کاور شماره جدید مجله GameInformer: بازی Batman: Arkham Origins

RattleSnake

کاربر سایت
241-610.jpg

شایعات حقیقت داشت Rocksteady دیگر برروی Batman کارنمی‌کند. امروز Game Informer پرده از کاور شماره بعدی خود داد بازی Batman: Arkham Origins .

سازنده این عنوان طبق شایعات Warner Bros. Games Montreal بود که تایید شد این استدیو عنوان جدید Batman را می‌سازد. تایید شده است که WB Montreal به کلیه تکنولوژی‌های استدیو Rocksteady و موتور تغییر یافته Unreal engine 3 این استدیو دسترسی کامل دارد.
این بازی داستان سال‌های نوجوانی Btaman یعنی دوران نقره‌ای را روایت می‌کند و دشمن اصلی Batman هم Deathstroke قاتل معرفی شده است کسی که برای اولین بار در بازی‌های سری Arkham قرار می‌گیرد.
Eric Holmes کارگردان Batman: Arkham Origins است او سرطراح بازی‌های open world اکشن The Incredible Hulk: Ultimate Destruction و Prototype است. او عاشق کمیک است ، او حتی دسته توشتی از سری‌عای فرعی کمیک‌ها دارد مانند Transformers: Megatron Origin.

گیمران لازم نیست زیاد منتظر انتشار Btaman بعدی باشند زیرا این بازی امسال عرضه می‌شود،Batman: Arkham Origins در 25 اکتبر 2013 برای WiiU،PC،Playstation 3 و Xbox 360 عرضه می‌شود.

cov_241_l.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
WB بازی رو توی همون مسیری نگه میداره که RS بنا کرده. این بازی جوری از آب درمیاد که متوجه نشی RS ساخته یا کس دیگه :دی.
امیدوارم :دی من بعد از بازی کردن Arkham Asylum با خودم میگفتم یعنی میشه یه Batman از این بهتر ساخته بشه، بعد از بازی کردن Arkham City دیدم بله میشه :دی حالا اگه Rocksteady سازنده بازی بود میتونستم امیدوار باشم حتی یه چیزی بهتر از Arkham City تجربه کنم ولی فعلا نگران هستم :دی البته تا اولین نمایش های بازی باید منتظر موند شاید واقعا یه چیز خیلی عالی ساختن.

شخصیت Deathstrok رو جلد مجله هاکی از اینه تو بازی گویا دشمن اصلیمون اینه... d: شخصیتش بیشتر Captain America هستش ولی قدرتش رو برای اینکه در راه درست استفاده کنه به عنوان سربازی که پول میگیره و کار انجام میده شناخته میشه. تو Smalville هم شخصیتش وجود داشت.

تقریبا تمام بتمن ها رو از PS اینا بازی کردم و کلا کیفیت بازی برام خیلی مهم نبود ، ولی از بعد این 2 نسخه ی اخیر رکستادی توقعم خیلی بالا رفت و الان اگر این نسخه رو خراب کنن واقعا به سیر پیشرفت بتمن تو صنعت گیم ضربه ی جدی وارد میشه.
امیدوارم خوب باشه....بتمن کلی کمیک داره که در مورد این بازه ی زمانیه پس پتانسیل این عنوان هم می تونه بالا باشه.

من واقعا نمی فهمم چرا وقتی یک استادیو داره یک بازی رو درست حسابی می سازه می ده دست ملت هی استادیو سازنده اون بازی رو عوض می کنن که در 90% موارد اون بازی با افت کیفیت و نارضایتی گیمر ها همراه می شه
نمونه هم در این نسل زیاد داشتیم شکر خدا

یجورایی تو این عکس که دیدم قیافه Deathstroke منو یاد سریال Arrow انداخت(اونایی که دیدند منظور منو میدونند!)
فقط امیدوارم یه مقدار بیشتر با جوونی Bruce Wayne آشنا بشیم.شروع همه ی ماجراجویی ها و داستان ها از همین دوران بود !

