کاور شماره جدید مجله GameInformer: بازی Batman: Arkham Origins

RattleSnake

کاربر سایت
241-610.jpg

شایعات حقیقت داشت Rocksteady دیگر برروی Batman کارنمی‌کند. امروز Game Informer پرده از کاور شماره بعدی خود داد بازی Batman: Arkham Origins .

سازنده این عنوان طبق شایعات Warner Bros. Games Montreal بود که تایید شد این استدیو عنوان جدید Batman را می‌سازد. تایید شده است که WB Montreal به کلیه تکنولوژی‌های استدیو Rocksteady و موتور تغییر یافته Unreal engine 3 این استدیو دسترسی کامل دارد.
این بازی داستان سال‌های نوجوانی Btaman یعنی دوران نقره‌ای را روایت می‌کند و دشمن اصلی Batman هم Deathstroke قاتل معرفی شده است کسی که برای اولین بار در بازی‌های سری Arkham قرار می‌گیرد.
Eric Holmes کارگردان Batman: Arkham Origins است او سرطراح بازی‌های open world اکشن The Incredible Hulk: Ultimate Destruction و Prototype است. او عاشق کمیک است ، او حتی دسته توشتی از سری‌عای فرعی کمیک‌ها دارد مانند Transformers: Megatron Origin.

گیمران لازم نیست زیاد منتظر انتشار Btaman بعدی باشند زیرا این بازی امسال عرضه می‌شود،Batman: Arkham Origins در 25 اکتبر 2013 برای WiiU،PC،Playstation 3 و Xbox 360 عرضه می‌شود.

cov_241_l.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
اطلاعات جدیدی که اومده شدیدا هایپ کننده و تا حدودی هم بلند پروازانه هستن. اگه بتونن همه ی اینایی که گفتن رو به خوبی تو بازی پیاده کنن و همون راه Rocksteady رو دنبال کنن فکر میکنم بازی به خوبی Arkham City یا حتی بهتر از اون بشه.

بهترین تصور که اصلا هم دور از دسترس نیست اینه که خود RS داره روی بتمن بعدی برای نسل بعد کار می کنه و این عنوان رو هم دست گرمی دادن برای اواخر نسل ...
مثل یک نسخه فرعی ...
کاری که خدای جنگ و گیرز هم انجام دادن ...
فقط امیدوارم برعکس اون دو عنوان، بتمن موفق عمل کنه ...
اگه بتمنی برای نسل بعد بیاد واقعا برام فرقی نمی کنه که ادامه ماجراهای آرکام سیتی باشه و یا یک ریبوت اونم از بتمن دهه 50 ... نکته مهم اینه که این IP واقعا پتانسیلش برای ادامه خیلی خیلی بالا هستش ...
بتمن و بایوشاک بهترین تجربه این نسل برای من بودن ...

خیلی دوست دارم یه بازی Batman مرحله ای ببینم. یعنی توی هر مرحله با یه Villain و نوچه هاش طرف باشیم و بعد از دو نسخه Arkham که محیط های عظیمی داشتن ، این دفعه یه کم سبک بازی عوض بشه. هرچند طراح اصلی بازی Open World کار هست و توی عکس هم به نظر میرسه بازی Open World هست ! :دی
تمام زیبایی این سری به همین سبک OW هست و کارهای ریز و درشتی که توی بازی انجام میدی که باعث میشه بازی از قسمت مولتی پلیر که شدیدا باب شده بی نیاز باشه. اصلا گیریم بسازن میخوان مچ کی رو بخوابونه و اصلا بت من چقدر قدرت مانور داره در برابر بازی های خطی ؟ مثلا بت من رو بخوان مثل ناتان دریک از لبه پرتگاه آویزون کنن یا پشتش بمب منفجر کنن و بت من فرار کنه؟! این سبک تازه باب شده و من حدس میزنم خیلی از بازی های دیگه هم میان طرفش و شاید نسل بعد سبک متروید زلدایی ازینی که هست خیلی مشهور تر و محبوب تر بشه
اینکه سازنده هم عوض شده بدک نیست. البته اگه بتونن ایده های جدید تزریق کنن با حفظ نقاط قوت دو شماره قبلی که ظاهرا قراره شماره جدید وفادار بمونه
راکستدی هم به احتمال زیاد روی بت من نسل بعد داره کار میکنه. بعید میدونم به این زودیا سراغ بازی جدید برن و وارنر ولشون کنه

