یه ریبوت جدید با حال و هوای متفاوت بسازن.

اصلا بدون سازنده اصلیش فایده نداره،میشه مثل BIOSHOCK 2,MODERN WARFARE 3 و.....
A Piece of Crap:thumbdown
تازه جوکرم نباشه که اصلا بازی ارزش خرید نداره!=((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or