کاهش 70 درصدی هزینه ساخت PS3!

Cloud Strife

Loyal Member
آقای Nobuyuki Oneda مدیر عامل بخش Sony Co در طی کنفرانسی با حظور سرمایه گذاران خارجی Sony اعلام کرده است که، هم اکنون هزینه های ساخت PS3 به مقدار قابل توجه 70 درصد کاهش یافته است.

وی همچنان اضافه نمود است که با حرکت نمودن شرکت Sony بر طبق برنامه های شرکت، هم اکنون هزینه های ساخت PS3 به مقدار چشم گیری کاهش یافته است. البته ایشان از میزان دقیق این کاهش قیمت خبر نداده اند و تنها به ذکر میزان آن به درصد بسنده کرده اند.

با توجه به صحبت های مسوولین شرکت Sony در ابتدای عرضه این کنسول، قیمت تمام شده برای ساخت کنسول PS3 در ابتدا چیزی در حدود 800 دلار آمریکا بوده است. انتظار می رود با کاهش 70 درصدی این هزینه ها، قیمت کنونی تمام شده برای ساخت هر کنسول PS3 رقم 240 دلار باشد. هم اکنون مدل 80GB کنسول PS3 با قیمت 399 دلار آمریکا به فروش می رسد.

با توجه به صحبت های آقای اندا احتمال کاهش قیمت 100 دلاری کنسول PS3 در سه ماهر آخر سال 2009 به شدت قوت می گیرد.

اخه خداییش کدوم عقل سالمی میاد 50 تا 70 تومن میده یه بازی که اونم تو کمتر از یه هفته تمومش کنی بره عزیزم .شمایی که دم ازخرید اوریجینال میزنین یا نفستون از جای گرم بلند میشه یا دارین جلوی ملت افه میاین.اکثریت گیمرها تو ایران جزو طبقه متوسط جامعه هستن .همه که پولشون از پارو که بالا نمیره مث شما ؟!!!!؟ اره اگر منم متوسط درامدم چیزی تو حدود مردم امریکا و اروپا بود حتما سراغ بازیهای اوریجینال میرفتم شما فکر میکنی اگر یه غربی می خواهد یه بازی بگیره خیلی با خودش کلنجار میره که به کپی رایت بازیها احترام بزاره نه عزیزم .چون پولشو داره .ومث اینه که تو بخوای یه بازی ایرانی رو تو مایه های هفت تا ده تومن بگیری که صد در صد من این کار رو می کنم . فکر میکنی چرا 360 تو ایران همه گیر شده ؟؟؟؟؟

انقدر از این حرفای بی منطق اعصاب ادم خورد می شه که مجبور می شه ادم پست بده
اقای عزیز طبق حرفای شما اگه من پول نداشتم می تونم از خونه مردم دزدی کنم ؟؟؟؟؟؟؟:confused:

اقای عزیز طبق حرفای شما اگه من پول نداشتم می تونم از خونه مردم دزدی کنم ؟؟؟؟؟؟؟

شما هر وقت تمام محصولات نرم افزاری رو که استفاده میکنی اعم از:سیستم عامل روی pc, تمامی نرم افزار های نصب شده روی pc, تمامی اهنگ هایی رو که گوش میکنی, تمامی فیلم هایی رو که تماشا میکنی, تمامی بازی هایی رو که بازی میکنی(چه رو کنسول هایی که کپی شدن و چه نشدن) رو بصورت اورجینال تهیه کنی, میتونی بیای اینجا دم از اورجینال بزنی.نه فقط رو ps3 که ناچارید اورجینال تهیه کنید
واقعا خوبه ps3 کپی نشد انقدر مردم با فرهنگ به جامعه اضافه شد!
حالا اگه همین الان بگن ps3 کپی شد شک ندارم نه تنها یک نفر هم دیگه از اورجینال استفاده نخواهد کرد بلکه واسه کپی کردن ps3 هاشون از سر و کول هم دیگه بالا خواهند رفت

انقدر از این حرفای بی منطق اعصاب ادم خورد می شه که مجبور می شه ادم پست بده
اقای عزیز طبق حرفای شما اگه من پول نداشتم می تونم از خونه مردم دزدی کنم ؟؟؟؟؟؟؟:confused:
تو یکی از امضا های دوستان نوشته شده بهتره با کفشام راه برم و فکر خدا باشم تا اینکه برم مسجد و فکر کفشام باشم شما برا PC خودون همه نرم افزار ها رو کپی می خری بحث از اصل یا غیر اصل و یا دزدی می کنی.
:mad:

