کاهش 70 درصدی هزینه ساخت PS3!

Cloud Strife

Loyal Member
آقای Nobuyuki Oneda مدیر عامل بخش Sony Co در طی کنفرانسی با حظور سرمایه گذاران خارجی Sony اعلام کرده است که، هم اکنون هزینه های ساخت PS3 به مقدار قابل توجه 70 درصد کاهش یافته است.

وی همچنان اضافه نمود است که با حرکت نمودن شرکت Sony بر طبق برنامه های شرکت، هم اکنون هزینه های ساخت PS3 به مقدار چشم گیری کاهش یافته است. البته ایشان از میزان دقیق این کاهش قیمت خبر نداده اند و تنها به ذکر میزان آن به درصد بسنده کرده اند.

با توجه به صحبت های مسوولین شرکت Sony در ابتدای عرضه این کنسول، قیمت تمام شده برای ساخت کنسول PS3 در ابتدا چیزی در حدود 800 دلار آمریکا بوده است. انتظار می رود با کاهش 70 درصدی این هزینه ها، قیمت کنونی تمام شده برای ساخت هر کنسول PS3 رقم 240 دلار باشد. هم اکنون مدل 80GB کنسول PS3 با قیمت 399 دلار آمریکا به فروش می رسد.

با توجه به صحبت های آقای اندا احتمال کاهش قیمت 100 دلاری کنسول PS3 در سه ماهر آخر سال 2009 به شدت قوت می گیرد.

حالا یه چیزی،اگه واقعاً اینقدر هزینه ی تولید پایین اومده(نزدیک 250 دلار)این همه زیانی که بخش گیم سونی داد برا چی بود؟این کاهش هزینه دیروز یا پریروز(منظورم توی 24 ساعته)که اتفاق نیفتاده...اگه اینطوری باشه پس با این حساب هزینه ی ساخت XBOX باید نزدیک به 150 دلار و Wii نزدیک به 80 دلار باشه دیگه،درسته؟​
البته محمد هزینه تبلیغات و هزینه تولید بازی های انحصاری رو هم باید به این قیمت اضافه کرد.ولی از همه مهمتر افزایش ارزش ین در برابر دلار و ارز های خارجی دیگه بود که باعث زیان بیشتر شرکت های ژاپنی شد که سیستم مالیشون روی دلار یا یورو پایه ریزی شده.(توجه داشته باش که توی این حالت حتی ممکنه که فروش زیاد به ضرر بیشتر منجر بشه)مثل هیتاچی که یکی از قدرتمند ترین و پردرآمد ترین شرکت های ژآپنیه و همیشه فروش بالای این شرکت به دلیل ارائه قطعات و تجهیزات سنگین صنعتی و بعضا انحصاری تضمین شده است.(مثل منو ریل و....) ولی دیدی که همین شرکت بیشترین ضرر رو به دلیل افزایش ارزش ین در برابر دلار داشت(رقم بزرگی بود درست یادم نیست ولی فکر میکنم حدودا 3 یا 4 برابر زیان مالی ماتسوشیتا رو داشت:eek:)
تنها راه برون رفت از این اوضاع،به وجود اومدن ثبات در ارزش ین هست

هنوز که قیمت رو کاهش ندادن! این کاهش قیمت برای ساخت هست نه برای فروش!(اگه خدا بخواد تا 5-6 ماه دیگه خبر کاهش 100 دلاریه قیمت هم میرسه!)