بسیار هم عالی:دی

حالا اگه Rocksteady سازنده بازی بود میتونستم امیدوار باشم حتی یه چیزی بهتر از Arkham City تجربه کنم ولی فعلا نگران هستم :biggrin1:
این بازی از Arkham City بهتر هم بشه، منتقدا به خاطر عوض شدن سازنده تحویلش نمیگیرن، اینو مطمئنم:دی نمونش هم همین یه سال اخیر زیاد بوده.

عجیبه که برای معرفی بازی ، عکس Deathstroke رو گذاشتن ! :دی البته Deathstroke بعضی جاها توی کمیک های Batman و Batman & Robin پیداش میشه (هرچند خودم اونا رو نخوندم) ولی کلاً انتظار داشتم یه کاراکتر مرتبط تر با Batman رو ببینیم نه Deathstroke !
نسخه های Vita و 3DS هم تحت عنوان Batman: Arkham Origins Blackgate ساخته میشن. Armature Studio این نسخه ها رو به صورت 2.5 بعدی و با حال و هوای به اصطلاح Metroid Style و Exploration Action میسازه. این Armature Studio هم گویا استودیویی هست که از بعضی سازنده های اصلی تریلوژی Metroid Prime تشکیل شده و میشه انتظار یه بازی با کیفیت رو برای کنسول های دستی داشت.
کلاً به دلیل عوض شدن سازنده بازی ، به نظرم بد نیست سبک بازی هم عوض شده باشه. :دی توی اون یکی تاپیک هم گفتم ، خیلی دوست دارم یه بازی Batman مرحله ای ببینم. یعنی توی هر مرحله با یه Villain و نوچه هاش طرف باشیم و بعد از دو نسخه Arkham که محیط های عظیمی داشتن ، این دفعه یه کم سبک بازی عوض بشه. هرچند طراح اصلی بازی Open World کار هست و توی عکس هم به نظر میرسه بازی Open World هست ! :دی
یعنی بازی خطی بشه دیگه منظورت اینه؟
---------
جو خیلی شاد به بازی ندن فقط :دی.

DeathStroke در Young Justice(چقدر شبیه بیگ باسه این بابا:d)

خیلی ویلین خوفی نیست این DeathStroke(البته خودم ازش خوشم میاد!)،همچنان امیدوارم بقیه سوپرهیروها تو بازی باشن!

من واقعا نمی فهمم چرا وقتی یک استادیو داره یک بازی رو درست حسابی می سازه می ده دست ملت هی استادیو سازنده اون بازی رو عوض می کنن که در 90% موارد اون بازی با افت کیفیت و نارضایتی گیمر ها همراه می شهنمونه هم در این نسل زیاد داشتیم شکر خدا
فكر كنم راكستدى داره روى يك پروژه ى خيلى بزرگ كار مى كنه و گرنه وارنر شركتى نيست كه بخواد روى بتمن حال حاضر قمار كنه اما اگه تمام امكاناتى كه در ساخت اين دو نسخه رو داشته باشن مى شه بهش اميدوار بود ولى به نظرم حالا كه deathstroke هست deadshot هم بهش اضافه مى كردن حداقل بدونيم يك دشمن در بازى نداريم ولى در هر صورت من حتما اين يكى رو هم بازى مى كنم

این RS واقعا تو کارش استاد بود.یعنی لذتی که من از این 2 تا بتمن،به خصوص AC بردم وصف نشدنی هست.

کمتر بازی ایی دیده بودم که انقدر گیم پلیش کامل باشه.واقعا گیم پلیش 10 بود.

نمراتش هم که همگی دیدن.وقتی یه سازنده انقدر تو کارش استاده،مگه مرض دارن که عوضش میکنن؟:|ماشااله چه استدیوی با سابقه ایی هم جانشینشون شده.مطمئنم گند میخوره به بازی.تردید ندارم.

بدون تردید استدیوی جدید،بدون ذره ایی نوآوری و خلاقیت،میاد همون بازی قبلی رو رنگ میکنه و به عنوان شماره جدید عرضه میکنه.که اینم نتیجش میشه همون گند خوردن به بازی.

وقتی یه سازنده انقدر تو کارش استاده،مگه مرض دارن که عوضش میکنن؟:|

فکر کنم تو همین سایت خوندم یکی از اعضای RS گفته بود که نمیخوان اونا رو به عنوان یه استدیو بتمن ساز بشناسن احتمالا خودشون خواستن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or