من خودم به شخصه خیلی دوست دارم که از نظر کپی رایت فرهنگ بالایی پیدا کنیم که این یعنی احترام گزاشتن به حق سازنده.
ولی خداییش یکیتون( منظورم اینایی که حی دم از خریدن بازی اصلی رو PS میکنن ) بیان راستشو بگین بینم تا حالا چند تا نرم افزار اریجینال خریدین ولی راست بگین مصلا همین من که الان دارم اینو پست رو مینویسم و می دونم هم بعد از این شما منو مورد خطاب شدید قرار می دید از کجا بیارم 230 هزار دلار بدم نرم افزار موتر گرافیکی مطلب اونم با 1.5 میلیون حقوق در ماه که خدا می دونه چقدشو باید بدی کرایه خونه و اقساط و این چیزا تازه 6 ماه دیگه هم که بچه میاد دیگه باید رفت تو کاره سیسمونی و از این حرفا .
خوب من حرفتون رو قبول دارم که کلا باید به حقوق شازنده احترام گزاشت و برای این کار یه پیش زمینه هایی هم می خواد که یکیش توجیه اقتصادیه که در این موردش تو کشور ما بی معنیه.
البته فعلا خدا کنه روزی برسه که همه ی این مشکلات تو کشور ما حل بشه .
ولی در کل از تمام کسانی که در این مورد که خودشون به اجبار وادار به انجام این کار شدن و بقیه رو متهم به ... می کنن ناراحت شدم . می بخشید زیاد حرف زدم.

روز خوش.
برادر حق با شماست.خرج خونه و زندگي خيلي خيلي زياده.نفس گيره.ولي به قول يكي از دوستان ((اگه پولشو نداري مجبور نيستي كه دزدي كني ؟!؟))
من شعار نميدم.اگه PS3 نميومد كسي نميدونست بازي اورجينال اصلا چي هست !!!
اره.ازكپي هم استفاده ميكنم.ولي اگه پولشو داشتم اورجينالشو ميخرم.
اخه خداییش کدوم عقل سالمی میاد 50 تا 70 تومن میده یه بازی که اونم تو کمتر از یه هفته تمومش کنی بره عزیزم .شمایی که دم ازخرید اوریجینال میزنین یا نفستون از جای گرم بلند میشه یا دارین جلوی ملت افه میاین.اکثریت گیمرها تو ایران جزو طبقه متوسط جامعه هستن .همه که پولشون از پارو که بالا نمیره مث شما ؟!!!!؟ اره اگر منم متوسط درامدم چیزی تو حدود مردم امریکا و اروپا بود حتما سراغ بازیهای اوریجینال میرفتم شما فکر میکنی اگر یه غربی می خواهد یه بازی بگیره خیلی با خودش کلنجار میره که به کپی رایت بازیها احترام بزاره نه عزیزم .چون پولشو داره .ومث اینه که تو بخوای یه بازی ایرانی رو تو مایه های هفت تا ده تومن بگیری که صد در صد من این کار رو می کنم . فکر میکنی چرا 360 تو ایران همه گیر شده ؟؟؟؟؟
داداش من و خيلي از بروبچس متوسط جامعه هم از ديسك هاي اورجينال استفاده ميكنند.
چيز بگم ولي يه خورده اف تاپيكه:
اگه يه مقداري خرج هاي اضافي مثل شكم رو كم بكني به همه ي مشكلاتت ميرسي.
من بعد از اينكه PS3 گرفتم به علت گرون بودن بازي ها يه مقدار صرفه جويي كردم.الان هم 8_10 تا بازي دارم و هم 15 كيلو وزن كم كردم.
در ضمن اگر هم پول نداشته باشم بازي نميخرم.مگه كسي مجبورم كرده ؟!؟؟
حرف شما هم درسته.
متوسط در امد ماهيانه تو ايران 300- دلار هست.
ولي باز هم دليل بر دزدي نميشه...
منظورت این نیست که شما تا نسل قبل بازی های اوریجینال برا PC یا PS2 یا Xbox می گرفتی درسته؟!
حتی اگه قوانین CR هم توی ایران رعایت میشد مگه چقدر بازی اوریجینال با قیمت واقعی توی ایران فروش میرفت که شرکت ها بخوان نمایندگی بزنن؟اکثر کسایی رو که من میشناسم PS3 دارن،کلاً 2 یا نهایتاً 3 تا بازی دارن و دائماً با پول سر همونا رو با بازی های کارکرده ی دیگه عوض میکنن...
با اعلام رسمی این خبر به احتمال زیاد با عرضه ی Madden NFL 2010(اواسط آگوست)یا نهایتاً TGS(اوایل اکتبر)سونی کاهش قیمت برا PS3 رو اعلام می کنه...
یه جا خوندم سونی سفارش مواد اولیه برای ساخت کنسول رو تا دو برابر افزایش داده!این هیچ معنی به غیر از بالا بردن سطح عرضه برای پاسخ به افزایش تقاضا به صورت ناگهانی رو نداره...
و دلیل این افزایش ناگهانی مسلماً عرضه ی Uncharted 2 یا هر بازی دیگه نیست...فقط و فقط کاهش قیمت...
من يه جا خونده بودم مهمترين علت اينكه شركت هاي بزرگ تو ايران نمايندگي ندارن همين عدم قبول قوانين كپي رايت از طرف ايرانه.
به نظر شما خريد بازي هاي اورجينال تو كشور هاي كوچك جهان سومي مثل كوبا بيشتر از ايرانه !؟؟
در حالي كه تو اون كشور ها نمايندگي دارن ولي اينجا ندارن.
ايول
درست ترين حرف همينه !!!