The Adventures of Batman & Robin غوغا بود !!! اگه بگم بیشتر از سری Arkham باهاش حال میکردم ، اغراق نکردم !
هفته ای چند بار باید تمومش میکردم ! :دی دیگه اواخر عمر Sega Genesis بازیم داغون شده بود انقدر ازش استفاده کرده بودم و باید با کلی بدبختی و فوت کردن (کار بیهوده ! :دی) اجراش میکردم.
از Harley Quinn و Joker گرفته تا Two Face و Mad Hatter و Mr.Freeze ، تک تک ـشون فوق العاده کار شده بودن و هر کدوم حال و هوای مخصوص به خودشون رو داشتن. بازی هم واقعاً سخت بود و مخصوصاً از قسمت Mad Hatter به بعد جون آدم در می اومد ! :دی
کلاً هر کسی تا حالا بازیش نکرده ، بدون معطلی بره سراغش. گیم پلی فوق العاده ، گرافیک محشر (به خاطر سبک گرافیکیش هنوز هم عالی مونده) ، موسیقی های واقعاً زیبا و تنوع عالی. میشه دو نفره هم بازی کرد و نفر دوم Robin میشه.

عامل بسیار مهم موفقیت این بازی هم همین بود بنظرم با اهنگ گذاری برای هر باس که یه طورایی به شخصیتش میخورد بعلاوه طراحی مراحل هم جوری بود که به شخصیت باس اون مرحله نزدیک بود.البته گرافیکش خدا بود زمان خودش .

الان شما بردار مقایسه کن طراحی جوکر جدید رو داخل ارخام با این:
images

GENESIS--Adventures%20of%20Batman%20%20RobinThe_Oct14%2020_11_42.png

images

جوکر اصلی اولن چهار شونه هیکلی بود و کمر باریکی داشت و همیشه هم دماغ تیزی داشت و نیشش هم تا بناگوشش باز بود .اینو برداشتن با اون طراحیش کردنش نی قلیونی یک طراحی مسخره ایی اصلا جوکر اینطوری نبود.

فریز رو هم به نظرم بد طراحی کرده بودن فریز اصلی چشماش قرمز رنگ بود برق میزد بعدش اینقدر هم cool بود به معنای واقعی:
Picture-131-e1285284084750.png

images

images

نصف زیبایی دنیای بتمن به همین شخصیت پردازیش بود .به نظرم ارخام اولی با ارخام سیتی تو این زمینه بد بودن خیلی هم بد بودن.

Rocksteady خوب کاری کرد که بتمن رو ول کرد حالا میتونن برن سراغ IP های جدید فقط حیف که کیفیت بازیای بتمن میاد پایین یعنی دیگه نباید انتظار شاهکار داشته باشیم

داش محمد (8030) من خودم عاشق The Animated Series هستم و برای همین خیلی با طراحی Villain ها توی اون بازی حال میکردم ! :دی ولی نمیشه گفت طراحی های Rocksteady مشکلی داره. کلاً اینا بحث ـشون جدا هست ، سازنده های The Adventures of Batman & Robin بازی رو بر اساس مجموعه انیمیشنی 1992 ساختن و برای همین اون طراحی ها رو انتخاب کردن که فوق العاده هم کار کردن. ولی Rocksteady کاری به اون مجموعه نداشته و کاراکترها رو با سلیقه خودش طراحی کرده که به نظرم اکثرشون هم خیلی خوب از آب در اومدن. :دی هرچند خودم کلاً به خاطر علاقه ـم به اون سری انیمیشن ، طراحی اون ها رو بیشتر دوست دارم. ارادت من به اون طراحی ها به قدری هست که توی Forza Motorsport 3 هم Joker سری انیمیشنی رو ول نکردم ! :دی

