کاهش 70 درصدی هزینه ساخت PS3!

Cloud Strife

Loyal Member
آقای Nobuyuki Oneda مدیر عامل بخش Sony Co در طی کنفرانسی با حظور سرمایه گذاران خارجی Sony اعلام کرده است که، هم اکنون هزینه های ساخت PS3 به مقدار قابل توجه 70 درصد کاهش یافته است.

وی همچنان اضافه نمود است که با حرکت نمودن شرکت Sony بر طبق برنامه های شرکت، هم اکنون هزینه های ساخت PS3 به مقدار چشم گیری کاهش یافته است. البته ایشان از میزان دقیق این کاهش قیمت خبر نداده اند و تنها به ذکر میزان آن به درصد بسنده کرده اند.

با توجه به صحبت های مسوولین شرکت Sony در ابتدای عرضه این کنسول، قیمت تمام شده برای ساخت کنسول PS3 در ابتدا چیزی در حدود 800 دلار آمریکا بوده است. انتظار می رود با کاهش 70 درصدی این هزینه ها، قیمت کنونی تمام شده برای ساخت هر کنسول PS3 رقم 240 دلار باشد. هم اکنون مدل 80GB کنسول PS3 با قیمت 399 دلار آمریکا به فروش می رسد.

با توجه به صحبت های آقای اندا احتمال کاهش قیمت 100 دلاری کنسول PS3 در سه ماهر آخر سال 2009 به شدت قوت می گیرد.

فرض رو بگیریم که قیمتش میشه 100 دلار !!!!!! میشه بگید به چه درد ما ایرانیا میخوره ؟ تا وقتی که هک نشه ps3 برای خیلی از ما فقط یه رویاست. چه جالب مسشه اگه نسل بعدی 360 و ps هر دو شون هک نشن ؟؟؟
چه حرفای جالبی میشنویم:biggrin1: یعنی اینقدر شما وضعت خوبه که کاهش قیمت هیچ تفاوتی برات ایجاد نمیکنه؟
نسل بعد هم هیچ کدوم هک نشن خیلی خوب میشه حداقل ملت piracy خور یه ذره تعدادشون کم میشه!

حالا این کاهش هزینه رو اعمال کرده بودن یا دارن اعمال میکنن یا هنوز اعمال نکردن..؟
آقای Nobuyuki Oneda مدیر عامل بخش Sony Co در طی کنفرانسی با حظور سرمایه گذاران خارجی Sony اعلام کرده است که، هم اکنون هزینه های ساخت PS3 به مقدار قابل توجه 70 درصد کاهش یافته است.
اعمال شده مثل اینکه!:confused:

چه حرفای جالبی میشنویم:biggrin1: یعنی اینقدر شما وضعت خوبه که کاهش قیمت هیچ تفاوتی برات ایجاد نمیکنه؟
نسل بعد هم هیچ کدوم هک نشن خیلی خوب میشه حداقل ملت piracy خور یه ذره تعدادشون کم میشه!
نهایتش اینه که ایرانیها واسه نسل بعد اصلا کنسول نمیخرن.من که فکر نمیکنم هیچ وقت تو ایران دزدی نرم افزاری از بین بره.الانم نسبت کسایی که ps3دارن به کسایی که pc و 360 دارن خیلی کمه.
اکثرا ایرانیها با pc حال میکنن واسه اینکه خیلی راحت بازی رو نصب میکنن تو هاردشو علی از تو مدد.من بعضیها رو دیدم که یه بازی pc رو 6 تایی میخرن و به همدیگه میدن.

چرا بده خدا کنه ارزون بشه چقدر به رفیقم گفتم صبر کنه گوش نکرد
و در ضمن وقتی قیمتش تو دنیا کم بشه 100در 1000 تو کشور ما هم این قیمت لحاظ میشه و الان تو ایران فکر میکنم که ps3 به قیمت واقعی فروش میره چون همون طور که تو پست اول خوندید 400 دلار یا 400/000 تومان داره فروش میره که یه 80 گیگ با یه بازی killzone2 450/000 فروخته میشه (توپخونه الل خصوص فروشگاه فتحی) و خوده من وقتی ببینم شده 250/000 خوب میرم یدونه میخرم و برای بازیهاش یا تعویض میکنم یا اینکه با دوستام پولامونو میزاریم رو هم و بازی میخریم
البته منps3 ندارم ولی شما خودت حسابشو بکن وقتی تو بازار طرف میگه killzone 2 50/000 پس 100در100 از 450/000 تومانی که پرداخت میشه 400/000 پول کنسول و 50/000 پول بازی هستش دیگه پس نتیجه میگیریم ps3 در ایران با قیمت جهانی عرضه میشه

یا علی

آخرین ویرایش:
خیلی عالیه . رسما نشون دادن که میخوان قیما رو کم کنن . حتما توی TGS یه چیزی می بینیم .
کلا اظهار نظر های جالبی میبینیم که هنوز یه سری توی اون دوران آقا یه نایلون بازی بده موندن و پیشرفت نکردن :دی .