شما هر وقت تمام محصولات نرم افزاری رو که استفاده میکنی اعم از:سیستم عامل روی pc, تمامی نرم افزار های نصب شده روی pc, تمامی اهنگ هایی رو که گوش میکنی, تمامی فیلم هایی رو که تماشا میکنی, تمامی بازی هایی رو که بازی میکنی(چه رو کنسول هایی که کپی شدن و چه نشدن) رو بصورت اورجینال تهیه کنی, میتونی بیای اینجا دم از اورجینال بزنی.نه فقط رو ps3 که ناچارید اورجینال تهیه کنید
حالا اگه همین الان بگن ps3 کپی شد شک ندارم نه تنها یک نفر هم دیگه از اورجینال استفاده نخواهد کرد بلکه واسه کپی کردن ps3 هاشون از سر و کول هم دیگه بالا خواهند رفت
من رو این حرفت قصم می خورم چون کسی که می تونه با 30 هزار تومن توی یه کشور هرکی به هر کی 10 بازی بخره نمیاد با همین پول یه بازی دست دو بخره;)

((اگه پولشو نداري مجبور نيستي كه دزدي كني ؟!؟))
منم از شما یه خواهش دارم به خاطر جلوگیری از گناه دزدی به سبک اینترنتی بیا یه توبه کن و بعد هم تمامیه نرم افزار ها تو رو PC و موبایل و هر چیز دیگه ای پاک کن و برو اصلش رو بخر ولی من و امسال من برای پیشرفت کردن و به دلیل نداشتن مجبوریم پایان ناممونو تو microsoft office کپی بنویسیم تا بتونیم فارق تحصیل بشیم.
و راستی خدمتتون عرض کنم دلیل نداشتن نمایندگی در ایران این چیزا نیست و دلیلش اینه که ما تحریم هستیم.
:-"

اتفاقا بازی کپی می کنم ولی با دلیل مسخره سر خودم را کلاه نمی ذارم و چون اعتقادات انچنانی ندارم برام مهم نیست
ولی اگه توی این جامعه 60 ملیونی اسلامی که اعتقاد دارن که دزدی بده ولی فقط windows خونش کپی باشه یک ریاکار و دروغگوی واقعی است چون دزدی,دزدی است و اگه صاحبش راضی نباشه بقیش هم خودتون می دونید
ببخشید خارج از موضوع تاپیک بود

دوستان ممکنه این کاهش 70% هزینه تو کیفیت ساخت کنسول تاثیر بزاره؟
مهدی نه . نمیشه که :دی این کاهش هزینه تنها علتش پایین اومدن هزینه ساخت قطعاتی مثل Blu-ray Drive و Cell و ... است که با گذشت تقریبا سه سال این تکنولوژی ها قیمت تمام شدهاش پایین اومده . بعد یه چیز دیگه مهدی این 70 % نسبت به اون 860 دلاریه که هزینه ساخت اولین PS3 ها بود مثل اون 60 گیگ خدا بیامرز من " :دی " که نسبت به این قیمت تا الان 70 % کاهش داشته . مسلما سونی با این کار فقط یه چیز رو میخواد کاهش قیمت کنسول و طبعا فروش بیشتر و قطعا نمیاد کیفیت رو فدا کنه چون مشتریاش رو از دست میده .

اتفاقا بازی کپی می کنم ولی با دلیل مسخره سر خودم را کلاه نمی ذارم و چون اعتقادات انچنانی ندارم برام مهم نیست

اینکه هر کسی برای کار های خودش دلیلی داره و این دلایل هم ربطی هم به دیگران نداره, کاملا چیز واضحی هست.شما نمی تونی طرز تفکر دیگران رو عوض کنی
موضوع اینه که تا وقتی که شما دزدی نرم افزاری میکنی نمی تونی بیای بخاطر همون کاری که خودت انجام میدی دیگران رو محکوم به دزدی کنی.ok؟

وقتی میتونید بگید دزدی نرم افزاری که چنین قانونی در کشورتون وجود داشته باشه ! این قانون ( کپی رایت ) در تمام کشور هایی که اجرا میشه قبلاً تصویب شده و صرفاً قرار دادی هستش ! پس نمی تونید بگید کسی که تو ایران بازیه کپی میخره دزدی میکنه ! تصویب نشدن این قانون در ایران تبعات منفی خودش رو هم داره از جمله نقشه های فرش ایران که دارن به باد میرن ( الان دارن فرش هایی در چین تولید میکنند که اسمشون فرش کاشان هست !! منتهی کاشان چین ، نه ایران !! یعنی چین شهری داره به اسم کاشان !!! :laughing: )

پس هی نیاید بگید کپی رایت و دزدی و ... شما هم ( دارندگان PS3 رو میگم ) اگه طرفدار کپی رایت بودید بازی کپی برای PS2 و PSP و PS1 نمیگرفتید و از همون اول به این اعتقاد جالبتون پایبند بودید !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or