کاور شماره جدید مجله GameInformer: بازی Batman: Arkham Origins

RattleSnake

کاربر سایت
241-610.jpg

شایعات حقیقت داشت Rocksteady دیگر برروی Batman کارنمی‌کند. امروز Game Informer پرده از کاور شماره بعدی خود داد بازی Batman: Arkham Origins .

سازنده این عنوان طبق شایعات Warner Bros. Games Montreal بود که تایید شد این استدیو عنوان جدید Batman را می‌سازد. تایید شده است که WB Montreal به کلیه تکنولوژی‌های استدیو Rocksteady و موتور تغییر یافته Unreal engine 3 این استدیو دسترسی کامل دارد.
این بازی داستان سال‌های نوجوانی Btaman یعنی دوران نقره‌ای را روایت می‌کند و دشمن اصلی Batman هم Deathstroke قاتل معرفی شده است کسی که برای اولین بار در بازی‌های سری Arkham قرار می‌گیرد.
Eric Holmes کارگردان Batman: Arkham Origins است او سرطراح بازی‌های open world اکشن The Incredible Hulk: Ultimate Destruction و Prototype است. او عاشق کمیک است ، او حتی دسته توشتی از سری‌عای فرعی کمیک‌ها دارد مانند Transformers: Megatron Origin.

گیمران لازم نیست زیاد منتظر انتشار Btaman بعدی باشند زیرا این بازی امسال عرضه می‌شود،Batman: Arkham Origins در 25 اکتبر 2013 برای WiiU،PC،Playstation 3 و Xbox 360 عرضه می‌شود.

cov_241_l.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
توی e3 2010 بتمن به عنوان یکی از بازی های 3ds اعلام شد که نشون می ده حداقل 2 سال روش کار شده که برای یک عنوان کنسول دستی که 2.5 بعدی هم هست کیفت کار رو تضمین می کنه
اگه بازی توی گاتهام باشه با توجه به محدودیت سخت افزاری یا بازی رو خطی می کنن یا گاتهام رو قسمت بندی می کنن تا هر قسمت رو لود کنه یا شایدم هم معجره کنن

ایشاالله Rocksteady سرگرم ساخت اون بازی TMNT باشه ! :دی یکی از آرزوهای گیمی من این هست که یه TMNT با کیفیت Batman های Rocksteady ببینم !
دیگه توی دو نسخه قبلی کمتر Villain درست حسابی ای از Batman باقی مونده که بهش نپرداخته باشن و به نظرم بد نیست یه کم صبر کنن و چند سال دیگه یه ریبوت جدید با حال و هوای متفاوت بسازن.
اکتی قرار داد 3 ساله حقوق TMNT رو داره. Rocksteady حتمالا یک IP جدید می‌سازه یا یک Batman دیگر برای کنسول‌های نسل بعدی.:d فعلا هم که یک TMNT تابستان میاد و سازندش کلی GOTY درو کرده:|

ایشاالله Rocksteady سرگرم ساخت اون بازی TMNT باشه ! :دی یکی از آرزوهای گیمی من این هست که یه TMNT با کیفیت Batman های Rocksteady ببینم !
دیگه توی دو نسخه قبلی کمتر Villain درست حسابی ای از Batman باقی مونده که بهش نپرداخته باشن و به نظرم بد نیست یه کم صبر کنن و چند سال دیگه یه ریبوت جدید با حال و هوای متفاوت بسازن.

درسته Villain درست حسابی نمونده ولی هنوز چنتا تیکه ناتموم داره بازیشون!!
هاش رو معلوم نشد چی شد,یا کلای فیس که افتاد تو لازاروس پیت,قضیه راس الغول و دخترش هم هنوز ادامه داشت,فرار بلک ماسک و نشانه های مترسک هم که بود!!!!

امیدوارم یه بازی بتمن خوبی باشه. این چند وقته میخواستم هر دو بتمن قبلی رو بازی کنم. از بس بازیهای شاهکاری بودن. کاش این هم حداقل حداقل در حد B:AA باشه.

از اسم بازی و داستانش قشنگ مشخص ـه قراره پایه های arkhamverse رو برای نسل بعد محکم کنن!تنها نگرانی من تغییر سازنده و کارگردان بازی ـه که هم خیلی منتقد ها رو وسواسی می کنه هم ممکنه به ضرر این سری تموم بشه!
سوالی که می مونه اینه که نویسنده ی بازی قراره کی باشه؟snyder رو بیارن داستان رو بنویسه, جالب می شه:d
امیدوارم WB همون کاری که disney توی hollywood کرد رو توی این صنعت پیاده کنه.خیلی خوب می شه اگه یه سری استودیو رو مامور ساخت بازی از روی اسیر اعضای JL بکنه و RS هم خودش بازی JL رو بسازه عالی می شه!
یکی از آرزوهای گیمی من این هست که یه TMNT با کیفیت Batman های Rocksteady ببینم !
نگو اریا :((

از کاور و عکس هاش که مشخصه بازی هنوز تاریکه و تاریگ تر هم شده !
اما یکم این استدیو بازی و اون کارگردان O-W اش ذهنمو میریزه بهم !
الان هم کاملا مشخصه راک استدی واسه ی نسخه بعدی هم داره آماده میشه !

از اسم و لوگوی بازی این طور میشه برداشت کرد که دنباله رو دو شماره قبلیه ولی فقط امیدوارم بتونن کیفیت کار Rocksteady رو حفظ کنن.
بتمن بهتر نمیخوام، اگه بتونند کیفیت مساوی ارخام سیتی هم بسازند کلاهمو میندازم هوا.

کسی میدونه دقیقا چرا سازنده عوض شده؟ راک استدی داره روی یه بازی دیگه کار میکنه یا میونه ش با وارنر به هم خورده؟

نمیدونم بدون راک استدی بازم بازی خوبی میشه یا نه... امیدوارم خرابش نکنن! :-s

اولش که خبر رو دیدم گفتم ای جان، وقتی خبر رو خوندم اینجوری شدم ==>:| من آدم بدبینی نیستم ولی اصولا بازی هایی که یهویی سازنده رو عوض میکنن خیلی سخته بتونه موفقیت نسخه های اصلی رو تکرار کنه. این دو تا Batman ـی که Rocksteady ساخت جز بهترین تجربه های این نسلم بود، امیدوارم این یکی خراب نکنه یه وقت :دی

اولش که خبر رو دیدم گفتم ای جان، وقتی خبر رو خوندم اینجوری شدم ==>:| من آدم بدبینی نیستم ولی اصولا بازی هایی که یهویی سازنده رو عوض میکنن خیلی سخته بتونه موفقیت نسخه های اصلی رو تکرار کنه. این دو تا Batman ـی که Rocksteady ساخت جز بهترین تجربه های این نسلم بود، امیدوارم این یکی خراب نکنه یه وقت :دی
WB بازی رو توی همون مسیری نگه میداره که RS بنا کرده. این بازی جوری از آب درمیاد که متوجه نشی RS ساخته یا کس دیگه :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or