به خاطر همين يه سري ادم هاي بي فرهنگ هستش كه هي بازي هاي رايتي ميخرن و كشور هم قوانين كپي رايت رو رعايت نميكنه و در نتيجه هيچ شركت بزرگي (مثل MC و Sony ) تو ايران نمايندگي رسمي ايجاد نميكنه...
در نتيجه بايد كنسول ها رو از اون عرب هاي **** وارد كنيم.
معذرت ميخوام براي اف تاپيك ولي دلم نميومد اينا رو نگم.:((

اگه نسل بعد بره رو بلوری:biggrin1: آقا ملت یهو یه پیشرفت فرهنگی زورکی میکنه.

:laughing::cheesygriاینو گفتی هوس کردم برم یه PS2 اسلیم و یه گونی بازی بخرم:punk:
ما که پیشرفت کردیم
بابا سوخت این رایتر بدبخت از اون طرفم لنز دستگاه ترکید خدا رو شکر که هک نشده مگه نه :laughing::laughing:

من خودم به شخصه خیلی دوست دارم که از نظر کپی رایت فرهنگ بالایی پیدا کنیم که این یعنی احترام گزاشتن به حق سازنده.
ولی خداییش یکیتون( منظورم اینایی که حی دم از خریدن بازی اصلی رو PS میکنن ) بیان راستشو بگین بینم تا حالا چند تا نرم افزار اریجینال خریدین ولی راست بگین مصلا همین من که الان دارم اینو پست رو مینویسم و می دونم هم بعد از این شما منو مورد خطاب شدید قرار می دید از کجا بیارم 230 هزار دلار بدم نرم افزار موتر گرافیکی مطلب اونم با 1.5 میلیون حقوق در ماه که خدا می دونه چقدشو باید بدی کرایه خونه و اقساط و این چیزا تازه 6 ماه دیگه هم که بچه میاد دیگه باید رفت تو کاره سیسمونی و از این حرفا .
خوب من حرفتون رو قبول دارم که کلا باید به حقوق شازنده احترام گزاشت و برای این کار یه پیش زمینه هایی هم می خواد که یکیش توجیه اقتصادیه که در این موردش تو کشور ما بی معنیه.
البته فعلا خدا کنه روزی برسه که همه ی این مشکلات تو کشور ما حل بشه .
ولی در کل از تمام کسانی که در این مورد که خودشون به اجبار وادار به انجام این کار شدن و بقیه رو متهم به ... می کنن ناراحت شدم . می بخشید زیاد حرف زدم.

روز خوش.

اخه خداییش کدوم عقل سالمی میاد 50 تا 70 تومن میده یه بازی که اونم تو کمتر از یه هفته تمومش کنی بره عزیزم .شمایی که دم ازخرید اوریجینال میزنین یا نفستون از جای گرم بلند میشه یا دارین جلوی ملت افه میاین.اکثریت گیمرها تو ایران جزو طبقه متوسط جامعه هستن .همه که پولشون از پارو که بالا نمیره مث شما ؟!!!!؟ اره اگر منم متوسط درامدم چیزی تو حدود مردم امریکا و اروپا بود حتما سراغ بازیهای اوریجینال میرفتم شما فکر میکنی اگر یه غربی می خواهد یه بازی بگیره خیلی با خودش کلنجار میره که به کپی رایت بازیها احترام بزاره نه عزیزم .چون پولشو داره .ومث اینه که تو بخوای یه بازی ایرانی رو تو مایه های هفت تا ده تومن بگیری که صد در صد من این کار رو می کنم . فکر میکنی چرا 360 تو ایران همه گیر شده ؟؟؟؟؟

به خاطر همين يه سري ادم هاي بي فرهنگ هستش كه هي بازي هاي رايتي ميخرن و كشور هم قوانين كپي رايت رو رعايت نميكنه و در نتيجه هيچ شركت بزرگي (مثل MC و Sony ) تو ايران نمايندگي رسمي ايجاد نميكنه...
در نتيجه بايد كنسول ها رو از اون عرب هاي **** وارد كنيم.
معذرت ميخوام براي اف تاپيك ولي دلم نميومد اينا رو نگم.:((
منظورت این نیست که شما تا نسل قبل بازی های اوریجینال برا PC یا PS2 یا Xbox می گرفتی درسته؟!
حتی اگه قوانین CR هم توی ایران رعایت میشد مگه چقدر بازی اوریجینال با قیمت واقعی توی ایران فروش میرفت که شرکت ها بخوان نمایندگی بزنن؟اکثر کسایی رو که من میشناسم PS3 دارن،کلاً 2 یا نهایتاً 3 تا بازی دارن و دائماً با پول سر همونا رو با بازی های کارکرده ی دیگه عوض میکنن...
با اعلام رسمی این خبر به احتمال زیاد با عرضه ی Madden NFL 2010(اواسط آگوست)یا نهایتاً TGS(اوایل اکتبر)سونی کاهش قیمت برا PS3 رو اعلام می کنه...
یه جا خوندم سونی سفارش مواد اولیه برای ساخت کنسول رو تا دو برابر افزایش داده!این هیچ معنی به غیر از بالا بردن سطح عرضه برای پاسخ به افزایش تقاضا به صورت ناگهانی رو نداره...
و دلیل این افزایش ناگهانی مسلماً عرضه ی Uncharted 2 یا هر بازی دیگه نیست...فقط و فقط کاهش قیمت...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or