البته محمد هزینه تبلیغات و هزینه تولید بازی های انحصاری رو هم باید به این قیمت اضافه کرد.ولی از همه مهمتر افزایش ارزش ین در برابر دلار و ارز های خارجی دیگه بود که باعث زیان بیشتر شرکت های ژاپنی شد که سیستم مالیشون روی دلار یا یورو پایه ریزی شده.(توجه داشته باش که توی این حالت حتی ممکنه که فروش زیاد به ضرر بیشتر منجر بشه)مثل هیتاچی که یکی از قدرتمند ترین و پردرآمد ترین شرکت های ژآپنیه و همیشه فروش بالای این شرکت به دلیل ارائه قطعات و تجهیزات سنگین صنعتی و بعضا انحصاری تضمین شده است.(مثل منو ریل و....) ولی دیدی که همین شرکت بیشترین ضرر رو به دلیل افزایش ارزش ین در برابر دلار داشت(رقم بزرگی بود درست یادم نیست ولی فکر میکنم حدودا 3 یا 4 برابر زیان مالی ماتسوشیتا رو داشت:eek:)
تنها راه برون رفت از این اوضاع،به وجود اومدن ثبات در ارزش ین هست
درسته!
این عوامل همه با هم تاثیر گذارن ولی من هنوزم هم متوجه نمی شم،میدونی چرا چون با این تفاسیر سخت افزار PS3 الآن باید حداقل بین 4 تا 6 ماه باشه که سودده شده باشه(250 دلار تولید 400 دلار فروش = 150 دلار سود)و رقم زیان بخش گیم سونی با تمام هزینه ی تبلیغات و ساخت بازی باید خیلی متعادل تر از اینی که هست شده باشه چون به هر حال بخش وسیعی با این سوددهی باید پوشش داده میشد...
البته توی این که هزینه ی ساخت PS3 کاهش پیدا کرده شکی نیست ولی همون میزانش شک برانگیزه چون وقتی SCE رو با Xbox Division مقایسه کنیم و میزان هزینه ی تولید رو مقابل هم دیگه بزاریم باید بخش سرگرمی های MS هم سوددهی بالایی داشته باشه نه اینکه 1Q درمیون زیان بده :) که آخر سال بگن مثلاً 160 میلیون تو یکسال سود کردیم...
هنوز که قیمت رو کاهش ندادن! این کاهش قیمت برای ساخت هست نه برای فروش!(اگه خدا بخواد تا 5-6 ماه دیگه خبر کاهش 100 دلاریه قیمت هم میرسه!)
الآن اول آگوست(ماه 8)5 ماه دیگه میشه ژانویه 2010،فکر نمی کنم اون موقع کاهش قیمت بدن چون تاثیری نداره،به نظر من نهایتاً بین 15 سپتامبر تا 15 اکتبر کاهش قیمت رو اعلام می کنن چون اولاً غیر طبیعه که یه سیستم 2 سال مداوم بدون کاهش قیمت تو بازار باشه(اکتبر 2007) دوم اینکه اگه Sony امسال کاهش قیمت نده چهارمین کریس مس رو به Xbox میبازه و اون موقع دیگه فکر نمی کنم گرفتن Xbox کار راحتی باشه(هرچند که الآن هم نیست)چون همینطوری نزدیک به 9 میلیون اختلاف افتاده بینشون اگه قیمت ها تکون نخوره چه بسا به 11 میلیون هم برسه...

الآن اول آگوست(ماه 8)5 ماه دیگه میشه ژانویه 2010،فکر نمی کنم اون موقع کاهش قیمت بدن چون تاثیری نداره،به نظر من نهایتاً بین 15 سپتامبر تا 15 اکتبر کاهش قیمت رو اعلام می کنن چون اولاً غیر طبیعه که یه سیستم 2 سال مداوم بدون کاهش قیمت تو بازار باشه(اکتبر 2007) دوم اینکه اگه Sony امسال کاهش قیمت نده چهارمین کریس مس رو به Xbox میبازه و اون موقع دیگه فکر نمی کنم گرفتن Xbox کار راحتی باشه(هرچند که الآن هم نیست)چون همینطوری نزدیک به 9 میلیون اختلاف افتاده بینشون اگه قیمت ها تکون نخوره چه بسا به 11 میلیون هم برسه...
محمد جان 9 میلیون یه نمه زیاد نیست:d
فکر نکنم آخرین آمار PS3 23 میلیون بود یعنی الان Xbox360 باید 32 میلیون فروخته باشه:d(ها نمیدونم میتونی لینک بدی)

محمد جان 9 میلیون یه نمه زیاد نیست:d
فکر نکنم آخرین آمار PS3 23 میلیون بود یعنی الان Xbox360 باید 32 میلیون فروخته باشه:d(ها نمیدونم میتونی لینک بدی)
خوب البته من گفتم نزدیک:biggrin1:
ولی آره،فروش Xbox به صورت جهانی هم تقریباً 32 میلیونه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or