تمام زیبایی این سری به همین سبک OW هست و کارهای ریز و درشتی که توی بازی انجام میدی که باعث میشه بازی از قسمت مولتی پلیر که شدیدا باب شده بی نیاز باشه. اصلا گیریم بسازن میخوان مچ کی رو بخوابونه و اصلا بت من چقدر قدرت مانور داره در برابر بازی های خطی ؟ مثلا بت من رو بخوان مثل ناتان دریک از لبه پرتگاه آویزون کنن یا پشتش بمب منفجر کنن و بت من فرار کنه؟! این سبک تازه باب شده و من حدس میزنم خیلی از بازی های دیگه هم میان طرفش و شاید نسل بعد سبک متروید زلدایی ازینی که هست خیلی مشهور تر و محبوب تر بشه
اینکه سازنده هم عوض شده بدک نیست. البته اگه بتونن ایده های جدید تزریق کنن با حفظ نقاط قوت دو شماره قبلی که ظاهرا قراره شماره جدید وفادار بمونه
راکستدی هم به احتمال زیاد روی بت من نسل بعد داره کار میکنه. بعید میدونم به این زودیا سراغ بازی جدید برن و وارنر ولشون کنه
در فوق العاده بودن بازی های قبلی که شکی نیست ! :دی من خودم به عنوان کسی که از بچگی عاشق Batman بودم و باهاش زندگی میکردم ، به شدت با بازی های Rocksteady حال کردم. کلاً بازی هاشون فوق العاده بودن ، مخصوصاً برای کسی که تک تک Villain ها رو از قبل میشناسه.
اسپویلر خفن داستانی :
مثلاً شاید خیلی ها زیاد با Clayface آشنایی نداشته باشن و آخر بازی وقتی مشخص میشه که اون یکی Joker ، جناب Clayface بوده براشون به اندازه یکی مثل من که عاشق اپیزودهای Clayface توی Animated Series بودم جالب نبوده باشه ! :دی
گیم پلی هم عالی بود و مشکلی نداشت. ولی به نظرم به خاطر حال و هوای بازی اگه تغییری توی سبکش ندن ، میتونه یه حالت تکراری پیدا کنه. چون برعکس بازی های دیگه ، یه IP اوریجینال نیست و سازنده ها برای جلب نظر طرفدارهای Batman باید همیشه چند تا از Villain های معروف رو توی بازی قرار بدن و نمیتونن خودشون Villain جدیدی خلق کنن. برای همین بدم نمیاد یه ذره استراحت به این سری داده بشه و بعدش با ریبوت جدیدی برگرده.
حالت مرحله ای هم حتماً نباید مثل Uncharted باشه ! :دی کلاً میتونن یه حال و هوای دیگه توی دنیای Batman درست کنن و هر مرحله مخصوص خودش باشه. مثلاً توی مرحله Two Face با یه محیط گنگستری طرف باشیم و نوچه هاش با مسلسل و ... بیان سراغمون. یه مرحله Batmobile سواری داشته باشیم. یه مرحله در مورد قضیه حمله Talon ها به عمارت Bruce Wayne باشه. یه جای دیگه با Night Wing یا Robin یه مرحله دو نفره رو تجربه کنیم و ...
البته میدونم این جور بازی ها الآن دیگه جواب نمیده و مشتری نداره ! :دی ولی من خیلی دلم لک زده برای یه بازی مرحله ای به سبک The Adventures of Batman & Robin یا Batman Vengeance.

به شخصه به عنوان کسی که هنوز هیچکدام از 2نسخه گذشته بازی نکردم ( هرچند دارمشون مخصوصا نسخه گوتی :دی ) تصاویرش خیلی حال کردم :دی جو برفی و کریسمسیش من یاد Batman Returns میندازه خیلی کلا فعلا نظرم روی این مثبته :دی

دوستان الان این deathstroke همون deadpool هستش؟؟red hood چی؟

Deadpool شخصیت کومیک های مارول و تو DC نیست اصلا
اون شخص هم Deathstroke هست

دوستان الان این deathstroke همون deadpool هستش؟؟red hood چی؟

نه:d!ددپول کلا شخصیت ماروله!ربطی به DC نداره!

Red Hood همون رابین دومی هستش(Jason Todd) که توسط جوکر کشته میشه،بعدش راس الغول دوباره زندش می کنه و به عنوان رد هود فعایلت میکنه!

امیدوارمم بازیی دید ما رو نسبت به بتمن عوض نکنه این عوض شدن سازندهه خیلیی تاثیر داره امیدوام خوب بشهه بازی من که عاشق این سری هستم

نه:d!ددپول کلا شخصیت ماروله!ربطی به DC نداره!

Red Hood همون رابین دومی هستش(Jason Todd) که توسط جوکر کشته میشه،بعدش راس الغول دوباره زندش می کنه و به عنوان رد هود فعایلت میکنه!
ممنون اره یه ذره شبیه هم هستن اشتباه کردم...:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or